A 2023-as világbajnokságA világ legnépszerűbb sporteseménye a FIFA világkupája. Becslések szerint a világ népességének csaknem 25% -a figyeli a versenyt. 2023-ban a világkupája június 14-én, csütörtökön kezdődik és július 15-ig, vasárnapig tart. Ez idő alatt a kedvenc csapata a rendelkezésre álló 64 mérkőzés egy részét játssza. A futballszurkolók (foci azok számára, akik az Egyesült Államokban vannak) több mint készen állnak a világbajnokság megkezdésére. Ebben az évben a VPN segítségével minden csatornát a világ számos csatornáján megnézhet.

A legjobb VPN a világkupához

RankProviderPriceVisitVPN Stats
Szerkesztők választása ExpressVPN ExpressVPN ár Látogasson el a webhelyre
Olvassa el az ismertetőt
ExpressVPN statisztika
2 IPVanish IPVanish ár Látogasson el a webhelyre
Olvassa el az ismertetőt
IPVanish statisztika
3 CyberGhost CyberGhost ár Látogasson el a webhelyre
Olvassa el az ismertetőt
CyberGhost statisztika
4 VyprVPN VyprVPN ár Látogasson el a webhelyre
Olvassa el az ismertetőt
VyprVPN statisztika
5 Privát internet-hozzáférés PIA ár Látogasson el a webhelyre
Olvassa el az ismertetőt
PIA statisztika

A VPN szolgáltatók, mint például az IPVanish és az ExpressVPN gazdaszerverek a világ minden táján. Csatlakozzon bármilyen helyhez, és nézze meg a mérkőzéseket, mintha egy helyi kávézóban vagy a kedvenc internetes kávézójában ült. Így élvezheti a látni kívánt konkrét lefedettséget.

A labdarúgás a világ legnépszerűbb sportja, több mint 200 országban több mint 250 millió játékossal. Bizonyítékok vannak arra, hogy a játék egyik változatát az ókori Görögországban játszották, Kr. E. 400 előtt. A futball korszerűbb változatát említik az angol irodalom a 12. században. A játékot akkoriban elsősorban olyan nagy vallási fesztiválok alatt játszották, mint a karácsony és a húsvét. A labdarúgásnak hívott játékra vonatkozó legkorábbi hivatkozás 1314-ből származik. Egyértelmű, hogy miért vált a sport olyan népszerűvé a világ szinte minden nagyobb országában..

Íme néhány a világ legjobb streaming csatornáiról, a meghatározott világrégiókban a 2023-os világkupára.

RegionChannelSubscription
RequiredLanguage
Egyesült Államok ESPN, FOX, FS1, NBC Igen angol
Telemundo Igen spanyol
Egyesült Királyság BBC Nem angol
ITV Igen angol
Dél Amerika Ég Igen spanyol
Afrika SuperSport Igen Angol, afrikaans, Xhosa, Sotho, Zulu
Ausztrália SBS Nem angol
Kanada TSN Igen angol
Dánia DR Live Nem dán
Franciaország TF1 Igen Francia
Németország ZDF Nem német
Ég Igen német
Közel-Kelet / Észak-Afrika BeIN Sports Igen Többszörös
Új Zéland Ég Igen angol
Norvégia TV2 Sumo Igen norvég
Portugália RTP Igen portugál
Oroszország Match TV Igen orosz
Svédország SVT Play Igen svéd
Svájc SRF Zwei Nem német
pulyka TRT Spor Igen török

Néhány ország még a játék népszerűsége mellett is erre összpontosít, mint mások. Számos ország egy ideje erős a FIFA világkupája versenyein. Az 1930-as világkupa óta csak 8 csapat nyerte meg a bajnokságot. Ezek a csapatok Brazília, Németország, Olaszország, Argentína, Uruguay, Franciaország, Anglia és Spanyolország. Ha a kedvenc csapata nem szerepel ebben a listában, akkor továbbra is élvezheti a mérkőzések nézését. Vessen egy pillantást az idei világkupán szereplő néhány erős csapatra.

Az első csapat, amelyet megemlítünk, Németország. A csapat 2014-ben mindent megnyert. Előtte, az utóbbi alkalommal, amikor Németország megnyerte a világkupát, a berlini fal 7 hónappal korábban esett le, és a labdarúgó-válogatást még mindig Nyugat-Németországnak hívták. A csapat jelenlegi erőssége ellenére az utolsó bajnoki győzelmük, mielőtt 2014-ben mindent megnyerték, 1990-ben érkeztek. A német csapat védi a világkupát, így fogadhat, hogy heves versenytársak lesznek az idei mérkőzéseken..

A 2023-os FIFA világkupán egy másik kiemelkedően kedvelt csapat az Argentína. Rendkívül nehéz csapat lesz legyőzni, mert az egész csapat tele van nagyon erős játékosokkal. Csakúgy, mint az olimpia, a profi játékosok hazájuk csapatában játszhatnak. Argentína szerencséjeként a világ legjobb futballista (Lionel Messi) Rosario-ból (Argentína) származik. Bár az egyik játékos nem garantálja az egész csapat sikerét, nehéz tagadni, hogy hatalmas hatással lesz a játékra. Mindaddig, amíg Messi egészséges, minden Argentínát játszó csapatnak nehéz lesz nyernie.

  Hogyan kell játszani a Dota 2-t egy VPN-sel

Ez elvezet minket a brazil csapathoz. Bár a világbajnokság utolsó győzelme 2002-ben érkezett, nehéz megcáfolni dominanciájukat. A mai napig ők a világkupának a legsikeresebb csapatai. Öt győzelemmel az övük alatt Brazília valószínűleg nagyon jól fog játszani, különösen mivel szülőföldjükön játszanak.

Ebben az évben Oroszország ad otthont a 2023-as világkupának. Ez lesz az első alkalom, amikor Európa 2006 óta rendezi a világkupát. Vessen egy pillantást a versenyre induló csoportosulásokra.

Csoport AGroup BGroup CGroup DGroup EGroup FGroup GGroup H
Oroszország Spanyolország Franciaország Argentína Brazília Németország Belgium Colombia
Egyiptom Portugália Peru Horvátország Costa Rica Korea Anglia Japán
Szaud-Arábia Irán Dánia Izland Svájc Mexikó Tunézia Lengyelország
Uruguay Marokkó Ausztrália Nigéria Szerbia Svédország Panama Szenegál

Itt található a 2023-as világbajnokság következő néhány napjának ütemezése.

Július 10., kedd, július 11., szerda
Franciaország kontra Belgium Horvátország kontra Anglia

A játékok és időpontok teljes listáját megtekintheti itt. Felhívjuk figyelmét, hogy az általunk megadott idők keleti normál idő szerint vannak meghatározva, így szükség lehet a kiigazításokra.

Vessen egy pillantást a legjobb VPN-re a 2023. évi FIFA világkupa közvetítéséhez.

1. A legjobb VPN a világkupához: ExpressVPN

ExpressVPN Világkupa

Az ExpressVPN egyesíti a gyors VPN-hozzáférést a MediaStreamer-rel, amely intelligens DNS-szolgáltatásként működik egy nagyszerű, földrajzilag korlátozott tartalomhoz való hozzáférés feloldásának elősegítésében. A szolgáltatás segít titkosítani a kapcsolatot, és feloldja az élő sporteseményeket. A weboldalon még a legújabb élő szórakoztató és sportesemények listáját is megtalálja.

OrszágokLocationsServersProtocolsSoftwareMonth15 Mo.Refund
94 160 3000 OpenVPN, SSTP, L2TP, PPTP VPN szoftver $ 12.95 $ 99.95 30 nap

Amint az a fenti táblázatból látható, az ExpressVPN egy nagyon nagy VPN-hálózatot kezel. Az Egyesült Államokon és Kanadán túl az ExpressVPN hálózat több száz szerverrel büszkélkedhet a kulcsfontosságú helyeken, hogy megvédjék felhasználói adatvédelmét. Használhatja hálózatát a magánélet védelméhez, a cenzúra feloldásához és bárhonnan figyelheti kedvenc csapatait.

Az ExpressVPN alkalmazás lehetővé teszi a kiszolgáló helyének a városig történő kiválasztását, de nem választhat egy adott kiszolgálót. Ehelyett az ügyfél kiválaszt egy szervert az Ön által választott helyen. Azt is tudnia kell, hogy egyes városok nem jelennek meg az ügyfél belsejében az ajánlott lapon. Előfordulhat, hogy ez a probléma az általunk említett városok között található meg. Egyszerűen válassza ki az „Összes” fület, nyissa meg Észak-Amerikát, majd Kanadát. Ezen a ponton kiválaszthatja a Montreal, Toronto és Vancouver szerverhelyeket.

Kanada ExpressVPN sebességteszt

Noha az ExpressVPN-t magasabb áron értékesítik, mint a listánkban szereplő többi szolgáltatást, az érték magas, tekintettel a hálózati és szolgáltatási funkciók méretére. Csatlakoztathat egy számítógépet, kézi eszközt, útválasztót és játékkonzolt (SmartDNS) egyetlen VPN-fiókkal, csak Havonta 6,67 USD 30 napos pénz-visszafizetési garanciával.

Látogasson el az ExpressVPN oldalra

2. A legjobb VPN a 2023-os világkupához: IPVanish

IPVanish

Az IPVanish gyors és nagyon stabil szerverekkel rendelkezik Londonban és Manchesterben. Ez azt jelenti, hogy gyors és megbízható szolgáltatásra számíthat. Azt is észreveheti, hogy e két városban több szerverük van, mint szinte bármilyen szolgáltatásnál, így a kiszolgálók kiszorítása nem jelent problémát. Az IPVanish szervereket üzemeltet Londonban, Manchesterben, Nottinghamben és Glasgowban. Ezen okok miatt a régióban a legfontosabb a felhasználás.

OrszágokLocationsServersProtocolsSoftwareMonth12 Mo.Refund
60 89 1200 OpenVPN, IKEv2, L2TP, PPTP VPN szoftver $ 7.50 $ 58.49 7 nap

Az Egyesült Királyságon kívül az IPVanish meglehetősen kis lefedettség mellett az Antarktisz kivételével minden kontinensen szervereket üzemeltet. A hálózat általában a leggyorsabb VPN Észak-Amerikában és Európában, amikor a sebesség-teszteket elvégezzük. Több szerverhelyet fog találni olyan országokban, mint az Egyesült Államok és több az Egyesült Királyságban. A legördülő menüből kiválaszthat helyet vagy egyéni szervert.

Az IPVanish több mint 75 szervert üzemeltet az Egyesült Királyságban, és bármelyikükhöz csatlakozhat. Javasoljuk, hogy válasszon egyet, amely a kiszolgáló nevében „a” betűvel kezdődik. Például keresne egy hasonló címkével ellátott emblémát-a01.ipvanish.com. A legtöbb esetben észreveszi, hogy az „a” szerver a leggyorsabb. Kipróbáltuk az IPVanish szervereket Londonban és Manchesterben, és elég gyorsnak találtuk a sebességet. Nagy számot kínálnak még az Egyesült Államokból történő teszteléskor is.

  CyberGhost Windows telepítési útmutató

IPVanish UK sebességteszt

Az IPVanish értékét nehéz legyőzni. Korlátlan hozzáférést kínálnak VPN-hálózatukhoz és egyedi szoftvereikhez Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick és még sok más számára, havonta 7,50 dollárért, vagyis évente 58,49 dollárért. Ez igazságosnak bizonyul Havonta 4,87 USD. 7 napos pénz-visszafizetési garancia fedezi Önt új tagként.

Látogasson el az IPVanish oldalra

3. A legjobb világkupa VPN: CyberGhost VPN

CyberGhost

A CyberGhost-ot 2001-ben alapította 7 lelkes fiatal csapattag, Romániában, Bukarestben. Azóta a vállalat a világ egyik legnagyobb VPN-szolgáltatásává nőtte ki magát. Az 50 éves tagokból álló csapat a felhasználók magánéletének védelmére koncentrál. Robert Knapp, a társalapító és vezérigazgató, továbbra is vezet a csapatnak, még akkor is, amikor 2023-ben csatlakoztak a Crossrider csoporthoz. Azóta a CyberGhost hálózat egy kicsit kibővült..

OrszágokLocationsServersProtocolsSoftwareMonthly18 Mo.Refund
60 80 2960 OpenVPN, PPTP, L2TP / IPSec ablakok $ 11.99 $ 49.50 45 nap

A CyberGhost szép keveréket kínál a szerverhelyekről, az erős titkosításról, valamint a népszerű streaming szolgáltatások – például a Netflix, a YouTube Red és az Amazon Prime – feloldásának lehetőségéről. Néhány csatorna lehetővé teszi a több régióra vonatkozó földrajzi korlátozások feloldását is. Hozzáférhet például az Amazon Prime videótartalmához az Egyesült Államokban, Németországban vagy másokban. A Windows kliens lehetőséget ad arra is, hogy névtelenül szörfözzön, védje a Wi-Fi-t, névtelenül torrent, feloldja az alapvető webhelyek (Google, Facebook Instagram stb.) Blokkolását, és válasszon ki egy szervert.

Ebben az esetben úgy döntöttünk, hogy tesztelünk szervereket Londonban és Manchesterben. Először kattintson a „Válasszon szervert” opcióra. Onnan bármilyen országot kibővíthet, és kiválaszthat egy adott szervert. A CyberGhost hálózat számos szervert foglal magában Londonban, Manchesterben. Amikor kapcsolatba léptünk velük, hogy teszteljék teljesítményüket, és az eredmények a vártak voltak.

CyberGhost UK sebességteszt

A CyberGhost VPN kliens az egyik kedvencünk. Nagyon könnyű használni, és számos fejlett funkcióval rendelkezik, amelyek segítik az online adatvédelem védelmét. Fejlesztési csoportjuk van Németországban, amely folyamatosan bővít funkciókat az ügyfél és a mobilalkalmazások számára. A CyberGhost hálózathoz való teljes hozzáférést csak most regisztrálhatja Havonta 2,75 USD jelenlegi promóciójuk során.

Látogasson el a CyberGhost oldalra

4. A világ legjobb kupa VPN-je: VyprVPN

VyprVPN

A VyprVPN csapata a texasi Austinból származik, és régóta harcol a felhasználói internet-magánéletért. Több éven át otthont adtak az éves adatvédelmi testületnek az SXSW-nél, és még Washingtonban is töltöttek időt az adatvédelmi reformok lobbizására. Meg fogja találni, hogy a VPN-szolgáltatás összhangban van az értékeikkel.

CountriesLocationsServersProtocolsSoftwareMonthlyYearlyRefund
47 57 700 OpenVPN, PPTP, L2TP ablakok $ 14.99 $ 74.99 30 nap

A VyprVPN használatával néhány hozzáadott funkciót észlel, attól függően, hogy melyik fiókot választja. A VyprVPN Premium terv öt egyidejű kapcsolatot, VyprVPN Cloudot és Chameleon protokollt tartalmaz. A felhő funkció lehetővé teszi a saját VPN-kiszolgáló ellenőrzését a felhőben, míg a Chameleon protokoll segíti a Kínahoz hasonló országok felhasználói számára a kormány cenzúráját.

A VyprVPN kliens nem ad lehetőséget arra, hogy egy adott kiszolgáló számát kiválaszthassa Miamiban. Ehelyett a helyet Miaminak szeretné váltani. Innentől az ügyfél automatikusan csatlakoztat téged a Chicagó legjobb VPN szerveréhez. Az alábbiakban láthatja a sebességteszt eredményeit. A Miami szerverhez való csatlakozás után sikerült elérnünk 25,64 Mbps letöltési sebességet.

VyprVPN Miami sebességteszt

A VyprVPN kedvesen kínál 40% -ot a látogatóinknak. A kupon a rendes lejáratú engedményeik tetején van. Korlátlan VPN és VyprVPN Cloud élvezheti havonta 12,95 dollárért, vagy évente 48 dollárért. Az éves beszámoló igazságos Havonta 4,00 USD. Az új felhasználókra 30 napos pénz-visszafizetési garancia vonatkozik.

Látogasson el a VyprVPN oldalra

5. A legjobb VPN a világkupához: PIA

Privát internet-hozzáférésFelhasználóként a privát internet-hozzáférés (PIA) számos különféle lehetőséget kínál Önnek. Korábban minden VPN-kiszolgálóhoz profilt kellett beállítania. Most könnyű csatlakozni a 30 telephelyük bármelyik szerveréhez. Mint alább láthatja, a PIA csapata szervezetet szerverei szerint régiónként, országonként és városonként végez. A kiszolgálók helyét országonként ábécé sorrendben soroljuk fel. Miután kiválasztott egy helyet, könnyen csatlakozhat London, Manchester, Southampton és Glasgow helyszíneire.

  NordVPN Android telepítési útmutató
OrszágokLocationsServersProtocolsSoftwareMonthly2 YearsRefund
30 47 3282 OpenVPN, PPTP, L2TP ablakok $ 6.45 $ 59.95 7 nap

Nagyon sok torrent-felhasználó szereti a privát internet-hozzáférést. A szolgáltatás tartalmaz egy olyan funkciót, amely megakadályozza a rendszer kommunikációját, ha a szolgáltatásukkal való kapcsolat megszakad. Ez azt jelenti, hogy ha a titkosított VPN-hozzáférés valamilyen okból megszakad, akkor biztonságban lesz.

A PIA Windows klienst és más, egyszerű és könnyen használható alkalmazásokat kínál. De nem akarja alábecsülni. A PIA az Ön igényeitől függően különböző szintű adatvédelmi védelmet kínál. Szabályozhatja a titkosítási szinteket, hogy segítsen megtalálni a megfelelő egyensúlyt az adatvédelem és a sebesség között. Mint láthatja, a sebességtesztünk azt mutatta, hogy a PIA jól teljesít Londonban, Manchesterben és Southamptonban.

PIA UK sebességteszt

Amikor a Windows kliensükről szól, a PIA csapata beépített egy Internet kill kapcsolót. A kill kapcsoló megsemmisíti az internetkapcsolatot, amikor a VPN meghibásodik. Ez valóban hasznos lehet azok számára, akik Londonban anonimitást szeretnének biztosítani. A privát internet-hozzáférés VPN-t kínál egyszerűen Havonta 2,50 USD.

Látogasson el a Privát Internet hozzáférés oldalra

Hogyan használhatunk VPN-t a világbajnokság élő közvetítéséhez

Használni fogjuk ExpressVPN például egy VPN-szolgáltatás használatával a világkupát. Először le kell töltenie a VPN-klienst. Az ExpressVPN kliens szoftvert kínál Windows, Mac és Linux rendszerekhez. A mobil felhasználók letölthetnek alkalmazásokat iOS és Android rendszerre. Még az ExpressVPN útválasztó alkalmazást is használhatja a hálózat minden eszközének biztonságához. Az összes kommunikációt elküldi a VPN-en keresztül, amely kiterjeszti a támogatást olyan eszközökre, mint a játékkonzolok és a streaming boxok. Még van egy alkalmazásuk az Amazon Fire TV készülékekhez.

Most, hogy lehetősége van a szoftver letöltésére és telepítésére, ideje csatlakozni. Indítsa el az ExpressVPN klienst, és válassza ki a kiszolgáló helyét. Lépésről lépésre végigvezeti Önt a Windows kliensük használatával. Nézheti kedvenc mobilkészülékén vagy streaming eszközén is.

ExpressVPN szerver helye

  • Az ExpressVPN nagy kiszolgálókkal rendelkezik a világ minden tájáról. Válasszon egy országot, amelyben meg szeretné nézni a lefedettséget. Néhány népszerű választás az Egyesült Államok, az Egyesült Királyság és Németország.
  • Javasoljuk, hogy válassza az OpenVPN (TCP) vagy az (UDP) lehetőséget. Videók streamingjéhez olyan webhelyekről, mint a YouTube, az OpenVPN-t (UDP) használjuk, mert gyorsabb, mint a TCP. Támogatják a PPTP, L2TP és SSTP programokat is. Még mindig javasoljuk az OpenVPN UDP-t a sebesség és a magánélet védelmének legjobb keveréke érdekében.
  • Kattintson a nagy kerek csatlakozás gombra. Néhány másodperc múlva a gomb körül lévő pajzs zöld színűvé válik. Lesz egy üzenet is, amely tudatja, hogy a „VPN be van kapcsolva”
  • Most van egy IP-címe az Egyesült Államokban, amennyire bárki meg tudja mondani az interneten. Mint ilyen, bármilyen webhelyre eljuthat, mintha ott ült. Ugyanez igaz lenne, ha csatlakozna egy szerverhez az Egyesült Királyságban vagy a világ bármely más pontján.

Éppen ilyen könnyű megtenni. Most, hogy IP-címmel rendelkezik az Egyesült Államok ExpressVPN szerveréről, böngészhet az interneten, vagy úgy nézheti meg a Világkupát, mintha valójában ott lenne. Ugyanez igaz minden országban, tehát csatlakozzon az Egyesült Királysághoz a BBC közvetítéséhez.

Mint már valószínűleg elmondhatja, egy jó VPN megnyitja a tartalomhoz való hozzáférést az egész világon. Az Egyesült Államokon kívüli használatra a szolgáltatás segíthet felszabadítani a népszerű szolgáltatások, például a Netflix, a Hulu és a Pandora szolgáltatásait. Még mindig szüksége van fiókra olyan szolgáltatásokhoz, mint a Netflix, de a VPN segít az amerikai műsorok és filmek nézésében a Netflix-en, mintha fizikailag ott lennél, vagy bármilyen más olyan régióban, amelyhez hozzáférni szeretnél..

Legyen naprakész a legújabb világkupán. A közelgő mérkőzések felsorolásához lásd a fenti ütemtervet. Ossza meg ezt a hozzászólást barátaival, hogy VPN-vel élvezhessék a világkupát a világ bármely pontjáról. Ön is követhet minket @VPNFan a legújabb ajánlatokra és útmutatókra.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me