Az első lépés a szolgáltatás előfizetése. A CyberGhost csapat kedves vendégeinknek korlátlan VPN hozzáférést kínál egyszerűen Havonta 2,75 USD. Miután letöltötte a telepítő fájlt a számítógépére a CyberGhost webhelyről, rendszergazdaként kell futtatnia a telepítési folyamat megkezdéséhez. Ez figyelmeztetést jelenít meg arról, hogy egy program módosítani akarja a gépet. Engedje meg, és megjelenik a CyberGhost licenc képernyő. Fogadja el a TOS megállapodást, és a CyberGhost VPN 7 Windows kliensszoftver folytatja a letöltést.

CyberGhost VPN Windows Client Install1Ezután az összes szükséges beállító fájlt átmásolja az alapértelmezett mappába, telepíti a TAP hálózati illesztőprogramot, majd csatlakozik a bejelentkezési rendszerhez.

CyberGhost VPN Windows Client Install2

Fiók regisztráció / Bejelentkezés

Rövid idő elteltével megnyílik a fiók létrehozása / bejelentkezés képernyő. Ha még nem rendelkezik CyberGhost VPN-fiókkal:

 1. Először hozzon létre egy CyberGhost VPN-fiókot a saját webhelyükön.
 2. Ezután megerősítő e-mailt küldünk a CyberGhost-tól. Ellenőrizze a Beérkezett üzenetek mappában az e-mailt, és kattintson a mellékelt megerősítő linkre. Ezután térjen vissza a CyberGhost alkalmazáshoz.
 3. Miután visszatért az ügyfélhez, kattintson a „Vissza a bejelentkezésre” elemre, és írja be újonnan létrehozott fiókját „Felhasználónév” és „Jelszó”..
 4. Végül válassza a „Bejelentkezés” lehetőséget a szolgáltatás igénybevételének megkezdéséhez.

A CyberGhost VPN egynapos ingyenes próbaverziója a Windows számáraHa már van prémium előfizetése, akkor kattintson a „Vissza a bejelentkezésre” gombra. A „Felhasználónév” és a „Jelszó” megadása után a „Bejelentkezés” gomb aktiválódik. Kattintson rá a hitelesítési folyamat befejezéséhez és a CyberGhost VPN kliens irányítópultjának megnyitásához.

CyberGhost VPN Windows App irányítópult

Mielőtt az alkalmazást csatlakoznánk a CyberGhost szolgáltatáshoz, vizsgáljuk meg részletesebben annak fő műszerfalát. Ezeket az adatokat 1-7-re jelöltük:

 • Az ügyfélvezérlők (1) a szoftver megjelenítésének vezérlésére szolgálnak. Lecsökkentheti a Windows tálcára, megjelenítheti a teljes oldalt, vagy elküldheti a tálcára.

CyberGhost VPN támogatás

 • Támogatási ikon (2) – lehetővé teszi, hogy visszajelzést küldjön, vagy válaszokat kapjon az esetleges problémáira. Az űrlap fent látható.
  • Válasszon támogatott nyelvet és témát (Általános visszajelzés; Hibajelentés vagy Funkciójavaslat)
  • Írja be a “Név”, “E-mail” és “Tárgy”.
  • Röviden írja le javaslatát vagy problémáját, és csatoljon hasznos fájlokat.
  • Végül kattintson a „Visszajelzés küldése” gombra.

CyberGhost VPN Windows kliens irányítópult

 • A „Legjobb kiszolgáló hely” -hez történő csatlakozás néhány további részletet szemléltet: (4) csatlakozási üzenet, (5) hálózati kapcsoló és a legjobb szerver kiválasztása (6). Gyors kapcsolat létrehozásához válassza ki a szervert a lefelé mutató nyílra kattintva. Ez megjeleníti a legjobb vagy utoljára használt szervert, amelyet különféle kedvencek követnek. Ezután kapcsolja be a főkapcsolót. Ez befejezi a VPN szerver kapcsolatot.
 • Ha a Csatlakozva ”mező alján található fülre kattint, láthatja a kapcsolat statisztikáit. Ide tartoznak az „aktuális sebesség (kbps)”, „maximális elérés (kbps)”, „letöltött mennyiség (Gb)” és a csatlakoztatott idő (óra: perc).
 • Végül az ügyfélmenü (3) segítségével visszajelzést küldhet, módosíthatja a beállításokat, megnézheti a fiókadatokat, kijelentkezhet az aktuális fiókból, és kiléphet a CyberGhost VPN szoftverből..

A CyberGhost VPN legjobb szerverkapcsolatA fenti képek a kibővített műszerfalról vannak. A kibővített irányítópultot a bal alsó részén található fülre kattintva láthatjuk.

CyberGhost VPN Windows Client kibővített irányítópultMielőtt megvizsgálnánk a kiszolgáló kiválasztásának számos módját, amelyhez csatlakozni szeretnénk, nézzük át először a szoftver néhány funkcióját, szabályát és beállítását..

A CyberGhost VPN alkalmazás funkciói, szabályai és beállításai

Csatlakozás jellemzői

Ezeknek a funkcióknak a bekapcsolása extra adatvédelmi és biztonsági rétegeket biztosít a CyberGhost VPN szolgáltatáshoz. Ezek a szolgáltatások a következőket tartalmazzák:

 • Hirdetés blokkolása – lehetővé teszi a weboldalak gyorsabb betöltését, kevésbé rendetlenségét és könnyebben olvashatóságát.
 • Blokkolja a rosszindulatú webhelyeket – a potenciálisan veszélyes webhelyek felismerésével és blokkolásával segít megvédeni az internetet szörfözés közben.
 • Az online követés blokkolása – megakadályozza, hogy a követők figyeljék az internetes szokásait, és online profilt készítsenek az Ön számára. Ez növeli az internetes adatvédelmet.
 • Automatizált HTTPS átirányítás – Ez jobb adatvédelmet és biztonságot nyújthat, ha arra kényszeríti az URL-eket, hogy használják a HTTPS-kapcsolatokat, ha rendelkezésre állnak. Ez teljes körű titkosítást biztosít a CyberGhost VPN szolgáltatás használata közben.
 • Adattömörítés – ki kell hagyni, kivéve, ha olyan mobil kapcsolatot használ, amely az adatokért díjat fizet, mint például a mobilhálózat.
  Hogyan feloldhatja Salem városát egy VPN segítségével

CyberGhost VPN Windows ügyfélkapcsolat-szolgáltatásokAlapértelmezés szerint az összes csatlakozási funkció ki van kapcsolva. A maximális CyberGhost adatvédelem és biztonság érdekében minden adat tömörítést be kell kapcsolnia.

Intelligens szabályok

Az intelligens szabályok lehetővé teszik a triggerek beállítását az online adatvédelem teljes ellenőrzéséhez a CyberGhost VPN hálózat használata közben. Ezeket három fő típusú szabályra osztják: Indítás, Wi-Fi védelem és Kivételek.

Intelligens szabályok: Indítás

Az indítási szabályok lehetővé teszik, hogy Ön döntse el, miként és mikor nyílik meg a szoftver. Ide tartoznak a következők

 • Automatikus indítás – elindítja a CyberGhost klienst, amikor a Windows elkezdi annak biztosítását, hogy számítógépének vagy táblagépének használatakor mindig biztonságban van.
 • Auto-connect – automatikusan összeköti Önt az utolsó ismert helyével, amikor az ügyfélszoftver megnyílik.
 • Automatikus indítás – amikor csatlakozik egy CyberGhost VPN szerverhez. Ez általában az alapértelmezett böngésző inkognitómódban a legjobb adatvédelem érdekében.

CyberGhost VPN intelligens szabályok: IndításAlapértelmezés szerint csak az automatikus indítás van beállítva. Mindezen beállítások biztosíthatják, hogy mindig védelem alatt álljon az interneten való szörfözés közben. Ezek együtt működnek az automatikus „megszakító kapcsolóval”, amely alapértelmezés szerint lehetővé teszi szinte folyamatos védelmet.

Intelligens szabályok: Hotspotok Wi-Fi védelme

Amint a CyberGhost fut, képes felismerni a környező WiFi hálózatokban bekövetkező változásokat. Ezek a szabályok lehetővé teszik, hogy meghatározza, hogyan reagáljon a CyberGhost ezekre a változásokra. Megadhat műveleteket a következő hálózati kategóriákban:

 • Új titkosított Wi-Fi – jelszóval védett új hálózatokra utal.
 • Új nyitott Wi-Fi – új, védelem nélküli hálózatokra utal.
 • Ismert Wi-Fi hálózatok – tartalmazzon olyan hálózatokat, amelyekhez korábban csatlakozott.

CyberGhost VPN intelligens szabályok: Wi-Fi védelemAz egyes típusú Wi-Fi-hálózatok lehetőségei azonosak: Soha ne védje meg, kérdezzen, mit tegyek, Mindig csatlakozzon, és válassza le a VPN-t. Mi mindig szívesebben kérjük tőlünk, hogy mit tegyünk. Ez értesítést küld nekünk, ha a Wi-Fi hálózat megváltozik, és milyen típusú hálózatról van szó. Ez az alapértelmezés minden Wi-Fi hotspot számára. Mindig beállíthatta őket, hogy mindig biztonságos legyen a csatlakozás, majd később, ha akarod, húzza ki. Soha nem szabad alapértelmezetten sose védenie a véleményünket.

Intelligens szabályok: Weboldal kivételek

Az utolsó intelligens szabály lehetővé teszi a webhelyek kizárását a VPN-alagútból. Alapértelmezés szerint a kivételek le vannak tiltva. A kizárást úgy hozhatja létre, hogy beírja a webhely URL-jét, és hozzáadja azt a kizárási listához. Miután hozzáadott egy weboldalt a listához, megváltoztathatja annak aktív állapotát (be-ki, ki – nem zárja ki). Törölheti azt a kizárási listáról. A kivételek csak az OpenVPN protokollal működnek, tehát az alkalmazás alapértelmezés szerint működik, ha a kivételek engedélyezve vannak.

CyberGhost intelligens szabályok: URL-kivételekBeállítások

Kétféle beállításuk van a CyberGhost Windows kliensben: Általános és Csatlakozás.

Beállítások: Általános

Ez a két általános beállítás, amelyet beállíthat a CyberGhost szoftver vezérlésére. Ezek a következők:

 • Nyelv – lehetővé teszi a Windows szoftver által használt nyelv kiválasztását. Választhat angol, német, francia, olasz, spanyol, román, lengyel, orosz és portugál nyelven. Mivel a nyelvek megváltoztatásához újra kell indítania az ügyfelet, az „Alkalmaz” gombra kattintva újraindíthatja a szoftvert.
 • Beállítások alaphelyzetbe állítása – megváltoztatja a CyberGhost alkalmazás összes beállításait a telepítési alapértelmezett értékre. Ide tartoznak a Csatlakozás funkciói, az Intelligens szabályok és a Beállítások részei.

CyberGhost VPN beállítások: Általános

Beállítások: Csatlakozás

A kapcsolatbeállítások elsősorban a használt VPN-protokollt vagy a DNS-szivárgások elleni védelmet érintik. Az adatok biztonságával kapcsolatos kapcsolatbeállítások a következők:

 • VPN protokoll – lehetővé teszi, hogy kiválassza azt a VPN-protokollt, amellyel kapcsolódni szeretne a CyberGhost szolgáltatáshoz. Választhat a Windows biztonságos protokolljai közül: az OpenVPN, az IKEv2 és az L2TP. Az L2TP és az IKEv2 natív Windows programok, amelyeket a Microsoft nyújt, míg az OpenVPN egy ingyenes szoftver (a GNU GPL alatt), és az OpenVPN Technologies, Inc. szolgáltatja. Az alapértelmezés az ‘Automatikus kiválasztás’, az ügyfél pedig alapértelmezés szerint az IKEv2 lesz (Windows 7-től kezdve). Ha nem sikerül kapcsolatot létesíteni, az ügyfél az OpenVPN-re vált. Az L2TP egy másik biztonságos lehetőséget kínál, ha kapcsolódási problémák merülnek fel. A PPTP-t már nem választják, mert már nem tekinthetők biztonságosnak.
 • Használjon TCP-t az UDP helyett – csatlakozásokhoz (Csak OpenVPN). Alapértelmezés szerint a CyberGhost UDP-t használ a kapcsolataihoz. Az UDP gyorsabb a korlátozott adathibák ellenőrzése miatt. A hátránya, hogy a letöltések hirtelen megszakadhatnak vagy megsérülhetnek, és a csomagok elveszhetnek, pl. amikor online játékokat játszik. A TCP stabilabb kapcsolatokat biztosít a fokozott hibaellenőrzés miatt. Ez a stabilitás azonban a sebesség rovására történik.
 • Használjon véletlenszerű portot – kapcsolódni (Csak OpenVPN): Ez az opció lehetővé teszi a CyberGhost számára, hogy kapcsolatot létesítsen egy véletlenszerűen kiválasztott porton keresztül. Ezt a portot minden új kapcsolat megváltoztatja. Ez megnehezíti a rögzített port helyett, amely megkönnyíti a tartalomszolgáltatók számára a CyberGhost kapcsolatok lelassítását vagy blokkolását. A porttartomány bármikor megváltoztatható, ha szükséges, és az összes portot belsőleg a tűzfalszabályok védik.
  Az IPv6 letiltása Windows és Mac rendszereken

CyberGhost VPN beállítások: kapcsolat

 • DNS szivárgás elleni védelem – aktiválja az IPv4 szivárgás elleni védelmet a belső CyberGhost DNS szerver használatával az internetszolgáltató helyett. Ez segíti a cenzúra és az egyéb internetes manipulációk elleni védelmet is.
 • Az IPv6 kapcsolatok letiltása – amikor csatlakozik a VPN szolgáltatáshoz. Ez megóvja a CyberGhost VPN alagúton kívül futó IPv6 forgalom adatszivárgását. Aktiválja ezt a beállítást, ha olyan böngészőt használ, amely érzékeny a WebRTC szivárgásokra. Blokkolja az összes IPv6 forgalmat, és csak az IPv4 forgalmat engedélyezi.
 • Javítson virtuális hálózati kártyát – lehetővé teszi az eredeti CyberGhost szoftver illesztőprogramok javítását, ha problémák merülnek fel.

Saját fiók információ képernyő

Az utolsó menüpont, amelyet meg akarunk nézni, mielőtt a Windows klienst használnánk a CyberGhost hálózathoz való kapcsolódáshoz, a Saját fiók képernyő. Ekkor megjelenik a „Felhasználónév”, „E-mail cím” és a „Tervezési információk”.

CyberGhost VPN Saját fiókomA „Fiókkezelés” linkre kattintva is bejelentkezhet és módosíthatja fiókját a CyberGhost webhelyen. Végül itt kijelentkezhet fiókjából, de újból be kell írnia a hitelesítési adatokat („Felhasználónév” és „Jelszó”), ha.

Csatlakozás a CyberGhost hálózathoz

Sokféle módon választhat VPN-kiszolgálót a CyberGhost VPN-szolgáltatáshoz történő kapcsolódáshoz. Ezek közül a leggyorsabb és legegyszerűbb a kedvenc kiválasztása és az ahhoz való csatlakozás. Csatlakozhat országonként vagy helyi kiszolgálónként is. Végül kiválaszthat egy adott VPN-célra optimalizált szervert.

Csatlakozás egy kedvenc VPN helyhez

A Kedvencek fül gyors és egyszerű módszert kínál a hasznos VPN-elválasztó kapcsolatokkal való lépésre. A kedvenceket sárga csillag jelzi az ország helyének vagy a szerver nevének mellett. A megjelenített kedvencek az alkalmazás által telepített alapértelmezett beállítások.

Az egyik módja annak, hogy miként csatlakozhat egy kedvenc helyhez, először le kell választania a jelenlegi szerverről. Ezután válasszon egy új kedvenc helyet rákattintással. Végül kapcsolja be a kapcsolót „Be” az új kapcsolat befejezéséhez.

CyberGhost VPN kedvenc kiszolgálóhelyekA Cyberghost azonban még könnyebbé tette a VPN-kiszolgáló kiválasztását vagy egy újra váltását. Egyszerűen kattintson duplán a használni kívánt kedvenc helyre. Ha olyan ország helyet választ, mint például az Egyesült Államok, akkor a szoftver a helyétől fogja összekapcsolni téged az adott ország legjobb helyével, ahogyan itt történt. Vegye figyelembe, hogy a kiválasztott szerver nem maga a kedvence, amint azt a neve mellett található fehér csillag jelzi a „Csatlakoztatva” mezőben.

CyberGhost VPN kedvenc szerverkapcsolat vagy újracsatlakozásA CyberGhost VPN szerverhez való csatlakozás leggyakoribb módja az „Összes kiszolgáló” fül használata.

Csatlakozás az összes VPN-kiszolgálóval

Amikor az „Összes kiszolgáló” lapon csatlakozik, dönthet úgy, hogy csatlakozik egy adott országhoz vagy egy helyi kiszolgálóhoz egy adott helyen. Nézzük meg, hogyan lehet ezt megtenni most. Először az országlistát rendezi a következők szerint: (1) “Név”, (2) “Távolság”, (3) “Betöltés (%)” vagy (4) “Kedvenc”. Alapértelmezés szerint a helyek ábécé sorrendben vannak megadva, az ország neve alapján. Az aktuális felhasználók száma szintén megjelenik az egyes helyeknél.

  Play League of Legends (LoL) VPN-vel

CyberGhost VPN összes kiszolgáló lapA kedvenceket úgy választhatja ki, hogy a nevükkel szemben a fehér csillagra kattint. Ezzel a csillag sárga színűvé válik. A „>Egy ország jobb oldalán kibővíti azt a helyi szerverek listájává. A „>”(5) alatt kibővíti Albániát az albániai helyi szerverek listáján.

Ez a lista az alábbiak szerint rendezhető: (1) „Név”, (2) „Ping”, (3) „Távolság”, (4) „Betöltés (%)” vagy (5) „Kedvenc”. A ping oszlopra kattintva újra kiszámítja a ping értékeket (ms). A név most tartalmazza a tiranai helyi albán szerverek listáját. A ping és a betöltési értékek alacsony kombinációjával rendelkező kiszolgáló kiválasztásával gyors kiszolgálót kell biztosítani abban a helyen.

A CyberGhost VPN összes kiszolgálója kibővítette AlbániátMost hadd válasszuk a „Tirana-S02-i09” sever-et, majd duplán kattintsunk a nevére a csatlakozáshoz. Ez minden, ami ahhoz szükséges, hogy csatlakozzon a helyi szerverhez.

CyberGhost VPN kapcsolat a helyi Abanian szerverrel TiránábanA szoftver automatikusan másolja a helyi kiszolgálót a helyén, és megkezdi a kapcsolatot. Rövid idő elteltével a kapcsolat befejeződik. Azt is vegye figyelembe, hogy a helyi szerver kedvencé vált, amint azt a sárga csillag jelöli a neve mellett a „Csatlakoztatva” mezőben.

Most csatlakozzunk a helyünk legjobb ausztrál szerveréhez. A helyi kiszolgálók tömörítéséhez válassza az összes kiszolgálót vagy a hátsó nyílot. Ezúttal válassza a Fehéroroszország kedvencét. Ezután kattintson duplán az ausztrál helyre. A szoftver automatikusan kiválaszt egy gyors kiszolgálót, és befejezi a kapcsolatot.

Csatlakozás egy gyors CyberGhost VPN ausztrál szerverhezLáthatja, hogy az „Összes kiszolgáló” lista segítségével kiválaszthatja a VPN-kiszolgáló kapcsolatának részletességét. Kiválaszthat egy szervert országos szinten, vagy egy adott helyi szervert az országban. Végül kiválaszthat egy olyan kiszolgálót, amelyet a VPN célja optimalizált.

Csatlakozás a VPN által optimalizált szerverhez Cél

A CyberGhost kliens lehetővé teszi, hogy két különböző célból csatlakozzon az optimalizált kiszolgálókhoz. Kiválaszthat egy országot torrent fájlokhoz vagy egy országot a média streamingjéhez olyan tartalomszolgáltatóval, mint az US-Netflix, az Egyesült Királyság-BBC iPlayer, a Németország-Zattoo és mások.

CyberGhost VPN szerver kiválasztása a Torrenthez

A torrentekre optimalizált szerverhez való csatlakozáshoz csak a „Torerenting” listát kell kiválasztani. Ezután válasszon egy helyet, ahol át kell torrentolnia. Végül kattintson duplán a nevére, mint ebben az esetben Hollandia esetében. Rövid időn belül csatlakozni fog egy gyors kiszolgálóhoz a választott helyen, amely lehetővé teszi a torrenteket. Válassza ki Hollandiát a torrent kedvenc helyének is.

Csatlakozás egy CyberGhost VPN szerverhez az észak-vidéken

CyberGhost VPN szerver kiválasztása a média streaminghez

A megfelelő szerver kiválasztása a streaming média tartalomkönyvtárának optimalizálásához magában foglalja a könyvtár helyének és a tartalomszolgáltatónak a kiválasztását. Erre példa az US-Netflix vagy a German-Netflix.

CyberGhost kapcsolat az US-Netflix számára optimalizált VPN szerverrelElőször válassza ki a „For streaming” szerver listát. Ezután válassza a helymeghatározó szolgáltatót. Kattintson duplán a választására, hogy teljes kapcsolatba lépjen egy kiszolgálóval, amelyet a kiválasztott tartalomra optimalizáltak. Ebben a példában az US-Netflix számára optimalizált szervert választottunk.

Mielőtt megnéznénk az ügyfél futtatását a tálcáról, nézzük meg végül a „Kedvenceket”, hogy megnézze, hogyan jelennek meg az általunk hozzáadott kedvencek. Az alapértelmezett „Minden szerver” mellett a Fehéroroszország és a Tirana-S02-i09 kedvencei is vannak. Ez szemlélteti, hogy a kedvencek lehetnek országos vagy helyi szerverek. Most is van egy új kategória a letöltésre, amelynek Hollandia torrent kedvence van. Végül, gőzölgő kedvenceink változatlanok maradnak.

A CyberGhost VPN frissített kedvenceiKedvencek hozzáadása olyan webhelyekhez, amelyek sokat használnak, megkönnyíti az alkalmazás használatát a tálcán. A gyors kapcsolatok előnyeinek kihasználása megkönnyíti a csatlakozást a tálcáról, miközben felszabadítja az asztal helyét.

A CyberGhost Windows kliens futtatása a tálcáról

Ha minimalizálni kívánja a CyberGhost alkalmazás által használt asztali helyet, akkor futtathatja a tálcáról. Csökkentse az ügyfelet a tálcára úgy, hogy rákattint az „x” elemre az ügyfél vezérlő területén az irányítópult tetején. Az ügyfelet a következő ikon jelzi, amely azt jelzi, hogy a VPN nincs csatlakoztatva.

CyberGhost rendszer tálca ikon: Nincs kapcsolatErre kattintva ideiglenesen megnyílik az irányítópult. Ez lehetővé teszi a gyorscsatlakozási helyek megnyitását a lefelé mutató nyílra kattintva. Válassza ki a legjobb szervert, vagy a kedvencet, amelyet rendszeresen használ, mint ebben a példában Fehéroroszország. Végül kapcsolja be a kapcsolatot „Be”.

A Kedvencek használata a gyors csatlakozáshoz a tálcárólMiután a kapcsolat létrejött, és a CyberGhost kliens elveszíti a fókuszt, visszahúzódik a rendszertálcára. Ezt a „Csatlakoztatva” ikon megvizsgálásával ellenőrizheti.
CyberGhost rendszer tálca ikon: CsatlakoztatvaA jobb egérgombbal kattintva a tálcán lévő ikonra kiléphet a CyberGhost VPN Windows kliensből.

Látogasson el a CyberGhost oldalra

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me