VRChatA VRChat egy új korai hozzáférési játék. Nagyon népszerűvé vált a testreszabott avatárok és a játékosok interakciói miatt. A VRChat, ahogy a neve is sugallja, egy játék, amelyben másokkal beszélgethet és másokkal játszhat virtuális valóság fejhallgatóval. A VRChat olyan asztali üzemmóddal rendelkezik, amely lehetővé teszi a fejhallgató nélküli lejátszást. A játékot ingyen játszhatja le, ha letölti a Gőz vagy a VRChat weboldal. A felhasználókat arra ösztönzik, hogy merítsék magukat a játékban és a társalgásban másokkal. Mivel online játszik, valószínűleg késéssel és lassú kapcsolati idővel rendelkezik. Lehet, hogy nehezen töltheti le a játékot. Ezeknek a problémáknak a megoldása érdekében VPN-t javasolnék. A VPN segítségével megváltoztathatja IP-címét egy másik IP-re az elérhető kiszolgálók közül kiválasztásával. Ha olyan IP-helyet választana, amely közel áll annak a játéknak, amelyen játszik, akkor megnövekedhet a csatlakozási idő és kevesebb késés. A VPN védelmet is nyújt a DDoS támadások ellen mindenki számára, aki játék közben próbál biztonságban maradni.

RankVPN ServiceVPN rajongó
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsKill
SwitchSmart
DNS
1 ExpressVPN $ 6.67 ExpressVPN 160 jelölőnégyzetet jelölőnégyzetet jelölőnégyzetet
2 NordVPN $ 3.49 NordVPN 87 jelölőnégyzetet jelölőnégyzetet jelölőnégyzetet
3 Privát internet-hozzáférés $ 2.85 PIA 49 jelölőnégyzetet jelölőnégyzetet
4 CyberGhost $ 2.75 CyberGhost 80 jelölőnégyzetet jelölőnégyzetet
5 IPVanish $ 3.25 IPVanish 76 jelölőnégyzetet jelölőnégyzetet

A VRChat sok olyan dolgot tartalmaz, amelyeket a játékosok megtehetnek. Az első ilyen tevékenység a mini-játékok. Ezek között szerepel a Zászló megragadása, a Szobor Stúdió, a VR Karaoke, a Csatalemez, a teke, az Acél n-Arany és még sok más. A Sculpture Studio egy olyan festményjáték, amelyben a barátaival rajzol, az Steel n ‘Gold egy zsaru és rabló stílusú verseny, amelyben a banditák megpróbálnak lopni egy bankból, míg a seriffök megpróbálják elfogni őket. A Battle Disc egy és egy lemezt dob, amely Tronhoz hasonló. Ezek a játékok mind multiplayer, és szórakoztató játék a barátokkal. Ez csak néhány példa, amelyeket a VRChat és a közösség létrehozott. Sokkal többet várhat el.

A VRChat másik tevékenysége a társalgó és a csevegés. A játékban számos helyre eljuthat, mint például gyorséttermek, jazz klubok, bárok, kúriák és űrállomások. Ezekben a helyeken sok szép interaktív elem található. Nagyon sok más felhasználó beszélget egymással. Olyan helyeken, mint egy bírósági szoba, találkozhat olyan emberekkel, akik álkísérleteket folytatnak, és körülötte játszanak. Láthatjuk a vígjátékokat, az éneklést, a varázslatos trükköket és még sok minden mást, amit a játékosok a színpadon tömegesen csinálnak. Megnézheted másokkal a YouTube-videókat is. A VRChat számos tevékenységet folytat a közösségével. Rendezvényt rendezhet, taníthat, szórakoztathat vagy sok más dolgot is elvégezhet. Események révén a VRChat létrehozta az első talk show-ot a VR-ben. A műsor Gunter’s Universe névvel és a YouTube-on található.

  Hogyan kell játszani a Dota 2-t egy VPN-sel

Az alkotások a játék hatalmas részét képezik, a közösség nagyon kreatív, és ennek eredményeként sok avatárt terveztek, mint a Knuckles, a császári pingvinek, Pokémon és a Scooby Doo. Ön is létrehozhat saját avatárt a játékhoz. Nagyon sok mélységbe tehet a VRChat SDK rendszerével. A VRChat-ban szereplő avatarok megegyeznek a beszédével, miközben beszél, és ez magában foglalja a közösség által létrehozottkat is. Az avatárokon kívül világok létrehozására is képes vagy. Ezekben a világokban interaktív elemeket hozhat létre, és testreszabhatja azokat a kívánt módon. Meghívhatja barátait, és otthoni hangoutba léphet, valamint a létrehozott világokba. A közösség sok új avatárt és világot tervezett, amelyeket szintén használhat. A játék eleget szerez a következőknek ahhoz, hogy néhány népszerű YouTuber játékossá váljon, hogy kiszolgálóin játszhasson és a felhasználókkal lógjon. A játékosok száma és tartalma gyorsan növekszik.

A VRChat a következő VR headseteket támogatja:

  • HTC Vive és Oculus Rift

VPN használata a VRChat (PC) lejátszásához

Én használom ExpressVPN például egy VPN használatát a VRChat számára. Először le kell töltenie a VPN-klienst. Az ExpressVPN ingyenes ügyfélszoftvert kínál Windows, Mac és Linux rendszerekhez. Az iOS és az Android ingyenes alkalmazásai mellett.

Most, hogy lehetősége van letölteni és telepíteni a csatlakoztatni kívánt szoftvert. Indítsa el az ExpressVPN klienst, és válassza ki a kiszolgáló helyét. Lépésről lépésre végigvezeti Önt a Windows kliensük használatával.

ExpressVPN szerver helye

  • Mivel sok játékos szeret csatlakozni az Egyesült Államok szerveréhez, ezt az országot használtuk útmutatónkhoz. Az ExpressVPN kiterjedt szerverhálózattal rendelkezik a világ minden tájáról.
  • Javasoljuk, hogy válassza az OpenVPN (TCP) vagy az (UDP) lehetőséget. Videók streamingjéhez olyan webhelyekről, mint a YouTube, az OpenVPN-t (UDP) használjuk, mert gyorsabb, mint a TCP. Támogatják a PPTP, L2TP és SSTP programokat is. Még mindig javasoljuk az OpenVPN UDP-t a sebesség és a magánélet védelmének legjobb keveréke érdekében.
  • Kattintson a nagy kerek csatlakozás gombra. Néhány másodperc múlva a gomb körül lévő pajzs zöld színűvé válik. Lesz egy üzenet is, amely tudatja, hogy a „VPN be van kapcsolva”
  • Most van egy IP-címe az Egyesült Államokban, amennyire bárki meg tudja mondani az interneten. Mint ilyen, bármilyen webhelyre eljuthat, mintha ott ült. Ugyanez igaz lenne, ha csatlakozna egy szerverhez az Egyesült Királyságban vagy a világ bármely más pontján.
  Játsszon a World of Warcraft (WoW) játékkal VPN-sel

Éppen ilyen könnyű megtenni. Most, hogy IP-címmel rendelkezik az Egyesült Államok ExpressVPN szerveréről, játszhat, böngészhet az interneten, vagy nézheti a műsorokat, mintha valójában ott lenne. Ha csatlakozik egy szerverhez az Egyesült Királyságban, akkor teljes hozzáférést biztosít a geo-blokkolt webhelyekhez is. Ugyanez igaz minden országban.

Mint már valószínűleg elmondhatja, egy jó VPN megnyitja a tartalomhoz való hozzáférést az egész világon. Ha az Egyesült Államok területén kívül él, a szolgáltatás segít elérni a népszerű szolgáltatásokat, például a Netflix, a Hulu és a Pandora. Még mindig szüksége van fiókra olyan szolgáltatásokhoz, mint a Netflix, de a VPN segít az amerikai televíziós műsorok és filmek nézésében a Netflix-en, mintha az Egyesült Államokban vagy bármely más olyan régióban ültél, amelyhez hozzáférni szeretne..

Javítsa a játék sebességét és blokkolja a DDoS támadásokat

Ha problémái vannak a késéssel és a DDoS támadásokkal, ezeknek az ajánlásoknak segíteniük kell:

A laptop késésével kapcsolatos problémák megoldásának lehetőségei:

  • Ellenőrizze sebességét a speedtest.net webhelyen. Ha a modemhez vagy az útválasztóhoz közvetlenül csatlakoztatott POC-on gyors a sebessége, de a laptopnak problémája van késéssel, akkor a wifi-kapcsolat lelassíthatja azt. Ebben az esetben azt javaslom, csatlakoztassa a laptopot az útválasztóhoz hálózati kábellel, vagy húzza közelebb az útválasztóhoz a kapcsolat teszteléséhez..
  • Ha kipróbálja ezeket a lehetőségeket, és a laptop továbbra sem működik jól, javasolnék egy VPN-t. A VPN ismét jobb utat biztosíthat a játékkiszolgálóhoz, ami segíthet csökkenteni a késést.
  • Ha úgy gondolja, hogy problémái vannak az útválasztóval, akkor azt javaslom, hogy állítsa vissza. Ez nagyon sok hálózati problémával foglalkozhat. Ha az útválasztónál továbbra is problémák merülnek fel, érdemes fontolóra venni egy egyedi DD-WRT vagy Tomato alapú eszközt. Az egyedi firmware kiválóan alkalmas nagy teljesítményre, és támogatja a VPN-t.

Hogyan kerüljük el a DDos támadásokat:

  • A DDos támadások elkerülésének legjobb módja a VPN használata. Ismét javasoljuk ExpressVPN. Ugyanazon játékszállítási hálózat tetején futnak, mint a Steam és más népszerű online játékplatformok.
  • A VPN az IP-cím megváltoztatásával segít elkerülni a DDos támadásokat. Csatlakozhat egy szerverhez a saját országa vagy a világ más régiója területén. Ezzel megváltoztatja az IP-címét, amely megvédi a DDos támadásoktól, mivel a támadó nem fogja tudni, hogy melyik IP-címet fogja használni minden egyes csatlakozáskor.
  CyberGhost Windows telepítési útmutató

A VRChat egy közelgő játék, egyre növekvő rajongói bázissal. Sok mini-játékot tartalmaz. Élvezheti azáltal, hogy játszik és más felhasználókkal lóg. Készíthet csodálatos avatarokat és világokat is. A VRChat egy szórakoztató, ingyenes játék, amiben biztos vagyok benne, hogy Ön és barátai élvezni fogják.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me