HBO mostA HBO NOW várhatóan 2015. áprilisában indul. Éppen az időben, hogy újból álljon a Game of Thrones. Azok számára, akik még nem hallottak róla HBO MOST ez a Home Box Office új szolgáltatása, amely lehetővé teszi a tagok számára, hogy filmek és műsorok ezreit közvetítsék kábel vagy műholdas előfizetés nélkül. A szolgáltatás ütemezése 30 napos ingyenes próbaverzióval indul, és havi 14,99 dollárba kerül. Nézze meg a HBO-t MOST bárhonnan, beleértve az Egyesült Államokon kívüli VPN-t is.

Mint már említettem, a HBO MOST teljes hozzáférést biztosít kedvenc filmjeihez és olyan eredeti sorozataihoz, mint a GoT, a Boardwalk Empire és a True Blood. Több ezer film és műsor mellett. Ez különbözik a HBO GO amelyhez kábel- vagy műholdas számla szükséges. A HBO MOST regisztrálhat iTunes-fiókján keresztül. Az egyetlen korlátozás, amelyet látunk, a földrajzi helyzet. A szolgáltatás csak az Egyesült Államokban lesz elérhető.

Mi történik, ha az Egyesült Államokon kívüli utazást tervezi, és nem tud várni, hogy megnézze a legújabb GoT-epizódot? Az egyszerű válasz egy VPN használata. Talán VPN-t használt a munkához. Ha igen, akkor már tudja, hogy titkosítja az Ön adatait. Amit nem lehet tudni, hogy az egész világon a felhasználók személyes VPN szolgáltatásokat használnak a földrajzi blokkok megkerülésére. Csatlakozhat egy VPN szerverhez az Egyesült Államokban, és bármikor megnézheti a HBO-t. Függetlenül attól, hogy hol utazhat abban az időben. Ugyanez vonatkozik más népszerű online szolgáltatásokra, mint például a HBO Go, a Netflix, a Hulu és az Amazon Instant Video.

A legjobb VPN a HBO feloldásához MOST

Először érdemes egy megbízható VPN szolgáltatást találni. Ebben az esetben szükség van egy gyors VPN-kiszolgálókkal az Egyesült Államokba. Számos VPN közül választhat. Itt van néhány kedvencünk.

RankVPN ServiceVPN rajongó
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1 ExpressVPN $ 6.67 ExpressVPN 160 jelölőnégyzetet jelölőnégyzetet jelölőnégyzetet
2 NordVPN $ 3.49 NordVPN 87 jelölőnégyzetet jelölőnégyzetet jelölőnégyzetet
3 Privát internet-hozzáférés $ 2.85 PIA 49 jelölőnégyzetet jelölőnégyzetet
  Nézze meg a Junior Jégkorong Világbajnokságot VPN-sel

Hogyan használhatunk VPN-t az HBO MOST nézéséhez

Használni fogjuk ExpressVPN például egy VPN szolgáltatás használatával olyan műsorok nézésére, mint a GoT a HBO-n MOST. Először le kell töltenie a VPN-klienst. Az ExpressVPN kliens szoftvert kínál Windows, Mac és Linux rendszerekhez. A mobil felhasználók letölthetnek alkalmazásokat iOS és Android rendszerre. Még az ExpressVPN útválasztó alkalmazást is használhatja a hálózat minden eszközének biztonságához. Az összes kommunikációt elküldi a VPN-en keresztül, amely kiterjeszti a támogatást olyan eszközökre, mint a játékkonzolok és a streaming boxok. Még van egy alkalmazásuk az Amazon Fire TV készülékekhez.

Most, hogy lehetősége van a szoftver letöltésére és telepítésére, ideje csatlakozni. Indítsa el az ExpressVPN klienst, és válassza ki a kiszolgáló helyét. Lépésről lépésre végigvezeti Önt a Windows kliensük használatával. Ne feledje, hogy az amerikai szerverektől származó képeket használunk, mivel a HBO Now földrajzilag az Egyesült Államokra korlátozódik.

ExpressVPN szerver helye

  • Mivel a HBO Now csak az Egyesült Államokban érhető el, akkor érdemes kiszolgálót választania az Egyesült Államokban. Az ExpressVPN nagy szerverhálózattal rendelkezik az Egyesült Államok egész területén.
  • Javasoljuk, hogy válassza az OpenVPN (TCP) vagy az (UDP) lehetőséget. Videók streamingjéhez olyan webhelyekről, mint a YouTube, az OpenVPN-t (UDP) használjuk, mert gyorsabb, mint a TCP. Támogatják a PPTP, L2TP és SSTP programokat is. Még mindig javasoljuk az OpenVPN UDP-t a sebesség és a magánélet védelmének legjobb keveréke érdekében.
  • Kattintson a nagy kerek csatlakozás gombra. Néhány másodperc múlva a gomb körül lévő pajzs zöld színűvé válik. Lesz egy üzenet is, amely tudatja, hogy a „VPN be van kapcsolva”
  • Most van egy IP-címe az Egyesült Államokban, amennyire bárki meg tudja mondani az interneten. Mint ilyen, bármilyen webhelyre eljuthat, mintha ott ült. Ugyanez igaz lenne, ha csatlakozna egy szerverhez az Egyesült Királyságban vagy a világ bármely más pontján.
  OverPlay Windows telepítési útmutató

Éppen ilyen könnyű megtenni. Most, hogy IP-címmel rendelkezik egy ExpressVPN szerver az Egyesült Államokban, böngészhet az interneten, vagy úgy nézheti meg a HBO Now-t, mintha valójában ott lenne. Ugyanez igaz minden országban, de csatlakozni kell egy szerverhez az Egyesült Államokban az élő közvetítések megtekintéséhez.

Mint már valószínűleg elmondhatja, egy jó VPN megnyitja a tartalomhoz való hozzáférést az egész világon. Ha az Egyesült Államokon kívül él, a szolgáltatás segít elérni a népszerű szolgáltatásokat, például a Netflix, a Hulu és az Amazon Instant. Még mindig szüksége van fiókra olyan szolgáltatásokhoz, mint a Netflix, de a VPN segít az amerikai televíziós műsorok és filmek nézésében a Netflixnél, mintha az Egyesült Államokban ült..

Nézze meg kedvenc filmjeit és az eredeti programokat, például a Trónok játékát a HBO-n, MOST, bárhol a világon. Kérjük, ossza meg ezt a bejegyzést barátaival, hogy ők is élvezhessék. Kövess minket @VPNFan a vezető szolgáltatók legújabb VPN-véleményeiről és promócióiról.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me