World of WarcraftA Blizzard Entertainment 2004. november 30-án elindította egyik legismertebb játékát, a World of Warcraft (WoW) játékot. Ez a tini besorolású, előfizetésen alapuló gazdaságos játék egy nagymértékben többjátékos online szerepjáték játék (MMORPG), és a többi játék, a Warcraft 3. nyomon követése. Ez azt jelenti, hogy képes vagy játszani az egész embertől a világ. A WoW olyan régóta trendje volt az MMORPG iparágban, hogy lehetetlen elkerülni a hivatkozásokat más játékokban. Az évek során sok kísérlet történt a „WoW megölésére”, ám ezek a játékok nem feleltek meg az elvárásoknak. Néhány tényezõ vezette a játékot az elõnyben részesített népszerűség szintjére, beleértve a többi jelentõs játékhibát és a jó idõzítést. A WoW hatása olyan nagy, hogy van egy film, amely elmondja a történet egy részét. Egy időben a WoW 13 millió előfizetéssel dicsekedhetett. Azóta a játék átalakult ebbs-en és folyik tovább, attól függően, hogy milyen bővítőcsomagokat és / vagy új tartalmat adott a Blizzard a játékhoz. Ha nem támogatott területen tartózkodik, és hozzáférést szeretne elérni észak-amerikai (NA) szerverhez (birodalomnak nevezik), vagy ha meg akarja óvni a fiókját a feltörésektől vagy az esetleges szolgáltatásmegtagadási (DDoS) támadásoktól, akkor ellenőrizze, hogy minden biztonságos-e a VPN használatával.

RankVPN ServiceVPN rajongó
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsKill
SwitchSmart
DNS
1 ExpressVPN $ 6.67 ExpressVPN 160 jelölőnégyzetet jelölőnégyzetet jelölőnégyzetet
2 NordVPN $ 3.49 NordVPN 87 jelölőnégyzetet jelölőnégyzetet jelölőnégyzetet
3 Privát internet-hozzáférés $ 2.85 PIA 49 jelölőnégyzetet jelölőnégyzetet
4 CyberGhost $ 2.75 CyberGhost 80 jelölőnégyzetet jelölőnégyzetet
5 IPVanish $ 3.25 IPVanish 76 jelölőnégyzetet jelölőnégyzetet

Hogyan használhatunk VPN-t a WoW lejátszásához

Én használom ExpressVPN például a VPN szolgáltatás használatával a WoW online lejátszásához. Először le kell töltenie a VPN-klienst. Az ExpressVPN ingyenes ügyfélszoftvert kínál Windows, Mac és Linux rendszerekhez. Az iOS és az Android ingyenes alkalmazásai mellett.

Most, hogy lehetősége van letölteni és telepíteni a csatlakoztatni kívánt szoftvert. Indítsa el az ExpressVPN klienst, és válassza ki a kiszolgáló helyét. Lépésről lépésre végigvezeti Önt a Windows kliensük használatával.

ExpressVPN szerver helye

 • Mivel sok játékos szeret csatlakozni az Egyesült Államok szerveréhez, ezt az országot használtuk útmutatónkhoz. Az ExpressVPN kiterjedt szerverhálózattal rendelkezik a világ minden tájáról.
 • Javasoljuk, hogy válassza az OpenVPN (TCP) vagy az (UDP) lehetőséget. Videók streamingjéhez olyan webhelyekről, mint a YouTube, az OpenVPN-t (UDP) használjuk, mert gyorsabb, mint a TCP. Támogatják a PPTP, L2TP és SSTP programokat is. Még mindig javasoljuk az OpenVPN UDP-t a sebesség és a magánélet védelmének legjobb keveréke érdekében.
 • Kattintson a nagy kerek csatlakozás gombra. Néhány másodperc múlva a gomb körül lévő pajzs zöld színűvé válik. Lesz egy üzenet is, amely tudatja, hogy a „VPN be van kapcsolva”
 • Most van egy IP-címe az Egyesült Államokban, amennyire bárki meg tudja mondani az interneten. Mint ilyen, bármilyen webhelyre eljuthat, mintha ott ült. Ugyanez igaz lenne, ha csatlakozna egy szerverhez az Egyesült Királyságban vagy a világ bármely más pontján.

Éppen ilyen könnyű megtenni. Most, hogy IP-címmel rendelkezik az Egyesült Államok ExpressVPN szerveréről, játszhat, böngészhet az interneten, vagy nézheti a műsorokat, mintha valójában ott lenne. Ha csatlakozik egy szerverhez az Egyesült Királyságban, akkor teljes hozzáférést biztosít a geo-blokkolt webhelyekhez is. Ugyanez igaz minden országban.

Mint már valószínűleg elmondhatja, egy jó VPN megnyitja a tartalomhoz való hozzáférést az egész világon. Ha az Egyesült Államok területén kívül él, a szolgáltatás segít elérni a népszerű szolgáltatásokat, például a Netflix, a Hulu és a Pandora. Még mindig szüksége van fiókra olyan szolgáltatásokhoz, mint a Netflix, de a VPN segít az amerikai televíziós műsorok és filmek nézésében a Netflix-en, mintha az Egyesült Államokban vagy bármely más olyan régióban ültél, amelyhez hozzáférni szeretne..

A World of Warcraft játék kiemelései

A WoW két frakcióra oszlik: a hordára és a szövetségre. Mindkét frakció az Azeroth nevű birodalomban él. Ennek a játéknak a legmagasabb szintje 100, és minden faj a frakció nyelvén kívül képes a saját nyelvén beszélni. A Horda versenyek ork,Manó, Tauren, Élőhalott, Blood Elf, Kobold, és pandaren. A Szövetség versenyei Emberi, Night Elf, törpe, Törpe, draenei, Worgen, és pandaren. Megfigyelheti, hogy kétszer már említettük a Pandarenet. Ennek oka az, hogy bármelyik frakciót választhatják. A Pandaren kiválasztásával nem dönt azonnal arról, hogy melyik frakciót választja. Hacsak nem olyan, mint egy srác, aki úgy döntött, hogy 100-ra megy egészen a frakció felvétele nélkül vagy a kiindulási területről való kilépés mellett, általában a 10 és 15 közötti szintet választja..

  NordVPN Android telepítési útmutató

Karakter létrehozása előtt ki kell választania egy szervert. Mint már korábban említettük, ha a NA tartományhoz szeretne csatlakozni a támogatott területeken kívülről, akkor VPN-t szeretne használni. Itt található a rendelkezésre álló szerverek típusainak felsorolása, és egy kicsit ezekről.

 • PVE / normál – A PVE a Player Vs Environment kifejezést jelenti. Az ilyen típusú birodalom rendszeres birodalom, és bármi számára készült, amelyet meg szeretne tenni. Más játékosok nem támadhatnak meg, kivéve, ha bekapcsolják a PVP opciót. Az ilyen típusú birodalmakban mindkét frakcióból karaktereket létrehozhat.
 • RP – Az RP a szerepjátékot jelenti. Mindent megtehet egy normál tartományban, de ezeknek a szervereknek szigorú elnevezési irányelveik vannak, és általában régebbi tartományúak. Általában arra számíthat, hogy az emberek szerepjátékot látnak a hatalmas online világban. Más játékosok nem támadhatnak meg, kivéve ha bekapcsolják a PVP opciót, és megengedik, hogy karaktereket hozzon létre mindkét frakcióból az ilyen típusú birodalmakban.
 • PVP – A PVP a Player Vs Player kifejezést jelenti. A többi kiszolgálótípushoz hasonlóan bármit megtehet, amire rendszeresen képes lenne, de van egy csavar. Miután elérte a 10. szintet, más játékosok automatikusan megtámadhatnak, és ez nem változtatható meg. Az ilyen típusú birodalmakban egynél több frakcióból nem lehet karaktereket létrehozni.
 • PVPRP – Mint gondolnád, az ilyen típusú birodalom a PVP és RP birodalmak kombinációja. A szokásos PVP birodalomhoz hasonlóan, amint elérted a 10. szintet, más játékosok is automatikusan támadhatnak, és ez nem változtatható meg. Ezenkívül nem lehet karaktereket egynél több frakcióból létrehozni az ilyen típusú szervereknél.

Miután kiválasztotta a kívánt szerver típusát, a karakterek létrehozása képernyőn kiválasztja a 13 verseny egyikét, és kiválaszt egy feladatot (osztálynak nevezik). Minden osztálynak megvannak az erősségei és gyengeségei, és a játékstílusod határozza meg, melyiket válasszuk. Bár nem változtathatsz meg úgy, ahogy egyes játékokban megteheted, a WoW lehetővé teszi, hogy egy kiszolgálón akár 11 karaktert készítsen, összesen 50 karakter az összes kiszolgálón. Ezzel a sok lehetőséggel mindegyiket kipróbálhatja. Vessen egy pillantást a rendelkezésre álló osztályokra és azok szerepére. Felhívjuk figyelmét, hogy az Rdps jelenti a tartományt, az Mdps pedig a közelharci értéket.

 • Harcos – Tartály, Közelharci kárkereskedő (Mdps)
 • Paladin – Tartály, Mdps, gyógyító
 • Hunter – Ranged Damage Dealer (Rdps)
 • Rogue – Mdps
 • Pap – Rdps, gyógyító
 • Halállovag – Tartály, MDP
 • Sámán – Rdps, Mdps, Gyógyító
 • Mage – Rdps
 • Warlock – Rdps
 • Szerzetes – Tartály, Mdps, gyógyító
 • Druid – Tartály, Rdps, Mdps, gyógyító

Mivel a Halál Lovagot „hős” osztálynak tekintik, a DK-k csak akkor kerülnek feloldásra, ha egy másik karakter 55-es szintjére kerül. Ezenkívül néhány osztályt csak meghatározott versenyek végezhetnek, tehát ha bizonyos munkát szeretne, készüljön fel a megfelelő verseny kiválasztására. Néhány állást sok verseny választhat, de az egyetlen, amelyet mind a 13 verseny választhat, a Warrior osztály.

Most, hogy választott egy birodalmat, frakciót, fajt és osztályt, ideje belépni a játékba. Minden versenynek van egy kezdő jelenete, amely eljuttatja a verseny indulási területéhez. Az 1-10. Szinttől kezdve a szintet küldetésekkel kezdi. A küldetések általában egyszerűek a kiindulási területen, és tartalmazhatnak állatokat, szörnyeket, humanoidokat vagy tárgyak összegyűjtését. Az összes környezeti lény, akit megtámadhat, csőcseléknek hívják. A küldetések megtanítják az osztály képességeit és a játék elkötelezettségét. Amint elérted a 10. szintet, a PVP csatatérek elérhetővé válnak az Ön számára.

Battlegrounds specifikus arénák (példányok), amelyek csak azokban az emberekben engedélyezettek, akik PVP-t akarnak. A két frakció egymással szemben vannak, és ezeknek az eseteknek céljaik vannak. Ez a játék csatatéri területeinek listája, a megengedett játékosok száma és a szintek, amelyekbe be tud lépni. Az összes dungeon és csatatéri csoport játékos együttesen, általában szint szerint. A csatatéren a maximális szint előtti szint szintje öt. Más szavakkal: ha 10. szint vagy, akkor számíthat arra, hogy olyan játékosokat lát, mint a 14. szint. Ez a trend addig folytatódik, amíg el nem éri a maximális szintet. Max. Szinten csak a többi max szintű karakter ellen játszol. A csatatéren nem szabad megölni mindaddig, amíg a mérkőzés céljain dolgozol. Általában a győztes az a csapat, amely a cél elé kerül, ahelyett, hogy megpróbálja megölni az ellenséget.

  Nézze meg az NHL belépési vázlatát online élőben

Dungeons (más néven példák) jó módszer fegyverek, páncélok és akár tapasztalatok megszerzésére. A küldetésekkel ellentétben a pincékben található felszerelés jobb minőségű, mint általában. A csoportbeállítások miatt az élmény (XP) általában gyorsabban épül fel, mivel a csőcseléket úgy tervezték, hogy csoportokban harcoljanak. A dungeonekat a 10. szinttől kezdve lehet futtatni, és max. Ezeknek a börtönöknek különböző keménységi fokúak vannak, és néhányuknak nehezebb verziói vannak. Minden börtönben általában 2-4 színpadfőnök van, és ésszerű idő alatt elkészíthetők. A múltban más játékok ugyanazokat a börtön-elrendezéseket használtak, de megváltoztatta a börtönben a csőcseléket. A WoW-ügyben nem erről van szó. Minden börtönnek megvan a maga érzése, bár néha a tervező személyzet visszahozza a főnököket a börtönben lévő nyakkendőbe.

küldetések mindig is nagy része volt a WoW-nak. Így lehet pénzt keresni, tapasztalatokat szerezni, felszerelést szerezni és még az Azeroth történetét is elmesélni. Gyakran a küldetések hivatkoznak a popkultúrára, az irodalomra és alkalmanként más videojátékokra (úgynevezett húsvéti tojások). A videojáték-referenciák egyik kedvenc példája az volt, hogy elfogadtam egy küldetést. A képernyő végén egy figyelmeztetés villogott: „Készüljön fel a támadásra, ölyvcsali!”. Emlékszem, hogy hangosan nevetett, mert ez utalás egy nagyon népszerű 80-as évek videojátékára Lovagi torna. A küldetés alapvetően a játék 3D-s verziója volt, beleértve az eredeti árnyalatokat.

Több mint 6000 küldetés van a játékban, az 1. szinttől kezdve és a max szintig folytatva. Néhány küldetés nevetni fog, mások szomorúságot okozhatnak. Az egyik küldetés különösen a Tauren kiindulási területén található, Mulgore néven. Egy el nem játszó karakter (NPC) Ahab Wheathoof Kyle kutyájának etetésével foglalkozik. Érdekesvé teszi ezt a küldetést az, hogy az NPC hangja más hanggal rendelkezik, mint bármely más játékfigura. Ez egy színész helyett egy gyermek hangja. Ez egy 10 éves WoW játékos volt, Ezra Chatterton nevű, ritka rákos betegségben szenvedett. A kívánt kívánság alapja részeként játéktervezővé vált. A küldetést ő tervezte, és hangját ezért rögzítette. A hóvihar más húsvéti tojásokat helyezett a játékba, amelyek kifejezetten rá vonatkoztak.

rajtaütés magas szintű tartalom, amelyben általában 10-25 játékos vesz részt. Itt található a legjobb felszerelés. A WoW első megnyitásakor az razziák 40 embert igényeltek. A forgatókönyv szervezeti rémálmai miatt ezt a számot az első számra csökkentették.

Azeroth Jelenleg meglehetősen nagy, és a frakcióknak megvan a saját földjük, de alkalmanként játékban találkoznak, főleg a PVP szerveren. A játékban szereplő versenyeknek általában saját városuk van. Ezekben a városokban az NPC-k általában azon a versenyen vesznek részt, amelyre a város szentelt. Ugyanakkor mindaddig, amíg ugyanabban a frakcióban vagy, bármelyikhez utazhat, és biztonságosan használhatja létesítményeit. A Szövetség legnagyobb városai a következők:

 • Stormwind – Az emberek otthona
 • Ironforge – A törpék és a törpék otthona
 • Darnassus – Az éjszakai tündék és Worgens otthona
 • Exodar – A Draenei otthona

A Horda nagyobb városai:

 • Orgrimmar – Az Orkok és Trollok otthona
 • Undercity – Az Undead otthona
 • Thunder Bluff – A Taurens otthona
 • Silvermoon City – A vér elfek otthona

Az összes városnak van uralkodója, és vannak olyan szentélyes városok, amelyekben mindkét frakció megoszthatja őket.

szakmák két csoportra oszlik: elsődleges és másodlagos. Ezek olyan készségek, amelyeket kiegyenlíteni kell, és megvannak a saját egyedi előnyeik. Csak 2 alapvető foglalkozás érhető el egyszerre, és egy újabb tanulásához el kell távolítania azt. Az elsődleges foglalkozásokat kézműves vagy gyűjtő készségekre bontják. Ezek:

 • aranycsinálás – Ravaszkodási készség
 • Kovácsolás – Ravaszkodási készség
 • felírás – Ravaszkodási készség
 • jewelcrafting – Ravaszkodási készség
 • Bányászati – Gyűjtési készség
 • Szabászat – Ravaszkodási készség
 • Mérnöki – Ravaszkodási készség
 • Gyógynövények – Gyűjtési készség
 • Varázslatos – Ravaszkodási készség
 • leatherworking – Ravaszkodási készség
 • nyúzás – Gyűjtési készség

Ezen alapvető készségeken kívül mindenki kiemelheti a középiskolai készségeket anélkül, hogy bármilyen választást kellene választania. Ezek a halászat, a főzés, az elsősegély és a régészet.

  Hogyan feloldhatja Salem városát egy VPN segítségével

Utazás A különféle földterületek között többféle módon lehet megvalósítani. A földi utazás a területek közötti utazás egyik első módja. Ez 60-100% lehet, mint a játékban szereplő karakter, és mindaddig, amíg a területek össze vannak kapcsolva, a tartót egyik területről a másikra vezetheti. Fennáll annak a veszélye, hogy miniszterelnökök vagy ellenkező frakció játékosai támadnak meg. Ha elért egy bizonyos szintet, akkor a legtöbb területen repülhet. A repülés akár 310% -kal is gyorsabb lehet, mint a földi utazás, és egyenes vonalban is haladhat. Nem aggódik a mob-támadások, és ha egy ellenkező frakció játékos támad téged, a legjobb megoldás az elrepülés. Azeroth több kontinensre oszlik, és közöttük hajóval is utazhat. A griffonok a játék repülési rendszere, amelyet az első szintről lehet használni. Olyan ez, mint egy taxi egy másik területre, feltéve, hogy már ott voltál. Ez a fajta repülés általában kis díjat számít fel, és Önnek nincs lehetősége ellenőrizni a gryphon útját vagy sebességét. Az utolsó utazási módszer a portálon keresztül történik. A mágusok képesek portálokat készíteni maguknak és más játékosoknak. A különféle területekhez tartozó portálok nagyobb városokban találhatók. Ha elég magas szintű, beállíthatja otthonát e városok egyikéhez, és képes lesz utazni az Azeroth szinte minden olyan területére, amelyet szeretne.

A céhek szinte minden játékban általánosak, és a WoW sem kivétel. Van olyan célok, amelyek különféle célokra szolgálnak, ideértve a raiding-t, a PVP-t és a társadalmi játékstílust. Tartós barátságok is kialakulhatnak ott, ha a helyes célt választják. A játék hosszú ideje miatt vannak olyan emberek, akik már több mint egy évtizeden keresztül ismertek egymással on-line, de soha nem találkoztak egymással szemtől szembe. Ezt mondhatjuk más videojátékokról is.

Ez lefedi a jól idényelt MMORPG sok pontját. Mélyebbre juthatnék, de már sok könyv, stratégiai útmutató és weboldal elkötelezett a World of Warcraft számára. Mindezek mellett van néhány igazán jó ok a VPN használatához a WoW lejátszása közben, és ez könnyebb, mint gondolnád.

Az első ok biztonsági célokat szolgál. Bármely népszerű játéknál manapság a hackelés nagy probléma lehet. A játék kora miatt sok ember távozott és visszatért végül, csak arra derült fény, hogy minden aranyat vagy értéktárgyukat eladták. A probléma felismerése után a Blizzard kétfaktoros hitelesítési módszert választott ki jelszó token formájában. Annak ellenére, hogy segített, azokat, akik nem használták ki a technológiát, veszélyeztetették a csapkod és rablás. A lopás végrehajtására többféle módszert alkalmaztak. Az első módszer a rendszeres hackelés volt, és egy VPN használatával egy extra védelmi réteget ad a játékához, mivel a kapcsolat titkosítva van..

Időnként e-maileket küldünk a felhasználó e-mail címére a nyilvántartásba vételével, mondván, hogy probléma van, és hogy a probléma megoldásához egy linkre kattintva be kell jelentkezniük egy adott webhelyre. A gyanútlan felhasználók ily módon ellophatják információikat. Ezt a módszert adathalászatnak hívják, és az ilyen módon történő óvás egyetlen módja az éberség.

A VPN használatának második okát valami fentebb említettem, amely bárhonnan hozzáférhet a wow-hoz. Ha nem olyan országban helyezkedik el, amely támogatja a WoW szolgáltatást, akkor VPN-t használna az olyan országhoz való csatlakozáshoz, amely támogatja. Ha amerikai birodalomban játszik, akkor érdemes az ott található VPN szervert használni. Ez egy harmadik lehetséges okhoz vezet a VPN használatához.

Nem számít hol tartózkodik, van esélye, hogy a ping magasabb lesz a normálnál, mivel a kapcsolat indirekt módon halad. Előfordultak olyan esetek, amikor a VPN használatával gyorsabb a kapcsolat elérésének sebessége, mint anélkül, mert anélkül, hogy a kapcsolati jel közvetlenebben halad.

Élvezze az összes izgalmat, amikor a World of Warcraft játékot játszik online. Kérjük, ossza meg ezt a hozzászólást barátaival, hogy a világ bármely pontján élvezhessék a játékot VPN-sel. Kövess minket @VPNFan a legújabb ajánlatokra és útmutatókra.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me