Ajánlott: Nézze meg a Big Brother bárhonnan a legjobban értékelt VPN-t ExpressVPN

Nagy testvérA Big Brother egy TV-valóság show, amelyet 1999-ben mutattak be először Hollandiában. A CBS 2000 elején megvásárolta a show jogát, és azóta az Egyesült Államokban tartja őket. Azóta a show több mint 54 különféle változattal működik egy nemzetközi franchise rendszerben. George Orwell 1984-es könyve alapján a show előfeltétele, hogy elkülönítse a „HouseGuests” néven ismert csoportot a külvilágtól, és kamerák segítségével figyelje és rögzítse mindazt, ami a házban történik. E szabály alóli kivétel a családi vészhelyzet vagy a családtag átadása. Ebben az évben a bemutató 2023. június 25-én lesz premierje.

A legjobb VPN a Big Brother közvetítéséhez

Először érdemes egy megbízható VPN szolgáltatást találni. Ebben az esetben szükség van egy gyors VPN-kiszolgálókkal az Egyesült Államokba. Mivel ez a csatorna csak az országban érhető el, a VPN-szolgáltatókat megosztjuk nagy hálózatokkal. Mindhárom szolgáltatás kedvezően kedvezményt nyújtott. Takarítson meg korlátlan VPN-en a csatornák feloldásához és a magánélet védelméhez.

RankVPN ServiceVPN rajongó
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1 ExpressVPN $ 6.67 ExpressVPN 160 jelölőnégyzetet jelölőnégyzetet jelölőnégyzetet
2 NordVPN $ 3.49 NordVPN 87 jelölőnégyzetet jelölőnégyzetet jelölőnégyzetet
3 CyberGhost $ 2.75 PIA 112 jelölőnégyzetet jelölőnégyzetet

Hogyan használhatunk VPN-t a BB élő hírcsatornák nézéséhez

Használni fogjuk ExpressVPN például a VPN-szolgáltatás használatával a műsor és az élő hírcsatornák nézésére. Először le kell töltenie a VPN-klienst. Az ExpressVPN kliens szoftvert kínál Windows, Mac és Linux rendszerekhez. A mobil felhasználók letölthetnek alkalmazásokat iOS és Android rendszerre. Még az útválasztót is csatlakoztathatja a hálózat minden eszközének biztosításához. Az összes kommunikációt elküldi a VPN-en keresztül, amely kiterjeszti a támogatást olyan eszközökre, mint a játékkonzolok és a streaming boxok. Még van egy alkalmazásuk az Amazon Fire TV készülékekhez.

Most, hogy lehetősége van letölteni és telepíteni a csatlakoztatni kívánt szoftvert. Indítsa el az ExpressVPN klienst, és válassza ki a kiszolgáló helyét. Lépésről lépésre végigvezeti Önt a Windows kliensük használatával. Ne feledje, hogy az amerikai szerverek képeit használjuk, mivel a Big Brother földrajzi korlátozása az Egyesült Államokra vonatkozik.

  Hogyan kell játszani a Dota 2-t egy VPN-sel

ExpressVPN szerver helye

  • Mivel a CBS All Access csak az Egyesült Államokban érhető el, kiszolgálót kell választania az Egyesült Államokban. Az ExpressVPN nagy szerverhálózattal rendelkezik az Egyesült Államok egész területén.
  • Javasoljuk, hogy válassza az OpenVPN (TCP) vagy az (UDP) lehetőséget. Videók streamingjéhez olyan webhelyekről, mint a YouTube, az OpenVPN-t (UDP) használjuk, mert gyorsabb, mint a TCP. Támogatják a PPTP, L2TP és SSTP programokat is. Még mindig javasoljuk az OpenVPN UDP-t a sebesség és a magánélet védelmének legjobb keveréke érdekében.
  • Kattintson a nagy kerek csatlakozás gombra. Néhány másodperc múlva a gomb körül lévő pajzs zöld színűvé válik. Lesz egy üzenet is, amely tudatja, hogy a „VPN be van kapcsolva”
  • Most van egy IP-címe az Egyesült Államokban, amennyire bárki meg tudja mondani az interneten. Mint ilyen, bármilyen webhelyre eljuthat, mintha ott ült. Ugyanez igaz lenne, ha csatlakozna egy szerverhez az Egyesült Királyságban vagy a világ bármely más pontján.

Éppen ilyen könnyű megtenni. Most, hogy IP-címmel rendelkezik az Egyesült Államok ExpressVPN szerveréről, böngészhet az interneten, vagy úgy nézheti meg a Big Brother-t, mintha valójában ott lenne. Ugyanez igaz minden országban, de csatlakozni kell egy szerverhez az Egyesült Államokban az élő közvetítések megtekintéséhez.

Mint már valószínűleg elmondhatja, egy jó VPN megnyitja a tartalomhoz való hozzáférést az egész világon. Az Egyesült Államokon kívüli használatra a szolgáltatás segíthet felszabadítani a népszerű szolgáltatások, például a Netflix, a Hulu és a Pandora szolgáltatásait. Még mindig szüksége van fiókra olyan szolgáltatásokhoz, mint a Netflix, de a VPN segít az amerikai műsorok és filmek nézésében a Netflix-en, mintha fizikailag ott lennél, vagy bármilyen más olyan régióban, amelyhez hozzáférni szeretnél..

A Big Brother 21. évadának legfontosabb eseményei

Itt egy rövid pillantás a Big Brother 21 ütemezése a CBS-en:

  • Június 25-én, kedden és június 26-án, szerdán – 2 éjszakás premier 8:00 órakor, EDT
  • Vasárnap, 20:00, EDT
  • Szerdán, 9:00 EDT
  • Csütörtökön, 9:00 EDT
  • Az élő hírcsatornák június 26-án, szerdán indulnak, PDT 9 órakor
  NordVPN iOS telepítési útmutató

A Big Brother USA első évadja 2000. július 5-én került a CBS hálózatba. A show ebben a verziójában a HouseGuests 500 ezerért versenyez. Nézheti a műsort a CBS All Access szolgáltatáson mindaddig, amíg előfizetéssel rendelkezik, és az Egyesült Államokban tartózkodik. Ha az Egyesült Államokon kívülről szeretné megnézni a műsort, akkor VPN-t kell használnia.

Bár a BB előfeltevése az évek során változatlan maradt, maga a show megváltozott. Annak érdekében, hogy a show friss maradjon, a Big Brother legénysége mindig új versenyeket és csavarokat állít elő a háziasszonyok számára. A műsorban általában érdekes emberek vannak, és ez az év sem kivétel. A 20. évforduló szezonjával a Big Brother House teljesen megváltozik. Fogadhat, hogy ebben az évben innovatív csavarások lesznek.

Nézzük meg a ház vendégeit a Big Brother 21. évadban:

NameAgeFromOccupation
Elemezze Talvera-t 22 Kalifornia Foci csillag
Christie Murphy 28 New Jersey Boutique tulajdonos
Hogg III. Szikla 53 Texas olajmérnök
David Alexander 29 Grúzia Fotós
Holly Allen 31 Kalifornia Bor-szafari útmutató
Isabella Wang 22 Kalifornia Közegészségügyi elemző
Jack Matthews 28 Florida Fitnesz edző
Jackson Michie 23 Kalifornia szerver
Jessica Milagros 30ish Illinois Modell
Kathryn Dunn 29 Texas Marketing végrehajtás
Kemi Faknule 25 New York Marketingstratégikus
Nick Maccarone 27 New Jersey gyógyász
Nicole Anthony 24 New York Óvodai segítség
Ovi Kabir 22 Tennessee Főiskolai hallgató
Sam Smith 31 Pennsylvania Kamionsofőr
Tommy Bracco 28 New York Broadway táncos

A Big Brother korábban prémium élő streaming hírcsatornákat láthatott, ahol a hírcsatornákat 24 órán keresztül és 7 óráig nézhették, és hozzáférhettek olyan tartalomhoz, amely érettebb jellegű, mint amit általában a TV-ben jelenítenek meg. Ezen felül megnézheti a különféle vendégek videóit a BB21 weboldal. A normál epizódok a CBS.com-on elérhetők a bejelentkezés után.

Ha az Egyesült Államokon kívül él, és meg szeretné tekinteni a csatornát, akkor VPN nélkül blokkolnánk téged. A földrajzi blokkolás olyan technológia, amelyet a célközönségen kívüli hozzáférés blokkolására használnak. Más szavakkal, ha az Egyesült Államokon kívül más országban is tartózkodna, akkor az engedélyezési korlátozások miatt blokkolnák. A VPN szolgáltatás lehetővé teszi ezen tartalom megtekintését, és adattitkosítási réteget ad hozzá. Ha érvényes előfizetéssel rendelkezik a CBS All Access szolgáltatásra, akkor úgy nézhet ki, mintha az Egyesült Államokban lenne.

  Nézze meg a MotoGP élő közvetítését

Legyen naprakész a legújabb Big Brother 21-es kanyarodáson, és figyeld a szem előtt az összes drámát. Oszd meg ezt a bejegyzést barátaiddal, hogy VPN-vel élvezhessék a BB21-et bárhol a világon. Kövess minket @VPNFan a legújabb ajánlatokra és útmutatókra.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me