A mobil számítástechnika kezdi meghaladni az asztali vagy laptopok napjait. Bár az asztali számítástechnika piaca továbbra is fennáll, sok felhasználó úgy dönt, hogy böngészhet vagy böngészhet kedvenc mobilkészülékein. Bár vannak olyan nagy nevű VPN-cégek, amelyek több változatot kínálnak termékükhöz, a platformon alapulva. A Turbo VPN azonban kizárólag a mobil eszközökre összpontosít. A Google statisztikái szerint ennek a VPN-nek több mint 10 millió letöltése van, és egy 4,7 csillagos besorolása több mint 1 millió véleményt tartalmaz. A mobil felhasználók számára 100% -ban ingyenes VPN-ként szerepel. Ha olyan vagy, mint a legtöbb ember, az ingyenes VPN használatának gondolata vonzónak tűnik. Természetesen a mi területen a „szabad” kifejezés kissé nyugtalannak érzi magát. A Turbo VPN áttekintésünkben áttekintjük a különféle szolgáltatásokat, és részletesebb részleteket mutatunk be, és megnézzük, hogy ez az, ami repedt.

Össze szeretné hasonlítani a TurboVPN-t a legjobban ajánlott VPN-szolgáltatásainkkal? Íme néhány a legjobb alternatíva közül. Minden VPN 30 napos kockázatmentes próbaidőszakot kínál a szolgáltatás teszteléséhez.

RankVPN ServiceVPN rajongó
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1 ExpressVPN $ 6.67 ExpressVPN 160 jelölőnégyzetet jelölőnégyzetet jelölőnégyzetet
2 NordVPN $ 3.49 NordVPN 87 jelölőnégyzetet jelölőnégyzetet jelölőnégyzetet
3 Privát internet-hozzáférés $ 3.33 PIA 49 jelölőnégyzetet jelölőnégyzetet

A cégről

Sajnos nem sokat mondhatunk neked a Turbo VPN mögött álló társaságról. Ez önmagában idegessé tesz minket. Van egy minimalista weboldaluk, amely a www.turbovpn.co címen található. De nem mondnak el semmit a cégről. Azt mondhatjuk neked, hogy egy kínai cég kínálja, és a VPN szolgáltatás viszonylag új. Úgy tűnik, hogy meglehetősen nagy a közösségi média jelenléte, legalábbis a Facebook-on. Ha a cég valóban Kínában található, a Facebook-on való közzététel bizonyíthatja legalább a szolgáltatás működését. Akárcsak népszerű, mint ez a VPN, a következő üzenetet kaptuk, amikor megpróbáltuk elérni a Google Play Áruházban. Mivel korábban ott találtuk meg, és több mint 10 millió letöltést töltöttünk le, mi azon gondolkodnunk kell, miért távolította el a Google Play.

  Az AdBlock 2016 áttekintése

Google Play Áruház, hiányzó link

És ismét: bízhat-e a Kínában székhellyel rendelkező VPN-ben, mivel a kormány kifejezett jóváhagyás nélkül tiltotta a VPN-eket? Tiéd a választás. Javasoljuk Privát internet-hozzáférés alternatívaként. Csak azért Havonta 2,50 USD élvezheti a biztonságos VPN-hozzáférést egy megbízható cég összes eszközén.

Árazás

Turbo VPN árképzésNoha ingyenes, a VPN “VIP” verziója is van. Az egy hónapos szolgálat ára 11,99 USD. 12 hónap szolgálatot kaphat 36 dollárért. Mint állítják, ez 75% -os megtakarítás. Ez azt jelenti, hogy a VIP szolgáltatás ugyanaz az ár, vagy valamivel drágább, mint a versenytársak némelyike. Mint a jobb oldali képen látható, 7 napig kipróbálhatja ingyen. Természetesen visszavonhatja a hét napos próba után, vagy megtarthatja azt az összeget, amelyet már említettünk. Mivel a Google fizetési számlájához kapcsolódik, a szolgáltatás megvásárlása nagyon egyszerű.

Jellemzők

Más cégekkel ellentétben a Turbo VPN nem tűnik korlátozásokkal vagy gázpedálmentes felhasználókkal. Tehát hirdetéseket tartalmaznak, korlátozzák az eszközök számát és a felhasználható helyeket. Weboldaluk felső részén található egy rész a szolgáltatásokról. Azonban azok a dolgok, amelyeket tulajdonságaiként felsorolnak, az összes VPN-nél alapvető. Semmi nem csinál különbséget más szolgáltatásokkal szemben.

Szerver helyek és országok

Még mindig képes felkeresni számos szervert és területet, de sokkal nagyobb változatosságot kap, ha az alább látható VIP opciót választja..

Turbo VPN szerverek

A szokásos szolgáltatás igénybe vételével 6 népszerű országban mintegy 7 helyszínhez férhet hozzá. Ide tartoznak Kanada, az Egyesült Államok, az Egyesült Királyság, Hollandia, Szingapúr és India.

Ha a VIP szolgáltatást választja, akkor az alábbi előnyöket élvezheti.

  • Nincsenek hirdetések.
  • Gyorsabb csatlakozások.
  • Több világméretű csatlakozási lehetőség.
  • Csatlakozás akár 5 eszközzel.

További prémium szerverhelyek: Ausztrália, Japán, Egyesült Államok, egy „Netflix szerver az Egyesült Államokban”, Szingapúr, Oroszország, India, Németország, Svédország és mások.

Gyakorlati tesztelés

A VPN-hez való csatlakozás egyszerű. Az alábbi panelen a 3 csatlakozási képernyő látható. A jobb felső sarokban a zászló ikonra kattintva módosíthatja a használni kívánt szervert. Természetesen minden országnak különbözik az ikonja. Mint korábban már említettük, további lehetőségekkel gyûlöl a prémium opcióval.

  Firefox Private Network VPN áttekintés

Turbo VPN csatlakozópanel

Turbo VPN Speed ​​Test

A sebességcsökkenés az ingyenes szolgáltatás igénybevételének egyik hátránya. A tesztelt szerver meglehetősen lassú volt. Noha vannak olyan felhasználók, akik szerint ez egy gyors szolgáltatás, nem találtuk meg a helyzetnek. A tisztesség kedvéért 2 különálló sebesség-tesztet végeztünk. 2 különböző helyen futtattuk őket, egymástól 13 mérföld különbözõ idõpontokban, különbözõ idõpontokban. 2 különféle internetszolgáltatót is használtunk. Amikor megnézi a képeket, látni fogja, hogy ugyanazt a helyet használtuk minden teszthez. Mint láthatja, ha gyors szolgáltatást kínálnak, akkor az ingyenes verzió nem az. Reméljük, hogy jobb sebességet várhat el a prémium verziónál. Emellett bármikor csatlakoztathat vagy leválaszthat egy hirdetést. Ez bosszantó lehet, ha különböző helyekre csatlakozik.

1. hely

Turbo VPN Speed ​​Test 1. hely

2. hely

Turbo VPN Speed ​​Test 2. hely

Miért kellene VPN-t használni?

Mivel egyre több intézmény kínál ingyenes Wi-Fi-t, nagyon fontos a VPN használata. Bár a WiFi nagyszerű, a számítógépes bűnözők azt is gondolják, hogy ez is nagyszerű. Ha csatlakozik a választott szerverhez, biztonságos és titkosított kapcsolatot hoz létre. Ily módon jelentősen csökkenti annak esélyét, hogy a bűnözők ellopják az Ön bizalmas adatait.

A VPN használatának másik oka az, hogy segítsen megkerülni a földrajzi korlátozásokat. Nem számít hol tartózkodsz, a szerverhez való csatlakozás segít. Ennek oka az, hogy a blokkoló szoftvert arra gondolja, hogy valahol máshol található. Ez valódi előnye lehet, ha bizonyos régiókhoz próbál hozzáférni, vagy blokkolja a tartalom megtekintését. Egyszerűen csatlakozzon egy szerverhez, és elkezdi böngészni vagy megnézheti a hozzáférni kívánt tartalmat.

Mi a helyzet a szivárgásokkal??

TurboVPN szivárgáspróbaNéhány felhasználó azáltal, hogy áttekinti a véleményeket, amikor az alkalmazás még mindig a Google Play Áruházban volt, a szivárgással kapcsolatos problémákat említette. Emiatt a www.doileak.com weboldalon átfogó szivárgáspróbát használtunk. Szeretjük ezt használni, mert megmutatja a különböző területeket, ahol problémákat észlel. Amint a jobb oldali képen látható, erre a VPN-re pelenka szükséges a szivárgáshoz. Természetesen néhány, a jobb oldalon látható probléma a szolgáltatás helyett a mobil böngészéssel kapcsolatos problémákból származott.

  Saját magánhálózat áttekintése 2023

Használjam ezt a VPN-t?

A céloktól függ, hogy a Turbo VPN-t használja-e vagy sem. Ha azt tervezi, hogy a szolgáltatást korlátozott területekre való belépéshez használja, akkor ez rendben van. Ennek ellenére nem ezt választanánk, vagy egy másik kínai ingyenes VPN szolgáltatást. Az országot nem igazán ismert internetes szabadságuk miatt. Annak ellenére, hogy a szolgáltató államok nem őrzik meg az adatokat, jogi okokból szükség lehet rá. Más pontokban is rendkívül homályosak. Ha nagyobb biztonsággal és szivárgásmentes szolgáltatást szeretne, akkor rengeteg prémium szolgáltatás közül választhat. Máshol keresnénk.

Záró gondolatok a Turbo VPN-ről

A lényeg az, hogy a Turbo VPN rendkívül népszerű. Amikor a Google levette, több mint 15 millió letöltéssel rendelkezik. Nem találtunk információt arról, hogy miért távolították el a Google Play Áruházból. Ez határozottan arra késztet minket, hogy mi történt vele. Nem ismert, hogy visszatér-e az üzlet, de időközben megtalálhatja az Aptoide.com részeként. Mindig meg kell védenie magát, amikor a WiFi-t használja. Az ingyenes szolgáltatás lassú, szivárgó és megbízhatatlan. Ennek ellenére talán csak kissé jobb, mintha semmit sem használunk. Ne feledje, hogy csak akkor fog csatlakozni az Egyesült Államokhoz, az Egyesült Királysághoz, Indiához vagy Szingapúrhoz, ha az ingyenes verziót használja. Segíthetne a földrajzi korlátozások megkerülésében, ha olyanokat szeretne használni, mint például a SoundCloud, a Pandora vagy mások, de ennyit várhat tőle. Érdemes átnézni a mi A 10 legfontosabb VPN Összehasonlításképp.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me