AjdahoIdaho je država smještena u sjeverozapadnom dijelu Sjedinjenih Država i graniči sa šest drugih država. S obzirom da je po veličini 14. država u državi i da ima svega 1,75 milijuna ljudi, ima nisku gustoću naseljenosti od nešto manje od 21 osobu na milju. Postoji nekoliko sjajnih razloga za posjet državi, uključujući tematski i vodni park Silverwood, muzej krumpira i još mnogo toga. Bez obzira na razlog zbog kojeg ćete posjetiti Idaho, poželjet ćete imati VPN zaštitu kad god koristite javni WiFi. Vidjet ćete zašto u trenu. Prvo ipak pogledajte naše najbolje VPN-ove za Idaho.

RankVPN uslugaVVN ventilator
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1 ExpressVPN $ 6,67 ExpressVPN 160 potvrdni okvir potvrdni okvir potvrdni okvir
2 NordVPN $ 3,49 NordVPN 87 potvrdni okvir potvrdni okvir potvrdni okvir
3 IPVanish $ 4,87 IPVanish 76 potvrdni okvir

Ne dozvolite da vas veličina i nedostatak ljudi namame u lažni osjećaj sigurnosti. Cyberkriminacija je u porastu svugdje. Bilo da živite u Idahu ili samo posjetite, nitko ne želi da im identitet ukrade. Spajanjem na VPN poslužitelj po vašem izboru stvarate sigurnu i privatnu vezu. Zbog toga će svima biti mnogo teže ukrasti vaše osjetljive podatke.

Idaho nema profesionalne sportske ekipe, ali to ne znači da biste bili oslobođeni blokade. Neki od timova s ​​koledža s kojima biste mogli imati problema jesu Boise State, Sveučilište Idaho Vandals i još mnogo toga. Ako posjetite jedan od tih kampusa, naići ćete i na geo-ograničenja. Rješenje za zaobilaženje sportskih blokova i ograničenja vatrozida je korištenje VPN-a i povezivanje s drugom lokacijom. To će spriječiti da vas softver blokira na temelju gdje se nalazite.

Koji je najbolji VPN za Idaho?

Da bismo odgovorili na to pitanje, pogledajmo nekoliko čimbenika. Najvažniji faktor odnosi se na sigurnost, pa ćemo ih prvo navesti. To je rečeno, vidjet ćete i druge čimbenike. Evo onih koje smo koristili:

  • VPN poslužitelji koji dobro rade u Idahu i okolini
  • Snažna enkripcija za zaštitu privatnosti dok ste u državi
  • Pružatelji usluga gdje možete pronaći pravilo bez zapisa
  • Velika i stabilna mreža koja će vam pomoći ukloniti prekinute veze
  • Mogućnost deblokiranja geo-ograničenja unutar Idaha
  • Mobilne aplikacije i podrška za Amazon Firestick uređaje

Pogledajmo pobliže naš popis najboljih VPN usluga za Idaho:

1. Najbolji VPN za Idaho: ExpressVPN

ExpressVPN

Prijavite se na 12 mjeseci i dobijte 3 MJESECA BESPLATNO na našem # 1 ocijenjenom VPN-u

ExpressVPN povezuje brzi VPN pristup s MediaStreamer-om koji djeluje kao Smart DNS usluga za deblokiranje pristupa geo-ograničenom sadržaju. VPN usluga pomoći će šifrirati vašu vezu i deblokirati sportske događaje uživo. Na njihovoj web stranici naći ćete čak i popis najnovijih zabavnih i sportskih događaja uživo. Budući da su na Britanskim Djevičanskim otocima, ExpressVPN stavlja izvan zemalja s 5 očiju i 14 očiju. Oni održavaju pravilo ne-dnevnika koje je tijekom godina verificirano visokim pravnim zahtjevima.

ExpressVPN upravlja vrlo velikom VPN mrežom. Osim SAD-a, mreža ExpressVPN ima tisuće poslužitelja na ključnim mjestima koji pomažu u zaštiti privatnosti korisnika. Možete koristiti njihovu mrežu kako biste zaštitili svoju privatnost, deblokirali cenzuru i gledali svoje omiljene usluge strujanja iz bilo kojeg mjesta.

Aplikacija ExpressVPN omogućuje vam odabir mjesta poslužitelja do grada, ali ne morate odabrati određeni poslužitelj. Umjesto toga, klijent će odabrati najbrži poslužitelj na vašoj odabranoj lokaciji. Također morate znati da neki gradovi nisu prikazani na preporučenoj kartici unutar klijenta. Taj ćete problem možda pronaći kod poslužitelja u tom području. Jednostavno odaberite karticu “Sve”, otvorite SAD, a zatim otvorite Salt Lake City. U ovom trenutku tamo možete odabrati poslužitelje. Povezali smo se sa serverom u Salt Lake Cityju i testirali Boise, Falls Idaho i Rexburg. Brzina je bila izvrsna pri preko 126 Mbps u sva tri grada.

ExpressVPN Idaho test brzine

Možda je najveća prednost korištenja ExpressVPN njihova podrška za širok raspon uređaja. ExpressVPN nudi prilagođeni VPN softver za Windows, Mac, iOS i Android. Istovremeno se povežite s radne površine i mobilnog telefona s najviše 3 istodobne veze. Također možete instalirati ExpressVPN web proširenje za Chrome ili Firefox. Želite zaštititi cijelu kućnu mrežu jednim VPN računom? Ako je tako, možete koristiti aplikaciju usmjerivač ExpressVPN da biste sve postavili. Značajka MediaStreamer dodaje pametnu DNS podršku uređajima poput igraćih konzola (PS4, Xbox One, Nintendo Switch itd.), Medijskih okvira (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, itd.) I Smart TV-a.

ExpressVPN kuponUštedite 49% i ostvarite 3 mjeseca besplatno uz 12 mjeseci našeg # 1 s VPN-om koji je ocijenjen

ExpressVPN je bio vrlo dobar u našim testovima brzine. Odličan su izbor za privatnost i za deblokiranje geo-ograničenja. Korisnička podrška dostupna je 24 sata dnevno i 7 sati radi pružanja pomoći i odgovora na sva pitanja. Uživajte u najboljem VPN-u za manje s povjerenjem jer ExpressVPN nudi 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Pogledajte ExpressVPN ponude

2. Najbolji VPN za Idaho: NordVPN

NordVPN

Prijavite se za 36 mjeseci za samo 3,49 USD mjesečno (70% popusta)

Sjedište tvrtke NordVPN nalazi se u Panami, a neki korisnici radije koriste VPN tvrtku koja je zapravo sa sjedištem u Sjedinjenim Državama. Ustanovit ćete da NordVPN ima snažnu prisutnost u SAD-u sa poslužiteljima smještenim u cijeloj zemlji. Članovi imaju potpuni pristup njihovoj mreži u SAD-u i šire, za vrlo povoljnu cijenu.

Ustanovit ćete da NordVPN ima možda najbolju kombinaciju usluga za cijenu ako se pretplatite na dugoročni račun. Svi korisnici imaju puni pristup svojoj mreži i prilagođenom softveru. Možete se povezati pomoću VPN klijenta za Windows ili Mac. Oni također imaju jednostavnu mobilnu aplikaciju za Android i iOS (iPhone, iPad) uređaje.

NordVPN domaćin je niz poslužitelja u Salt Lake Cityju. Kliknuvši na 3 horizontalne točke s desne strane konzole, možete locirati područje poslužitelja i vidjeti postotak dostupnih poslužitelja. Povezali smo se s VPN serverom smještenim u Salt Lake Cityju, Utah, i testirali brzinu do Boisea, slapa Idaho i Rexburga. Brzina je bila između 108 Mbps i 124 Mbps.

NordVPN Idaho test brzine

Želite pristupiti streaming uslugama poput Netflixa, Amazon Prime Video ili BBC iPlayera s bilo kojeg mjesta na svijetu? Ako je tako, NordVPN je odličan izbor. Oni su jedina VPN usluga koja još uvijek može deblokirati Netflix. Možete se prijaviti za neograničeni VPN i SmartDNS uslugu već od 3,49 USD mjesečno uz 3-godišnje članstvo.

Pogledajte NordVPN ponude

3. Najbolji VPN za Idaho: IPVanish

IPVanish

Prijavite se za 12 mjeseci za samo 4,87 USD mjesečno (60% popusta)

IPVanish nudi nekoliko poslužitelja u tom području, tako da tamo ne biste trebali imati problema. Ipak, možete očekivati ​​veliku brzinu na lokacijama u više dijelova svijeta. Zbog toga smo izabrali IPVanish kao jednu od naših “go-to” opcija za korištenje dok ste u Idahu.

Uz prilično malo pokrivenost u raznim europskim regijama, IPVanish domaćin je poslužitelja na svim kontinentima osim Antarktike. Mreža proizvodi velike brzine i oni se nalaze dobro na našim brzinama. Možete odabrati lokaciju ili pojedinačnog poslužitelja s padajućeg izbornika.

Upravo smo spomenuli da IPVanish ima servere u cijeloj regiji i svi su vam dostupni. Ako vam se dogodi da poslužitelj koji u svom nazivu poslužitelja sadrži slovo “a”, najbrži su u mreži. Povezali smo se s IPVanish serverom u Salt Lake Cityju i testirali ga u Boise, Falls Idaho i Rexburg. Rezultati su se kretali od 123 Mbps do 125 Mbps.

IPVanish Idaho test brzine

Kada je u pitanju vrijednost IPVanish teško je pobijediti. Oni nude neograničen pristup njihovoj VPN mreži i prilagođenom softveru za Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick i još mnogo toga, za 7,50 USD mjesečno ili 58,49 USD godišnje. Na godišnjem planu to djeluje na samo 4,87 dolara mjesečno. 7-dnevna garancija povrata novca pokriva sve nove članove.

Pogledajte IPVanish ponude

Sada biste trebali vidjeti određene prednosti korištenja VPN-a dok ste u Idahu i zašto je to važno. Ako želite i druge mogućnosti, potražite dobavljače na našim top 10 VPN popis. Iako će sve dobro proći, mi smo se odlučili na temelju nekoliko čimbenika kako bismo ih optimizirali za Idaho. Bez obzira na planove koje imate tijekom posjeta državi, VPN zaštita je dobra ideja. Korištenjem našeg vodiča možete zaštititi svoju privatnost i pomoći vam da donesete najbolju moguću odluku koja će vam pomoći da postignete svoje ciljeve.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me