Dragon Ball FighterZA Dragon Ball FighterZ (DBFZ) egy kiváló harci játék, amelyet a Bandai Namco Entertainment kiadott. A DBFZ összehozza a legerősebb karaktereket a küzdelem érdekében. A játék rendkívül gyors és tele van akcióval. Ez is az egyik legjobban kinéző harcos. A Dragon Ball FighterZ-nek vannak olyan szerverproblémái, mint például a játékosok lemondása, a késés és a mérkőzéskészítés hosszú folyamat lehet. Ezeknek a problémáknak a megoldása érdekében VPN-t javasolnék. Egy jó VPN segít megváltoztatni az IP-címét egy másik, a választott szerverhelyhez társított IP-címre. Ha a kiszolgáló közelében választ egyet, amellyel játszik, akkor csökkentheti a késést és javíthatja a kapcsolatot. A profi játékosoknak szintén tetszeni fog a VPN által nyújtott kiegészítő védelem.

A legjobb VPN-k a Dragon Ball FighterZ számára – Összegzés

Itt található egy áttekintés az 5 legfontosabb VPN-szolgáltatásról a DBFZ számára.

  1. ExpressVPN
  2. IPVanish
  3. CyberGhost
  4. NordVPN
  5. Privát internet-hozzáférés

Szeretnék egy percet beszélni a regionális blokkolás kérdéséről. A Dragon Ball FighterZ, mint sok más játék, bizonyos régiók számára korlátozza a játékot. A DBFZ esetében Indiában blokkolva van. A VPN segít megkerülni ezeket a korlátozásokat. Mivel a játék nem az Ön IP-jét fogja látni, akkor túljuthat a bevezetett földrajzi korlátozásokon.

A Dragon Ball FighterZ egy izgalmas közelharci játék. Négyféle támadást tartalmaz: széles körű, könnyű, közepes és nehéz. A támadások minden karakternél eltérőek, és általában könnyű támadások, amelyek kevés kárt okoznak. A könnyű támadások gyorsak, de kevesebb kárt okoznak. A nehéz támadások lassúak, de erősek. A közepes támadások a két lyukasztó kategória közepén vannak, több erővel, mint könnyű támadásokkal és nagyobb sebességgel, mint nehéz támadásokkal. Ők egy kötőjel is, amely lehetővé teszi az ellenfél felé mutató sebességet. Ez lehetővé teszi a rés lerövidítését. A Dragon Rush szintén a játékban van, és lehetővé teszi az ellenfél levegőbe dobását vagy a másik ember karakterek megváltoztatására kényszerítését. Ezek a támadások növelik a Ki Gauge-t. Amikor a sáv eléri a szükséges szintet, különféle karakteres exkluzív támadásokat hajthat végre, és azonnali átvitelt használhat.

A játék számos karaktert tartalmaz a Dragon Ball Z hosszú története során. Minden karakternek megvan a saját mozgókészlete és egyedülálló zenei témája. Nagyon sok ágyútámadás van, amelyet a karakterek speciális mozdulatokként és segítségekként használnak. Lehetőség van valós és fordított ágyúkra is. A játékban szereplő karakterek közé tartozik: Tien, Yamcha, Gohan (felnőtt), Krillin, Goku (Super Saiyan), Frieza, Android 18, Kid Buu, Ginyu kapitány, Nappa, Bardock, Goku (SSGSS), csomagtartók, Vegeta (Super Saiyan), Beerus, Cell, Android 16, Vegeta (SSGSS), Broly, Vegito (SSGSS), Gotenks, Piccolo, Goku Zamasu (Fused).

Sok különféle játékmód létezik a DBFZ-ben. Arcade, Local Battle, Practice és Story mind offline módban játszhatók le. Az aréna, a rangsorolt, az alkalmi, a parti és a körmeccseket online játsszák. A játékok maguk többnyire azonosak. Vagy 1v1-et használhat 3 karakterből, vagy 3v3-ot, mindegyik 1 karaktert használva.

1. ExpressVPN

ExpressVPNSzékhelyű: Brit Virgin szigetek | Szerverek száma: 3000+ | Szerver helye: 160 | Egyidejű kapcsolatok: 3

Iratkozzon fel 12 hónapra, és 3 hónap alatt INGYEN kap az első számú VPN-n keresztül

Az ExpressVPN egyesíti a gyors VPN-hozzáférést a MediaStreamer-rel, amely intelligens DNS-szolgáltatásként szolgál a földrajzilag korlátozott tartalmakhoz való hozzáférés feloldásához. A VPN szolgáltatás segít titkosítani a kapcsolatot, és feloldja az élő sporteseményeket. A weboldalon még a legújabb élő szórakoztató és sportesemények listáját is megtalálja. A Brit Virgin-szigeteken tartózkodás az ExpressVPN-t az 5 szem és a 14 szem szemszögéből fakadó országokon kívül tartja. Fenntartják a nem naplózás politikáját, amelyet az évek során magas szintű jogi kérelmekkel igazoltak.

Az ExpressVPN egy nagyon nagy VPN-hálózatot kezel. Az Egyesült Államokon túl az ExpressVPN hálózat több ezer szerverrel büszkélkedik a kulcsfontosságú helyeken, hogy megvédjék felhasználóik magánéletét. Használhatja hálózatát a magánélet védelméhez, a cenzúra feloldásához és bárhonnan megnézheti kedvenc streaming szolgáltatásait.

  A legjobb VPN-k a MeWe közösségi hálózathoz

Az ExpressVPN alkalmazás lehetővé teszi a kiszolgáló helyének a városig történő kiválasztását, de nem választhat egy adott kiszolgálót. Ehelyett az ügyfél kiválaszt egy szervert az Ön által választott helyen. Azt is tudnia kell, hogy egyes városok nem jelennek meg az ügyfél belsejében az ajánlott lapon. Egy adott hely megkereséséhez válassza ki az „Összes” fület, nyissa meg az Észak-Amerikát, majd az Egyesült Államokat. Ezen a ponton kiválaszthatja az USA szerver helyét. Ismét kipróbáltunk szervereket NYC-ben, Chicagóban és LA-ben. Mint láthatja mind a három szerver helyét jól teljesített tesztjeinkben.

ExpressVPN amerikai sebességteszt

Az ExpressVPN használatának talán a legnagyobb előnye, hogy támogatja az eszközök széles skáláját. Az ExpressVPN egyedi VPN szoftvert kínál Windows, Mac, iOS és Android számára. Csatlakozás az asztalról és a mobilról egyszerre akár 3 egyidejű kapcsolaton keresztül. Telepítheti az ExpressVPN webes kiterjesztését is a Chrome vagy a Firefox számára. A teljes otthoni hálózatot egyetlen VPN-fiókkal szeretné megvédeni? Ha igen, akkor az ExpressVPN útválasztó alkalmazást használhatja az összes beállításhoz. A MediaStreamer funkció hozzáteszi az intelligens DNS támogatást az olyan eszközökhöz, mint a játékkonzolok (PS4, Xbox One, Nintendo Switch stb.), A médiadobozok (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV stb.) És az intelligens TV-k..

ExpressVPN kuponTakarítson meg 49% -ot, és kapjon 3 hónapot ingyen 12 hónap alatt az első számú VPN-vel

Az ExpressVPN nagyon jól teljesített a sebességteszteinkben. Kiváló választás a magánélet védelme és a földrajzi korlátozások feloldása érdekében. Az ügyfélszolgálat a nap 24 órájában elérhető, hogy segítséget nyújtson és bármilyen kérdést megválaszoljon. Élvezze a legjobb VPN-t kevesebbel, magabiztosan, mivel az ExpressVPN 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál.

Látogasson el az ExpressVPN oldalra

2. IPVanish

IPVanishSzékhelyű: USA | Szerverek száma: 1,100+ | Szerver helye: 89 | Egyidejű kapcsolatok: 10

Iratkozzon fel 12 hónapra mindössze 58,49 dollárért (havonta 4,87 dollárért)

Az Egyesült Államok számos legfontosabb VPN-szolgáltatásnak ad otthont, ideértve az IPVanish szolgáltatást is. Személyes tapasztalatunkból tudjuk, hogy az IPVanish nagyon jól fog működni, függetlenül attól, hogy az ország melyik régiójában tartózkodik. Szervereik gyorsak, és a VPN szolgáltatásnak több szerver helye van az Egyesült Államokban, mint sok más VPN szolgáltatóhoz. Ezért választottuk az IPVanish-ot az egyik legfontosabb választási lehetőségünknek a játékban.

Az Egyesült Államokban nagy lábnyom mellett az IPVanish szervereket szervez minden kontinensen, Antarktisz kivételével. A hálózat állandóan a leggyorsabb VPN Észak-Amerikában és Európában a sebességtesztjeink során. Több szerverhelyet fog találni olyan országokban, mint az Egyesült Államok és az Egyesült Királyság. Kiválaszthat egy helyet, vagy még pontosíthatja az egyedi kiszolgáló kiválasztásával.

  A legjobb VPN-k a Crunchyroll számára

Az IPVanish több kiszolgálót üzemeltet több amerikai helyszínen, és választhat úgy is, hogy bármelyikhez csatlakozzon. Javasoljuk, hogy válasszon egyet, amely a kiszolgáló nevében „a” betűvel kezdődik. Például laza-a01.ipvanish.com Los Angeles és a nyc számára-a01.ipvanish.com New York számára. A legtöbb esetben az „a” szervereket fogja találni a leggyorsabbnak. Teszteltük az IPVanish szervereket New Yorkban, Chicagóban és Los Angelsben, és megállapítottuk, hogy a sebesség nagyon gyors minden városban.

IPVanish amerikai sebességteszt

Az IPVanish értékét nehéz legyőzni. Korlátlan hozzáférést kínálnak VPN-hálózatukhoz és egyedi szoftvereikhez Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick és még sok más számára, havonta 7,50 dollárért, vagyis évente 58,49 dollárért. Ennek eredményeként havi 4,87 dollár lesz az éves tervben. A 7 napos pénz-visszafizetési garancia az összes új tagra kiterjed.

Látogasson el az IPVanish oldalra

3. CyberGhost

CyberGhostSzékhelyű: Románia | Szerverek száma: 3 000+ | Szerver helye: 80 | Egyidejű kapcsolatok: 7

Iratkozzon fel 36 hónapra, csupán 99 dollárért (havonta 2,75 dollár)

A CyberGhost-ot 2001-ben alapította 7 lelkes fiatal csapattag, Romániában, Bukarestben. Azóta a vállalat a világ egyik legnagyobb VPN-szolgáltatásává nőtte ki magát. Az 50 éves tagokból álló csapat a felhasználók magánéletének védelmére koncentrál. Robert Knapp, a társalapító és vezérigazgató, továbbra is vezet a csapatnak, még akkor is, amikor 2023-ben csatlakoztak a Crossrider csoporthoz. Azóta a CyberGhost hálózat egy kicsit kibővült..

A CyberGhost szép keveréket kínál a szerverhelyekről, az erős titkosításról, valamint a népszerű streaming szolgáltatások – például a Netflix, a YouTube Red és az Amazon Prime – feloldásának lehetőségéről. Néhány csatorna lehetővé teszi a több régióra vonatkozó földrajzi korlátozások feloldását is. Például az Amazon Prime videotartalmához férhet hozzá az Egyesült Államokban, Németországban vagy az Egyesült Királyságban. A Windows kliens lehetőséget ad arra is, hogy névtelenül szörfözjön, védje a WiFi-t, névtelenül torrent-eket készítsen, feloldja az alapvető webhelyek (Google, Facebook Instagram stb.) Blokkolását, és válassza ki a szervert.

Újra csatlakoztunk a New York City-ben, Chicagóban és Los Angeles-ben található VPN-kiszolgálókhoz a CyberGhost hálózat tesztelésére. Mint alább látható, a teljesítmény gyors volt mindhárom városban. Ez az egyik oka annak, hogy a VPN szolgáltatást széles körben ajánljuk.

CyberGhost USA sebességteszt

A CyberGhost VPN kliens az egyik kedvencünk. Nagyon könnyű használni, és számos fejlett funkcióval rendelkezik, amelyek segítik az online adatvédelem védelmét. Fejlesztési csoportjuk van Németországban, amely folyamatosan bővít funkciókat az ügyfél és a mobilalkalmazások számára. Jelenlegi promóciója alatt havonta mindössze 2,75 dollárért regisztrálhat teljes hozzáférést a CyberGhost hálózathoz.

Látogasson el a CyberGhost oldalra

5. NordVPN

NordVPNSzékhelyű: Panama | Szerverek száma: 5000+ | Szerver helye: 78 | Egyidejű kapcsolatok: 6

Iratkozzon fel 36 hónapra, csupán 107,55 USD-ért (havonta 2,99 USD)

A NordVPN székhelye Panamában található, és néhány felhasználó inkább egy VPN-társaság használatát választja, amelynek székhelye az Egyesült Államokban található. Megállapíthatja, hogy a NordVPN erősen jelen van az Egyesült Államokban, az egész országban található kiszolgálókkal. A tagoknak teljes hozzáférésük van az Egyesült Államokban és azon túl is nagyon jó áron.

Megállapíthatja, hogy az NordVPN-nek talán a legjobb szolgáltatás-kombinációja van az árért, ha előfizet egy hosszabb távú fiókra. Minden felhasználó teljes hozzáféréssel rendelkezik hálózati és egyedi szoftveréhez. Csatlakozhat a Windows vagy Mac VPN-klienssel. Könnyen kezelhető mobilalkalmazásuk is rendelkezik Android és iOS (iPhone, iPad) eszközökhöz.

  A legjobb VPN-k a Hitman 2 számára

Teszteltük a szerver teljesítményét New Yorkban, Chicagóban és a Los Angels-ben. Amint az alábbi képen látható, a számok jó voltak. A NordVPN-hez való csatlakozáskor nem szabad gondolni, hogy bármit megtegyen.

NordVPN USA sebességteszt

Javasoljuk, hogy válassza ki a legközelebbi várost. Sajnos a NordVPN nem sorolja fel a városneveket ügyfeleik között. Ugyanakkor elég kedvesek voltak, hogy elkészítsenek egy listát, amelyet megoszthatunk az olvasóinkkal. Csatlakozni kell a következő szerver számok egyikéhez:

  • New York City, New York – # 20, 24, 327-330, 373-376, 413-414, 435-438, 475-478, 657-664, 722-729, 801-808, 844-847, 916-919;
  • Chicago, IL – # 80, 82, 108-111, 137-140, 166-169, 195-198, 224-227, 253-256, 282-285, 311-314, 365-368, 645-656, 718-721, 734-745, 754-757, 777-780, 781-784, 789-792;
  • Los Angeles, Kalifornia – # 318-320, 326, 357-360, 459-466, 483-490, 538-541, 554-557, 621-628, 714-717, 746-753;

A világ bármely pontjáról szeretne hozzáférni olyan streaming szolgáltatásokhoz, mint a Netflix, az Amazon Prime Video vagy a BBC iPlayer? Ha igen, a NordVPN remek választás. Ezek az egyetlen VPN szolgáltatás, amely továbbra is feloldhatja a Netflix blokkolását. 3 éves tagsággal havonta mindössze 2,99 dollárért regisztrálhat korlátlan VPN és SmartDNS szolgáltatásra.

Látogasson el a NordVPN oldalra

5. Privát internet-hozzáférés

Privát internet-hozzáférésSzékhelyű: USA | Szerverek száma: 3 000+ | Szerver helye: 53 | Egyidejű kapcsolatok: 5

Iratkozzon fel 24 hónapra mindössze 59,95 dollárért (havonta 2,50 dollár)

A privát internet-hozzáférés (PIA) néhány különféle lehetőséget kínál a felhasználók számára. A múltban ellentétben többé nem kell beállítania az egyes VPN-kiszolgálók profilját. Most már csatlakozhat bármelyik szerverhelyükhöz 33 országban. Mint alább láthatja, a PIA csapata szervezetet szerverei szerint régiónként, országonként és városonként végez. A kiszolgálók helyét országonként ábécé sorrendben soroljuk fel. Miután kiválasztott egy helyet, könnyen csatlakozhat Los Angeles helyszíneihez.

Nagyon sok torrent-felhasználó szereti a privát internet-hozzáférést. A szolgáltatás tartalmaz egy olyan funkciót, amely megakadályozza a rendszer kommunikációját, ha a szolgáltatásukkal való kapcsolat megszakad. Ez azt jelenti, hogy ha a titkosított VPN-hozzáférés valamilyen okból megszakad, akkor biztonságban lesz.

Mi a PIA Windows klienst használjuk, és a beállítás és a használat szempontjából nincs rá sok. Ugyanakkor nem akarja alábecsülni a szolgáltatást. A PIA az Ön igényeitől függően különböző szintű adatvédelmi védelmet kínál. Szabályozhatja a titkosítási szinteket, és megtalálhatja a megfelelő egyensúlyt az adatvédelem és a sebesség között. Mint alább láthatja, a PIA-hálózat meglehetősen gyors az Egyesült Államok legfontosabb helyein.

PIA USA sebességteszt

Amikor a Windows kliensükről szól, a PIA csapata beépített egy Internet kill kapcsolót. A kill kapcsoló megsemmisíti az internetkapcsolatot, amikor a VPN meghibásodik. Ez valóban hasznos lehet azok számára, akik anonimitást szeretnének biztosítani. A privát Internet hozzáférés a VPN-t havonta mindössze 2,50 dollárból kínálja.

Látogasson el a Privát Internet hozzáférés oldalra

A Dragon Ball Fighterz egy kiváló megjelenésű 2D harci játék, amely a Dragon Ball sorozaton alapul. A DBFZ számos karakterrel rendelkezik, félelmetes ágyú-támadásokkal. A játék online módja rendkívül szórakoztató, és a játékosok, akikkel harcolsz, kemények. A Dragon Ball FighterZ PC-n, Xbox One-on és PS4-en van, és biztos vagyok benne, hogy élvezni fogja a lejátszást bármelyik platformon.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me