Snapchat logóA Snapchat egy nagyon népszerű csevegőprogram a mobil eszközökhöz. Amikor üzenetet küldesz valakinek, néhány perc múlva „önpusztít”. A szellem kabalája „Ghostface Chillah” elnevezésű, a Wu-Tang klán Ghostface Killa elnevezése alapján. A Google Play szerint világszerte több mint 500 millió letöltéssel rendelkezik. Természetesen ez nem tartalmazza az iPhone használatát. Bár sok felhasználó szereti a programot a könnyű használat és a viszonylagos biztonság miatt, korlátozásokba kerülhet az iskolában, a munkahelyen, sőt olyan országokban is, mint Irán, Kína, valamint a Közel-Kelet és Ázsia egyes részei. A probléma megoldásához VPN-t kell használnia. Ezzel megvédheti magánéletét és megkerülheti a földrajzi blokkokat. Erről hamarosan többet magyarázunk.

RankVPN ServiceVPN rajongó
PriceVisitServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1 ExpressVPN $ 6.67 ExpressVPN 160 jelölőnégyzetet jelölőnégyzetet jelölőnégyzetet
2 NordVPN $ 3.49 NordVPN 87 jelölőnégyzetet jelölőnégyzetet jelölőnégyzetet
3 Privát internet-hozzáférés $ 2.85 PIA 49 jelölőnégyzetet jelölőnégyzetet
4 CyberGhost $ 2.75 CyberGhost 80 jelölőnégyzetet jelölőnégyzetet
5 IPVanish $ 3.25 IPVanish 76 jelölőnégyzetet

Míg sokan a Snapchat-re támaszkodnak az üzenetek küldésére és a képek online közzétételére, egyesek úgy vélik, hogy biztonságban vannak a kíváncsiskodó szemtől. Mivel az üzenetek eltűnnek, azt gondolhatja, hogy érzékeny információkhoz felhasználhatja. Ugyanakkor nem mindig ez a helyzet. Például valaki elhallgathatja az üzeneteit, mielőtt törli őket. Ha van valamilyen érzékeny információ, akkor ez kockázat. A VPN használata azonban biztonságos és titkosított kapcsolatot hoz létre, ami bárki számára nehezebbé teszi az Ön személyes adatainak ellopását..

A tűzfal és a webszűrés technológiája folyamatosan fejlődik. Ha iskolában jár vagy számítógépes hozzáértésű vállalkozásnál dolgozik, akkor valószínűleg tűzfalat talál meg. A termelékenység növelése és a zavarás elkerülése érdekében az iskolák és a vállalkozások valamilyen blokkoló politikát vezetnek be. Cenzúrába kerülhet a világ különböző részein. A Snapchat és más közösségi média oldalak tiltásáról ismertek Kína, Irán, Törökország (bár nem mindig), Vietnam, Észak-Korea és a Közel-Kelet néhány más része. Ebben az esetben VPN használatával csatlakozhat egy biztonságos kiszolgálóhoz egy másik területen. Ezenkívül a forgalom titkosítva van, így sokkal nehezebb blokkolni.

Mi a legjobb VPN a Snapchat számára?

Néhány tényezőt használtunk a Snapchat legjobb VPN-jeinek felsorolásához.

 • Erős titkosítási szintek a magánélet jobb védelme érdekében.
 • Támogatás a mobil eszközökhöz, beleértve az Androidot és az iPhone készüléket.
 • Olyan VPN-k, amelyek nem tartanak használati naplókat.
 • A VPN hálózat megbízhatósága a stabilitás érdekében.
 • Nagy hálózatok, amelyek segítik a földrajzi korlátozásokat.

Most, a Snapchat feloldásához a legjobb VPN-szolgáltatások listáján szereplő néhány részlet.

1. A Snapchat legjobb VPN-je: ExpressVPN

ExpressVPNAz ExpressVPN a legjobb választásunk Bostonban

 • Legjobb ár – 6,67 USD / hónap. 15 hónapig (lásd az összes tervet)
 • Garancia – 30 napos kockázatmentes pénz-visszafizetési garancia
 • VPN alkalmazások – Windows, Mac, iOS, Android, Firestick, router
 • Hálózat – 160 szerverhely 94 országban
 • Naplózási politika – Nincs naplózó VPN a Brit Virgin-szigeteken

Iratkozzon fel 12 hónapra, és 3 hónap alatt INGYEN kap az első számú VPN-n keresztül

Az ExpressVPN egyesíti a gyors VPN-hozzáférést a MediaStreamer-rel, amely intelligens DNS-szolgáltatásként szolgál a földrajzilag korlátozott tartalmakhoz való hozzáférés feloldásához. A VPN szolgáltatás segít titkosítani a kapcsolatot, és feloldja az élő sporteseményeket. A weboldalon még a legújabb élő szórakoztató és sportesemények listáját is megtalálja. A Brit Virgin-szigeteken való tartózkodás az ExpressVPN-t az 5 szem és a 14 szem szemszögéből fakadó országokon kívül tartja. Fenntartják a nem naplózás politikáját, amelyet az évek során magas szintű jogi kérelmekkel igazoltak.

Az ExpressVPN egy nagyon nagy VPN-hálózatot kezel. Az Egyesült Államokon túl az ExpressVPN hálózat több ezer szerverrel büszkélkedik a kulcsfontosságú helyeken, hogy megvédjék felhasználóik magánéletét. Használhatja hálózatát a magánélet védelméhez, a cenzúra feloldásához és bárhonnan megnézheti kedvenc streaming szolgáltatásait.

Az ExpressVPN használatának talán a legnagyobb előnye, hogy támogatja az eszközök széles skáláját. Az ExpressVPN egyedi VPN szoftvert kínál Windows, Mac, iOS és Android számára. Csatlakozás az asztalról és a mobilról egyszerre akár 3 egyidejű kapcsolaton keresztül. Telepítheti az ExpressVPN webes kiterjesztését is a Chrome vagy a Firefox számára. A teljes otthoni hálózatot egyetlen VPN-fiókkal szeretné megvédeni? Ha igen, akkor az ExpressVPN útválasztó alkalmazást használhatja az összes beállításhoz. A MediaStreamer funkció hozzáteszi az intelligens DNS támogatást az olyan eszközökhöz, mint a játékkonzolok (PS4, Xbox One, Nintendo Switch stb.), A médiadobozok (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV stb.) És az intelligens TV-k..

ExpressVPN kuponTakarítson meg 49% -ot, és kapjon 3 hónapot ingyen 12 hónap alatt az első számú VPN-vel

Az ExpressVPN nagyon jól teljesített a sebességteszteinkben. Kiváló választás a magánélet védelme és a földrajzi korlátozások feloldása érdekében. Az ügyfélszolgálat a nap 24 órájában elérhető, hogy segítséget nyújtson és válaszoljon bármilyen kérdésre. Élvezze a legjobb VPN-t kevesebbel, magabiztosan, mivel az ExpressVPN 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál.

Látogasson el az ExpressVPN oldalra

2. A Snapchat legjobb VPN-je: NordVPN

NordVPNA NordVPN biztonságos VPN-kiszolgálókkal rendelkezik New York City-ben

 • Legjobb ár – 3,49 USD / hónap. 36 hónapig (lásd az összes tervet)
 • Garancia – 30 napos pénzvisszafizetési garancia
 • VPN alkalmazások – Windows, Mac, iOS, Android, Firestick
 • Hálózat – 87 szerverhely 59 országban
 • Naplózási politika – Nincs naplózó VPN Panamában

A NordVPN székhelye Panamában található, és néhány felhasználó inkább egy VPN-társaság használatát választja, amelynek székhelye az Egyesült Államokban található. Megállapíthatja, hogy a NordVPN erősen jelen van az Egyesült Államokban, az egész országban található kiszolgálókkal. A tagoknak teljes hozzáférésük van az Egyesült Államokban és azon túl is nagyon jó áron.

Megállapíthatja, hogy az NordVPN-nek talán a legjobb szolgáltatás-kombinációja van az árért, ha előfizet egy hosszabb távú fiókra. Minden felhasználó teljes hozzáféréssel rendelkezik hálózati és egyedi szoftveréhez. Csatlakozhat a Windows vagy Mac VPN-klienssel. Könnyen kezelhető mobilalkalmazásuk is rendelkezik Android és iOS (iPhone, iPad) eszközökhöz.

A világ bármely pontjáról szeretne hozzáférni olyan streaming szolgáltatásokhoz, mint a Netflix, az Amazon Prime Video vagy a BBC iPlayer? Ha igen, a NordVPN remek választás. Ezek az egyetlen VPN szolgáltatás, amely továbbra is feloldhatja a Netflix blokkolását. 30 napos pénzvisszafizetési garanciával regisztrálhat korlátlan VPN- és SmartDNS-szolgáltatásra.

Látogasson el a NordVPN oldalra

3. A Snapchat legjobb VPN-je: CyberGhost

CyberGhostA CyberGhost tökéletes kezdőknek, akik NYC szervereivel rendelkeznek

 • Legjobb ár – 2,75 USD / hónap. 36 hónapig (lásd az összes tervet)
 • Garancia – 45 napos pénz-visszafizetési garancia
 • VPN alkalmazások – Windows, Mac, iOS, Android
 • Hálózat – 112 szerverhely 90 országban
 • Naplózási politika – Nincs naplózó VPN Romániában

A CyberGhost-ot 2001-ben alapította 7 lelkes fiatal csapattag, Romániában, Bukarestben. Azóta a vállalat a világ egyik legnagyobb VPN-szolgáltatásává nőtte ki magát. Az 50 éves tagokból álló csapat a felhasználók magánéletének védelmére koncentrál. Robert Knapp, a társalapító és vezérigazgató, továbbra is vezet a csapatnak, még akkor is, amikor 2023-ben csatlakoztak a Crossrider csoporthoz. Azóta a CyberGhost hálózat egy kicsit kibővült..

A CyberGhost szép keveréket kínál a szerverhelyekről, az erős titkosításról, valamint a népszerű streaming szolgáltatások – például a Netflix, a YouTube Red és az Amazon Prime – feloldásának lehetőségéről. Néhány csatorna lehetővé teszi a több régióra vonatkozó földrajzi korlátozások feloldását is. Például az Amazon Prime videotartalmához férhet hozzá az Egyesült Államokban, Németországban vagy az Egyesült Királyságban. A Windows kliens lehetőséget ad arra is, hogy névtelenül szörfözjön, védje a WiFi-t, névtelenül torrent-t, feloldja az alapvető webhelyek (Google, Facebook Instagram stb.) Blokkolását, és válasszon ki egy szervert.

A CyberGhost VPN kliens az egyik kedvencünk. Nagyon könnyű használni, és számos fejlett funkcióval rendelkezik, amelyek segítik az online adatvédelem védelmét. Fejlesztési csoportjuk van Németországban, amely folyamatosan bővít funkciókat az ügyfél és a mobilalkalmazások számára. 45 napos pénz-visszafizetési garanciával feliratkozhat a CyberGhost hálózathoz való teljes hozzáférésre.

Látogasson el a CyberGhost oldalra

4. A Snapchat legjobb VPN-je: Surfshark

SurfsharkA Surfshark könnyű használni a bostoni szerverekkel

 • Legjobb ár – 1,99 USD / hónap. 24 hónapig (lásd az összes tervet)
 • Garancia – 30 napos pénzvisszafizetési garancia
 • VPN alkalmazások – Windows, Mac, iOS, Android
 • Hálózat – 68 szerverhely 61 országban
 • Naplózási politika – Nincs naplózó VPN a Brit Virgin-szigeteken

A Surfshark 2023-ban indította el VPN szolgáltatását. Azóta a társaság meglehetősen nagy lendületet adott a közösségnek. A csapat tovább növekszik, és kiszolgálóhelyekkel bővíti nagysebességű hálózatát. A magánéletre és az értékre összpontosítottak. A szolgáltatás olyan extra funkciókat tartalmaz, mint a CleanWeb (blokkolja a hirdetéseket és a rosszindulatú programokat), a Whitelister (a megosztott alagútálás), a MultiHop dupla VPN, a kill kapcsoló, a privát DNS és a szivárgásvédelem.

A világszerte működő nagy szerverhálózattal, erős titkosítással és a népszerű streaming szolgáltatások – például a Netflix, a YouTube Premium és az Amazon Prime – feloldásának lehetőségével számos lehetőséget kínál a szolgáltatás élvezésére. Az Amazon Prime Video-hoz több régióban is hozzáférhet, beleértve az Egyesült Államokat, Németországot és az Egyesült Királyságot. A Windows kliens lehetőséget ad fizikai kiszolgálóhelyekhez, virtuális kiszolgálókhoz (amelyek a földrajzi korlátozások feloldásához legmegfelelőbbek), a P2P használatát támogató szerverekhez és a MultiHop kiszolgálókhoz való csatlakozáshoz..

Az érték és a szolgáltatások szempontjából a Surfshark kiváló lehetőség azok számára, akik meg akarják védeni magánéletüket és feloldják a korlátozásokat. Az összes VPN-alkalmazást hasonló felhasználói felülettel tervezték, és könnyen kezelhetők. Regisztrálhat korlátlan VPN-fiókra kockázatmentesen, mivel a Surfshark 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál.

Látogasson el a Surfsharkba

5. A Snapchat legjobb VPN-je: Privát internet-hozzáférés

Privát internet-hozzáférésA PIA P2P-barát a régió VPN-kiszolgálóival

 • Legjobb ár – 3,33 USD / hónap. 12 hónapig (lásd az összes tervet)
 • Garancia – 7 napos pénz-visszafizetési garancia
 • VPN alkalmazások – Windows, Mac, iOS, Android
 • Hálózat – 52 szerverhely 30 országban
 • Naplózási politika – Nincs naplózó VPN az Egyesült Államokban

A privát internet-hozzáférés (PIA) néhány különféle lehetőséget kínál a felhasználók számára. A múltban ellentétben többé nem kell beállítania az egyes VPN-kiszolgálók profilját. Most már csatlakozhat bármelyik szerverhelyükhöz 33 országban. Mint alább láthatja, a PIA csapata szervezetet szerverei szerint régiónként, országonként és városonként végez. A kiszolgálók helyét országonként ábécé sorrendben soroljuk fel.

Nagyon sok torrent-felhasználó szereti a privát internet-hozzáférést. A szolgáltatás tartalmaz egy olyan funkciót, amely megakadályozza a rendszer kommunikációját, ha a szolgáltatásukkal való kapcsolat megszakad. Ez azt jelenti, hogy ha a titkosított VPN-hozzáférés valamilyen okból megszakad, akkor biztonságban lesz.

Amikor a Windows kliensükről szól, a PIA csapata beépített egy Internet kill kapcsolót. A kill kapcsoló megsemmisíti az internetkapcsolatot, amikor a VPN meghibásodik. Ez valóban hasznos lehet azok számára, akik anonimitást szeretnének biztosítani. A magán-Internet hozzáférés 7 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál a tagok számára.

Látogasson el a Privát Internet hozzáférés oldalra

Más lehetőségekkel kapcsolatban mindig megnézheti a mi oldalt top 10 VPN lista. Ennek azonban nem kell. Döntéseinket a biztonság, a sebesség, a megbízhatóság és az egyenletes ár alapján hoztuk meg. Nagy és stabil hálózattal rendelkező szolgáltatókat is keresettünk. Így hozzáférhet a lehető legjobb sebességhez. Nem számít, melyiket választja, mindegyikük jó hálózattal rendelkezik. Ha a Snapchat biztonságos használatát tervezi, a hálózatok fontosak. Útmutatónk segítségével döntést hozhat, amely legjobban megfelel az Ön igényeinek.