Costa RicaCosta Rica egy kis ország, Közép-Amerikában található. Az Észak- és Dél-Amerika közötti kis szárazföldön fekszik. Jelenleg körülbelül 4,8 millió lakosa van, és a jó időjárása miatt remek látogatási hely a turisták számára. Mindenki számára, aki csatlakozni kíván a látogatói listához, mindenképpen nyilvános WiFi-t kell használnia, mielőtt ott tartózkodna. Néhány pillanat alatt elmondjuk neked, miért ez fontos. Időközben nézd meg Costa Rica legjobb VPN-jeinek listáját

RankVPN ServiceVPN rajongó
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1 ExpressVPN $ 6.67 ExpressVPN 160 jelölőnégyzetet jelölőnégyzetet jelölőnégyzetet
2 NordVPN $ 3.49 NordVPN 87 jelölőnégyzetet jelölőnégyzetet jelölőnégyzetet
3 HMA Pro VPN $ 4.29 HideMyAss 280
4 CyberGhost $ 2.75 CyberGhost 112 jelölőnégyzetet jelölőnégyzetet
5 Surfshark $ 1.99 Surfshark 68 jelölőnégyzetet jelölőnégyzetet jelölőnégyzetet

A VPN használatának első oka Costa Rica-ban magánéletének védelme. Az internet jó ott, de tovább javul, amint a pénz bekerül. Szerencsére az ország nem figyeli polgárait, így nem kell aggódnia, hogy a kormány kémkedjen rá. Ez azonban nem azt jelenti, hogy biztonságban vagy. Ha ott VPN-t használ, megvédi magát és internetes forgalmát a cyberthievektől. Csak akkor használhatja a titkosított forgalmat, hogy bárki számára nehezebbé tegye az Ön személyes adatainak ellopását.

A VPN használatának következő oka nem olyan fontos. A Freedom House szerint Costa Rica mentes az internetes cenzúrától. Ez azonban nem azt jelenti, hogy nem segítne. Ha megpróbál hozzáférni az otthoni régió bármelyik tartalmához, akkor nagy eséllyel akadályozhatja meg, hogy láthassa. Ennek oka az, hogy a médiavállalatok általában blokkolják a felhasználókat a megcélzott területen kívül. A megoldás az, ha csatlakozik egy szerverhez otthoni vagy akár egy másik régióban, és élvezheti azt, amit ma látni szeretne.

Mi a legjobb VPN Costa Rica számára?

Noha egyes országok kormányaitól cenzúrát és felügyeletet várhat el, Costa Rica-ban ez nem jelent problémát. Emiatt az általában fontos dolgok nem annyira szigorúak az alábbi listánkban. Választásaink azonban még mindig nagyszerű lehetőségek. Ezek a tényezők a következők:

  • Gyors sebesség a Costa Rica-ban jól teljesítő szervereknél
  • A földrajzi korlátozások feloldásának képessége
  • Nagyméretű hálózat, több kiszolgálóval, így segítve a kiszolgálók leesését.
  • Többféle mobil alkalmazás, beleértve az Amazon Firestick alkalmazást
  • Katonai besorolású titkosítás a magánélet védelme érdekében
  • Nem naplózási házirenddel rendelkező szolgáltatók

Most, hogy látta, mi fontos itt, nézzük meg közelebb a Costa Rica legjobb VPN-jeit.

1. Costa Rica legjobb VPN-je: ExpressVPN

ExpressVPN

Iratkozzon fel 12 hónapra, és 3 hónap alatt INGYEN kap az első számú VPN-n keresztül

Az ExpressVPN egyesíti a gyors VPN-hozzáférést a MediaStreamer-rel, amely intelligens DNS-szolgáltatásként szolgál a földrajzilag korlátozott tartalmakhoz való hozzáférés feloldásához. A VPN szolgáltatás segít titkosítani a kapcsolatot, és feloldja az élő sporteseményeket. A weboldalon még a legújabb élő szórakoztató és sportesemények listáját is megtalálja. A Brit Virgin-szigeteken tartózkodás az ExpressVPN-t az 5 szem és a 14 szem szemszögéből fakadó országokon kívül tartja. Fenntartják a nem naplózás politikáját, amelyet az évek során magas szintű jogi kérelmekkel igazoltak.

  A legjobb VPN-k a bátor böngésző

Az ExpressVPN egy nagyon nagy VPN-hálózatot kezel. Az Egyesült Államokon túl az ExpressVPN hálózat több ezer szerverrel büszkélkedik a kulcsfontosságú helyeken, hogy megvédjék felhasználóik magánéletét. Használhatja hálózatát a magánélet védelméhez, a cenzúra feloldásához és bárhonnan megnézheti kedvenc streaming szolgáltatásait.

ExpressVPN Costa Rica sebességteszt

Az ExpressVPN alkalmazás lehetővé teszi a kiszolgáló helyének a városig történő kiválasztását, de nem kell kiválasztania egy adott kiszolgálót. Ehelyett az ügyfél kiválasztja a leggyorsabb kiszolgálót az Ön által kiválasztott helyre. Azt is tudnia kell, hogy egyes városok nem jelennek meg az ügyfél belsejében az ajánlott lapon. Ezt a problémát a Costa Rica-i kiszolgálókkal találhatja meg. Egyszerűen válassza ki az „Összes” fület, nyissa meg az Amerikát, majd nyissa meg a Costa Rica-t. Ezen a ponton kiszolgálókat választhat ki. Amikor egy szervert teszteltünk a Costa Rica-i San Jose-ban, a sebesség 56,75 Mbps volt.

Az ExpressVPN használatának talán a legnagyobb előnye, hogy támogatja az eszközök széles skáláját. Az ExpressVPN egyedi VPN szoftvert kínál Windows, Mac, iOS és Android számára. Csatlakozás az asztalról és a mobilról egyszerre akár 3 egyidejű kapcsolaton keresztül. Telepítheti az ExpressVPN webes kiterjesztését is a Chrome vagy a Firefox számára. A teljes otthoni hálózatot egyetlen VPN-fiókkal szeretné megvédeni? Ha igen, akkor az ExpressVPN útválasztó alkalmazást használhatja az összes beállításhoz. A MediaStreamer funkció hozzáteszi az intelligens DNS támogatást az olyan eszközökhöz, mint a játékkonzolok (PS4, Xbox One, Nintendo Switch stb.), A médiadobozok (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV stb.) És az intelligens TV-k..

ExpressVPN kuponTakarítson meg 49% -ot, és kapjon 3 hónapot ingyen 12 hónap alatt az első számú VPN-vel

Az ExpressVPN nagyon jól teljesített a sebességteszteinkben. Kiváló választás a magánélet védelme és a földrajzi korlátozások feloldása érdekében. Az ügyfélszolgálat a nap 24 órájában elérhető, hogy segítséget nyújtson és bármilyen kérdést megválaszoljon. Élvezze a legjobb VPN-t kevesebbel, magabiztosan, mivel az ExpressVPN 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál.

Tekintse meg az ExpressVPN ajánlatokat

2. Costa Rica legjobb VPN-je: NordVPN

NordVPN

Iratkozzon fel 36 hónapra, mindössze havonta 3,49 dollárért (70% kedvezmény)

A NordVPN székhelye Panamában található, és néhány felhasználó inkább egy VPN-társaság használatát választja, amelynek székhelye az Egyesült Államokban található. Megállapíthatja, hogy a NordVPN erősen jelen van az Egyesült Államokban, az egész országban található kiszolgálókkal. A tagoknak teljes hozzáférésük van az Egyesült Államokban és azon túl is nagyon jó áron.

Megállapíthatja, hogy az NordVPN-nek talán a legjobb szolgáltatás-kombinációja van az árért, ha előfizet egy hosszabb távú fiókra. Minden felhasználó teljes hozzáféréssel rendelkezik hálózati és egyedi szoftveréhez. Csatlakozhat a Windows vagy Mac VPN-klienssel. Könnyen kezelhető mobilalkalmazásuk is rendelkezik Android és iOS (iPhone, iPad) eszközökhöz.

NordVPN Costa Rica sebességteszt

A NordVPN néhány szervert üzemeltet a környéken, köztük Costa Rica-n. A konzolon az ország jobb oldalán található három vízszintes pontra kattintva megkeresheti a kiszolgáló területét, és megnézheti a rendelkezésre álló kiszolgálók százalékos arányát. Kipróbáltunk egy szervert San Jose-ban, és azt találtuk, hogy letöltési sebessége 76,52 Mbps.

  A legjobb VPN-k a TDS Telecom számára

A világ bármely pontjáról szeretne hozzáférni olyan streaming szolgáltatásokhoz, mint a Netflix, az Amazon Prime Video vagy a BBC iPlayer? Ha igen, a NordVPN remek választás. Ezek az egyetlen VPN szolgáltatás, amely továbbra is feloldhatja a Netflix blokkolását. 3 éves tagsággal havonta mindössze 3,49 dollárból regisztrálhat korlátlan VPN és SmartDNS szolgáltatásra.

Tekintse meg a NordVPN ajánlatokat

3. Costa Rica legjobb VPN-je: HMA

HMA VPN

Iratkozzon fel 36 hónapra, csupán havi 4,29 dollárért (64% kedvezmény)

A HideMyAss-t 2005-ben életre keltették, amikor Jack Cator, egy 16 éves Anglia diák úgy döntött, hogy olyan szolgáltatást akar létrehozni, amely segít az embereknek elkerülni a cenzúrát. Pontosabban, Jack nem tudott hozzáférni a közösségi média weboldalaihoz és az online játékokhoz, mert ezeket blokkolták az iskolai hálózaton. A HMA több százezer felhasználóval bővítette az első hónapot, és azóta a világ egyik legnagyobb VPN szolgáltatásává nőtte ki magát, több mint 350 szerverhelyen. A Privax, a HMA Pro VPN anyavállalata 2015-ben csatlakozott az AVG csapathoz.

HMA Costa Rica sebességteszt

Azok számára, akik a legtöbb szerverhellyel rendelkező VPN-szolgáltatót szeretnék megtalálni, a HideMyAss a legjobb választás. Ne feledje, hogy a HMA naplózza a felhasználói tevékenységeket, ami néhány VPN-felhasználó számára aggodalomra ad okot. A HMA néhány VPN szervert üzemeltet Costa Rica-ban, különösen San Jose-ban. Az ott található szerverhez való csatlakozáshoz be kell lépnie a „Helyzet módba”, és az induláshoz válassza a „Hely módosítása” lehetőséget. Ezután kattintson a „Városok” fülre, és keresse meg Costa Rica-t. Csatlakoztunk egy szerverhez, ahol tesztelhetjük, és a sebesség 91,94 Mbps volt.

2016-ban a HMA és néhány másik vezető VPN-szolgáltató vezette az utat az egyedi kliensszoftver egyszerűsítésében. Az eredmény egy sor egyedi alkalmazás, amelyek megkönnyítik a felhasználók számára a HMA hálózathoz történő csatlakozást és a kapcsolat titkosítását. Szoftverük elérhető a Windows, Mac, Android és iOS rendszerekhez. A HMA-hoz az útválasztón keresztül is csatlakozhat. A HMA korlátlan VPN-hozzáférést kínál, mindössze havonta 4,29 dollártól, és minden új felhasználó számára 30 napos kockázatmentes pénz-visszafizetési garanciát kínál..

Tekintse meg a HMA-ajánlatokat

4. Costa Rica legjobb VPN-je: CyberGhost

CyberGhost

Iratkozzon fel 36 hónapra, csupán havonta 2,75 dollárért (79% kedvezmény)

A CyberGhost-ot 2001-ben alapította 7 lelkes fiatal csapattag, Romániában, Bukarestben. Azóta a vállalat a világ egyik legnagyobb VPN-szolgáltatásává nőtte ki magát. Az 50 éves tagokból álló csapat a felhasználók magánéletének védelmére koncentrál. Robert Knapp, a társalapító és vezérigazgató, továbbra is vezet a csapatnak, még akkor is, amikor 2023-ben csatlakoztak a Crossrider csoporthoz. Azóta a CyberGhost hálózat egy kicsit kibővült..

A CyberGhost szép keveréket kínál a szerverhelyekről, az erős titkosításról, valamint a népszerű streaming szolgáltatások – például a Netflix, a YouTube Red és az Amazon Prime – feloldásának lehetőségéről. Néhány csatorna lehetővé teszi a több régióra vonatkozó földrajzi korlátozások feloldását is. Például az Amazon Prime videotartalmához férhet hozzá az Egyesült Államokban, Németországban vagy az Egyesült Királyságban. A Windows kliens lehetőséget ad arra is, hogy névtelenül szörfözjön, védje a WiFi-t, névtelenül torrent-eket készítsen, feloldja az alapvető webhelyek (Google, Facebook Instagram stb.) Blokkolását, és válassza ki a szervert.

  A legjobb VPN-k a WOW számára! TV és Internet

CyberGhost Costa Rica sebességteszt

Mivel egy szervert kipróbálni akartunk Costa Ricán, megnyitottuk a Windows klienst és kibővítettük az interfészt. Innentől kattintson az „Összes kiszolgáló” fülre, ha az még nem aktív. Görgessen le a Costa Rica-ig, és kattintson a csillag jobb oldalán. Ezzel megjelenik az ország szervereinek teljes listája. A CyberGhost hálózat néhány szervert tartalmaz Costa Ricában és gyors, mert a CyberGhost szülőföldjével határos. Csatlakoztunk egy kiszolgálóhoz San Jose-ban (Costa Rica), és 16,93 Mbps sebességet kaptunk.

A CyberGhost VPN kliens az egyik kedvencünk. Nagyon könnyű használni, és számos fejlett funkcióval rendelkezik, amelyek segítik az online adatvédelem védelmét. Fejlesztési csoportjuk van Németországban, amely folyamatosan bővít funkciókat az ügyfél és a mobilalkalmazások számára. Jelenlegi promóciója alatt havonta mindössze 2,75 dollárért regisztrálhat teljes hozzáférést a CyberGhost hálózathoz.

Tekintse meg a CyberGhost ajánlatokat

5. Costa Rica legjobb VPN-je: Surfshark

Surfshark

Iratkozzon fel 24 hónapra mindössze havonta 1,99 dollárért (83% kedvezmény)

Noha úgy tűnik, hogy a Surfshark hosszú ideje nem létezik, a weboldalt valójában 2007-ben regisztrálták. Azóta a társaság meglehetősen nagy darabot adott a közösségben. A csapat folyamatosan növekszik és helyszíneket bővít, és nagy hangsúlyt fektet az árakra és a magánéletre. Rendelkezik azokkal a sípokkal és harangokkal is, amelyekre számíthat a nagyobb szolgáltatásoknál

50 országban több mint 500 szerverrel, erőteljes titkosítással és a népszerű streaming szolgáltatások – például a Netflix, a YouTube Red és az Amazon Prime – feloldásának képességével számos lehetőséget kínálnak szolgáltatásaik élvezésére. Még akkor is megnézheti azokat a szolgáltatásokat, amelyek több régióban elérhetők. Például az Amazon Prime videotartalmához férhet hozzá az Egyesült Államokban, Németországban vagy az Egyesült Királyságban. A Windows kliens lehetőséget ad arra is, hogy privát szörfözést végezzen, védje a WiFi forgalmat, névtelenül torrent-t és még sok más, amikor egy szervert választ.

Surfshark Costa Rica sebességteszt

A Costa Rica-i tesztjeinkhez kiszolgálót akartunk választani, amely San Jose-ban található. Miután bejelentkezett, egyszerűen keressen Costa Rica-t a keresősávon. Innen csatlakozhat az ott található szerverhez. Amikor csatlakoztunk egy szerverhez San Jose-ban, 14,49 Mbps sebességet kaptunk. Ez alacsonyabb, mint néhány szolgáltatásunknál.

A pénz és a szolgáltatások miatt a Surfshark jó megoldás azok számára, akiknek ott tartózkodásukhoz nem feltétlenül szükségük nagyon nagy sebességű kapcsolatra. Minden könnyen használható, és nem kell gondjai lennie. 2 éves terv vásárlásakor korlátlan számú fiókot regisztrálhat korlátlan eszközökkel havonta 1,99 dollárért.

Tekintse meg a Surfshark-ajánlatokat

Fent láthatja a legjobb lehetőségeket a Costa Rica-i látogatás során. Azonban azok számára, akik más lehetőségeket szeretnének, ingyenesen megnézheti a A VPN-szolgáltatók top 10 listája. Noha ez a lista is jó, számos tényező alapján választottuk meg konkrét döntéseinket. Ezek az ár, stabilitás, biztonság, sebesség és így tovább. A fenti listát a Costa Rica legmegfelelőbb lehetőségei alapján optimalizáltuk. A jó sebesség manapság fontos, függetlenül attól, hogy mit csinál. Útmutatónk segítségével döntést hozhat az Ön igényeinek megfelelően.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me