VermontVermont egy amerikai állam, az ország új-angliai régiójában található. Becslése szerint 623 ezer ember él. Az emberek kis száma ellenére sűrűsége négyzetmérföldönként valamivel több, mint 67 ember. Számos oka van annak, hogy meglátogatja az államot, de a legnagyobb valószínűség szerint a szabadban remekül elérhető vad- és vadvilág. Ennek ellenére valószínűleg VPN-t kell használnia, különösen akkor, ha nyilvános WiFi-t tervez használni. Erről pillanatnyilag többet magyarázunk. Először vessen egy pillantást Vermont legjobb VPN-jeire.

RankVPN ServiceVPN rajongó
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1 ExpressVPN $ 6.67 ExpressVPN 160 jelölőnégyzetet jelölőnégyzetet jelölőnégyzetet
2 IPVanish $ 4.87 IPVanish 76 jelölőnégyzetet
3 CyberGhost $ 2.75 CyberGhost 80 jelölőnégyzetet jelölőnégyzetet

Ennek a nagyszerű történelmi állapotnak sok látnivalója van. A nyugodt légkör és a gyönyörű táj viszont téves biztonságérzetbe vezetheti Önt. Ez felveti bennünket az első okunkhoz, hogy a VPN-t Vermontban tartózkodás közben használjuk az Ön személyes adatainak védelme érdekében. Miközben a kormány nem figyeli a véletlenszerű embereket, a számítógépes bűnözők ezt teszik. Szinte mindig megragadják a lehetőséget, hogy ellopják a gyanútlan felhasználók személyes adatait. Ennek megoldása egy VPN szerverhez való csatlakozás. Ezzel titkosított kapcsolatot hoz létre, amely sokkal nehezebbé teszi az érzékeny információk megszerzését.

A VPN használatának következő oka ebben az állapotban az, hogy segítsen elkerülni a sportkimaradásokat és a tűzfalakat. Az államban 21 főiskola működik, és néhány közülük legalább 200 éve működik. Ezek között szerepel a Castleton University, a Vermont University, a Middlebury College, a Norwich University és még sok más. Ha ezen iskolák valamelyikének campusán tartózkodik, vagy sportot szeretne nézni, akkor nagy esély van arra, hogy Ön blokkolva legyen. A kulcs az, hogy csatlakozzunk egy másik hely szerveréhez. Ez becsapja a blokkoló szoftvert arra, hogy azt gondolja, hogy valahol máshol található.

Mi a Vermont legjobb VPN-je?

Az a tényező, amelyet a legjobban válaszolunk erre a kérdésre, különböző tényezők keveréke. Mivel mindkettő fontos, a következő kritériumokat fogjuk használni a Vermont számára a legjobb VPN meghatározásához.

  • Tűzfalak, sportkimaradások és földrajzi korlátozások megkerülésének képessége, amelyek segítenek az állam állapotában
  • Mobil alkalmazások és az Amazon Firestick eszközök támogatása
  • Katonai fokozat, erős titkosítás a magánélet védelméhez Vermont szépségében
  • Szerverek, amelyek jól teljesítenek Vermont régióban a sebességteszttel
  • Szigorúan nincs naplózási politika
  • Nagy és stabil hálózatok a megszakadt kapcsolatok kiküszöbölésére
  A legjobb VPN-ek Tajvan számára

Most pedig nézzük meg Vermont legjobb VPN-jeit.

1. A Vermont legjobb VPN-je: ExpressVPN

ExpressVPN

Iratkozzon fel 12 hónapra, és 3 hónap alatt INGYEN kap az első számú VPN-n keresztül

Az ExpressVPN egyesíti a gyors VPN-hozzáférést a MediaStreamer-rel, amely intelligens DNS-szolgáltatásként szolgál a földrajzilag korlátozott tartalmakhoz való hozzáférés feloldásához. A VPN szolgáltatás segít titkosítani a kapcsolatot, és feloldja az élő sporteseményeket. A weboldalon még a legújabb élő szórakoztató és sportesemények listáját is megtalálja. A Brit Virgin-szigeteken tartózkodás az ExpressVPN-t az 5 szem és a 14 szem szemszögéből fakadó országokon kívül tartja. Fenntartják a nem naplózás politikáját, amelyet az évek során magas szintű jogi kérelmekkel igazoltak.

Az ExpressVPN egy nagyon nagy VPN-hálózatot kezel. Az Egyesült Államokon túl az ExpressVPN hálózat több ezer szerverrel büszkélkedik a kulcsfontosságú helyeken, hogy megvédjék felhasználóik magánéletét. Használhatja hálózatát a magánélet védelméhez, a cenzúra feloldásához és bárhonnan megnézheti kedvenc streaming szolgáltatásait.

ExpressVPN Vermont sebességteszt

Az ExpressVPN alkalmazás lehetővé teszi a kiszolgáló helyének a városig történő kiválasztását, de nem kell kiválasztania egy adott kiszolgálót. Ehelyett az ügyfél kiválasztja a leggyorsabb kiszolgálót az Ön által kiválasztott helyre. Azt is tudnia kell, hogy egyes városok nem jelennek meg az ügyfél belsejében az ajánlott lapon. Ezt a problémát a környéken levő kiszolgálókkal találhatja meg. Egyszerűen válassza ki az „Összes” fület, nyissa meg az Egyesült Államokat, majd nyissa meg a legközelebbi hely New York City-t. Ezen a ponton kiszolgálókat választhat ki. Csatlakoztunk egy szerverhez New York City-ben, teszteltünk Burlingtonba, és a sebesség 121,97 Mbps volt.

Az ExpressVPN használatának talán a legnagyobb előnye, hogy támogatja az eszközök széles skáláját. Az ExpressVPN egyedi VPN szoftvert kínál Windows, Mac, iOS és Android számára. Csatlakozás az asztalról és a mobilról egyszerre akár 3 egyidejű kapcsolaton keresztül. Telepítheti az ExpressVPN webes kiterjesztését is a Chrome vagy a Firefox számára. A teljes otthoni hálózatot egyetlen VPN-fiókkal szeretné megvédeni? Ha igen, akkor az ExpressVPN útválasztó alkalmazást használhatja az összes beállításhoz. A MediaStreamer funkció hozzáteszi az intelligens DNS támogatást az olyan eszközökhöz, mint a játékkonzolok (PS4, Xbox One, Nintendo Switch stb.), A médiadobozok (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV stb.) És az intelligens TV-k..

  A legjobb VPN hirdetési blokkolók

ExpressVPN kuponTakarítson meg 49% -ot, és kapjon 3 hónapot ingyen 12 hónap alatt az első számú VPN-vel

Az ExpressVPN nagyon jól teljesített a sebességteszteinkben. Kiváló választás a magánélet védelme és a földrajzi korlátozások feloldása érdekében. Az ügyfélszolgálat a nap 24 órájában elérhető, hogy segítséget nyújtson és bármilyen kérdést megválaszoljon. Élvezze a legjobb VPN-t kevesebbel, magabiztosan, mivel az ExpressVPN 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál.

Tekintse meg az ExpressVPN ajánlatokat

2. A Vermont legjobb VPN-je: IPVanish

IPVanish

Iratkozzon fel 12 hónapra, havonta mindössze 4,87 dollárért (60% kedvezmény)

Az IPVanish számos kiszolgálót kínál a környéken, tehát nem jelenthet problémát ott. Gyors sebességre számíthat azonban a világ számos részén is. Emiatt az IPVanish-ot választottuk egyik verziós lehetőségünknek, amelyet Vermonton tartózkodás közben használunk.

Az IPVanish nemcsak az európai régiókban, hanem az Antarktisz kivételével minden kontinensen is kiszolgálókat üzemeltet. A hálózat nagy sebességeket hoz létre, és jól teljesítenek a sebességteszteinkben. A legördülő menüből kiválaszthat helyet vagy egyéni szervert.

IPVanish Vermont sebességteszt

Éppen megemlítettük, hogy az IPVanish szerverek az egész régióban rendelkeznek szerverrel, és mindannyian elérhetők az Ön számára. Ha véletlenül olyan kiszolgálót látsz, amelynek szerverneve „a” betűvel rendelkezik, akkor ez a leggyorsabb a hálózaton. Csatlakoztunk egy New York-i IPVanish szerverhez, és teszteltük a sebességet Burlingtonig. A letöltési sebesség 126,30 Mbps volt.

Az IPVanish értékét nehéz legyőzni. Korlátlan hozzáférést kínálnak VPN-hálózatukhoz és egyedi szoftvereikhez Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick és még sok más számára, havonta 7,50 dollárért, vagyis évente 58,49 dollárért. Ennek eredményeként havi 4,87 dollár lesz az éves tervben. A 7 napos pénz-visszafizetési garancia az összes új tagra kiterjed.

Tekintse meg az IPVanish ajánlatokat

3. A Vermont legjobb VPN-je: CyberGhost

CyberGhost

Iratkozzon fel 36 hónapra, csupán havonta 2,75 dollárért (79% kedvezmény)

A CyberGhost-ot 2001-ben alapította 7 lelkes fiatal csapattag, Romániában, Bukarestben. Azóta a vállalat a világ egyik legnagyobb VPN-szolgáltatásává nőtte ki magát. Az 50 éves tagokból álló csapat a felhasználók magánéletének védelmére koncentrál. Robert Knapp, a társalapító és vezérigazgató, továbbra is vezet a csapatnak, még akkor is, amikor 2023-ben csatlakoztak a Crossrider csoporthoz. Azóta a CyberGhost hálózat egy kicsit kibővült..

  A legjobb VPN-k Ecuador számára

A CyberGhost szép keveréket kínál a szerverhelyekről, az erős titkosításról, valamint a népszerű streaming szolgáltatások – például a Netflix, a YouTube Red és az Amazon Prime – feloldásának lehetőségéről. Néhány csatorna lehetővé teszi a több régióra vonatkozó földrajzi korlátozások feloldását is. Például az Amazon Prime videotartalmához férhet hozzá az Egyesült Államokban, Németországban vagy az Egyesült Királyságban. A Windows kliens lehetőséget ad arra is, hogy névtelenül szörfözjön, védje a WiFi-t, névtelenül torrent-eket készítsen, feloldja az alapvető webhelyek (Google, Facebook Instagram stb.) Blokkolását, és válassza ki a szervert.

CyberGhost Vermont sebességteszt

Mivel egy szervert kipróbálni akartunk New York City-ben (a legközelebbi hely), megnyitottuk a Windows klienst és kibővítettük az interfészt. Innentől kattintson az „Összes kiszolgáló” fülre, ha az még nem aktív. Görgessen le a New York City-hez, és kattintson a csillag jobb oldalán. Ezzel megjelenik a kiszolgálók teljes listája New Yorkban. A CyberGhost hálózat néhány szervert tartalmaz New York City-ben. Csatlakoztunk egyikükhöz, és teszteltük a teljesítményt Burlingtonon. Mint láthatja, letöltési sebességünk 28,08 Mbps volt.

A CyberGhost VPN kliens az egyik kedvencünk. Nagyon könnyű használni, és számos fejlett funkcióval rendelkezik, amelyek segítik az online adatvédelem védelmét. Fejlesztési csoportjuk van Németországban, amely folyamatosan bővít funkciókat az ügyfél és a mobilalkalmazások számára. Jelenlegi promóciója alatt havonta mindössze 2,75 dollárért regisztrálhat teljes hozzáférést a CyberGhost hálózathoz.

Tekintse meg a CyberGhost ajánlatokat

A fentiekben számos lehetőséget fog megfigyelni, amelyekkel Vermont-ban tartózkodhat. Remélhetőleg most megmutattuk, miért fontos. Azok számára, akik más lehetőségeket szeretnének megnézni az első 10 VPN-lista. Mindegyik jól működik, de számos tényező alapján döntöttünk úgy, hogy optimalizáljuk őket Vermont szempontjából. Nem számít, mire készülnek a tervei, a VPN-védelem jó ötlet. Útmutatónk segítségével a lehető legjobb módon megvédheti magánéletét.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me