FelügyeletA 14 Eyes szövetség növeli a globális megfigyelés mennyiségét. Ennek célja az információ megosztása 14 különböző ország között. Ha Ön ezen országok egyikében tartózkodik, akkor ténylegesen megosztja adatait mind a 14 országgal. Minden bizonnyal vannak olyan országok, amelyek különféle szempontból jobb megállapodásokkal rendelkeznek. Ezért olyan VPN-t kíván használni, amely a szövetség ezen 14 országán kívül található. Ezt egy pillanat alatt jobban meg tudjuk magyarázni. Először is, kérjük, nézd meg a 14 szemmel rendelkező országon kívüli legjobb VPN-ket.

RankVPN ServiceVPN rajongó
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1 ExpressVPN $ 6.67 ExpressVPN 160 jelölőnégyzetet jelölőnégyzetet jelölőnégyzetet
2 NordVPN $ 3.49 NordVPN 87 jelölőnégyzetet jelölőnégyzetet jelölőnégyzetet
3 CyberGhost $ 2.75 CyberGhost 112 jelölőnégyzetet jelölőnégyzetet
4 Surfshark $ 1.99 Surfshark 68 jelölőnégyzetet jelölőnégyzetet jelölőnégyzetet
5 PureVPN $ 2.88 SaferVPN 180 jelölőnégyzetet jelölőnégyzetet

A 14 szemű szövetség nem új. Valójában eredete több évvel ezelőtt nyúlik vissza. A probléma akkor merül fel, ha VPN-vállalata a 14 szem egyik országában található. Ide tartoznak az Egyesült Államok, Egyesült Királyság, Ausztrália, Új-Zéland, Kanada, Dánia, Franciaország, Hollandia, Norvégia, Németország, Belguim, Olaszország, Svédország és Spanyolország. Ha VPN-vállalkozása ezen országok egyikében található, akkor valószínűleg megosztja adatait mind a 14 országgal. Ezért VPN-t fog használni a magánélet védelme érdekében. Amikor megteszi, létrehoz egy biztonságos titkosítási réteget. Ez sokkal nehezebbé teszi bárki számára az adatok veszélyeztetését. Ne feledje azonban, hogy ha az ország valóban követni akar téged, akkor vannak más módjai is, ha valóban akarja.

A VPN használatának következő oka az, hogy segítsen cenzúrának vagy földrajzi korlátozásoknak a megkerülésében. Gyakran előfordul, hogy a 14 szemmel működő szövetség cenzúrázza a tartalmat. A trükk az, ha csatlakozik egy másik országbeli VPN-hez. Ha ezt csinálja, becsapja a szoftvert arra gondolva, hogy valahol máshol található. Ez azt jelenti, hogy képesnek kell lennie a tartalom megtekintésére, ahogy azt elvárhatja.

Mi a legjobb VPN a 14 szem nélküli országok számára?

A kérdés megfelelő megválaszolásához több tényezőt kell figyelembe vennie. Ebben az esetben mindkét tényezőcsoport azonos. Íme a kritérium, amellyel segíteni tudunk a kérdés megválaszolásában:

  • Erős katonai titkosítás a magánélet védelme érdekében a 14 Szem országból.
  • Képesség megkerülni a földrajzi korlátozásokat
  • Nincs naplózási politika
  • Nagy és stabil hálózat a megszakítások elkerülése érdekében
  • Nagysebességű szerverek, amelyek jól teljesítenek a régióban
  A legjobb Socks5 proxy szolgáltatások

Most a 14 Eyes-országon kívüli VPN-szolgáltatások listájához.

1. A 14 VP-n kívül található legjobb VPN: ExpressVPN

ExpressVPN

Iratkozzon fel 12 hónapra, és 3 hónap alatt INGYEN kap az első számú VPN-n keresztül

Az ExpressVPN egyesíti a gyors VPN-hozzáférést a MediaStreamer-rel, amely intelligens DNS-szolgáltatásként szolgál a földrajzilag korlátozott tartalmakhoz való hozzáférés feloldásához. A VPN szolgáltatás segít titkosítani a kapcsolatot, és feloldja az élő sporteseményeket. A weboldalon még a legújabb élő szórakoztató és sportesemények listáját is megtalálja. A Brit Virgin-szigeteken való tartózkodás az ExpressVPN-t az 5 szem és a 14 szem szemszögéből fakadó országokon kívül tartja. Fenntartják a nem naplózás politikáját, amelyet az évek során magas szintű jogi kérelmekkel igazoltak.

Az ExpressVPN egy nagyon nagy VPN-hálózatot kezel. Az Egyesült Államokon túl az ExpressVPN hálózat több ezer szerverrel büszkélkedhet kulcsfontosságú helyeken, hogy megvédje a felhasználó magánéletét. Csatlakozhat a VPN hálózatához, hogy megvédje magánéletét, feloldja a cenzúrát, és bárhonnan megnézheti kedvenc streaming szolgáltatásait..

Az ExpressVPN használatának talán a legnagyobb előnye, hogy támogatja az eszközök széles skáláját. Az ExpressVPN egyedi VPN szoftvert kínál Windows, Mac, iOS és Android számára. Csatlakoztassa az asztali és a mobilkészüléket egyszerre akár 3 egyidejű kapcsolaton keresztül. Telepítheti az ExpressVPN webes kiterjesztését is a Chrome vagy a Firefox számára. A teljes otthoni hálózatot egyetlen VPN-fiókkal szeretné megvédeni? Ha igen, akkor az ExpressVPN útválasztó alkalmazás használatával állíthatja be. A MediaStreamer funkció hozzáteszi az intelligens DNS támogatást az olyan eszközökhöz, mint a játékkonzolok (PS4, Xbox One, Nintendo Switch stb.), A médiadobozok (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV stb.) És az intelligens TV-k..

ExpressVPN kuponTakarítson meg 49% -ot, és kapjon 3 hónapot ingyen 12 hónap alatt az első számú VPN-vel

Az ExpressVPN nagyon jól teljesített a sebességteszteinkben. Kiváló választás a magánélet védelme és a földrajzi korlátozások feloldása érdekében. Az ügyfélszolgálat a nap 24 órájában elérhető, hogy segítséget nyújtson és válaszoljon bármilyen kérdésre. Élvezze a legjobb VPN-t kevesebbel, magabiztosan, mivel az ExpressVPN 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál.

Látogasson el az ExpressVPN oldalra

2. A legjobb szemszögű VPN, amely a 14 szem országán kívül található: NordVPN

NordVPN

Iratkozzon fel 36 hónapra, mindössze havonta 3,49 dollárért (70% kedvezmény)

A NordVPN székhelye Panamában található, és néhány felhasználó inkább egy VPN-társaság használatát választja, amelynek székhelye az Egyesült Államokban található. Megállapíthatja, hogy a NordVPN erősen jelen van az Egyesült Államokban, az egész országban található kiszolgálókkal. A tagoknak teljes hozzáférésük van az Egyesült Államokban és azon túl is nagyon jó áron.

  5 legjobb VPN a Dragon Ball FighterZ számára

Megállapíthatja, hogy az NordVPN-nek talán a legjobb szolgáltatás-kombinációja van az árért, ha hosszabb ideig előfizet egy fiókra. Minden felhasználó teljes hozzáféréssel rendelkezik hálózati és egyedi szoftveréhez. Csatlakozhat a Windows vagy Mac VPN-klienssel. Könnyen kezelhető mobilalkalmazásuk van Android és iOS (iPhone, iPad) eszközökhöz is. Használhatja a NordVPN böngésző kiterjesztést a Chrome, a Firefox vagy a Safari számára. A NordVPN néhány fejlett adatvédelmi funkciót kínál, például dupla VPN-t, P2P-kiszolgálókat és dedikált IP-t, amelyek valóban segítik a szolgáltatást..

A világ bármely pontjáról szeretne hozzáférni olyan streaming szolgáltatásokhoz, mint a Netflix, az Amazon Prime Video vagy a BBC iPlayer? Ha igen, a NordVPN remek választás. Ezek az egyetlen VPN szolgáltatás, amely továbbra is feloldhatja a Netflix blokkolását. 3 éves tagsággal havonta mindössze 3,49 dollárból regisztrálhat korlátlan VPN és SmartDNS szolgáltatásra.

Látogasson el a NordVPN oldalra

3. A 14 VP-n kívüli országon kívül található legjobb VPN: CyberGhost

CyberGhost

Iratkozzon fel 36 hónapra, csupán havonta 2,75 dollárért (79% kedvezmény)

A CyberGhost-ot 2001-ben alapította 7 lelkes fiatal csapattag, Romániában, Bukarestben. Azóta a vállalat a világ egyik legnagyobb VPN-szolgáltatásává nőtte ki magát. Az 50 éves tagokból álló csapat a felhasználók magánéletének védelmére koncentrál. Robert Knapp, a társalapító és vezérigazgató, továbbra is vezet a csapatnak, még akkor is, amikor 2023-ben csatlakoztak a Crossrider csoporthoz. Azóta a CyberGhost hálózat egy kicsit kibővült..

A CyberGhost szép keveréket kínál a szerverhelyekről, az erős titkosításról, valamint a népszerű streaming szolgáltatások – például a Netflix, a YouTube Red és az Amazon Prime – feloldásának lehetőségéről. Néhány csatorna lehetővé teszi a több régióra vonatkozó földrajzi korlátozások feloldását is. Például az Amazon Prime videotartalmához férhet hozzá az Egyesült Államokban, Németországban vagy az Egyesült Királyságban. A Windows kliens lehetőséget ad arra is, hogy névtelenül szörfözjön, védje a WiFi-t, névtelenül torrent-t, feloldja az alapvető webhelyek (Google, Facebook Instagram stb.) Blokkolását, és válasszon ki egy szervert.

A CyberGhost VPN kliens az egyik kedvencünk. Nagyon könnyű használni, és számos fejlett funkcióval rendelkezik, amelyek segítik az online adatvédelem védelmét. Fejlesztési csoportjuk van Németországban, amely folyamatosan bővít funkciókat az ügyfél és a mobilalkalmazások számára. Jelenlegi promóciója alatt havonta mindössze 2,75 dollárért regisztrálhat teljes hozzáférést a CyberGhost hálózathoz.

  A legjobb VPN-k a Kodi számára

Látogasson el a CyberGhost oldalra

4. A 14 VP-n kívüli országon kívül található legjobb VPN: Surfshark

Surfshark

Iratkozzon fel 24 hónapra mindössze havonta 1,99 dollárért (83% kedvezmény)

A Surfshark 2023-ban indította el VPN szolgáltatását. Azóta a társaság meglehetősen nagy lendületet adott a közösségnek. A csapat tovább növekszik, és kiszolgálóhelyekkel bővíti nagysebességű hálózatát. A magánéletre és az értékre összpontosítottak. A szolgáltatás olyan extra funkciókat tartalmaz, mint a CleanWeb (blokkolja a hirdetéseket és a rosszindulatú programokat), a Whitelister (osztott alagútálás), a MultiHop dupla VPN, a kill kapcsoló, a privát DNS és a szivárgásvédelem.

A szerte a világon található nagy kiszolgálóhálózattal, erős titkosítással és a népszerű streaming szolgáltatások – például a Netflix, a YouTube Premium és az Amazon Prime – feloldásának lehetőségével számos lehetőséget kínál a szolgáltatás élvezésére. Az Amazon Prime Video-hoz több régióban is hozzáférhet, beleértve az Egyesült Államokat, Németországot és az Egyesült Királyságot. A Windows kliens lehetőséget ad fizikai kiszolgálóhelyekhez, virtuális kiszolgálókhoz (amelyek a földrajzi korlátozások feloldásához legmegfelelőbbek), a P2P használatát támogató szerverekhez és a MultiHop kiszolgálókhoz való csatlakozáshoz..

Az érték és a szolgáltatások szempontjából a Surfshark kiváló lehetőség azok számára, akik meg akarják védeni magánéletüket és feloldják a korlátozásokat. Az összes VPN-alkalmazást hasonló felhasználói felülettel tervezték, és könnyen kezelhetők. 2 hónapos előfizetéssel korlátlan VPN-fiókot regisztrálhat havonta mindössze 1,99 dollárért.

Látogasson el a Surfsharkba

5. A 14 VP-n kívül található legjobb VPN: PureVPN

PureVPN

Iratkozzon fel 24 hónapra, csak havi 2,88 dollárért (74% kedvezmény)

A PureVPN 2007 óta működik, így a piac egyik legrégebbi VPN szolgáltatója. A korai kezdés segített nekik kibővülni és innoválódni. A PureVPN az egyik legjobb elérhető VPN-ügyfél a piacon. Ingyenes alkalmazásuk is van iOS és Android számára.

Az innováció olyan terület, amely segíti a PureVPN-et, hogy kitűnjön a csomagolásból. Továbbra is új szolgáltatásokkal és kiegészítőkkel bővítik a szolgáltatást. Hozzáadhat egy NAT tűzfalat, egy dedikált IP-címet, StealthVPN böngészőt és egy külön opciót, amelyet dedikált streamingnek hívnak, hogy gyorsítsák fel a teljesítményt.

A PureVPN nagyon jól teljesít az árképzési kategóriában. Az árak több mint 50% -kal csökkentek, mivel a szolgáltatás tovább növekszik. Regisztrálhat korlátlan VPN-re, és elérheti kiszolgálóik összes helyét havonta 2,88 dollártól. Az éves terv nagy érték.

Látogasson el a PureVPN oldalra

És ott van a legjobb VPN-ek, amelyek a 14 szem országától kívül helyezkednek el. Van néhány nagyszerű lehetőség fent, de mindig megnézheti a mi oldalainkat az első 10 VPN-szolgáltatás a különböző lehetőségekhez. Ők is jól működnek, ne feledje, hogy nem mindegyik a 14 szemmel rendelkező szövetség országain kívül helyezkedik el. Ezek a választások, amelyek általunk teljesítettünk, a legjobbak, tehát minden bizonnyal teljesítik az Önök által kitűzött célokat. Útmutatónk elolvasásával meghozhatja a lehető legjobb döntést az igényeinek kielégítése érdekében.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me