Eugene, OregonEugene, Oregon egy közepes méretű város, amely az Oregon partja közelében helyezkedik el. A lakos csaknem 170 ezer fő, és a metróállomás otthona körülbelül 370 ezer fő. Ennek a zöld városnak számos különféle dolga van, amelyek vonzzák a turistákat, az egyik legjelentősebb az Oregon Ducks Egyetem. Ha utazik, hogy megnézze kedvenc csapata játékát az Autzen „Állatkertben”, vagy egyéb okokból, VPN-t kell használnia nyilvános WiFi használatakor. Megmondjuk neked, miért egy pillanat alatt. Először vessünk egy pillantást az Eugene legjobb VPN-jeire.

RankVPN ServiceVPN rajongó
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1 ExpressVPN $ 6.67 ExpressVPN 160 jelölőnégyzetet jelölőnégyzetet jelölőnégyzetet
2 NordVPN $ 3.49 NordVPN 87 jelölőnégyzetet jelölőnégyzetet jelölőnégyzetet
3 Privát internet-hozzáférés $ 3.33 PIA 49 jelölőnégyzetet jelölőnégyzetet
4 CyberGhost $ 2.75 PIA 80 jelölőnégyzetet jelölőnégyzetet
5 IPVanish $ 5.20 IPVanish 76 jelölőnégyzetet

1846-ban Eugene F. Skinner megérkezett a Willamette-völgybe (ejtik: wil-elnáspángol-ette) 1200 másik gyarmatosítóval. A helyi bennszülöttek azt tanácsolták Skinnernek, hogy építsen magas talajon az árvíz elkerülése érdekében. Az első anglo kabinot arra építette, amely ma Skinner’s Butte. Kereskedelmi postaként használták és 1850-ben hivatalos postahivatalként regisztrálták.

Manapság számos különböző tényező mozgatja a gazdaságot. Számos csúcstechnológiai ipar, múzeum és történelmi hely található, közel van az Oregon partjaihoz, a városon áthaladó Willamette és Mckenzie folyókhoz, az Eugene Yacht Club és még sok más. Az Eugene-ben vagy a közelben fekvő többi iskola ellenére a legtöbb sajtó az Oregoni Egyetem. Az iskolának van egy nagyon nagy nevelője és Phil Knight nevű öregdiák. A Nike Apparel társaság alapítója és vezérigazgatója, és egy interjúban kijelentette, hogy százmillió dollárt adományozott az iskola számára.

Nem számít okai az Eugene körzet meglátogatására, nagy esély van arra, hogy nyilvános WiFi-t fog használni. Ha igen, akkor először VPN-t kell használnia. Ennek oka az, hogy a cybercrooksok elkísérnek. Nem kell messzire mennie, hogy halljon valamely cég adatsértéséről. Noha ezekkel semmit nem tehet meg, a VPN használata segíti az adatok biztonságát és titkosítását azoktól, akik el akarják lopni..

A VPN használatának következő oka az, hogy segítsen megkerülni a hálózati és földrajzi korlátozásokat. Az iskoláktól, vállalkozásuktól, szervezetektől kezdve egyes országokig a tűzfalak mindenütt megtalálhatók. VPN használatával arra késztetheti a szoftvert, hogy úgy gondolja, hogy valahol máshol található. Nagyszerű azért is, mert a titkosított információkat védi a cenzúrák. Ily módon megnézheti, mit szeretne, ugyanúgy, mint általában. Ugyanez vonatkozik, ha valaha is tapasztalták a sportkimaradásokat. Nem szabad kihagynia kedvenc sporteseményét, mert ugyanabban a régióban vagy, ahol a játék.

Itt van a VPN használatának két legnagyobb oka Eugene-ben. Előfordulhat azonban, hogy vannak még. Kiváló ötlet, függetlenül attól, hogy megóvja-e magát a hálózatról, vagy megkerüli a hálózati és földrajzi korlátozásokat – a VPN használata nagyszerű ötlet. Az összes rendelkezésre álló protokoll opcióval az IKEv2 vagy az OpenVPN titkosítási protokollokat kell választania. Ha a szolgáltatók választhatnak az OpenVPN verziói között, akkor a leggyorsabb az UDP verzió. A TCP verzió azonban alkalmas azok számára, akik kapcsolódási problémákkal küzdenek.

1. Az Eugene legjobb VPN-je: ExpressVPN

ExpressVPN

Az ExpressVPN a gyors VPN-hozzáférés és a MediaStreamer elemeit tartalmazza. Együtt intelligens DNS-szolgáltatásként működnek a földrajzilag korlátozott tartalmakhoz való hozzáférés feloldásához. Ezenkívül segítséget nyújt a kapcsolat titkosításában és az élő sportesemények letiltásában is. Még a legfrissebb élő szórakoztató és sportesemények listáját megtalálja az ExpressVPN webhelyen.

  A legjobb VPN-k felnőtt-barát keresőhöz
OrszágokLocationsUSA szerver helyek
94 160 Atlanta, Boston, Chicago, Dallas, Denver, Kansas City, Los Angeles, Miami, Minneapolis, New Jersey, New York, Phoenix, Salt Lake City, San Francisco, San Jose, Santa Monica, Seattle, Tampa, Virginia, Washington, DC

Amint az a fenti táblázatból látható, az ExpressVPN egy nagyon nagy VPN-hálózatot kezel. Az Egyesült Államokon túl az ExpressVPN hálózat több száz szerverrel büszkélkedik a kulcsfontosságú helyeken, hogy megvédjék felhasználóik magánéletét. Használhatja hálózatát a magánélet védelméhez, a cenzúra feloldásához és bárhonnan figyelheti kedvenc csapatait.

Az ExpressVPN alkalmazás lehetővé teszi a kiszolgáló helyének a városig történő kiválasztását, de nem választhat egy adott kiszolgálót. Ehelyett az ügyfél kiválaszt egy szervert az Ön által választott helyen. Azt is tudnia kell, hogy egyes városok nem jelennek meg az ügyfél belsejében az ajánlott lapon. Természetesen ez igaz Seattle-re is (mivel ez a legközelebbi). Válassza ki az „Összes” fület, nyissa meg az Amerikát, majd az Egyesült Államokat. Ezen a ponton kiválaszthatja az USA – Seattle szerver helyét. Mint láthatja, kipróbáltunk egy szervert Portlandben, és a sebesség 115,58 Mbps volt.

ExpressVPN Portland sebességteszt

Noha az ExpressVPN-t magasabb áron értékesítik, mint a listánkban szereplő többi szolgáltatást, az érték magas, tekintettel a hálózati és szolgáltatási funkciók méretére. Csatlakoztathat egy számítógépet, kézi eszközt, útválasztót és játékkonzolt (SmartDNS) egyetlen VPN-fiókkal, csak Havonta 6,67 USD éves előfizetéssel.

Látogasson el az ExpressVPN oldalra

2. Az Eugene legjobb VPN-je: IPVanish

IPVanish

Eugene gyönyörű kilátással rendelkezik és sok látnivalóval rendelkezik. Az IPVanish legközelebbi kiszolgálóhelye azonban Seattle. Ezért szeretne csatlakozni egy szerverhez ott. Ha ezt megteszi, rájössz, hogy a városban a kapcsolatok gyorsak, és az igényeinek megfelelően működnie kell. Ez teszi az IPVanish egyik legjobb választási lehetőségének Eugene-ban való tartózkodása során.

OrszágokLocationsServersProtocolsSoftwareMonth12 Mo.Refund
60 89 1200 OpenVPN, IKEv2, L2TP, PPTP VPN szoftver $ 7.50 $ 58.49 7 nap

Az Egyesült Államokban nagy lábnyom mellett az IPVanish szervereket szervez minden kontinensen, Antarktisz kivételével. A hálózat állandóan a leggyorsabb VPN az Egyesült Államokban a sebességtesztjeink során. Több szerverhelyet fog találni az egész régió országaiban. Kiválaszthat egy adott helyet vagy egy szervert.

Az IPVanish 41 szervert üzemeltet Seattle-ben, és dönthet úgy, hogy csatlakozik bármelyikhez. Nagy sebességgel és jól teljesítenek. Teszteltünk egy IPVanish szervert Seattle-ben, és a sebesség 126,88 Mbps volt.

  A legjobb VPN hirdetési blokkolók

IPVanish Portland sebességteszt

Értéket tekintve az IPVanish-et nehéz legyőzni. Korlátlan hozzáférést kínálnak VPN-hálózatukhoz és egyedi szoftvereikhez Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick és még sok más számára, havonta 7,50 dollárért, vagyis évente 58,49 dollárért. Ez igazságosnak bizonyul Havonta 4,87 USD az éves tervben. A 7 napos pénz-visszafizetési garancia az összes új tagra kiterjed.

Látogasson el az IPVanish oldalra

3. Az Eugene legjobb VPN-je: NordVPN

NordVPNA NordVPN székhelye Panamában található, és néhány felhasználó inkább egy VPN-társaság használatát választja, amelynek székhelye az Egyesült Államokban található. Megállapíthatja, hogy a NordVPN erősen jelen van az Egyesült Államokban, az egész országban található kiszolgálókkal. A tagoknak teljes hozzáférésük van az Egyesült Államokban és azon túl is nagyon jó áron.

OrszágokLocationsUSA szerver helyek
61 80 Atlanta, Buffalo, Chicago, Dallas, Denver, Los Angeles, Miami, New York City, Phoenix, Salt Lake City, San Jose, Seattle, St. Louis, Washington DC

Megállapíthatja, hogy az NordVPN-nek talán a legjobb szolgáltatás-kombinációja van az árért, ha hosszabb távra előfizet. Minden felhasználó teljes hozzáféréssel rendelkezik hálózati és egyedi szoftveréhez. Csatlakozhat a Windows vagy Mac VPN-klienssel. Könnyen kezelhető mobilalkalmazásuk is rendelkezik Android és iOS (iPhone, iPad) eszközökhöz.

A NordVPN számos szervert üzemeltet Seattle-ben (mivel ez az Eugene-hez legközelebbi hely). Sajnos az ügyfél nem jeleníti meg a szerver városát. Egy adott szerver szám kiválasztásának legegyszerűbb módja az alkalmazás „Szerverek” fülének kiválasztása, majd az eredmények ábécé sorrendbe rendezése. Ezután görgessen lefelé, és válassza ki a fent felsorolt ​​szerverszámokat. Láthatja a betöltési idő százalékát és az egyes kiszolgálók távolságát. Teszteltük az Egyesült Államok szervert Seattle-ben, és 126,34 Mbps teljesítményt találtunk egy portlandi szerver tesztelésekor.

NordVPN Portland sebességteszt

A világ bármely pontjáról szeretne hozzáférni olyan streaming szolgáltatásokhoz, mint a Netflix, az Amazon Prime Video vagy a BBC iPlayer? Ha igen, a NordVPN remek választás. Ezek az egyetlen VPN szolgáltatás, amely továbbra is feloldhatja a Netflix blokkolását. Csak korlátlanul regisztrálhat korlátlan VPN és SmartDNS szolgáltatásra Havonta 3,99 USD 2 éves tagsággal.

Látogasson el a NordVPN oldalra

4. Az Eugene legjobb VPN-je: CyberGhost VPN

CyberGhost

A CyberGhost-ot 2001-ben alapította 7 lelkes fiatal csapattag, Romániában, Bukarestben. Azóta a vállalat a világ egyik legnagyobb VPN-szolgáltatásává nőtte ki magát. Az 50 éves tagokból álló csapat a felhasználók magánéletének védelmére koncentrál. Robert Knapp, a társalapító és vezérigazgató, továbbra is vezet a csapatnak, még akkor is, amikor 2023-ben csatlakoztak a Crossrider csoporthoz. Azóta a CyberGhost hálózat egy kicsit kibővült..

OrszágokLocationsServersProtocolsSoftwareMonthly18 Mo.Refund
60 80 2960 OpenVPN, PPTP, L2TP / IPSec ablakok $ 11.99 $ 49.50 45 nap

A CyberGhost szép keveréket kínál a szerverhelyekről, az erős titkosításról, valamint a népszerű streaming szolgáltatások – például a Netflix, a YouTube Red és az Amazon Prime – feloldásának lehetőségéről. Néhány csatorna lehetővé teszi a több régióra vonatkozó földrajzi korlátozások feloldását is. Hozzáférhet például az Amazon Prime videótartalmához az Egyesült Államokban, Németországban vagy másokban. A Windows kliens lehetőséget ad arra is, hogy névtelenül szörfözzön, védje a Wi-Fi-t, névtelenül torrent, feloldja az alapvető webhelyek (Google, Facebook Instagram stb.) Blokkolását, és válasszon ki egy szervert.

  Legjobb VPN-k a Google Pixel 4 számára

Mivel egy szervert szeretnénk kipróbálni Eugene közelében, megnyitottuk a Windows klienst és rákattintottunk a „Select My Server” opcióra. Innen bármilyen országot kibővíthet, és kiválaszthat egy adott szervert. A CyberGhost hálózat számos szervert tartalmaz Seattle-ben. Csatlakoztunk egyikükhöz és teszteltük a teljesítményt. Mint láthatja, letöltési sebességünk 120,04 Mbps volt, amikor Portland teszthelyét használtuk.

CyberGhost Portland sebességteszt

A CyberGhost VPN kliens az egyik kedvencünk. Nagyon könnyű használni, és számos fejlett funkcióval rendelkezik, amelyek segítik az online adatvédelem védelmét. Fejlesztési csoportjuk van Németországban, amely folyamatosan bővít funkciókat az ügyfél és a mobilalkalmazások számára. A CyberGhost hálózathoz való teljes hozzáférést csak most regisztrálhatja Havonta 3,50 USD jelenlegi promóciójuk során.

Látogasson el a CyberGhost oldalra

5. Az Eugene legjobb VPN-je: PIA

Privát internet-hozzáférésA privát internet-hozzáférés (PIA) néhány különféle lehetőséget kínál a felhasználók számára. A múltban ellentétben többé nem kell beállítania az egyes VPN-kiszolgálók profilját. Most már csatlakozhat bármelyik szerverhelyükhöz 28 országban. Mint alább láthatja, a PIA csapata szervezetet szerverei szerint régiónként, országonként és városonként végez. Felsorolták a szerver helyét ábécé sorrendben országonként. Miután kiválasztott egy helyet, könnyen kapcsolódhat Seattle-i helyszínekhez (mivel ez a legközelebb van Eugene-hez).

OrszágokLocationsServersProtocolsSoftwareMonthly2 YearsRefund
30 47 3282 OpenVPN, PPTP, L2TP ablakok $ 6.45 $ 59.95 7 nap

Nagyon sok torrent-felhasználó szereti a privát internet-hozzáférést. A szolgáltatás tartalmaz egy olyan funkciót, amely megakadályozza a rendszer kommunikációját, ha a szolgáltatásukkal való kapcsolat megszakad. Ez azt jelenti, hogy ha a titkosított VPN-hozzáférés valamilyen okból megszakad, akkor biztonságban lesz.

A PIA Windows kliense nagyon egyszerű. A felhasználás és a beállítások miatt sokat nem fog elérni. De nem akarja alábecsülni. A PIA az Ön igényeitől függően különböző szintű adatvédelmi védelmet kínál. Szabályozhatja a titkosítási szinteket, és megtalálhatja a megfelelő egyensúlyt az adatvédelem és a sebesség között. Mint láthatja, a sebesség-tesztünk azt mutatta, hogy a PIA 125,44 Mbps sebességgel futott, amikor egy Seattle-szerverhez kapcsolódott, és egy portlandi tesztelési helyet tesztelt..

PIA Portland sebességteszt

Amikor a Windows kliensükről szól, a PIA csapata beépített egy Internet kill kapcsolót. A kill kapcsoló megsemmisíti az internetkapcsolatot, amikor a VPN meghibásodik. Ez valóban hasznos lehet azok számára, akik anonimitást szeretnének biztosítani Seattle-ben. A privát internet-hozzáférés VPN-t kínál egyszerűen Havonta 2,50 USD.

Látogasson el a Privát Internet hozzáférés oldalra

Bár megnézheti a mi top 10 VPN Szolgáltatások listája, úgy gondoljuk, hogy jó lesz a legfontosabb szolgáltatásainkkal. Döntéseinket a sebesség, megbízhatóság, ár és biztonság alapján hoztuk meg. Számos szolgáltatónak vannak kiszolgálói, amelyek Eugene-ben vagy annak környékén találhatók. Ily módon nem fognak semmilyen sebességgel kapcsolatos kérdés merülni fel. Természetesen mindannyian nagyszerű hálózatokkal rendelkeznek. A sebesség akkor fontos, ha bármilyen tartalom letöltését vagy streamingét tervezi. Senki sem szereti látni a pufferelés ikont, ezért a lehető legjobb sebességet fogja igényelni. Az útmutatónk használatakor megalapozott döntést hozhat.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me