Kodi Besplatno VPN-oviKodi je najpopularniji program za strujanje medija na otvorenom izvoru. Zbog svoje strukture, korisnici mogu koristiti ovaj prekrasan alat za prikaz svih svojih medija. Možete video, glazbu, slike i još mnogo toga. Druga značajka koja se korisnicima sviđa je mogućnost preuzimanja službenih dodataka i dodataka treće strane. Možete pokrenuti Kodi na mnogim uređajima, uključujući Amazon Firesticks, okvire za Android aplikacije (često se nazivaju i Kodi kutije), Raspberri Pi, Windows, Mac i Linux računala. U ovom postu ćemo vam pomoći pronaći najbolji besplatni VPN za Kodi.

VPN usluga
RecenzijeBesplatna VPN
LimitsVisit
SiteServer
LocationsSimultaneous
veze
ExpressVPN 30 dana garancije IPVanish 148 5
CyberGhost Brzinska kapa Posjetite web mjesto 15 1
TunnelBear Preuzmite kapu Posjetite web mjesto 20 1
Windscribe Preuzmite kapu Windscribe 9 1
ZoogTV Preuzmite kapu ZoogTV 3 1
VPN kapija obrazovni Posjetite web mjesto n / a 1

Zašto vam treba VPN tijekom izvođenja Kodi dodataka? Postoji nekoliko razloga. Prvo, započnimo s razlikom između službenih dodataka i dodataka treće strane. Službene dodatke podržava Kodi tim, a treće dodatke dodaju drugi. Kad odaberete jednu od ovih opcija, možete strujati iz različitih izvora koji nude. To uključuje dodatke koji mogu biti besplatni, ali geološko zaključani za određena područja. Također će zaštititi vašu privatnost tijekom korištenja Kodi-ja i drugih aplikacija. Sada, pogledajmo vaše najbolje mogućnosti.

1. Najbolji VPN za Kodi: ExpressVPN

ExpressVPN

Dva su faktora zbog kojih je ExpressVPN dobar izbor. To je opcija MediaStreamer u kombinaciji s brzom uslugom Express VPN. Ako ih zajednički koristite, pomoći će vam da otključate geo-ograničenja. Ponekad postoje određeni dodaci koji su blokirani izvan određenog područja. Spajanjem na poslužitelj u zemlji koju pokušavate vidjeti možete riješiti taj problem. Zajedno možete uživati ​​u svom izboru bez gubitka brzine. Naravno, VPN poslužitelji i dalje će kriptirati vašu vezu. Iako ovaj nije potpuno besplatan, nude 30-dnevno jamstvo povrata novca za testiranje usluge.

Lokacije zemaljaSUSA poslužitelja
94 160 Atlanta, Boston, Chicago, Dallas, Denver, Kansas City, Los Angeles, Miami, Minneapolis, New Jersey, New York, Phoenix, Salt Lake City, San Francisco, San Jose, Santa Monica, Seattle, Tampa, Virginia, Washington, DC
  Najbolji VPN-ovi za IPTV

U gornjoj tablici vidjet ćete da ne biste trebali imati problema s geo-ograničenjima. ExpressVPN ima nekoliko poslužitelja koji se nalaze širom svijeta koji će vam pomoći u zaštiti vaše privatnosti. Definitivno možete deblokirati geo-blokirani sadržaj i zaštititi svoju privatnost dok ste na svom omiljenom uređaju Kodi.

Kada je u pitanju uporaba ExpressVPN-a, možete odabrati s kojim gradom se želite povezati. Ne možete odabrati pojedinačne poslužitelje, ali oni će odabrati onaj najbolji za vas. Nakon što sve postavite, možete odabrati svoj grad. Uvijek ga možete promijeniti kasnije ako trebate.

Kao što smo ranije spomenuli, ExpressVPN košta. Međutim, možete očekivati ​​puno kvalitetniji proizvod nego što ćete dobiti uz bilo koju besplatnu uslugu. Umjesto da iskoristite priliku sa svojom privatnošću i sigurnošću, predlažemo da ih isprobate. Imaju značajke s dugim popisom, uz izvrsnu korisničku uslugu i veliku mrežu. Jedan VPN račun možete upotrebljavati samo za aplikaciju unutar ili izvan Kodija 6,67 dolara mjesečno.

Posjetite ExpressVPN

2. Najbolji VPN za Kodi: CyberGhost VPN

CyberGhost

CyberGhost osnovalo je 2001. godine 7 entuzijastičnih mladih članova tima u Bukureštu, Rumunjska. Od tog vremena tvrtka je izrasla u jednu od najvećih VPN usluga na svijetu. Kao i kod nekih drugih usluga koje smo spomenuli, CyberGhost VPN ima besplatnu ponudu, ali ima ograničenja. Oni uključuju ograničeni popis od samo 15 lokacija, pojedinačnu simultanu vezu, sporije poslužitelje i druge nedostatke.

ZemljeLokacijeServersProtokoliSoftwareMesečno18 mjeseci.Refund
60 80 2960 OpenVPN, PPTP, L2TP / IPSec Windows $ * 11.99 $ 49.50 45 dana

Ako odlučite ići s plaćenom verzijom, CyberGhost nudi lijepu kombinaciju lokacija poslužitelja, jaku enkripciju i mogućnost deblokiranja popularnih streaming servisa poput Netflixa, YouTube Reda i Amazon Prime. Neki od kanala čak omogućuju deblokiranje geografskih ograničenja za više regija. Na primjer, možete pristupiti Amazon Prime video sadržaju u SAD-u, Njemačkoj ili drugim. Windows klijent vam nudi i mogućnost anonimnog surfanja, zaštitom Wi-Fi-ja, anonimnim torentom, deblokiranjem osnovnih web stranica (Google, Facebook Instagram, itd.) I odabirom poslužitelja..

  Najbolji VPN-ovi za Green Bay

CyberGhost VPN klijent jedan je od naših favorita. Vrlo je jednostavan za korištenje i uključuje niz naprednih značajki koje pomažu u zaštiti vaše internetske privatnosti. U Njemačkoj imaju razvojni tim koji kontinuirano dodaje značajke za klijenta i mobilne aplikacije. Možete se prijaviti za potpuni pristup mreži CyberGhost od pravednog 2,75 dolara mjesečno tijekom njihove trenutne promocije.

Posjetite CyberGhost

3. Najbolji besplatni VPN za Kodi: TunnelBear

TunnelBear

Kao što vidite po gornjoj tablici, TunnelBear ima besplatnu verziju. Međutim, naiđete na niz različitih ograničenja. To uključuje malu kapicu za preuzimanje, samo 20 lokacija poslužitelja i samo 1 vezu istodobno. Iako će raditi, kapa za preuzimanje iznosi samo 500 MB. Ako planirate streaming, gledajte možda nekoliko minuta prije nego što dosegnete kapu.

CountriesLocationsServersProtocolsSoftwareMonthlyYearlyRefund
20 22 Nepoznata OpenVPN, IKEv2, IPSec VPN softver $ 9,99 $ 59.88 nijedan

Naravno, TunnelBear ima brojne poslužitelje koji se nalaze u sve 3 zemlje Sjeverne Amerike. One su popularne kako bi vam pomogle da prevaziđete neka od geo-ograničenja. Primjerice, ako želite gledati dodatak iz Kanade, tamo biste se trebali povezati s poslužiteljem. Ostale zemlje s lokacijama poslužitelja uključuju Veliku Britaniju, Njemačku, Španjolsku, Nizozemsku, Australiju, Hong Kong, Japan, Francusku, Švedsku, Singapur, Dansku, Indiju, Irsku, Italiju, Švicarsku, Brazil i Norvešku. Međutim, vole dodavati lokacije kako bi povećali taj broj.

Usluga je prilično brza, ali teško je znati koliko poslužitelja imaju. Također, postižete bolje brzine odabirom njihovog plaćenog plana. Ono na što možete računati je snažna enkripcija, OpenVPN protokol (najbolje dostupno u zajednici) i druge značajke. Možete računati i na dobar smijeh zbog smiješne grafike na njihovim stranicama. Dobro obavljaju zabavu VPN-a.

Ako se odlučite isprobati njihovu plaćenu uslugu, mjesečni iznos njihove usluge košta 9,99 USD. Međutim, TunnelBear nudi 50% popusta ako kupite godišnju pretplatu za 58,88 USD. To znači da možete dobiti godinu dana njihove usluge za samo 4,99 dolara mjesečno.

  Najbolji VPN-ovi za Synology Router

Posjetite TunnelBear

4. Najbolji besplatni VPN za Kodi: Windscribe

Windscribe svojim korisnicima nudi besplatnu uslugu. Omogućuju korisniku da ima 10 GB mjesečno u prometu, međutim, postoje i druga ograničenja. Kao primjer, omogućuju ukupno 9 lokacija kada odaberete besplatnu opciju. Ako vam je cilj zaobići geo-ograničenja u Kodi-u, to vam možda neće biti dobro. Uz to, naveli smo da oni ne nude svoj potpuni spektar protokola ili značajki na besplatnoj verziji.

CountriesLocationsServersProtocolsSoftwareMonthlyYearlyRefund
52 56 300+ OpenVPN, IKEv2 VPN softver $ 9,00 $ 90.00 3 dana

Ako se odlučite za premium verziju, ostvarite prednosti vrhunskog servisa bez cijene. To uključuje poslužitelje u više od 52 zemlje, snažnu enkripciju, ugrađenu sklopku za isključivanje, dvostruki skok, podmetanje vremenske zone i još mnogo toga. Usluga je dostupna i za sve vaše omiljene uređaje. Razmislite o dobivanju plaćene verzije kako biste otključali puni potencijal VPN-a.

Windscribe koristi vrlo jednostavan model cijene za svoju plaćanu Pro VPN uslugu. Oni nude i mjesečnu i godišnju pretplatu. Možete dobiti mjesec dana njihove usluge za 9,00 USD. Kao i mnogi drugi davatelji, oni nude popust ako kupite dugoročni, godišnji paket. To znači da možete dobiti godinu dana njihove usluge za 7,50 USD mjesečno, a naplaćuje se kao godišnja uplata u iznosu od 90,00 USD. Tako ćete uštedjeti oko 17% na redovnu mjesečnu cijenu.

Posjetite Windscribe

Iako mislimo da smo vam dali najbolje besplatne VPN opcije za Kodi, uvijek biste trebali biti oprezni kod besplatnih usluga. Često vam ne daju koristi ili sigurnost kakvu biste očekivali. Kad je to rečeno, sigurno ste dobrodošli da pogledate naše top 10 VPN popis. Donijeli smo odluke na temelju pouzdanosti, brzine, sigurnosti i lokacije poslužitelja. Važno je pronaći pružatelja usluga s velikom kombinacijom čimbenika. Želite postići najbolje moguće brzine bez obzira na to što planirate raditi s Kodijem. Svi izbori koje nudimo imaju dobro poznate i čvrste mreže, tako da nema loših izbora. Nadamo se da smo vas usmjerili na pravi put donošenja dobre odluke.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me