FortniteFortnite je popularna igra koju su napravile Epic Games. To je konkurentni internetski strijelac. Fortnite je za PC, Xbox One i PS4. Igra ima preko 4 milijuna igrača. Budući da je Fortnite toliko popularan, sigurno će se dogoditi i neki zaostatak. Da bih riješio problem, preporučio bih VPN. VPN će vam omogućiti da promijenite svoju IP adresu u drugu IP na mjestu koje odaberete. Ako odaberete poslužitelj u blizini mjesta na kojem se povezujete za igranje, tada možete doživjeti manje zaostajanja i brže veze. Budući da to nije vaš IP, bit ćete zaštićeni od DDoS napada. VPN će vam također omogućiti da prijeđete bilo koja ograničenja geo ili zaštitnog zida kako biste mogli igrati s bilo kojeg mjesta.

RankVPN uslugaVVN ventilator
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsKill
SwitchSmart
DNS
1 ExpressVPN $ 6,67 ExpressVPN 160 potvrdni okvir potvrdni okvir potvrdni okvir
2 NordVPN $ 3,49 NordVPN 87 potvrdni okvir potvrdni okvir potvrdni okvir
3 Privatni pristup internetu $ 2,85 PIA 49 potvrdni okvir potvrdni okvir
4 CyberGhost $ 2,75 CyberGhost 80 potvrdni okvir potvrdni okvir
5 IPVanish $ 3,25 IPVanish 76 potvrdni okvir potvrdni okvir

Fortnite je mrežni PvP pucač. Igra je vrlo složena i omogućava natjecateljsko okruženje. Ima dva glavna područja na koja se morate usredotočiti. Jedna je rudarstvo i zanatstvo. Drugi se brani i napada. Dok ste na karti, morat ćete pomoću svoje sjekire uništiti automobile, drveće, gromade, kuće i još mnogo toga. Te će vam stavke pružiti resurse. Ti se resursi mogu koristiti za izradu zdravstvenih paketa, platformi i oružja. U škrinji također možete pronaći oružje i druge predmete.

Druga stvar koju napadate je i branite. Možete koristiti oružje za borbu protiv drugih igrača. Postoji pet glavnih vrsta oružja. The Breacher je jurišna puška, koja je generalno dobra. Ne postoje nikakve slabosti ili snage s ovim oružjem. Scoped Bullseye je snajperska puška. Odličan je u dometu, ali nije učinkovit izbliza. Mač Ninja sjajan je kod napasnih mela, ali nema puno dometa od toga. Križar je sačmarica. Odličan je na maloj udaljenosti, ali grozan na velikoj udaljenosti. Podni spiralice koje se uvlače su zamke u koje možete postaviti povrede neprijatelja. U Fortniteu postoje četiri glavne vrste likova u kojima možete igrati. To uključuje:

  • Konstruktor: Grade utvrde brže od drugih i koriste križarske ljude.
  • Ninja: Mogu dvostruko skakati i koristiti Ninja mačeve.
  • vlasnici stranci: Izvrsni su u pretraživanju materijala i lovu na Scoped Bullseye.
  • Vojnik: Oni su sjajni u obrani utvrde s Provalnikom.

Glavni način igre je kao odred i dovršavanje misija. Pokušavate pobijediti Huske, koji su zombiji i druga čudovišta. Neki primjeri misija koje možete igrati uključuju isporuku bombe, spašavanje preživjelih unutar vremenskog ograničenja i razne načine horde. Drugi način koji je popularan u igri je 100 igrača besplatno za sve. U ovom načinu rada stavljate se na kartu sa 100 ljudi s ciljem da zadnji stane preživjeli. Započet ćete bez oružja i morat ćete pronaći neko širenje po karti. Kako skupljate resurse, zanate i borite se protiv drugih, polako ćete se približiti kraju. Što se više približite, to će vam se karta smanjiti. Ova metoda se koristi za ubrzavanje igranja. Možete upotrijebiti bilo koje oružje koje pronađete u ovom načinu rada, bez obzira na vašu klasu.

Kako ukloniti svoju Fortnite IP ban

Tim Epic Games-a, programeri Fortnitea znali su blokirati igrače. Problem je što oni ne opisuju što vam može zabraniti u uvjetima pružanja usluge. Umjesto toga, IP adresa može biti zabranjena bez upozorenja. Ako se to dogodi, bit će vam onemogućen pristup Fortniteu. Jedino pozitivno je to što se čini da Epic Games koristi istu tehnologiju koju koriste drugi servisi za blokiranje korisnika na temelju IP adrese. To znači da se možete povezati s VPN serverom i promijeniti IP adresu da biste zaobišli IP zabranu.

Uđite odmah i pobliže pogledajte najbolje VPN-ove za Fortnite.

1. Najbolji VPN za Fortnite: ExpressVPN

ExpressVPN

Prijavite se na 12 mjeseci i dobijte 3 MJESECA BESPLATNO na našem # 1 ocijenjenom VPN-u

ExpressVPN povezuje brzi VPN pristup s MediaStreamer-om koji djeluje kao Smart DNS usluga za deblokiranje pristupa geo-ograničenom sadržaju. VPN usluga pomoći će šifrirati vašu vezu i deblokirati sportske događaje uživo. Na njihovoj web stranici naći ćete čak i popis najnovijih zabavnih i sportskih događaja uživo. Budući da su na Britanskim Djevičanskim otocima, ExpressVPN stavlja izvan zemalja s 5 očiju i 14 očiju. Oni održavaju pravilo ne-dnevnika koje je tijekom godina verificirano visokim pravnim zahtjevima.

ExpressVPN upravlja vrlo velikom VPN mrežom. Osim SAD-a, mreža ExpressVPN ima tisuće poslužitelja na ključnim mjestima koji pomažu u zaštiti privatnosti korisnika. Možete koristiti njihovu mrežu kako biste zaštitili svoju privatnost, deblokirali cenzuru i gledali svoje omiljene usluge strujanja iz bilo kojeg mjesta.

Možda je najveća prednost korištenja ExpressVPN njihova podrška za širok raspon uređaja. ExpressVPN nudi prilagođeni VPN softver za Windows, Mac, iOS i Android. Istovremeno se povežite s radne površine i mobilnog telefona s najviše 3 istodobne veze. Također možete instalirati ExpressVPN web proširenje za Chrome ili Firefox. Želite zaštititi cijelu kućnu mrežu jednim VPN računom? Ako je tako, možete koristiti aplikaciju usmjerivač ExpressVPN da biste sve postavili. Značajka MediaStreamer dodaje pametnu DNS podršku igraćim konzolama (PS4, Xbox One, Nintendo Switch itd.), Medijskim kutijama (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, itd.) I pametnim televizorima.

ExpressVPN kuponUštedite 49% i ostvarite 3 mjeseca besplatno uz 12 mjeseci našeg # 1 s VPN-om koji je ocijenjen

ExpressVPN je bio vrlo dobar u našim testovima brzine. Odličan su izbor za privatnost i za deblokiranje geo-ograničenja. Korisnička podrška dostupna je 24 sata dnevno i 7 sati radi pružanja pomoći i odgovora na sva pitanja. Uživajte u najboljem VPN-u za manje s povjerenjem jer ExpressVPN nudi 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Posjetite ExpressVPN

2. Najbolji VPN za Fortnite: NordVPN

NordVPN

Sjedište tvrtke NordVPN nalazi se u Panami, a neki korisnici radije koriste VPN tvrtku koja je zapravo sa sjedištem u Sjedinjenim Državama. Ustanovit ćete da NordVPN ima snažnu prisutnost u SAD-u sa poslužiteljima smještenim u cijeloj zemlji. Članovi imaju potpuni pristup njihovoj mreži u SAD-u i šire, za vrlo povoljnu cijenu.

Ustanovit ćete da NordVPN ima možda najbolju kombinaciju usluga za cijenu ako se pretplatite na dugoročni račun. Svi korisnici imaju puni pristup svojoj mreži i prilagođenom softveru. Možete se povezati pomoću VPN klijenta za Windows ili Mac. Oni također imaju jednostavnu mobilnu aplikaciju za Android i iOS (iPhone, iPad) uređaje.

Želite pristupiti streaming uslugama poput Netflixa, Amazon Prime Video ili BBC iPlayera s bilo kojeg mjesta na svijetu? Ako je tako, NordVPN je odličan izbor. Oni su jedina VPN usluga koja još uvijek može deblokirati Netflix. Možete se prijaviti za neograničenu VPN i SmartDNS uslugu uz 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Posjetite NordVPN

3. Najbolji VPN za Fortnite: PIA

Privatni pristup internetu

Privatni pristup internetu (PIA) korisnicima pruža nekoliko različitih opcija. Za razliku od prošlosti, više ne morate postavljati profil za svaki VPN poslužitelj. Sada se možete povezati s bilo kojim njihovim serverom u 33 zemlje. Kao što možete vidjeti dolje, tim PIA-e organizirao je svoje poslužitelje po regijama, zemlji i gradu. Lokacije poslužitelja navedene su po abecednom redu prema zemljama.

Postoji puno torrent korisnika koji vole privatni pristup internetu. Usluga uključuje značajku koja će spriječiti vaš sustav da komunicira ako padne veza s njihovom uslugom. Što znači ako vam iz bilo kojeg razloga odustane šifrirani VPN pristup, sigurno će vas zaštititi.

Koristimo PIA-ov Windows klijent i nema puno toga u pogledu postavljanja i upotrebe. Međutim, ne želite podcijeniti uslugu. PIA nudi različite razine zaštite privatnosti, ovisno o vašim potrebama. Možete kontrolirati razine šifriranja i pronaći pravu ravnotežu između privatnosti i brzine. Kao što vidite u nastavku, PIA mreža prilično je brza na ključnim mjestima širom Sjedinjenih Država.

Kada je u pitanju njihov Windows klijent, PIA tim je uključio internetsku sklopku. Prekidač kill prekida vašu internetsku vezu kad god VPN ne uspije. To zaista može dobro doći onima koji žele osigurati anonimnost. Privatni pristup internetu nudi članovima 7-dnevnu garanciju povrata novca.

Posjetite privatni pristup internetu

4. Najbolji VPN za Fortnite: CyberGhost

CyberGhost

CyberGhost osnovalo je 2001. godine 7 entuzijastičnih mladih članova tima u Bukureštu, Rumunjska. Od tog vremena tvrtka je izrasla u jednu od najvećih VPN usluga na svijetu. Tim od 50 i više članova fokusiran je na zaštiti privatnosti korisnika. Robert Knapp, suosnivač i izvršni direktor, nastavlja voditi tim čak i nakon što su se 2023. pridružili grupi Crossrider. Od tada se mreža CyberGhost prilično proširila.

CyberGhost nudi lijep spoj lokacija poslužitelja, jaku enkripciju i mogućnost deblokiranja popularnih streaming servisa poput Netflixa, YouTube Reda i Amazon Prime. Neki od kanala čak omogućuju deblokiranje geografskih ograničenja za više regija. Na primjer, možete pristupiti Amazon Prime video sadržaju u SAD-u, Njemačkoj ili Velikoj Britaniji. Windows klijent vam nudi i mogućnost anonimnog surfanja, zaštitom WiFi-a, anonimnim torentom, deblokiranjem osnovnih web stranica (Google, Facebook Instagram, itd.) I odabirom poslužitelja..

CyberGhost VPN klijent jedan je od naših favorita. Vrlo je jednostavan za korištenje i uključuje niz naprednih značajki koje pomažu u zaštiti vaše internetske privatnosti. U Njemačkoj imaju razvojni tim koji kontinuirano dodaje značajke za klijenta i mobilne aplikacije. Možete se prijaviti za potpuni pristup mreži CyberGhost uz 45-dnevno jamstvo povrata novca.

Posjetite CyberGhost

5. Najbolji VPN za Fortnite: IPVanish

IPVanish

SAD je dom nekoliko popularnih VPN usluga, ali ništa brže od IPVanish-a. Iz osobnog iskustva znamo da će IPVanish raditi prilično dobro bez obzira u kojoj se zemlji zemlje nalazite. Njihovi poslužitelji su brzi i VPN usluga ima više lokacija poslužitelja u Sjedinjenim Državama nego većina VPN pružatelja usluga.

Uz veliki trag u SAD-u, IPVanish domaćin je poslužitelja na svim kontinentima osim Antarktike. Njihova VPN mreža dosljedno je bila najbrža u Sjevernoj Americi na našim testovima brzine. Pronaći ćete više lokacija poslužitelja u zemljama poput SAD-a i Velike Britanije. Možete odabrati lokaciju ili dobiti pojedinosti odabirom pojedinog poslužitelja. IPVanish je odličan za igranje, ali može biti hit i promašiti zbog deblokiranja popularnih streaming usluga.

Kada je u pitanju vrijednost IPVanish teško je pobijediti. Oni nude neograničen pristup njihovoj VPN mreži i prilagođenom softveru za Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick i još mnogo toga. Možete čak postaviti usmjerivač da biste zaštitili svaki uređaj u vašoj mreži. VPN usluga prilično je popularna među Kodi korisnicima. 7-dnevna garancija povrata novca pokriva sve nove članove.

Posjetite IPVanish

Fortnite je popularna igra za Xbox One, PS4 i PC. Besplatno je igrati i ima složen gameplay. Postoje dva glavna načina igre, ali programeri uvijek dodaju više događaja. Fortnite je sjajna igra za koju sam siguran da ćete i vi i vaši prijatelji uživati ​​u igri.