IndijanaIndiana je američka država koja se nalazi u središnjem dijelu zemlje na jezeru Michigan. Naziva se raskrižjem SAD-a, a procjenjuje se da ima 6,69 milijuna stanovnika. Nekoliko je razloga zbog kojih ćete posjetiti prekrasnu prirodu. Neki od njih su na otvorenom, sjajna hrana, autocesta Indianapolis, i još mnogo toga. Ako postoji jedan razlog da morate posjetiti ili više razloga, htjet ćete koristiti VPN kad god možete. Brzo pogledajte naš popis najboljih VPN-ova za Indianu.

RankVPN uslugaVVN ventilator
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1 ExpressVPN $ 6,67 ExpressVPN 160 potvrdni okvir potvrdni okvir potvrdni okvir
2 NordVPN $ 3,49 NordVPN 87 potvrdni okvir potvrdni okvir potvrdni okvir
3 CyberGhost $ 2,75 CyberGhost 80 potvrdni okvir potvrdni okvir
4 IPVanish $ 4,87 IPVanish 76 potvrdni okvir
5 Privatni pristup internetu $ 3,33 PIA 52 potvrdni okvir potvrdni okvir

Zbog broja turista koji sudjeluju u svim vrstama avantura u državi, ono što ne žele imati je krađa identiteta. Nitko ne želi da im identiteti budu ukradeni, zato je važno koristiti VPN. Kad to učinite, stvarate sigurnu i privatnu vezu s VPN poslužiteljem po vašem izboru. Na taj način puno ćete teže dolaziti do vaših privatnih podataka.

Sljedeći razlog korištenja VPN-a dok je u Indiani povezan je sa sportskim nestancima i geo-ograničenjima. Kao što vjerojatno znate, u državi se nalazi niz vrhunskih sportskih timova. To su Indiana Pacers i Indianapolis Colts. Uz to, možete pronaći brojne timove s koledža koji će uživati ​​u sportu. Oni uključuju Purdue i Sveučilište u Indiani. Jednostavno se povežite s VPN-om u drugoj regiji ili trenutnom koji ovisi o onome što pokušavate gledati i trebali biste biti u mogućnosti gledati kao i obično.

Koji je najbolji VPN za Indianu?

Za razne sportove u Indiani, uključujući utrke s obručima i još mnogo toga, usredotočit ćemo se na sposobnost da vam pomognemo oko sportskih blokova. Dok su druga pitanja važna, prvo ćemo upotrijebiti sposobnost deblokiranja kako bismo nam pomogli u određivanju najboljeg VPN-a za Indianu.

  • Sposobnost zaobići sportske nestanke, geo-ograničenja i zaštitne zidove dok ste u regiji Indiana
  • Velika stabilnost mreže, tako da ne morate brinuti o mrežnim prekidima
  • Pružatelji usluga koji imaju VPN poslužitelje koji dobro rade u regiji Indiane
  • Jaka enkripcija vojnog stupnja radi zaštite vaše privatnosti dok ste u državi
  • Stroga politika bez zapisa
  • Mobilne aplikacije i podrška za Amazon Firestick uređaje

A sada, pomno pogledajte neke od najboljih VPN-a za Indianu.

1. Najbolji VPN za Indianu: ExpressVPN

ExpressVPN

Prijavite se na 12 mjeseci i dobijte 3 MJESECA BESPLATNO na našem # 1 ocijenjenom VPN-u

ExpressVPN povezuje brzi VPN pristup s MediaStreamer-om koji djeluje kao Smart DNS usluga za deblokiranje pristupa geo-ograničenom sadržaju. VPN usluga pomoći će šifrirati vašu vezu i deblokirati sportske događaje uživo. Na njihovoj web stranici naći ćete čak i popis najnovijih zabavnih i sportskih događaja uživo. Budući da su na Britanskim Djevičanskim otocima, ExpressVPN stavlja izvan zemalja s 5 očiju i 14 očiju. Oni održavaju pravilo ne-dnevnika koje je tijekom godina verificirano visokim pravnim zahtjevima.

ExpressVPN upravlja vrlo velikom VPN mrežom. Osim SAD-a, mreža ExpressVPN ima tisuće poslužitelja na ključnim mjestima koji pomažu u zaštiti privatnosti korisnika. Možete koristiti njihovu mrežu kako biste zaštitili svoju privatnost, deblokirali cenzuru i gledali svoje omiljene usluge strujanja iz bilo kojeg mjesta.

Aplikacija ExpressVPN omogućuje vam odabir mjesta poslužitelja do grada, ali ne morate odabrati određeni poslužitelj. Umjesto toga, klijent će odabrati najbrži poslužitelj na vašoj odabranoj lokaciji. Također morate znati da neki gradovi nisu prikazani na preporučenoj kartici unutar klijenta. Taj ćete problem možda pronaći kod poslužitelja u tom području. Jednostavno odaberite karticu “Sve”, otvorite SAD, a zatim otvorite Chicago. U ovom trenutku tamo možete odabrati poslužitelje. Spojili smo se na server u Chicagu i testirali brzinu do Indianapolisa, Fort Waynea i South Benda sa izvrsnim rezultatima. Brzina preuzimanja bila je blizu 130 Mbps u sva 3 grada.

Test brzine ExpressVPN Indiane

Možda je najveća prednost korištenja ExpressVPN njihova podrška za širok raspon uređaja. ExpressVPN nudi prilagođeni VPN softver za Windows, Mac, iOS i Android. Istovremeno se povežite s radne površine i mobilnog telefona s najviše 3 istodobne veze. Također možete instalirati ExpressVPN web proširenje za Chrome ili Firefox. Želite zaštititi cijelu kućnu mrežu jednim VPN računom? Ako je tako, možete koristiti aplikaciju usmjerivač ExpressVPN da biste sve postavili. Značajka MediaStreamer dodaje pametnu DNS podršku uređajima poput igraćih konzola (PS4, Xbox One, Nintendo Switch itd.), Medijskih okvira (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, itd.) I Smart TV-a.

ExpressVPN kuponUštedite 49% i ostvarite 3 mjeseca besplatno uz 12 mjeseci našeg # 1 s VPN-om koji je ocijenjen

ExpressVPN je bio vrlo dobar u našim testovima brzine. Odličan su izbor za privatnost i za deblokiranje geo-ograničenja. Korisnička podrška dostupna je 24 sata dnevno i 7 sati radi pružanja pomoći i odgovora na sva pitanja. Uživajte u najboljem VPN-u za manje s povjerenjem jer ExpressVPN nudi 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Pogledajte ExpressVPN ponude

2. Najbolji VPN za Indianu: NordVPN

NordVPN

Prijavite se za 36 mjeseci za samo 3,49 USD mjesečno (70% popusta)

Sjedište tvrtke NordVPN nalazi se u Panami, a neki korisnici radije koriste VPN tvrtku koja je zapravo sa sjedištem u Sjedinjenim Državama. Ustanovit ćete da NordVPN ima snažnu prisutnost u SAD-u sa poslužiteljima smještenim u cijeloj zemlji. Članovi imaju potpuni pristup njihovoj mreži u SAD-u i šire, za vrlo povoljnu cijenu.

Ustanovit ćete da NordVPN ima možda najbolju kombinaciju usluga za cijenu ako se pretplatite na dugoročni račun. Svi korisnici imaju puni pristup svojoj mreži i prilagođenom softveru. Možete se povezati pomoću VPN klijenta za Windows ili Mac. Oni također imaju jednostavnu mobilnu aplikaciju za Android i iOS (iPhone, iPad) uređaje.

NordVPN domaćin je niz poslužitelja u Chicagu (najbližem gradu). Kliknuvši na 3 horizontalne točke s desne strane konzole, možete locirati područje poslužitelja i vidjeti postotak dostupnih poslužitelja. Povezali smo se sa serverom koji se nalazi u Chicagu i testirali smo brzinu prema Indianapolisu, Fort Wayneu i South Bendu. Brzina preuzimanja bila je od 121 Mbps do 128 Mbps.

NordVPN test Indiana brzine

Želite pristupiti streaming uslugama poput Netflixa, Amazon Prime Video ili BBC iPlayera s bilo kojeg mjesta na svijetu? Ako je tako, NordVPN je odličan izbor. Oni su jedina VPN usluga koja još uvijek može deblokirati Netflix. Možete se prijaviti za neograničeni VPN i SmartDNS uslugu već od 3,49 USD mjesečno uz 3-godišnje članstvo.

Pogledajte NordVPN ponude

3. Najbolji VPN za Indianu: CyberGhost

CyberGhost

Prijavite se za 36 mjeseci za samo 2,75 dolara mjesečno (popust od 79%)

CyberGhost osnovalo je 2001. godine 7 entuzijastičnih mladih članova tima u Bukureštu, Rumunjska. Od tog vremena tvrtka je izrasla u jednu od najvećih VPN usluga na svijetu. Tim od 50 i više članova fokusiran je na zaštiti privatnosti korisnika. Robert Knapp, suosnivač i izvršni direktor, nastavlja voditi tim čak i nakon što su se 2023. pridružili grupi Crossrider. Od tada se mreža CyberGhost prilično proširila.

CyberGhost nudi lijep spoj lokacija poslužitelja, jaku enkripciju i mogućnost deblokiranja popularnih streaming servisa poput Netflixa, YouTube Reda i Amazon Prime. Neki od kanala čak omogućuju deblokiranje geografskih ograničenja za više regija. Na primjer, možete pristupiti Amazon Prime video sadržaju u SAD-u, Njemačkoj ili Velikoj Britaniji. Windows klijent vam nudi i mogućnost anonimnog surfanja, zaštitom WiFi-a, anonimnim torentom, deblokiranjem osnovnih web stranica (Google, Facebook Instagram, itd.) I odabirom poslužitelja..

Budući da smo htjeli testirati poslužitelj u Atlanti, Georgia, otvorili smo Windows klijent i proširili sučelje. Odatle ćete htjeti kliknuti karticu “Svi poslužitelji” ako već nije aktivna. Pomaknite se prema SAD-u i kliknite desno od zvijezde. Tako će se prikazati puni popis poslužitelja u SAD-u. Mreža CyberGhost uključuje nekoliko poslužitelja u Chicagu. Povezali smo se s jednim od njih i testirali izvedbu u Indianapolisu, Fort Wayneu i South Bendu. Kao što možete vidjeti, naša brzina preuzimanja bila je između 116 Mbps i 121 Mbps.

CyberGhost Indiana test brzine

CyberGhost VPN klijent jedan je od naših favorita. Vrlo je jednostavan za korištenje i uključuje niz naprednih značajki koje pomažu u zaštiti vaše internetske privatnosti. U Njemačkoj imaju razvojni tim koji kontinuirano dodaje značajke za klijenta i mobilne aplikacije. Za potpuni pristup mreži CyberGhost možete se prijaviti za samo 2,75 dolara mjesečno tijekom njihove trenutne promocije.

Pogledajte ponude CyberGhost

4. Najbolji VPN za Indianu: IPVanish

IPVanish

Prijavite se za 12 mjeseci za samo 4,87 USD mjesečno (60% popusta)

IPVanish nudi nekoliko poslužitelja u tom području, tako da tamo ne biste trebali imati problema. Ipak, možete očekivati ​​veliku brzinu na lokacijama u više dijelova svijeta. Zbog toga smo izabrali IPVanish kao jednu od naših mogućnosti prelaska u Indianu.

Uz prilično malo pokrivenost u raznim europskim regijama, IPVanish domaćin je poslužitelja na svim kontinentima osim Antarktike. Mreža proizvodi velike brzine i oni se nalaze dobro na našim brzinama. Možete odabrati lokaciju ili pojedinačnog poslužitelja s padajućeg izbornika.

Upravo smo spomenuli da IPVanish ima servere u cijeloj regiji i svi su vam dostupni. Ako vam se dogodi da poslužitelj koji u svom nazivu poslužitelja sadrži slovo “a”, najbrži su u mreži. Povezali smo se s IPVanish serverom u Chicagu i testirali u Indianapolisu, Fort Wayneu i South Bendu. Brzina se kretala od 123 Mbps do 128 Mbps.

IPVanish test brzine u Indiani

Kada je u pitanju vrijednost IPVanish teško je pobijediti. Oni nude neograničen pristup njihovoj VPN mreži i prilagođenom softveru za Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick i još mnogo toga, za 7,50 USD mjesečno ili 58,49 USD godišnje. Na godišnjem planu to djeluje na samo 4,87 dolara mjesečno. 7-dnevna garancija povrata novca pokriva sve nove članove.

Pogledajte IPVanish ponude

5. Najbolji VPN za Indianu: PIA

Privatni pristup internetu

Prijavite se za 12 mjeseci za samo 3,33 USD mjesečno (67% popusta)

Privatni pristup internetu (PIA) korisnicima pruža nekoliko različitih opcija. Za razliku od prošlosti, više ne morate postavljati profil za svaki VPN poslužitelj. Sada se možete povezati s bilo kojim njihovim serverom u 33 zemlje. Kao što možete vidjeti dolje, tim PIA-e organizirao je svoje poslužitelje po regijama, zemlji i gradu. Lokacije poslužitelja navedene su po abecednom redu prema zemljama.

Postoji puno torrent korisnika koji vole privatni pristup internetu. Usluga uključuje značajku koja će spriječiti vaš sustav da komunicira ako padne veza s njihovom uslugom. Što znači ako vam iz bilo kojeg razloga odustane šifrirani VPN pristup, sigurno će vas zaštititi.

PIA nudi Windows klijent i ostale aplikacije koje su jednostavne i jednostavne za korištenje. Međutim, nećete ga htjeti potcijeniti. PIA nudi različite razine zaštite privatnosti, ovisno o vašim potrebama. Možete kontrolirati razine šifriranja kako biste lakše pronašli pravu ravnotežu između privatnosti i brzine. Kao što vidite, naš test brzine pokazao je da PIA ima dobre rezultate u regiji. Povezali smo se s čikaškim serverom i testirali brzinu do Indianapolisa, Fort Waynea i South Benda s rezultatima od 121 Mbps do 126 Mbps.

PIA test brzine Indiane

Kada je u pitanju njihov Windows klijent, PIA tim je uključio internetsku sklopku. Prekidač kill prekida vašu internetsku vezu kad god VPN ne uspije. To zaista može dobro doći onima koji žele osigurati anonimnost. Privatni pristup internetu nudi VPN od samo 3,33 USD mjesečno.

Pogledajte ponude PIA

Kao što vidite, definitivno postoje neke sjajne mogućnosti za korištenje dok ste u Indiani. Ako želite i druge mogućnosti, slobodno pogledajte naš top 10 VPN popis. Svi će dobro funkcionirati, ali mi smo odlučili na temelju nekoliko čimbenika kako bismo ih najbolje optimizirali za Indianu. Bez obzira na to što planirate tamo raditi, VPN zaštita je dobra ideja. Korištenjem našeg vodiča možete zaštititi svoju privatnost i donijeti najbolju moguću odluku.