iPhoneIPhone X i iPhone 8 Plus bili su velika nadogradnja u veličini zaslona i mogućnostima. Veliki zasloni otporni na vodu s mrežnicom pružaju gledanje videozapisa zadovoljstvo. 5,5 inčni iPhone 8 Plus i 5,8 inčni iPhone X pružaju sjajnu priliku za gledanje videozapisa na mreži. Bez obzira imate li najnoviji iPhone ili stariju verziju, trebali biste koristiti VPN svaki put kada se povežete s javnom Wi-Fi mrežom ili kada želite uživati ​​u sadržaju u drugim regijama. Zaštitite svoju privatnost i deblokirajte geo-ograničenja iPhone VPN-om.

RankVPN uslugaVVN ventilator
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1 ExpressVPN $ 6,67 ExpressVPN 160 potvrdni okvir potvrdni okvir potvrdni okvir
2 NordVPN $ 3,49 NordVPN 87 potvrdni okvir potvrdni okvir potvrdni okvir
3 Privatni pristup internetu $ 3,33 PIA 49 potvrdni okvir potvrdni okvir
4 CyberGhost $ 2,75 PIA 112 potvrdni okvir potvrdni okvir
5 IPVanish $ 5,20 IPVanish 76 potvrdni okvir potvrdni okvir

Postoji nekoliko razloga za omogućavanje VPN-a na vašem iPhoneu. Prva je internetska privatnost. Svi putujemo svojim telefonima. Bilo da se radi o nekoj drugoj zemlji ili kafiću niz ulicu, otvorena Wi-Fi mreža ostavit će vas u opasnosti. Možete se osloniti na VPN kako biste zaštitili svoju privatnost šifriranjem iPhone veze kad god je to omogućeno. Kad je riječ o osiguranju vašeg iPhonea, neke VPN tvrtke znatno su ispred drugih. U trenu ćemo preporučiti VPN-ove koji su razvili prilagođene iOS aplikacije s naprednim značajkama koje pomažu u zaštiti vaše privatnosti i zaštite podataka s iPhonea. Ako ste gledali 60 minuta segment hakiranja telefona, imate neku ideju koliko je situacija trenutno loša. Iako VPN nije cijelo rješenje problema, to je sigurno korak u pravom smjeru. Ako planirate koristiti svoj telefon na Wi-Fi mrežama, tada je nužna iPhone VPN.

Drugi razlog upotrebe VPN-a na vašem iPhoneu je izbjegavanje geografskih ograničenja. Recimo da živite u Sjedinjenim Državama i planirate putovati u Europu. Jeste li znali da nećete moći gledati američki Netflix sadržaj dok ste u inozemstvu? Isto vrijedi i za one u Velikoj Britaniji koji putuju izvan zemlje i izgube pristup BBC iPlayeru. VPN će vam pomoći da dobijete pristup bez obzira na to gdje putujete. Kako radi? Kad se povežete s VPN serverom u drugoj zemlji, dodijelit će vam lokalnu IP adresu. To će vam pomoći da pristupite streaming uslugama i kanalima u drugim zemljama dok putujete ili živite u inozemstvu. U tom slučaju se možda nećete baviti razinama sigurnosti i enkripcije koje nudi vaš VPN. Srećom, ne morate kompromitirati. VPN-ovi navedeni u nastavku pomoći će vam u streamu HD videozapisa u drugim zemljama, a također će zaštititi vašu privatnost.

Koji je najbolji VPN za iPhone?

Usredotočili smo se na sljedeće kriterije kako bismo odredili naš popis najboljih iOS VPN aplikacija:

  • Učinkovitost i pouzdanost iOS aplikacije za iPhone i iPad
  • Postavka za sigurne protokole, uključujući IKEv2 i OpenVPN
  • Preporučujemo samo VPN-ove koji ne vode evidencije upotrebe
  • Mogućnost deblokiranja popularnih streaming usluga i sportova uživo
  • VPN aplikacije za radne površine, mobilne uređaje i uređaje Amazon Firestick

Bez daljnjeg odgađanja, evo popisa najboljih VPN usluga za korisnike iPhonea:

1. Najbolji VPN za iPhone: ExpressVPN

ExpressVPN

Prijavite se na 12 mjeseci i dobijte 3 MJESECA BESPLATNO na našem # 1 ocijenjenom VPN-u

Bilo da govorimo o iOS-u ili nekom drugom operativnom sustavu, ExpressVPN ima neki od najboljih softvera u industriji. Oni koji više vole prikaz karte cijenit će najnoviju aplikaciju ExpressVPN za iOS. Prema zadanom možete se kretati po karti svijeta i povezivati ​​se s bilo kojim lokacijama poslužitelja. Aplikacija također ima prikaz popisa za odabir poslužitelja. Možete prebacivati ​​između OpenVPN UDP, OpenVPN TCP i IPSec protokola. Nadamo se da će dodati podršku za IKEv2 u budućnosti. U međuvremenu također možete postaviti aplikaciju da se automatski ponovno poveže ako VPN veza padne. ExpressVPN je uvjeren da ćete biti sretni s njihovom uslugom nakon što je budete imali priliku testirati. Svim novim članovima nude 30-dnevno jamstvo povrata novca, što je dovoljno vremena za testiranje usluge na svim vašim uređajima.

ExpressVPN za iPhone

Usluga ExpressVPN jednako je impresivna na širokom rasponu uređaja. Imaju prilagođene klijente za Mac, Windows, iOS i Android te čine naš “top 5” popis u svakoj kategoriji. Njihov softver oduvijek je bio impresivan, ali 2016. je donijela nekoliko poboljšanja. Za početak su aplikacije mnogo jednostavnije za postavljanje i upotrebu. Jednostavno možete dodirnuti mjesto poslužitelja za povezivanje. Njihove aplikacije za radnu površinu uključuju testove brzine koji će vam pomoći pronaći najbrži poslužitelj. Windows klijent također uključuje značajku prebacivanja VPN-a. Što se tiče iOS aplikacije, možete postaviti omiljene lokacije poslužitelja za brzo povezivanje s iPhonea na bilo koji ExpressVPN poslužitelj u 94 zemlje.

ExpressVPN kuponUštedite 49% i ostvarite 3 mjeseca besplatno uz 12 mjeseci našeg # 1 s VPN-om koji je ocijenjen

ExpressVPN je bio vrlo dobar u našim testovima brzine. Odličan su izbor za privatnost i za deblokiranje geo-ograničenja. Korisnička podrška dostupna je 24 sata dnevno i 7 sati radi pružanja pomoći i odgovora na sva pitanja. Uživajte u najboljem VPN-u za manje s povjerenjem jer ExpressVPN nudi 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Posjetite ExpressVPN

2. Najbolji VPN za iPhone: NordVPN

NordVPN

Prijavite se za 36 mjeseci za samo 3,49 USD mjesečno (70% popusta)

Sjedište tvrtke NordVPN nalazi se u Panami, a neki korisnici radije koriste VPN tvrtku koja je zapravo sa sjedištem u Sjedinjenim Državama. Ustanovit ćete da NordVPN ima snažnu prisutnost u SAD-u sa poslužiteljima smještenim u cijeloj zemlji. Članovi imaju potpuni pristup njihovoj mreži u SAD-u i šire, za vrlo povoljnu cijenu.

Ustanovit ćete da NordVPN ima možda najbolju kombinaciju usluga za cijenu ako se pretplatite na dugoročni račun. Svi korisnici imaju puni pristup svojoj mreži i prilagođenom softveru. Možete se povezati pomoću VPN klijenta za Windows ili Mac. Oni također imaju jednostavnu mobilnu aplikaciju za Android i iOS (iPhone, iPad) uređaje.

Aplikacija NordVPN za iPhone

Želite pristupiti streaming uslugama poput Netflixa, Amazon Prime Video ili BBC iPlayera s bilo kojeg mjesta na svijetu? Ako je tako, NordVPN je odličan izbor. Oni su jedina VPN usluga koja još uvijek može deblokirati Netflix. Možete se prijaviti za neograničenu VPN i SmartDNS uslugu uz 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Posjetite NordVPN

3. Najbolji VPN za iPhone: PIA

Privatni pristup internetu

Prijavite se za 12 mjeseci za samo 3,33 USD mjesečno (72% popusta)

Privatni pristup internetu (PIA) omogućuje korisnicima iPhonea čistu iOS aplikaciju. Za razliku od prošlosti, više ne morate postavljati profil za svaki VPN poslužitelj. S novom PIA aplikacijom možete se povezati s bilo kojim njihovim položajem na poslužitelju u 29 zemalja. Kao što možete vidjeti dolje, tim PIA-e organizirao je svoje poslužitelje prema regijama za korisnike iPhonea. Lokacije poslužitelja navedene su po abecednom redu prema zemljama. Nakon što odaberete lokaciju s kojom će se aplikacija povezati. Lako se možete spojiti i isključiti jednim dodirom klizača. Verzija 2.5 uvela je novu značajku Safari sadržaja da blokira oglase za one koji je odluče omogućiti. Najnovija iOS aplikacija podržava i OpenVPN i IPSec veze.

PIA iOS aplikacija

Aplikacija za iOS iz privatnog pristupa internetu prilično je naprijed. Sav njihov softver jednostavan je za korištenje. Ako se planirate povezati s Mac-a ili Windows-a, preporučujemo korištenje značajke prekidača za uklanjanje VPN-a koje nudi PIA. Oni također imaju DNS zaštitu od propuštanja, IPv6 zaštitu od curenja i značajke prosljeđivanja priključaka u klijentu stolnih računala. Iako mobilne aplikacije ne sadrže napredne značajke, lako se možete povezati s bilo kojim poslužiteljem i kriptirati vezu. Ne zaboravite da se povežete s PIA-om kad god koristite Wi-Fi mrežu kako biste zaštitili od krađe podataka. Ne ograničavaju upotrebu pa možete ostaviti VPN kad god želite za zaštitu privatnosti.

Posjetite privatni pristup internetu

4. Najbolji VPN za iPhone: CyberGhost

CyberGhost

Prijavite se za 36 mjeseci za samo 2,75 dolara mjesečno (popust od 79%)

Sa predstavljanjem CyberGhost-a 7 u jesen 2023. VPN vjerojatno ima najbolji softver u industriji. Jedna od prvih stvari koju ćete primijetiti pomoću CyberGhost 7 sučelja. Isto je na Mac, Windows, iOS, Androidu i Amazon Fire TV. To znači da možete očekivati ​​isto iskustvo bez obzira na uređaj. To je sjajno jer VPN možete koristiti na najviše 7 uređaja odjednom. Ovo je vrlo korisno u zaštiti privatnosti kod kuće ili u pokretu. Natrag na iOS aplikaciju. Možete se spojiti na bilo koje mjesto VPN poslužitelja i filtrirati servere koji podržavaju HD streaming. Možete čak postaviti favorite za brzi pristup određenim lokacijama poslužitelja. Aplikacija za iOS zaštitit će vas i na WiFi žarišnim točkama. Možete reći aplikaciji kako reagirati na sigurne i nesigurne mreže. To vam daje veću kontrolu.

IPhone aplikacija CyberGhost

Pogledajte korisničko sučelje izbliza. To je jednostavno, ali učinkovito. Jednostavno dodirnite poklopac da biste se povezali s najboljim poslužiteljem ili odabrali bilo koju lokaciju. Nova aplikacija omogućuje vam odabir određenog mjesta poslužitelja, pa čak i pojedinog poslužitelja. To vam daje potpunu kontrolu nad kojim poslužiteljem se povezujete u bilo kojem trenutku. Primijetit ćete i kartice “Streaming” i “Favoriti”. Streaming uključuje poslužitelje na ključnim mjestima (SAD, Velika Britanija, Njemačka, Francuska, Finska, Danska) za uživanje u omiljenim uslugama streaminga dok ste izvan regije. Najbolje od svega CyberGhost je VPN bez prijave, tako da imate dodatni sloj privatnosti kada koristite uslugu.

Posjetite CyberGhost

5. Najbolji VPN za iPhone: IPVanish

IPVanish

Prijavite se za 12 mjeseci za samo 5,20 USD mjesečno (57% popusta)

Izabrali smo IPVanish kao jedan od najboljih iPhone VPN-ova temeljen na radu koji su obavili na razvoju naprednih funkcija za korisnike iOS-a. Jedna je stvar lijepog izgleda iPhone aplikacije, ali većina njih nema dodatne značajke privatnosti koje bi osigurale da ste zaštićeni. IPVanish počinje tako što vam daje mogućnost izbora između IKEv2 i IPSec protokola. Bez previše tehničke brzine, IKEv2 je najbolji protokol za iPhone. Njegova podrška za MOBIKE pomaže da se brzo povežete s VPN-om kada se premještate s vrućih mjesta ili prelazite s kućnog Wi-Fi-ja na mobilne podatke. IPVanish iOS aplikacija također sadrži značajke za automatsko aktiviranje kada se povežete s Wi-Fi mrežama ili kada posjetite određene web stranice. Imate potpunu kontrolu nad aplikacijom kao što ćemo pokazati.

IPVanish iOS aplikacija

Gornja slika uključuje tri snimke zaslona kako bi ste dobili potpunu sliku iOS VPN aplikacije. Primijetit ćete da prva slika pokazuje da smo nepovezani. Lako se možete povezati pomicanjem klizača udesno. Ovo će vas povezati s odabranim poslužiteljem i rezultirati slikom s desne strane. Zaslon u sredini prikazuje popis lokacija servera. Možete odabrati bilo koju od njihovih 85+ lokacija poslužitelja u 60+ zemalja u aplikaciji za povezivanje. U bilo kojem trenutku možete jednostavno prelaziti s VPN poslužitelja na samo nekoliko dodira.

Postavke za IPOS iOS

Kao što možete vidjeti na gornjoj slici, aplikacija IPVanish iOS daje vam potpunu kontrolu nad interakcijom njihove VPN usluge s vašim iPhoneom. Možete početi birati između IKEv2 i IPSec protokola. Dodirnite “Na zahtjev”, prikazat će se zaslon s desne strane. Odavde možete postaviti nekoliko naprednih značajki:

  • Uvijek uključen – ostanite povezani s IPVanishom kad god upotrebljavate svoj iPhone.
  • Mrežni SSID-ovi – automatski se povezati s određenim mrežama na temelju SSID-ova
  • domene – automatski se povezati za odabrane web stranice

Treba napomenuti da nijednu od ovih postavki ne trebate mijenjati. Aplikacija je spremna za povezivanje prvi put kada je pokrenete. Ovo su samo dodatne mogućnosti za zaštitu vaše privatnosti. Zaista ih cijenimo jer većini ostalih VPN aplikacija nedostaju napredne mogućnosti privatnosti.

Pomaganje u pronalaženju najboljeg VPN-a za iPhone je u fokusu našeg posta, ali IPVanish se svrstava visoko u gotovo svakoj kategoriji. Uložili su istu razinu napora u svoju aplikaciju za Android. Korisnici Windowsa i Maca pronaći će napredne značajke poput prekidača za uklanjanje VPN-a i mogućnost rotacije IP-ova. Njihova politika nula zapisa samo je još jedan znak da vašu privatnost shvataju ozbiljno. Koristimo IPVanish svakodnevno i preporučujemo vam da ih pokušate.

Posjetite IPVanish

6. Najbolji VPN za iPhone: Surfshark

Surfshark

Prijavite se za 24 mjeseca za samo 1,99 USD mjesečno (83% popusta)

Surfshark je svoju VPN uslugu pokrenuo 2023. Od tada je tvrtka napravila prilično pomračenja u zajednici. Tim nastavlja s rastom i dodaje lokacije poslužitelja u svoju brzu mrežu. Usredotočili su se na privatnost i vrijednost. Usluga uključuje dodatne značajke kao što su CleanWeb (blokira oglase i zlonamjerni softver), Whitelister (split tunneling), MultiHop dvostruki VPN, prekidač kill, privatni DNS i zaštita od curenja.

Uz veliku mrežu poslužitelja širom svijeta, snažnu enkripciju i mogućnost deblokiranja popularnih streaming servisa poput Netflixa, YouTube Premium-a i Amazon Prime, postoji mnogo mogućnosti za uživanje u usluzi. Amazon Prime Video možete pristupiti u više regija, uključujući SAD, Njemačku i Veliku Britaniju. Windows klijent vam nudi mogućnost povezivanja na fizičke lokacije poslužitelja, virtualne poslužitelje (koji su najprikladniji za deblokiranje geo-ograničenja), poslužitelje koji podržavaju upotrebu P2P i MultiHop poslužitelje..

Surfshark aplikacija za iPhone

Surfshark je zbog vrijednosti i značajki izvrsna opcija za one koji žele zaštititi ograničenja privatnosti i deblokirati. Sve njihove VPN aplikacije dizajnirane su s sličnim korisničkim sučeljem i jednostavne su za korištenje. Možete se prijaviti na neograničen VPN račun bez rizika jer Surfshark nudi 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Posjetite Surfshark

7. Najbolji VPN za iPhone: StrongVPN

StrongVPN

Prijavite se za 12 mjeseci za samo 4,37 USD mjesečno (41% popusta)

Tim StrongVPN zajedno je od 1995. Pokrenuli su u prostoru za web hosting i prerasli u tvrtku od preko 60 zaposlenika što je vrlo veliko za VPN uslugu. StrongVPN uslugu poznajemo od 2010. godine, a tijekom godina nastavili su s uvođenjem inovacija. Do 2016. nudili su nekoliko VPN planova koji su bili pomalo zbunjujući. To je sve promijenjeno jer StrongVPN sada ima jedinstveni plan s neograničenim pristupom mreži od 400+ poslužitelja u 44 grada širom svijeta. Uslugu nadopunjuju prilagođene aplikacije za iOS, Android, Mac i Windows. Također imaju vodiče za postavljanje Chromium, DD-WRT i Tomato usmjerivača. Bez obzira na to koji uređaj koristite za povezivanje, možete očekivati ​​brzu i pouzdanu vezu kada koristite StrongVPN.

SnagaVPN iOS aplikacija

Aplikacija StrongVPN iPhone VPN jedna je od najboljih za one koji se žele jednostavno dodirnuti i povezati. Kao što možete vidjeti iznad, iOS aplikacija pruža vam mogućnost “Dodirnite za povezivanje”. To je sve što morate učiniti da biste povezali i šifrirali svoje podatke. Aplikacija koristi IKEv2 protokol prema zadanim postavkama što jako cijenimo. Također možete odabrati L2TP ili PPTP, ali toplo vam preporučujemo da se držite IKEv2. Upotreba IKEv2 pomoći će vam da se automatski ponovno povežete kad se krećete između mreža. To može biti posebno korisno za one koji puno putuju. Ako kliknete lokaciju poslužitelja navedenu u dnu aplikacije, prikazat će se popis poslužitelja prikazan na središnjoj slici. Odavde možete odabrati bilo koje mjesto poslužitelja i protokol koji želite koristiti za povezivanje.

Posjetite StrongVPN