PensilvanijaPennsylvania, službeno Commonwealth Pennsylvania, država je smještena na sjeveroistoku Sjedinjenih Država. Zauzima 5. mjesto u zemlji s ukupnim stanovništvom od oko 12,8 milijuna stanovnika. Iako postoji mnogo razloga da posjetite ovu sjajnu državu, neki od njih uključuju hranu, povijesne događaje / mjesta, glazbu, arhitekturu i mnoge druge. Možda ćete htjeti iskoristiti i besplatni WiFi dok ste tamo. Međutim, pri tome trebate biti sigurni da koristite VPN.

RankVPN uslugaVVN ventilator
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1 ExpressVPN $ 6,67 ExpressVPN 160 potvrdni okvir potvrdni okvir potvrdni okvir
2 NordVPN $ 3,49 NordVPN 87 potvrdni okvir potvrdni okvir potvrdni okvir
3 Privatni pristup internetu $ 3,33 PIA 52 potvrdni okvir potvrdni okvir
4 CyberGhost $ 2,75 PIA 80 potvrdni okvir potvrdni okvir
5 IPVanish $ 5,20 IPVanish 76 potvrdni okvir

Ni SAD ni Pensilvanija ne prate internet, osim ako za to postoji dobar razlog. To znači da ste relativno slobodni od takve vrste ponašanja, barem od vlade. Međutim, to ne znači da ste na čistini. Uz sva poslovna i turistička putovanja u državu, postoje cybercrooksi koji čekaju pravu priliku za krađu vaših osobnih podataka. Korištenjem VPN-a stvarate sigurnu i šifriranu vezu s lokalnim poslužiteljem. Na taj način, svima možete puno teže pribaviti vaše osjetljive podatke.

Kao i druge države u državi, ne postoje određene web stranice koje su blokirane u državi. Međutim, ako želite pristupiti sadržaju iz neke druge regije ili čak želite zaobići sportsku nesvjesticu, VPN je važan. Zbog prava na licenciranje sportski timovi u državi vole prisiljavati ljude da gledaju utakmice na TV-u. Pomoću VPN-a povezali biste se s poslužiteljem u drugom dijelu SAD-a ili u vašem matičnom području. Zbog toga softver za blokiranje misli da se nalazite negdje drugdje. Na taj način možete pristupati sadržaju iz matične regije ili pretraživati ​​geo-ograničene sadržaje.

Koji je najbolji VPN za Pennsylvania?

Odgovarajući na ovo pitanje, moramo razmotriti nekoliko čimbenika da bismo došli do našeg odgovora. Budući da je to grad u SAD-u, fokusirat ćemo se više na geo-restriktivne značajke. Ono što ćemo koristiti su:

  • Sposobnost zaobići geo-ograničene i crne sadržaje u Pensilvaniji
  • Visoka stabilnost mreže za uklanjanje prekida
  • Brzi serveri koji u Pennsylvaniji djeluju dobro
  • Podrška za mobilne aplikacije za više platformi, uključujući Amazon Firestick
  • Jaka enkripcija vojnog stupnja radi zaštite privatnosti
  • Stroga pravila bez zapisa

Evo, ovdje je bliži pogled na najbolje VPN-ove za Pennsylvania.

1. Najbolji VPN za Pensilvaniju: ExpressVPN

ExpressVPN

Prijavite se na 12 mjeseci i dobijte 3 MJESECA BESPLATNO na našem # 1 ocijenjenom VPN-u

ExpressVPN povezuje brzi VPN pristup s MediaStreamer-om koji djeluje kao Smart DNS usluga za deblokiranje pristupa geo-ograničenom sadržaju. VPN usluga pomoći će šifrirati vašu vezu i deblokirati sportske događaje uživo. Na njihovoj web stranici naći ćete čak i popis najnovijih zabavnih i sportskih događaja uživo. Budući da su na Britanskim Djevičanskim otocima, ExpressVPN stavlja izvan zemalja s 5 očiju i 14 očiju. Oni održavaju pravilo ne-dnevnika koje je tijekom godina verificirano visokim pravnim zahtjevima.

  Najbolji VPN-ovi za Colorado

ExpressVPN upravlja vrlo velikom VPN mrežom. Osim SAD-a, mreža ExpressVPN ima tisuće poslužitelja na ključnim mjestima koji pomažu u zaštiti privatnosti korisnika. Možete koristiti njihovu mrežu kako biste zaštitili svoju privatnost, deblokirali cenzuru i gledali svoje omiljene usluge strujanja iz bilo kojeg mjesta.

Aplikacija ExpressVPN omogućuje vam odabir mjesta poslužitelja do grada, ali ne morate odabrati određeni poslužitelj. Umjesto toga, klijent će odabrati najbrži poslužitelj na vašoj odabranoj lokaciji. Također morate znati da neki gradovi nisu prikazani na preporučenoj kartici unutar klijenta. Taj ćete problem možda pronaći kod poslužitelja u New Yorku. Jednostavno odaberite karticu “Sve”, otvorite Ameriku, zatim otvorite SAD i odaberite New York City. U ovom trenutku tamo možete odabrati poslužitelje. Kad je povezan s VPN serverom u NYC-u i testiran u više gradova Pennsylvanije. Kao što vidite, uspjeli smo postići brzinu preuzimanja od 327 Mbps u Philadelphiji i 330 Mbps u Pittsburghu.

Test brzine ExpressVPN Pennsylvania

Možda je najveća prednost korištenja ExpressVPN njihova podrška za širok raspon uređaja. ExpressVPN nudi prilagođeni VPN softver za Windows, Mac, iOS i Android. Istovremeno se povežite s radne površine i mobilnog telefona s najviše 3 istodobne veze. Također možete instalirati ExpressVPN web proširenje za Chrome ili Firefox. Želite zaštititi cijelu kućnu mrežu jednim VPN računom? Ako je tako, možete koristiti aplikaciju usmjerivač ExpressVPN da biste sve postavili. Značajka MediaStreamer dodaje pametnu DNS podršku uređajima poput igraćih konzola (PS4, Xbox One, Nintendo Switch itd.), Medijskih okvira (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, itd.) I Smart TV-a.

ExpressVPN kuponUštedite 49% i ostvarite 3 mjeseca besplatno uz 12 mjeseci našeg # 1 s VPN-om koji je ocijenjen

ExpressVPN je bio vrlo dobar u našim testovima brzine. Odličan su izbor za privatnost i za deblokiranje geo-ograničenja. Korisnička podrška dostupna je 24 sata dnevno i 7 sati radi pružanja pomoći i odgovora na sva pitanja. Uživajte u najboljem VPN-u za manje s povjerenjem jer ExpressVPN nudi 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Posjetite ExpressVPN

2. Najbolji VPN za Pensilvaniju: NordVPN

NordVPN

Prijavite se za 36 mjeseci za samo 3,49 USD mjesečno (70% popusta)

Sjedište tvrtke NordVPN nalazi se u Panami, a neki korisnici radije koriste VPN tvrtku koja je zapravo sa sjedištem u Sjedinjenim Državama. Ustanovit ćete da NordVPN ima snažnu prisutnost u SAD-u sa poslužiteljima smještenim u cijeloj zemlji. Članovi imaju potpuni pristup njihovoj mreži u SAD-u i šire, za vrlo povoljnu cijenu.

Ustanovit ćete da NordVPN ima možda najbolju kombinaciju usluga za cijenu ako se pretplatite na dugoročni račun. Svi korisnici imaju puni pristup svojoj mreži i prilagođenom softveru. Možete se povezati pomoću VPN klijenta za Windows ili Mac. Oni također imaju jednostavnu mobilnu aplikaciju za Android i iOS (iPhone, iPad) uređaje.

NordVPN domaćin je niz poslužitelja u New Yorku. Kliknuvši na 3 horizontalne točke s desne strane konzole, možete locirati područje poslužitelja i vidjeti postotak dostupnih poslužitelja. Testirali smo poslužitelj koji se nalazi u New Yorku i povezani za brzinska ispitivanja u Philadelphiji, Pittsburghu i Erie. Naše brzine preuzimanja bile su čak 217 Mbps.

  Najbolji VPN-ovi za LiveJasmin

NordVPN test brzine u Pensilvaniji

Želite pristupiti streaming uslugama poput Netflixa, Amazon Prime Video ili BBC iPlayera s bilo kojeg mjesta na svijetu? Ako je tako, NordVPN je odličan izbor. Oni su jedina VPN usluga koja još uvijek može deblokirati Netflix. Možete se prijaviti za neograničenu VPN i SmartDNS uslugu uz 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Posjetite NordVPN

3. Najbolji VPN za Pensilvaniju: PIA

Privatni pristup internetu

Prijavite se za 12 mjeseci za samo 3,33 USD mjesečno (72% popusta)

Privatni pristup internetu (PIA) korisnicima pruža nekoliko različitih opcija. Za razliku od prošlosti, više ne morate postavljati profil za svaki VPN poslužitelj. Sada se možete povezati s bilo kojim njihovim serverom u 33 zemlje. Kao što možete vidjeti dolje, tim PIA-e organizirao je svoje poslužitelje po regijama, zemlji i gradu. Lokacije poslužitelja navedene su po abecednom redu prema zemljama.

Postoji puno torrent korisnika koji vole privatni pristup internetu. Usluga uključuje značajku koja će spriječiti vaš sustav da komunicira ako padne veza s njihovom uslugom. Što znači ako vam iz bilo kojeg razloga odustane šifrirani VPN pristup, sigurno će vas zaštititi.

PIA nudi Windows klijent i ostale aplikacije koje su jednostavne i jednostavne za korištenje. Međutim, nećete ga htjeti potcijeniti. PIA nudi različite razine zaštite privatnosti, ovisno o vašim potrebama. Možete kontrolirati razine šifriranja kako biste lakše pronašli pravu ravnotežu između privatnosti i brzine. Kao što vidite, naš test brzine pokazao je da PIA ima dobre rezultate u regiji. Povezali smo se s VPN serverom u NYC-u i izvršili testove brzine u Philadelphiji (88 Mbps) i Pittsburghu (124 Mbps).

PIA test brzine u Pensilvaniji

Kada je u pitanju njihov Windows klijent, PIA tim je uključio internetsku sklopku. Prekidač kill prekida vašu internetsku vezu kad god VPN ne uspije. To zaista može dobro doći onima koji žele osigurati anonimnost. Privatni pristup internetu nudi članovima 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Posjetite privatni pristup internetu

4. Najbolji VPN za Pennsylvaniju: CyberGhost

CyberGhost

Prijavite se za 36 mjeseci za samo 2,75 dolara mjesečno (popust od 79%)

CyberGhost osnovalo je 2001. godine 7 entuzijastičnih mladih članova tima u Bukureštu, Rumunjska. Od tog vremena tvrtka je izrasla u jednu od najvećih VPN usluga na svijetu. Tim od 50 i više članova fokusiran je na zaštiti privatnosti korisnika. Robert Knapp, suosnivač i izvršni direktor, nastavlja voditi tim čak i nakon što su se 2023. pridružili grupi Crossrider. Od tada se mreža CyberGhost prilično proširila.

CyberGhost nudi lijepu kombinaciju lokacija poslužitelja, jaku enkripciju i mogućnost deblokiranja popularnih streaming servisa poput Netflixa, YouTube Reda i Amazon Prime. Neki od kanala čak omogućuju deblokiranje geografskih ograničenja za više regija. Na primjer, možete pristupiti Amazon Prime video sadržaju u SAD-u, Njemačkoj ili Velikoj Britaniji. Windows klijent vam nudi i mogućnost anonimnog surfanja, zaštitom WiFi-a, anonimnim torentom, deblokiranjem osnovnih web stranica (Google, Facebook Instagram, itd.) I odabirom poslužitelja..

  Najbolji VPN-ovi za Steam

Budući da smo htjeli testirati poslužitelj u New Yorku, otvorili smo Windows klijent i proširili sučelje. Odatle ćete htjeti kliknuti karticu “Svi poslužitelji” ako već nije aktivna. Pomaknite se prema SAD-u i kliknite desno od zvijezde. Ovo će pokazati puni popis poslužitelja u SAD-u. CyberGhost mreža uključuje brojne poslužitelje u New Yorku (najbliža lokacija). Povezali smo se s jednim od njih i testirali izvedbu u Pittsburghu (51 Mbps), Philadelphiji (50 Mbps) i Erie (68 Mbps).

CyberGhost Pennsylvania test brzine

CyberGhost VPN klijent jedan je od naših favorita. Vrlo je jednostavan za korištenje i uključuje niz naprednih značajki koje pomažu u zaštiti vaše internetske privatnosti. U Njemačkoj imaju razvojni tim koji kontinuirano dodaje značajke za klijenta i mobilne aplikacije. Možete se prijaviti za potpuni pristup mreži CyberGhost uz 45-dnevno jamstvo povrata novca.

Posjetite CyberGhost

5. Najbolji VPN za Pensilvaniju: IPVanish

IPVanish

Prijavite se za 12 mjeseci za samo 5,20 USD mjesečno (57% popusta)

IPVanish nudi nekoliko poslužitelja u tom području, tako da tamo ne biste trebali imati problema. Ipak, možete očekivati ​​veliku brzinu na lokacijama u više dijelova svijeta. Zbog toga smo izabrali IPVanish kao jednu od naših mogućnosti prelaska u Virginiju.

Uz prilično malo pokrivenost u raznim europskim regijama, IPVanish domaćin je poslužitelja na svim kontinentima osim Antarktike. Mreža proizvodi velike brzine i oni se nalaze dobro na našim brzinama. Možete odabrati lokaciju ili pojedinačnog poslužitelja s padajućeg izbornika.

Upravo smo spomenuli da IPVanish ima servere u cijeloj regiji i svi su vam dostupni. Ako vam se dogodi da poslužitelj koji u svom nazivu poslužitelja sadrži slovo “a”, najbrži su u mreži. Testirali smo IPVanish poslužitelj u NYC-u na poslužiteljima u Phillyju, Pittsburghu i Erieju te pronašli brzinu između 101 Mbps i 147 Mbps.

IPVanish test brzine u Pensilvaniji

Kada je u pitanju vrijednost IPVanish teško je pobijediti. Oni nude neograničen pristup njihovoj VPN mreži i prilagođenom softveru za Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick i još mnogo toga. Možete čak postaviti usmjerivač da biste zaštitili svaki uređaj u vašoj mreži. VPN usluga prilično je popularna među Kodi korisnicima. 7-dnevna garancija povrata novca pokriva sve nove članove.

Posjetite IPVanish

A sada smo vam pokazali naše omiljene mogućnosti koje koristimo tijekom posjeta Pennsylvaniji. Nadamo se da bi razlozi trebali biti prilično jasni zašto je korištenje VPN-a dobra ideja. To je rečeno: Ako tražite više opcija, možete pogledati i našu top 10 VPN popis. Iako su to i dobri izbori, mi smo se odlučili zbog nekoliko čimbenika, uključujući sigurnost, stabilnost, brzinu i cijenu. Na taj način možete biti sigurni da su optimizirani za Pennsylvania. Bez obzira što planirate raditi dok ste tamo, gornji su čimbenici važni. Korištenjem našeg vodiča možemo vam pomoći donijeti informiranu odluku.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me