Tempe, ArizonaTempe, Arizona, dom je Državno sveučilište Arizona (ASU). Nalazi se samo istočno od Phoenixa i ima preko 182 tisuće stanovnika. Za razliku od nekih fakultetskih gradova, u gradu i okolini ima puno toga što treba učiniti. Ako planirate ići na područje Tempe ili Phoenix, možda ćete trebati koristiti javni WiFi. Ako je to slučaj, predlažemo da se prvo povežete s VPN-om. Uskoro ćemo objasniti ovaj važan korak. Međutim, tražimo da pogledate naš popis najboljih VPN-ova za Tempe.

RankVPN uslugaVVN ventilator
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1 ExpressVPN $ 6,67 ExpressVPN 160 potvrdni okvir potvrdni okvir potvrdni okvir
2 NordVPN $ 3,49 NordVPN 87 potvrdni okvir potvrdni okvir potvrdni okvir
3 Privatni pristup internetu $ 3,33 PIA 49 potvrdni okvir potvrdni okvir
4 CyberGhost $ 2,75 PIA 80 potvrdni okvir potvrdni okvir
5 IPVanish $ 5,20 IPVanish 76 potvrdni okvir

Iako su rani Indijanci naselili to područje u 15. stoljeću, oni su ga u velikoj mjeri napustili. Međutim, američka vojska osnovala je grad Tempe u 1865. To su učinili kako bi opskrbili Fort McDowell uzgojenom hranom i životinjama. Danas trgovina i trgovina dominiraju ekonomijom.

Ako ste ljubitelj nogometa, znate da Arizona State Sundevils igra svoje igre na Sundevil Stadionu. Dugi niz godina bio je dom zdjele Fiesta. Tijekom dana BCS-a, Fiesta Bowl bio je domaćin nekoliko utakmica državnog prvenstva.

Bilo da posjetite Tempe radi gledanja ASU-ove igre ili drugih razloga, vjerovatno je da ćete imati stanke. Srećom, mnoge tvrtke i ustanove nude besplatan WiFi svojim kupcima. Prije spajanja na WiFi na jednom od tih mjesta, važno je koristiti VPN. Ako ne, ostavljate se ranjivim za napad. To je zato što bi cyber-kriminalci voljeli dobiti svoje podatke. Uvijek riskirate da netko krije iza ugla, samo čeka da pronađe ranjivu metu. Kad koristite VPN, stvarate sigurnu i privatnu vezu s odabranim poslužiteljem. To cybercrooksima mnogo otežava krađu vaših podataka.

Sljedeći razlog korištenja VPN-a je da vam pomogne da riješite geo-ograničenja. Ako uživate gledati nogomet, znate da cijene za ulaz u igre mogu biti visoke. Uvijek biste mogli gledati utakmicu na TV-u, ali što ako nemate pretplatu za kabel ili satelit? Tu ste mogli gledati igru ​​na mreži. No igre mogu biti blokirane jer ste u gradu zbog prava na licencu. Oni se nazivaju nestancima i to definitivno može biti neugodno. Pomoću VPN-a možete se povezati s poslužiteljem u drugom području. To zaustavlja softver za otkrivanje medijske kuće da blokira vaše područje. Na taj način možete uživati ​​u igri kao i obično na mreži.

Evo još jednog primjera. Ako ste ikada pokušali koristiti WiFi u školi ili na poslu, postoji dobra šansa da ste iskusili organizacijski vatrozid. To su poruke koje dobijete ako pokušate pristupiti mjestu koje škola ne smatra da biste trebali vidjeti. Izuzetno su česti u školama, tvrtkama, pa čak i nekim zemljama. Korištenje VPN-a pomoći će vam i zaobići ta ograničenja. Sad vidite zašto je to važno, evo malo više o izborima o kojima smo ranije govorili.

1. Najbolji VPN za temperaturu: IPVanish

IPVanish

Phoenix je poznat po vrućem vremenu. Možemo vam reći da IPVanish ima mrežni operativni centar (NOC) u Phoenixu i tamo prilično dobro funkcionira. Nećete se morati brinuti o dobroj brzini bez obzira gdje se nalazite u gradu. VPN usluga ima više lokacija poslužitelja u Sjedinjenim Državama nego ostale tvrtke na našem popisu. Zbog toga je IPVanish jedan od naših omiljenih VPN-a koji se koriste za vrijeme temperature.

Lokacije zemaljaSUSA poslužitelja
63 89 Ashburn, Atlanta, Boston, Chicago, Dallas, Denver, Las Vegas, Los Angeles, Miami, New York City, Phoenix, San Jose. Seattle, Washington DC

Uz veliki trag u SAD-u, IPVanish domaćin je poslužitelja na svim kontinentima osim Antarktike. Mreža je dosljedno najbrži VPN u Sjevernoj Americi i Europi u našim testovima brzine. Pronaći ćete više lokacija poslužitelja u zemljama poput SAD-a i Velike Britanije. Možete odabrati lokaciju ili pojedinačnog poslužitelja.

IPVanish domaćin je 24 poslužitelja u Phoenixu i imate pristup svima njima. Predlažemo da u nazivu poslužitelja odaberete onaj koji počinje s slovom “a”. Na primjer, phx-A01.ipvanish.com. U većini slučajeva najbrži ćete pronaći „a“ poslužitelje. Testirali smo IPVanish server u Phoenixu, phx.a16.ipvanish.com, i otkrili da brzina iznosi 63,56 Mbps. Naša kabelska internetska veza postiže se približno istom brzinom.

IPVanish Phoenixx test brzine

Kada je riječ o vrijednosti, IPVanish je teško pobijediti. Oni nude neograničen pristup njihovoj VPN mreži i prilagođenom softveru za Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick i još mnogo toga, za 7,50 USD mjesečno ili 58,49 USD godišnje. To uspijeva pravedno 4,87 dolara mjesečno na godišnjem planu. 7-dnevna garancija povrata novca pokriva sve nove članove.

Posjetite IPVanish

2. Najbolji VPN za temperaturu: ExpressVPN

ExpressVPN

Ako vam je ikad onemogućeno gledanje sadržaja na temelju vaše lokacije, to se naziva geo-ograničenjima. Korištenjem funkcije MediaVtreamer ExpressVPN-a i njihove ogromne mreže poslužitelja možete stvoriti opciju Smart DNS. To znači da možete zaobići ove vrste geo-blokova s ​​kojima ste se susretali ranije. Također, usluga će šifrirati vaš internetski promet radi zaštite vaše privatnosti.

Lokacije zemaljaSUSA poslužitelja
94 160 Atlanta, Boston, Chicago, Dallas, Denver, Kansas City, Los Angeles, Miami, Minneapolis, New Jersey, New York, Phoenix, Salt Lake City, San Francisco, San Jose, Santa Monica, Seattle, Tampa, Virginia, Washington, DC

Ogromna VPN mreža koja ih ExpressVPN čini dobrim izborom za zaštitu vaše privatnosti. Bez obzira jeste li u Tempe-u, Phoenixu, drugim američkim gradovima ili negdje u inozemstvu, oni imaju stotine poslužitelja na ključnim lokacijama koji će vam pomoći da zaštitite svoju privatnost i zaobiđete geo-ograničenja.

Da biste koristili aplikaciju ExpressVPN, započinjete je preuzimanjem i instaliranjem. Nakon što ga otvorite, kliknite gumb na kojem piše “Odaberite lokaciju”. Sada ćete trebati otići na odjeljak “sve” i upisati u Phoenix (jer je tako blizu Tempe) u gornji okvir za pretraživanje. Nažalost, nije vam dopušteno odabrati pojedinačni poslužitelj, ali možete odabrati grad s kojim se želite povezati. To se vjerojatno događa zbog uravnoteženja opterećenja na VPN poslužiteljima. Testirali smo server u Phoenixu i dobili brzinu od 54,54 Mbps.

ExpressVPN Phoenix test brzine

Usluga ExpressVPN ima višu cijenu cijene od nekih pružatelja usluga u zajednici. Međutim, neke ponude niže cijene ne nude značajke niti veliku mrežu. To znači da je davatelj visokih vrijednosti zbog jednostavne upotrebe, velike mreže, sjajnih značajki, korisničke usluge i drugih razloga. Možete se povezati pomoću računala, ručnog uređaja, usmjerivača i igraće konzole (SmartDNS) s jednim VPN računom za samo 6,67 dolara mjesečno s godišnjom pretplatom.

Posjetite ExpressVPN

3. Najbolji VPN za temperaturu: NordVPN

NordVPNSjedište tvrtke NordVPN nalazi se u Panami, a neki korisnici radije koriste VPN tvrtku koja je zapravo sa sjedištem u Sjedinjenim Državama. Ustanovit ćete da NordVPN ima snažnu prisutnost u SAD-u sa poslužiteljima smještenim u cijeloj zemlji. Članovi imaju potpuni pristup njihovoj mreži u SAD-u i šire, za vrlo povoljnu cijenu.

Lokacije zemaljaSUSA poslužitelja
61 80 Atlanta, Buffalo, Chicago, Dallas, Denver, Los Angeles, Miami, New York City, Phoenix, Salt Lake City, San Jose, Seattle, St. Louis, Washington DC

Ustanovit ćete da NordVPN ima možda najbolju kombinaciju usluga za cijenu ako se pretplatite na dugoročni račun. Svi korisnici imaju puni pristup svojoj mreži i prilagođenom softveru. Možete se povezati pomoću VPN klijenta za Windows ili Mac. Također imaju mobilnu aplikaciju za jednostavno korištenje i za Android i iOS (iPhone, iPad) uređaje.

NordVPN ima 27 servera u Phoenixu. Nažalost, NordVPN klijent ne prikazuje grad poslužitelja. Međutim, ljubazno su nam dostavili brojeve poslužitelja za Phoenix. Želite se povezati s jednim od sljedećih poslužitelja: 317, 337-342, 821-824, 988-1003. Najlakši način za odabir određenog broja poslužitelja je odabir kartice “Servers” u aplikaciji, a zatim sortiranje rezultata po abecednom redu. Zatim se možete pomaknuti prema dolje i odabrati bilo koji od gore navedenih brojeva poslužitelja. Možete vidjeti postotak učitavanja i udaljenost do svakog poslužitelja. Testirali smo američki poslužitelj # 821 u Phoenixu i otkrili da je brz sa brzinom preuzimanja od 63.64 Mbps.

NordVPN Phoenixx test brzine

Želite pristupiti streaming uslugama poput Netflixa, Amazon Prime Video ili BBC iPlayera s bilo kojeg mjesta na svijetu? Ako je tako, NordVPN je odličan izbor. Oni su jedina VPN usluga koja još uvijek može deblokirati Netflix. Neograničeno VPN i SmartDNS uslugu možete prijaviti samo od tvrtke 3,99 dolara mjesečno s 2-godišnjim članstvom.

Posjetite NordVPN

4. Najbolji VPN za Tempe: PIA

Privatni pristup internetuPrivatni pristup internetu (PIA) korisnicima pruža nekoliko različitih opcija. Za razliku od prošlosti, više ne morate postavljati profil za svaki VPN poslužitelj. Sada se možete povezati s bilo kojim njihovim serverom u 28 zemalja. Kao što možete vidjeti dolje, tim PIA-e organizirao je svoje poslužitelje po regijama, zemlji i gradu. Lokacije poslužitelja navedene su po abecednom redu prema zemljama. Nakon što odaberete lokaciju, lako ćete se povezati s poslužiteljima u Phoenixu.

Postoji puno torrent korisnika koji vole privatni pristup internetu. Usluga uključuje značajku koja će spriječiti vaš sustav da komunicira ako padne veza s njihovom uslugom. Što znači ako vam iz bilo kojeg razloga odustane šifrirani VPN pristup, sigurno će vas zaštititi.

Koristimo PIA-ov Windows klijent i nema puno toga što se tiče postavljanja i upotrebe. Njegova jednostavnost ne znači da klijent nije bogat značajkama. PIA nudi različite razine zaštite privatnosti, ovisno o vašim potrebama. Možete kontrolirati razine šifriranja i pronaći pravu ravnotežu između privatnosti i brzine. Kao što vidite, naš test brzine pokazao je da je PIA radila pri 62,36 Mbps dok je bila povezana s Phoenixom.

PIA Phoenixx test brzine

Kada je u pitanju njihov Windows klijent, PIA tim je uključio internetsku sklopku. Prekidač kill prekida vašu internetsku vezu kad god VPN ne uspije. To zaista može dobro doći onima koji žele osigurati anonimnost u Phoenixu. Također su dobra usluga koju želite koristiti ako želite pristupiti različitim regijama Netflixa. Privatni pristup internetu nudi VPN od samo 2,50 dolara mjesečno.

Posjetite privatni pristup internetu

5. Najbolji VPN za temperaturu: StrongVPN

StrongVPN

Sjedište StrongVPN-a je u Sjedinjenim Američkim Državama i ima jednu od najrazvijenijih i najboljih VPN mreža u zemlji. Prije je tvrtka naplaćivala korisnike na temelju broja lokacija poslužitelja i protokola koje su koristili. Kako se zajednica promijenila, StrongVPN sada članovima nudi potpuni pristup njihovoj mreži sa stotinama poslužitelja širom svijeta.

ZemljeLokacijeServersUSA Lokacije poslužiteljaSoftverMjesečjegodisnjeRefund
20 43 600 Atlanta, Chicago, Dallas, Las Vegas, Los Angeles, Miami, New York City, Phoenix, San Francisco, Seattle, Washington DC Windows $ 7,50 $ 52,49 7 dana

Najnoviji dodatak StrongVPN usluge je značajka StrongDNS. Svi koji se prijave na StrongVPN račun dobivaju i besplatan pristup StrongDNS koji je pametna DNS usluga koja se koristi za zaobilaženje geo-ograničenja. Izvrsno je rješenje za one koji planiraju putovati izvan SAD-a i žele pristupiti Netflixu.

StrongVPN ima 6 poslužitelja u Phoenixu. Ne možete odabrati određeni poslužitelj. Umjesto toga, morat ćete kliknuti padajući izbornik poslužitelja i odabrati Sjedinjene Države – Phoenix. Odabrali smo OpenVPN UDP za najbolje performanse. Nakon povezivanja s serverom u Phoenixu, testirali smo svoju brzinu i utvrdili da je 62,03 Mbps.

Snažni test brzine Phoenixx

StrongVPN je ljubazno ponudio našim posjetiteljima popust od 25%. Kupon se nadmašuje preko uobičajenih popusta. Možete uživati ​​u neograničenom VPN-u i besplatnom SmartDNS pristupu za samo 7,50 USD mjesečno ili 52,49 USD godišnje. Godišnji račun funkcionira na pravedan način 4,37 dolara mjesečno. Novi korisnici pokrivaju 7-dnevno jamstvo povrata novca.

StrongVPN

6. Najbolji VPN za temperaturu: HMA

HMA Pro VPN

HideMyAss oživio je 2005. godine kada je Jack Cator, 16-godišnji student u Engleskoj, odlučio da želi stvoriti uslugu koja će ljudima pomoći da izbjegnu cenzuru. Naime, Jack nije mogao pristupiti web stranicama društvenih medija i mrežnim igrama jer su bile blokirane na školskoj mreži. HMA je prvog mjeseca dodala stotine tisuća korisnika i od tada je prerasla u jednu od najvećih VPN usluga na svijetu s preko 350 lokacija poslužitelja. Privax, matična tvrtka HMA Pro VPN-a, pridružila se AVG timu 2015. godine.

VPN mreža HMA Pro – Lokacije poslužitelja u SAD-u
Anchorage, Ashburn, Asheville, Atlanta, Baltimore, Bath, Bedford, Billings, Boston, Cheyenne, Chicago, Columbia, Columbus, Dallas, Des Moines, Grand Forks, Honolulu, Idaho Falls, Jacksonville, Lansing, Las Vegas, Los Angeles, Louisville , Madison, Magnolia, Miami, Montgomery, Nashville, New Orleans, New York City, Oklahoma City, Omaha, Philippi, Phoenix, Portland, Providence, Rutland, Saint Paul, Salt Lake City, San Jose, Scranton, Seattle, Souix Falls, South Bend, St Louis, Trimbull, Washington DC, Wichita, Wilmington

Ako vam je cilj pronaći VPN s najviše lokacija poslužitelja, onda je HideMyAss vaš najbolji izbor. Samo imajte na umu da HMA bilježi korisničku aktivnost koja zabrinjava neke VPN korisnike. HMA ugošćuje 175 VPN poslužitelja u Sjedinjenim Državama, uključujući brojne poslužitelje u Phoenixu. Da biste se povezali s poslužiteljem u Phoenixu, morat ćete prijeći u “Location Mode” i odabrati “Change Location” da biste započeli. Zatim kliknite karticu “Gradovi” i potražite Phoenix. Odatle možete odabrati lokaciju poslužitelja u SAD-u, Arizoni, Phoenixu. Povezali smo se sa serverom u Phoenixu kako bismo testirali i otkrili da brzina iznosi 62,22 Mbps.

HMA Phoenixx test brzine

U 2016. godini HMA i nekolicina drugih vodećih VPN pružatelja usluga vodili su put u pojednostavljivanju softvera za prilagođene klijente. Rezultat je puni niz prilagođenih aplikacija koje se svakom korisniku olakšavaju povezivanju na HMA mrežu i kriptiraju vašu vezu. Imaju softver dostupan za Windows, Mac, Android i iOS. Preko usmjerivača se možete povezati s HMA-om. HMA nudi neograničen VPN pristup od samo 6,99 dolara mjesečno a svim novim korisnicima nudi 30-dnevno jamstvo povrata novca bez rizika.

Posjeti Hide My Ass

Uvijek možete provjeriti naše top 10 VPN popis usluga ako želite druge mogućnosti. U skladu s tim, mislimo da ćemo mogućnosti koje smo prethodno spomenuli ispuniti vaše potrebe. Odabrali smo ih na temelju faktora brzine, pouzdanosti, cijene i sigurnosti. Također smo tražili dobavljače sa poslužiteljima koji se nalaze u Phoenixu i Tempe. Na taj način imat ćete pristup najboljim brzinama. Naravno, sve imaju sjajne mreže, tako da zaista ne možete pogriješiti. Brzina je važna ako planirate preuzimanje ili streaming sadržaja uživo. Nadamo se da će vam naš vodič pomoći da donesete informiranu odluku u skladu sa svojim potrebama.