liga legendiLeague of Legends jedna je od najpopularnijih MOBA, multiplayer online arena, igara. LoL je napravljen 2009. godine i od tada je prerastao u snagu današnjih igara. To je jedan od najpopularnijih gaming događaja u Esportsu. Igra je postala popularna zbog uključene strategije. Izgrađen je na mjestu gdje se na mreži mogu igrati različite razine vještina. Igra vas uči kako igrati i omogućuje vam da usavršavate svoje mrežne vještine s timom da se popnete na vrh. Igra je globalna, što sa sobom nosi određene probleme s zaostajanjem i sporim vezama. Za pomoć ovom problemu preporučio bih dobar VPN.

RankVPN uslugaVVN ventilator
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsKill
SwitchSmart
DNS
1 ExpressVPN $ 6,67 ExpressVPN 160 potvrdni okvir potvrdni okvir potvrdni okvir
2 NordVPN $ 3,49 NordVPN 87 potvrdni okvir potvrdni okvir potvrdni okvir
3 Privatni pristup internetu $ 2,85 PIA 49 potvrdni okvir potvrdni okvir
4 CyberGhost $ 2,75 CyberGhost 80 potvrdni okvir potvrdni okvir
5 IPVanish $ 3,25 IPVanish 76 potvrdni okvir potvrdni okvir

Kako koristiti VPN za igranje League of Legends

Kvarenje ExpressVPN za primjer kako koristiti VPN uslugu za igranje LoL-a na mreži. Prvo želite preuzeti VPN klijent. ExpressVPN nudi besplatni softver za klijente za Windows, Mac i Linux. Osim besplatnih aplikacija za iOS i Android.

Sada kada ste imali priliku preuzeti i instalirati softver za koje je vrijeme da se povežete. Pokrenite ExpressVPN klijent i odaberite mjesto poslužitelja. Provest ćemo vas korak po korak pomoću njihovog Windows klijenta.

Lokacije ExpressVPN poslužitelja

 • Budući da se mnogi igrači vole povezivati ​​s poslužiteljima u SAD-u, tu smo zemlju iskoristili za naš vodič. ExpressVPN ima veliku mrežu poslužitelja koji se nalaze diljem svijeta.
 • Preporučujemo da odaberete OpenVPN (TCP) ili (UDP). Za streaming videa sa web mjesta kao što je YouTube, koristimo OpenVPN (UDP) jer je brži od TCP. Također podržavaju PPTP, L2TP i SSTP. I dalje preporučujemo OpenVPN UDP za najbolji spoj brzine i zaštite privatnosti.
 • Kliknite veliki okrugli gumb za spajanje. Nakon nekoliko sekundi vidjet ćete da štit oko gumba postaje zelen. Također će se pojaviti poruka koja vam daje do znanja da je “VPN UKLJUČEN”
 • Sada imate IP adresu u SAD-u, koliko bilo tko može reći putem interneta. Kao takav, možete doći do bilo kojeg mjesta kao da sjedite tamo. Isto bi bilo ako ste se spojili na poslužitelj u Velikoj Britaniji ili bilo gdje drugdje u svijetu.

To je jednostavno tako jednostavno napraviti. Sada kada imate IP adresu s ExpressVPN poslužitelja u SAD-u, možete igrati, pregledavati Internet ili gledati emisije kao da ste tamo zapravo. Spajanje na poslužitelj u Velikoj Britaniji omogućit će vam i puni pristup tamo već blokiranim geološkim lokacijama. Isto vrijedi iz bilo koje zemlje.

Kao što vjerojatno možete reći, dobar VPN otvara pristup sadržajima širom svijeta. Ako živite izvan Sjedinjenih Država, usluga vam može pomoći u pristupu popularnim uslugama poput Netflixa, Hulu i Pandore. I dalje vam je potreban račun za usluge poput Netflixa, ali VPN će vam pomoći da gledate američke televizijske emisije i filmove na Netflixu kao da sjedite u Sjedinjenim Državama ili bilo kojoj drugoj regiji kojoj želite pristupiti..

League of Legends Najzanimljiviji momenti igre

VPN će vam omogućiti da promijenite svoju IP adresu u IP na mjestu koje odaberete. Ako odaberete lokaciju u blizini poslužitelja na kojem igrate, možete smanjiti zaostajanje i ubrzati igranje. Budući da su podaci šifrirani, pomoći će vam da zaobiđete ograničenja vatrozida na poslu ili u školi. Pro igrači uživat će dodatnu zaštitu koju VPN pruža nadasve DDoS napade.

League of Legends je igra u kojoj ste Summoner. Pozovite prvaka koji će igrati kao pomoć svom timu. Samo jedna osoba može igrati prvaka odjednom u vašem timu. Ima preko 150 prvaka. Svaka ima svoje kože i vrijedi različite količine valute u igri. Svaki lik možete dobiti besplatno igrajući ih i otključavajući ih. Možete ih isprobati u rotaciji besplatnih igrača.

Prvaci će imati različite statistike kako bi im pomogli. Oni također imaju posebne sposobnosti i / ili Magic koji se mogu koristiti za pomoć ekipi i nauditi neprijatelju. Oni se kreću u rasponu od čarobne iscjeliteljske sposobnosti do moćne kosine fizičkih sposobnosti. Svaki se prvak specijalizirao za bilo čarobne, bilo fizičke napade, a samo nekoliko njih ima kombinaciju oba. To ih, zajedno s ostalim statistikama koje stoje iza prvaka, svrstava u jednu od šest kategorija igre.

League of Legends prvaci:

 • spremnici: Ovi moćni prvaci su jaki u obrani i obično su spori. Mogu pasti puno štete prije pada. Ti su prvaci sjajni u vodećim nabojima i obrani bodova, ali mogu ih nadvladati raspoloženi i brzi likovi.
 • borci: Ti su likovi uravnoteženiji. Imaju ravnomjeran napad i obranu. Brži su od tenkova, ali ne kao obrambeni. Borci su sjajni iz blizine, jer tamo mogu koristiti vještine i za prekršaj i za obranu da bi srušili neprijatelje.
 • Mages: Ovi likovi sjajno stvaraju štetu. Imaju sjajnu statistiku napada, ali slabu obranu. Magovi također koriste manu za sve, pa ćete je pripaziti i sačuvati je kad je potrebno. Izvrsni su ako ostanu na daljini i izvedu protivnike.
 • ubojice: Svi ovi likovi govore o pokretljivosti i napadu. Ovi prvaci su najbrži i najsmrtonosniji. Njihov glavni pad je što su prilično lukavi. Spremnici se mogu vrlo brzo izvaditi, ako nisu oprezni. Istovremeno mogu vrlo brzo skinuti tenkove.
 • Strijelac: Oni su rangirani borci koji su krhki. Ne mogu dobro pogoditi, ali mogu prkosno nanijeti štetu. Vrlo su visoki u oštećenju. Ovi prvaci najbolje stoje iza svoje ekipe i pucaju prema protivnicima.
 • podržava: Ovo su prvaci koji smetaju ostatku tima. Možda nisu najbolji borci, ali sjajni su za pomoć timu. Tim u cjelini može poboljšati opredjeljenjem lika podrške. Oni mogu promijeniti igru ​​dajući svom timu snagu, zdravlje, magiju i još mnogo toga.

Uz ove prvake dobit ćete minione koji su poput manjih likova koje ćete postavljati u trake da vam pomognu u porazu i obrani. Branite strukture zvane turrets i Nexus. Turrets brane vas i vaše neprijatelje baze pucajući na njih. Te se građevine moraju uništiti da bi prošle taj dio karte. Nexus je konačna točka koja mora biti uništena. Karte su arene League of Legends. Na tim kartama postoje i relikvije. Relikvije će vam pružiti zdravlje, povećati statistiku, smanjiti neprijateljske statistike i druge stvari.

Karte League of Legends:

 • Kristalni ožiljak: Ovo rudarsko područje zapalo je rat. Vi i vaša 4 saveznika naći ćete se na kružnoj mapi kako biste pobijedili svoje neprijatelje Nexus sa početnim zdravljem od 500. Da biste to učinili, morat ćete preuzeti kontrolu nad jednim bodom i jednom kad kontrolirate protivnike. Nexus će izgubiti zdravlje.
 • Zavijanje ponora: Ovo je najhladnije područje koje ima jedan jedini uski most na kojem se vodio epski rat. Na ovom mostu ćete se pokušati boriti protiv neprijatelja da ne porazite svoje turrete i Nexus.
 • Poziva Rift: Ovo je zabačena šuma. Ovo je najstarija, najčešće korištena i najveća redovita karta. Vi i saveznici ćete trčati kroz lavirint da biste stigli do neprijateljskih kupola i Nexusa da ih unište i pobijede.
 • Zakrivljena treline: Ovo je mračna šuma. Ovo je mjesto gdje ćete ići u jedan od dva smjera do neprijatelja Turrets i Nexus da ih unište. Isto tako, dok tamo ne zaboravite zaštititi svoju bazu jer vas ova manja karta stavlja u ofenzivni i obrambeni položaj.
 • Magma Chamber: Ova je planina ispunjena lavom. Kako pobjeđujete ubijanjem 100 neprijateljskih miniona, uništavanjem ture ili dobivanjem prve krvi u 1v1 / 2v2. Ovo je otvoreno samo na turnirima iako je najveća karta.
 • Mesarski most: Ovaj most nadgleda klaonice. Nekada je bio sjajan most koji vodi do hrama, ali sada se koristi za borbu. To je jedinstven most na kojem ga ekipe iskaču.

Mnogo je načina za igru. Možete kupiti predmete koji će vam pomoći u pobjedi. Predmeti se mogu zamijeniti za zlato. Zlato zarađujete pobjeđujući čudovišta u džungli, ostale prvake, minione. i turrets. Stavke će vam dodijeliti novce koji će pomoći vašem liku tijekom cijelog meča. Rano ćete se htjeti baviti zlatom i pokušati pronaći skup predmeta koji će vam pomoći u pobjedi. Način na koji igrate utjecat će na predmete koje ste dobili. Postoji pet glavnih uloga koje ljudi igraju u League of Legends.

Uloge League of Legends:

 • ADC: To znači da nosi štetu od napada. Oni su likovi koji su sjajni u ubijanju. Imaju veliku oštećenja, ali obično ne mogu pogoditi. Šampion strijelaca obično ispunjava ovu ulogu.
 • podrška: Oni su odgovorni za zaštitu i pomoć ADC-a, koji se obično nalazi u gornjem ili donjem dijelu trake. Izvrsni su u izbacivanju protivnika iz ravnoteže i pomažu ADC-u da ga iskoristi.
 • Jungler: Ti su likovi odgovorni za dobivanje XP-a i odricanja od čudovišta u džungli. Oni bi trebali brže izravnati i postati moćan u kasnoj igri. Uz to bi trebali dobiti i niz bonusa za tim.
 • Tenk: Igraju ulogu štita. Oni su sjajni u blokiranju protivnika u kretanju. Uz to, oni mogu skinuti ADC-ov pad jer mogu trajati napadima. Možda neće imati velike iznose štete, ali njihova obrana omogućava im da prežive dovoljno dugo da uklone ADC.
 • APC: To znači mogućnost nošenja snage. Više se bore sami. APC-ovi su vrlo moćni i ne treba mu podrška koju pruža ADC. Oni koriste svoje sposobnosti da oštete neprijatelje. Obično su u srednjem traku, ali njihove sposobnosti daju im priliku da budu u drugima.

LoL je popularna MOBA koja ima 150+ prvaka u kojima igra. Mnogo je strategija koje možete koristiti. Vi i vaši prijatelji možete se zajedno boriti na kartama. League of Legends je zabavna igra za koju sam siguran da će vam se svidjeti.

Još jednom preporučujem korištenje VPN usluge za igranje League of Legends online. VPN će vam dati IP adresu s odabranog mjesta poslužitelja. Poboljšat će performanse i smanjiti zaostajanje. Elitni igrači također će cijeniti dodatnu zaštitu od DDoS napada.

Uživajte u svim akcijama dok igrate League of Legends na mreži. Podijelite ovaj post sa svojim prijateljima kako bi mogli uživati ​​u LoL-u s bilo kojeg mjesta na svijetu s VPN-om. Prati nas @VPNFan za najnovije ponude i vodiče.