Penyekat IklanSeperti yang anda ketahui, iklan dalam talian boleh mempengaruhi aktiviti penyemakan imbas anda dalam talian. Dari iklan Google dan Facebook yang disasarkan hingga malware yang anda dapati dalam pengekodan piksel tersembunyi, iklan ada di mana-mana. Tidak ada yang berniat jahat, tetapi mereka juga akan memperlahankan peranti atau sistem anda. Terdapat beberapa cara untuk menyekatnya dan semuanya mesti berfungsi dengan sopan. Namun, cara terbaik untuk menyekatnya adalah dengan menggunakan VPN. Kami akan membincangkannya lagi dalam sekejap. Pertama, lihat senarai penyekat iklan VPN terbaik.

RankVPN ServiceVPN Fan
Lawatan Harga
Pelayan Laman web
LokasiNo
Penyemak Imbas Log
SambunganSmart
DNS
1 NordVPN $ 3.49 NordVPN 87 Kotak pilihan Kotak pilihan Kotak pilihan
2 CyberGhost $ 2.75 CyberGhost 112 Kotak pilihan Kotak pilihan
3 Akses Internet Peribadi $ 3.49 PIA 52 Kotak pilihan Kotak pilihan

Seperti yang telah kami sebutkan, terdapat beberapa jenis penyekat iklan yang berbeza. Mereka adalah:

 1. Penyekat iklan berasaskan penyemak imbas – Sejauh penyelesaian, ini adalah pilihan yang paling popular. Contohnya ialah uBlock Origin yang popular. Anda mungkin menemui masalah dengan ini, bagaimanapun, jika anda tidak menggunakan penyemak imbas yang disokong. Perlu diingat bahawa jenis penyekat iklan percuma ini dibina oleh syarikat itu sendiri.
 2. Penyekat iklan penghala atau peranti – Sekiranya anda menggunakan jenis peranti atau penghala tertentu, beberapa sokongan menyekat. Selain itu, jika anda menjalankan Raspberry Pi, anda boleh menjalankan Pi-hole.
 3. Penyekat iklan VPN – Dalam kes ini, VPN dapat menyekat iklan menggunakan beberapa cara yang berbeza. Ia biasanya melalui rangkaian pelayan, klien VPN, dan melalui pengaya penyemak imbas.

Sekarang, kita akan melihat bagaimana penyekat iklan dikendalikan oleh 3 penyedia dalam senarai kami.

 • NordVPN – Menyekat iklan melalui permintaan DNS.
 • CyberGhost – Melihat trafik dan mengubah permintaan ke domain tertentu.
 • Akses Internet Peribadi – Menyekat iklan melalui Permintaan DNS

Apakah Penyekat Iklan VPN Terbaik?

Untuk menjawab soalan ini dengan sebaiknya, anda perlu melihat beberapa faktor. Kemudian, kami akan menganalisisnya dan memberitahu anda apakah penyekat iklan VPN terbaik.

 • Aplikasi dan sokongan mudah alih untuk penghala dan peranti Amazon Firestick
 • Keupayaan untuk mengelilingi firewall untuk membantu menyekat iklan.
 • Dasar no-log yang ketat
 • Penyulitan yang kuat dengan komponen kelas ketenteraan untuk melindungi anda daripada iklan jahat
 • Rangkaian besar dan stabil untuk mengelakkan terputus
  VPN terbaik untuk Popcornflix

Mari kita lihat lebih mendalam mengenai penyekat iklan VPN terbaik.

1. VPN terbaik untuk Penyekat Iklan: NordVPN

NordVPN

Daftar selama 36 bulan dengan hanya $ 2.99 sebulan (diskaun 75%)

NordVPN berpusat di Panama yang mana beberapa pengguna lebih suka menggunakan syarikat VPN yang sebenarnya beribu pejabat di Amerika Syarikat. Anda akan mendapati bahawa NordVPN mempunyai kehadiran yang kuat di AS dengan pelayan yang terdapat di seluruh negara. Anggota mempunyai akses penuh ke rangkaian mereka di AS dan seterusnya dengan harga yang sangat baik.

Anda akan mendapati bahawa NordVPN mungkin mempunyai gabungan perkhidmatan terbaik untuk harganya jika anda melanggan akaun untuk jangka masa yang lebih lama. Semua pengguna mempunyai akses penuh ke rangkaian dan perisian khusus mereka. Anda boleh berhubung menggunakan klien VPN untuk Windows atau Mac. Mereka juga mempunyai aplikasi mudah alih yang mudah digunakan untuk peranti Android dan iOS (iPhone, iPad). Anda boleh menggunakan pelanjutan penyemak imbas NordVPN untuk Chrome, Firefox, atau Safari. NordVPN menawarkan beberapa ciri privasi lanjutan seperti VPN berganda, pelayan P2P, dan IP khusus yang sangat membantu perkhidmatan ini menonjol.

Ingin mengakses perkhidmatan streaming seperti Netflix, Amazon Prime Video, atau BBC iPlayer dari mana sahaja di dunia? Sekiranya demikian, NordVPN adalah pilihan yang tepat. Mereka adalah satu-satunya perkhidmatan VPN yang masih dapat menyahsekat Netflix. Anda boleh mendaftar untuk perkhidmatan VPN dan SmartDNS tanpa had dari hanya $ 2.99 sebulan dengan keahlian 3 tahun.

Lawati NordVPN

2. VPN terbaik untuk Penyekat Iklan: CyberGhost

CyberGhost

Daftar selama 36 bulan dengan hanya $ 2.75 sebulan (diskaun 79%)

CyberGhost ditubuhkan pada tahun 2001 oleh 7 ahli pasukan muda yang bersemangat di Bucharest, Romania. Sejak masa itu syarikat telah berkembang menjadi salah satu perkhidmatan VPN terbesar di dunia. Pasukan yang terdiri daripada 50+ ahli memberi tumpuan untuk melindungi privasi pengguna. Robert Knapp, pengasas bersama dan Ketua Pegawai Eksekutif, terus menerajui pasukan walaupun mereka menyertai kumpulan Crossrider pada tahun 2023. Sejak masa itu, rangkaian CyberGhost telah berkembang dengan cukup.

  VPN terbaik untuk Rangkaian Sosial MeWe

CyberGhost menawarkan gabungan lokasi pelayan yang bagus, penyulitan yang kuat, dan kemampuan untuk membuka blokir perkhidmatan penstriman popular seperti Netflix, YouTube Red, dan Amazon Prime. Beberapa saluran bahkan membolehkan anda membebaskan sekatan geo untuk beberapa wilayah. Contohnya, anda boleh mengakses kandungan video Amazon Prime di AS, Jerman atau UK. Pelanggan Windows juga memberi anda pilihan untuk melayari tanpa nama, melindungi WiFi, torrent tanpa nama, membuka blokir laman web asas (Google, Facebook Instagram, dll.), Dan memilih pelayan.

Pelanggan VPN CyberGhost adalah salah satu kegemaran kami. Sangat mudah digunakan dan merangkumi sejumlah ciri canggih untuk membantu melindungi privasi dalam talian anda. Mereka mempunyai pasukan pengembangan di Jerman yang terus menambahkan ciri ke aplikasi pelanggan dan mudah alih. Anda boleh mendaftar untuk mendapatkan akses penuh ke rangkaian CyberGhost dari hanya $ 2.75 sebulan semasa promosi mereka sekarang.

Lawati CyberGhost

3. VPN terbaik untuk Penyekat Iklan: PIA

Akses Internet Peribadi

Daftar selama 24 bulan dengan hanya $ 3.49 sebulan (diskaun 65%)

Akses Internet Peribadi (PIA) memberi pengguna beberapa pilihan yang berbeza. Tidak seperti masa lalu, anda tidak perlu lagi membuat profil untuk setiap pelayan VPN. Sekarang, anda boleh menyambung ke mana-mana lokasi pelayan mereka di 33 negara. Pasukan PIA telah mengatur pelayan mereka mengikut wilayah, negara, dan bandar. Anda akan mendapat kelajuan yang pantas sepanjang masa.

Terdapat banyak pengguna torrent yang menggemari Akses Internet Peribadi. Perkhidmatan ini merangkumi ciri yang akan menghentikan sistem anda daripada berkomunikasi sekiranya sambungan ke perkhidmatan mereka terputus. Maksudnya jika akses VPN yang dienkripsi anda dijatuhkan atas sebab apa pun ia akan membuat anda selamat.

PIA menawarkan klien Windows dan aplikasi lain yang mudah dan senang digunakan. Walau bagaimanapun, anda tidak mahu memandang rendah PIA menawarkan tahap perlindungan privasi yang berbeza bergantung pada keperluan anda. Anda boleh mengawal tahap penyulitan untuk membantu anda mencari keseimbangan yang betul antara privasi dan kelajuan.

  VPN terbaik untuk Viber

Ketika datang ke klien Windows mereka, pasukan PIA telah memasukkan suis membunuh Internet. Suis kill akan mematikan sambungan Internet anda pada bila-bila masa VPN gagal. Itu sangat berguna bagi mereka yang ingin memastikan namanya tidak dikenali. Akses Internet Peribadi menawarkan VPN dari $ 3,49 sebulan bersama dengan jaminan wang dikembalikan 7 hari.

Lawati Akses Internet Peribadi

Sekiranya anda ingin menonton video Penyekat Iklan, kami sarankan menggunakan VPN. Di atas, anda melihat beberapa sebab mengapa. Kami telah memberi anda beberapa pilihan yang baik di atas, tetapi anda boleh menemui yang lain di kami VPN teratas 10 senarai. Semuanya akan berfungsi dengan baik, tetapi kami secara khusus membuat pilihan untuk bekerja dengan Penyekat Iklan. Dengan begitu, anda dapat memperoleh kelajuan terbaik tanpa mengira kawasan mana yang ingin anda tonton. Baca panduan kami untuk membantu anda membuat keputusan sebaik mungkin.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me