VPN Percuma KodiKodi adalah program streaming media sumber terbuka yang paling popular di web. Kerana strukturnya, pengguna dapat menggunakan alat hebat ini untuk memaparkan semua media mereka. Anda boleh membuat video, muzik, gambar dan banyak lagi. Ciri lain yang disukai pengguna ialah kemampuan memuat turun tambahan rasmi dan pihak ketiga. Anda boleh menjalankan Kodi pada banyak peranti termasuk Amazon Firesticks, kotak aplikasi Android (sering disebut kotak Kodi), Raspberri Pi, Windows, Mac, dan komputer berasaskan Linux. Dalam catatan ini, kami akan membantu anda mencari VPN percuma terbaik untuk Kodi.

Perkhidmatan VPN
VPN Percuma Ulasan
Had Lawatan
Pelayan Laman web
Lokasi Serentak
Sambungan
ExpressVPN Jaminan 30 Hari IPVanish 148 5
CyberGhost Cap Kelajuan Lawati Laman web 15 1
TunnelBear Muat turun Cap Lawati Laman web 20 1
Langkau angin Muat turun Cap Langkau angin 9 1
ZoogTV Muat turun Cap ZoogTV 3 1
Pintu VPN Pendidikan Lawati Laman web n / a 1

Mengapa anda memerlukan VPN semasa menjalankan add-on Kodi? Terdapat beberapa sebab. Pertama, mari kita mulakan dengan perbezaan antara tambahan rasmi dan pihak ketiga. Alat tambah rasmi disokong oleh pasukan Kodi dan tambahan pihak ketiga dibuat oleh orang lain. Apabila anda memilih salah satu daripada pilihan ini, anda boleh melakukan streaming dari pelbagai sumber yang mereka tawarkan. Itu termasuk tambahan yang mungkin percuma, tetapi dikunci secara geo ke kawasan tertentu. Ini juga akan melindungi privasi anda semasa menggunakan Kodi dan aplikasi lain. Sekarang, mari kita lihat pilihan terbaik anda.

1. VPN terbaik untuk Kodi: ExpressVPN

ExpressVPN

Terdapat dua faktor yang menjadikan ExpressVPN sebagai pilihan yang baik. Itu adalah pilihan MediaStreamer yang digabungkan dengan perkhidmatan pantas Express VPN. Dengan menggunakannya bersama-sama, ini akan membantu anda melepaskan sekatan geo. Kadang-kadang ada tambahan khusus yang disekat di luar kawasan tertentu. Dengan menyambung ke pelayan di negara yang ingin anda lihat, anda dapat menyelesaikan masalah itu. Bersama-sama, anda dapat menikmati pilihan anda tanpa kehilangan kelajuan. Sudah tentu, pelayan VPN masih akan menyulitkan sambungan anda. Walaupun ini tidak percuma, mereka menawarkan jaminan wang dikembalikan selama 30 hari untuk menguji perkhidmatan ini.

  VPN terbaik untuk Playstation 4
CountersLocationsUSA Server Lokasi
94 160 Atlanta, Boston, Chicago, Dallas, Denver, Kansas City, Los Angeles, Miami, Minneapolis, New Jersey, New York, Phoenix, Salt Lake City, San Francisco, San Jose, Santa Monica, Seattle, Tampa, Virginia, Washington, DC

Dalam jadual di atas, anda akan melihat bahawa anda tidak mempunyai masalah dengan sekatan geo. ExpressVPN mempunyai sebilangan pelayan yang terletak di seluruh dunia yang akan membantu anda melindungi privasi anda. Anda pasti dapat menyahsekat kandungan yang disekat geo dan melindungi privasi anda semasa anda menggunakan peranti Kodi kegemaran anda.

Ketika menggunakan ExpressVPN, anda dapat memilih kota mana yang ingin anda sambungkan. Anda tidak dapat memilih pelayan individu, tetapi mereka akan memilih yang terbaik untuk anda. Selepas anda mengatur semuanya, anda boleh memilih bandar anda. Anda sentiasa boleh mengubahnya kemudian jika perlu.

Seperti yang telah kami sebutkan sebelumnya, ada biaya untuk ExpressVPN. Walau bagaimanapun, anda boleh mengharapkan produk berkualiti lebih tinggi daripada yang anda dapat dengan perkhidmatan percuma. Daripada mengambil kesempatan dengan privasi dan keselamatan anda, kami mencadangkan anda mencubanya. Mereka mempunyai ciri senarai panjang bersama dengan perkhidmatan pelanggan yang hebat dan rangkaian yang besar. Anda boleh menggunakan satu akaun VPN ke aplikasi di dalam atau di luar Kodi dengan adil $ 6.67 sebulan.

Lawati ExpressVPN

2. VPN terbaik untuk Kodi: CyberGhost VPN

CyberGhost

CyberGhost ditubuhkan pada tahun 2001 oleh 7 ahli pasukan muda yang bersemangat di Bucharest, Romania. Sejak masa itu syarikat telah berkembang menjadi salah satu perkhidmatan VPN terbesar di dunia. Seperti beberapa perkhidmatan lain yang kami sebutkan, CyberGhost VPN mempunyai penawaran percuma, tetapi mempunyai batasan. Itu termasuk senarai terhad hanya 15 lokasi, sambungan serentak tunggal, pelayan yang lebih perlahan, dan kekurangan lain.

NegaraLokasiServisProtokolSoftwareMonthly18 Mo.Refund
60 80 2960 OpenVPN, PPTP, L2TP / IPSec Tingkap $ 11.99 $ 49.50 45 hari

Sekiranya anda memilih untuk menggunakan versi berbayar, CyberGhost menawarkan gabungan lokasi pelayan, enkripsi yang kuat, dan keupayaan untuk menyekat perkhidmatan streaming popular seperti Netflix, YouTube Red, dan Amazon Prime. Beberapa saluran bahkan membolehkan anda membebaskan sekatan geo untuk beberapa wilayah. Contohnya, anda boleh mengakses kandungan video Amazon Prime di AS, Jerman atau yang lain. Pelanggan Windows juga memberi anda pilihan untuk melayari tanpa nama, melindungi Wi-Fi, torrent tanpa nama, membuka blokir laman web asas (Google, Facebook Instagram, dll.), Dan memilih pelayan.

  VPN terbaik untuk Harry Potter: Wizards Unite

Pelanggan VPN CyberGhost adalah salah satu kegemaran kami. Sangat mudah digunakan dan merangkumi sejumlah ciri canggih untuk membantu melindungi privasi dalam talian anda. Mereka mempunyai pasukan pengembangan di Jerman yang terus menambahkan ciri ke aplikasi pelanggan dan mudah alih. Anda boleh mendaftar untuk mendapatkan akses penuh ke rangkaian CyberGhost dengan hanya $ 2.75 sebulan semasa promosi semasa mereka.

Lawati CyberGhost

3. VPN Percuma Terbaik untuk Kodi: TunnelBear

TunnelBear

Seperti yang anda lihat pada jadual di atas, TunnelBear mempunyai versi percuma. Walau bagaimanapun, terdapat beberapa sekatan berbeza yang anda hadapi. Itu termasuk had muat turun rendah, hanya 20 lokasi pelayan, dan hanya 1 sambungan pada satu masa. Walaupun ia akan berfungsi, had muat turun hanya 500MB. Sekiranya anda merancang untuk streaming, anda mungkin hanya dapat menonton selama beberapa minit sebelum anda mencapai had.

NegaraLokasiServisProtokolSoftwareMonthlyYearlyRefund
20 22 Tidak diketahui OpenVPN, IKEv2, IPSec Perisian VPN $ 9.99 $ 59.88 Tiada

Sudah tentu, TunnelBear mempunyai sebilangan pelayan yang terletak di ketiga-tiga negara di Amerika Utara. Itu adalah popular untuk membantu anda mengatasi beberapa sekatan geo. Sebagai contoh, jika anda ingin menonton tambahan dari Kanada, anda perlu menyambung ke pelayan di sana. Negara lain dengan lokasi pelayan termasuk UK, Jerman, Sepanyol, Belanda, Australia, Hong Kong, Jepun, Perancis, Sweden, Singapura, Denmark, India, Ireland, Itali, Switzerland, Brazil, dan Norway. Walau bagaimanapun, mereka suka menambah lokasi sehingga mereka dapat menambahkan jumlah itu.

Perkhidmatannya agak pantas, tetapi sukar untuk mengetahui berapa banyak pelayan yang mereka ada. Anda juga akan mendapat kelajuan yang lebih baik dengan memilih pelan berbayar mereka. Apa yang boleh anda harapkan adalah penyulitan yang kuat, protokol OpenVPN (yang terbaik tersedia dalam komuniti), dan ciri lain. Anda juga boleh tertawa kerana grafik lucu di laman web mereka. Mereka melakukan pekerjaan yang baik untuk menjadikan VPN menyeronokkan.

Sekiranya anda memutuskan untuk mencuba perkhidmatan berbayar mereka, satu bulan perkhidmatan mereka berharga $ 9,99. Walau bagaimanapun, TunnelBear menawarkan a Diskaun 50% jika anda membeli langganan tahunan dengan harga $ 58.88. Ini bermakna anda dapat setahun perkhidmatan mereka dengan hanya $ 4,99 sebulan.

  VPN terbaik untuk Bumble

Lawati TunnelBear

4. VPN Percuma Terbaik untuk Kodi: Windscribe

Windscribe menawarkan perkhidmatan percuma kepada pengguna mereka. Mereka membenarkan pengguna mempunyai 10GB sebulan dalam trafik, namun ada batasan lain. Sebagai contoh, mereka membenarkan sejumlah 9 lokasi apabila anda memilih pilihan percuma. Sekiranya matlamat anda adalah untuk mengatasi sekatan geo di Kodi, itu mungkin tidak berfungsi dengan baik untuk anda. Selain itu, kami yakin bahawa mereka tidak menawarkan pelbagai protokol atau ciri mereka dalam versi percuma.

NegaraLokasiServisProtokolSoftwareMonthlyYearlyRefund
52 56 300+ OpenVPN, IKEv2 Perisian VPN $ 9.00 $ 90.00 3 hari

Sekiranya anda memutuskan untuk menggunakan versi premium, anda akan mendapat faedah perkhidmatan mewah tanpa harganya. Itu termasuk pelayan di lebih dari 52 negara, penyulitan yang kuat, suis kill terbina dalam, hop ganda, spoofing zon waktu, dan banyak lagi. Perkhidmatan ini juga tersedia untuk semua peranti kegemaran anda. Pertimbangkan untuk mendapatkan versi berbayar untuk membuka sepenuhnya potensi VPN.

Windscribe menggunakan model harga yang sangat sederhana untuk perkhidmatan Pro VPN berbayar mereka. Mereka menawarkan langganan jangka bulanan dan tahunan. Anda dapat sebulan perkhidmatan mereka dengan harga $ 9.00. Seperti banyak penyedia lain, mereka menawarkan potongan harga jika anda membeli pakej tahunan, jangka panjang. Ini bermakna anda dapat setahun perkhidmatan mereka dengan harga $ 7,50 sebulan, ditagih sebagai pembayaran tahunan sebanyak $ 90,00. Ini akan menjimatkan sekitar 17% daripada harga bulanan biasa.

Lawati Windscribe

Walaupun kami fikir kami telah memberi anda pilihan VPN percuma terbaik untuk Kodi, anda harus selalu berhati-hati dengan perkhidmatan percuma. Sering kali, mereka tidak memberi anda faedah atau keselamatan yang anda harapkan. Oleh itu, anda pasti boleh melihat kami VPN teratas 10 senarai. Kami membuat keputusan berdasarkan kebolehpercayaan, kelajuan, keselamatan, dan lokasi pelayan. Mencari pembekal dengan gabungan pelbagai faktor adalah penting. Anda mahu mendapatkan kelajuan terbaik tanpa mengira apa yang anda rancangkan dengan Kodi. Semua pilihan yang kami tawarkan mempunyai rangkaian yang terkenal dan kukuh, jadi tidak ada pilihan yang buruk. Kami harap kami telah membimbing anda ke jalan yang tepat untuk membuat keputusan yang baik.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me