Apex LegendsApex Legends adalah Battle Royale baru yang dihasilkan oleh EA. Permainan ini memberi kelainan baru pada genre dengan memperkenalkan kelas unik yang boleh dipilih oleh setiap pemain. Permainan ini percuma di PC, PS4, dan Xbox One. Kerana permainan dimainkan dalam talian pengguna dapat mengalami ketinggalan. Untuk membantu mengurangkan ketinggalan, saya mengesyorkan VPN. VPN membolehkan anda menukar alamat IP anda ke alamat lain di salah satu lokasi pelayan yang disediakan. Sekiranya anda memilih kawasan yang berdekatan dengan pelayan yang anda mainkan, anda dapat mengalami kelewatan berkurang dan kelajuan yang lebih baik. Lihatlah beberapa VPN terbaik untuk Apex Legends.

RankVPN ServiceVPN Fan
Lawatan Harga
Pelayan Laman web
LokasiNo
Pembunuhan Log
TukarSmart
DNS
1 ExpressVPN $ 6.67 ExpressVPN 160 Kotak pilihan Kotak pilihan Kotak pilihan
2 NordVPN $ 3.49 NordVPN 87 Kotak pilihan Kotak pilihan Kotak pilihan
3 Akses Internet Peribadi $ 2.85 PIA 49 Kotak pilihan Kotak pilihan
4 CyberGhost $ 2.75 CyberGhost 80 Kotak pilihan Kotak pilihan
5 IPVanish $ 3.25 IPVanish 76 Kotak pilihan Kotak pilihan

VPN menyediakan perlindungan kepada pemain profesional yang mereka perlukan. Oleh kerana VPN menyembunyikan alamat IP anda, ia membantu mencegah serangan DDoS. VPN juga akan membantu anda bermain dengan rakan dari negara lain. Sekiranya anda menukar lokasi pemisah anda ke lokasi yang berdekatan, anda boleh bermain dengan rakan di permainan mereka. VPN juga akan membantu anda mengelak firewall di sekolah atau tempat kerja yang membolehkan anda bermain Apex Legends kapan saja dari mana sahaja.

Tanpa berlengah lagi, berikut adalah senarai perkhidmatan VPN terbaik untuk Apex Legends:

1. VPN Terbaik untuk Apex Legends: ExpressVPN

ExpressVPN

Daftar selama 12 bulan dan dapatkan 3 BULAN PERCUMA di VPN # 1 kami

ExpressVPN menyatukan akses VPN cepat dengan MediaStreamer yang bertindak sebagai perkhidmatan DNS Pintar untuk membebaskan akses ke kandungan terhad geo. Perkhidmatan VPN akan membantu menyulitkan sambungan anda dan membuka blokir acara sukan langsung. Anda juga akan mendapat senarai acara hiburan dan sukan langsung terkini di laman web mereka. Berada di Kepulauan Virgin Britain meletakkan ExpressVPN di luar negara 5 mata dan 14 mata. Mereka mengekalkan kebijakan tanpa log yang telah disahkan melalui permintaan undang-undang berprofil tinggi selama ini.

ExpressVPN menguruskan rangkaian VPN yang sangat besar. Di luar Amerika Syarikat, rangkaian ExpressVPN mempunyai ribuan pelayan di lokasi utama untuk melindungi privasi pengguna. Anda boleh menyambung ke rangkaian VPN mereka untuk melindungi privasi anda, membuka blokir penapisan, dan menonton perkhidmatan streaming kegemaran anda dari mana saja.

Mungkin kelebihan terbesar menggunakan ExpressVPN adalah sokongan mereka untuk pelbagai jenis peranti. ExpressVPN menawarkan perisian VPN khusus untuk Windows, Mac, iOS, dan Android. Sambungkan desktop dan mudah alih anda pada masa yang sama dengan sehingga 3 sambungan serentak. Anda juga boleh memasang sambungan web ExpressVPN untuk Chrome atau Firefox. Ingin melindungi seluruh rangkaian rumah anda dengan satu akaun VPN? Sekiranya demikian, anda boleh menggunakan aplikasi penghala ExpressVPN untuk menyiapkannya. Ciri MediaStreamer menambahkan sokongan DNS Pintar ke peranti seperti konsol permainan (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, dll.), Kotak media (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, dll.), Dan Smart TV.

Kupon ExpressVPNJimat 49% dan dapatkan 3 bulan percuma dengan 12 bulan VPN dinilai # 1 kami

ExpressVPN menunjukkan prestasi yang baik dalam ujian kelajuan kami. Mereka adalah pilihan terbaik untuk privasi dan untuk membebaskan sekatan geo. Sokongan pelanggan tersedia 24/7 untuk memberi bantuan dan menjawab sebarang pertanyaan. Nikmati VPN terbaik dengan harga yang lebih rendah kerana ExpressVPN menawarkan jaminan wang dikembalikan selama 30 hari.

Lawati ExpressVPN

2. VPN terbaik untuk Apex Legends: NordVPN

NordVPN

Daftar selama 36 bulan dengan hanya $ 3.49 sebulan (diskaun 70%)

NordVPN berpusat di Panama yang mana beberapa pengguna lebih suka menggunakan syarikat VPN yang sebenarnya beribu pejabat di Amerika Syarikat. Anda akan mendapati bahawa NordVPN mempunyai kehadiran yang kuat di AS dengan pelayan yang terdapat di seluruh negara. Anggota mempunyai akses penuh ke rangkaian mereka di AS dan seterusnya dengan harga yang sangat baik.

Anda akan mendapati bahawa NordVPN mungkin mempunyai gabungan perkhidmatan terbaik untuk harganya jika anda melanggan akaun untuk jangka masa yang lebih lama. Semua pengguna mempunyai akses penuh ke rangkaian dan perisian khusus mereka. Anda boleh berhubung menggunakan klien VPN untuk Windows atau Mac. Mereka juga mempunyai aplikasi mudah alih yang mudah digunakan untuk peranti Android dan iOS (iPhone, iPad). Anda boleh menggunakan pelanjutan penyemak imbas NordVPN untuk Chrome, Firefox, atau Safari. NordVPN menawarkan beberapa ciri privasi lanjutan seperti VPN berganda, pelayan P2P, dan IP khusus yang sangat membantu perkhidmatan ini menonjol.

Ingin mengakses perkhidmatan streaming seperti Netflix, Amazon Prime Video, atau BBC iPlayer dari mana sahaja di dunia? Sekiranya demikian, NordVPN adalah pilihan yang tepat. Mereka adalah satu-satunya perkhidmatan VPN yang masih dapat menyahsekat Netflix. Anda boleh mendaftar untuk mendapatkan perkhidmatan VPN dan SmartDNS tanpa had dengan jaminan wang dikembalikan selama 30 hari.

Lawati NordVPN

3. VPN terbaik untuk Apex Legends: PIA

Akses Internet Peribadi

Daftar selama 12 bulan dengan hanya $ 3.33 sebulan (diskaun 72%)

Akses Internet Peribadi (PIA) memberi pengguna beberapa pilihan yang berbeza. Tidak seperti masa lalu, anda tidak perlu lagi membuat profil untuk setiap pelayan VPN. Sekarang, anda boleh menyambung ke mana-mana lokasi pelayan mereka di 33 negara. Pasukan PIA telah mengatur pelayan mereka mengikut wilayah, negara, dan bandar. Anda akan mendapat kelajuan yang pantas sepanjang masa.

Terdapat banyak pengguna torrent yang menggemari Akses Internet Peribadi. Perkhidmatan ini merangkumi ciri yang akan menghentikan sistem anda daripada berkomunikasi sekiranya sambungan ke perkhidmatan mereka terputus. Maksudnya jika akses VPN yang dienkripsi anda dijatuhkan atas sebab apa pun ia akan membuat anda selamat.

PIA menawarkan klien Windows dan aplikasi lain yang mudah dan senang digunakan. Walau bagaimanapun, anda tidak mahu memandang rendah PIA menawarkan tahap perlindungan privasi yang berbeza bergantung pada keperluan anda. Anda boleh mengawal tahap penyulitan untuk membantu anda mencari keseimbangan yang betul antara privasi dan kelajuan.

Ketika datang ke klien Windows mereka, pasukan PIA telah memasukkan suis membunuh Internet. Suis kill akan mematikan sambungan Internet anda pada bila-bila masa VPN gagal. Itu sangat berguna bagi mereka yang ingin memastikan namanya tidak dikenali. Akses Internet Peribadi memberikan jaminan wang dikembalikan kepada ahli selama 30 hari.

Lawati Akses Internet Peribadi

4. VPN Terbaik untuk Apex Legends: CyberGhost

CyberGhost

Daftar selama 36 bulan dengan hanya $ 2.75 sebulan (diskaun 79%)

CyberGhost ditubuhkan pada tahun 2001 oleh 7 ahli pasukan muda yang bersemangat di Bucharest, Romania. Sejak masa itu syarikat telah berkembang menjadi salah satu perkhidmatan VPN terbesar di dunia. Pasukan yang terdiri daripada 50+ ahli memberi tumpuan untuk melindungi privasi pengguna. Robert Knapp, pengasas bersama dan Ketua Pegawai Eksekutif, terus menerajui pasukan walaupun mereka menyertai kumpulan Crossrider pada tahun 2023. Sejak masa itu, rangkaian CyberGhost telah berkembang dengan cukup.

CyberGhost menawarkan gabungan lokasi pelayan yang bagus, penyulitan yang kuat, dan kemampuan untuk membuka blokir perkhidmatan penstriman popular seperti Netflix, YouTube Red, dan Amazon Prime. Beberapa saluran bahkan membolehkan anda membebaskan sekatan geo untuk beberapa wilayah. Contohnya, anda boleh mengakses kandungan video Amazon Prime di AS, Jerman atau UK. Pelanggan Windows juga memberi anda pilihan untuk melayari tanpa nama, melindungi WiFi, torrent tanpa nama, membuka blokir laman web asas (Google, Facebook Instagram, dll.), Dan memilih pelayan.

Pelanggan VPN CyberGhost adalah salah satu kegemaran kami. Sangat mudah digunakan dan merangkumi sejumlah ciri canggih untuk membantu melindungi privasi dalam talian anda. Mereka mempunyai pasukan pengembangan di Jerman yang terus menambahkan ciri ke aplikasi pelanggan dan mudah alih. Anda boleh mendaftar untuk mendapatkan akses penuh ke rangkaian CyberGhost dengan jaminan wang dikembalikan selama 45 hari.

Lawati CyberGhost

5. VPN Terbaik untuk Apex Legends: IPVanish

IPVanish

Daftar selama 12 bulan dengan hanya $ 5.20 sebulan (diskaun 57%)

Amerika Syarikat adalah rumah bagi beberapa perkhidmatan VPN yang popular, tetapi tidak lebih cepat daripada IPVanish. Kami tahu dari pengalaman peribadi bahawa IPVanish akan berfungsi dengan baik tidak kira di wilayah negara mana anda berada. Pelayan mereka cepat dan perkhidmatan VPN mempunyai lebih banyak lokasi pelayan di Amerika Syarikat daripada kebanyakan penyedia VPN.

Seiring dengan jejak besar di AS, IPVanish menjadi tuan rumah pelayan di setiap benua selain Antartika. Rangkaian VPN mereka secara konsisten menjadi yang terpantas di Amerika Utara dalam ujian kelajuan kami. Anda akan menemui beberapa lokasi pelayan di negara-negara seperti AS dan UK. Anda boleh memilih lokasi atau mendapatkan yang lebih spesifik dengan memilih pelayan individu. IPVanish sangat baik untuk permainan tetapi boleh dilewati kerana tidak dapat menyekat perkhidmatan streaming popular.

Apabila nilai IPVanish sukar ditandingi. Mereka menawarkan akses tanpa had ke rangkaian VPN dan perisian khusus mereka untuk Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick dan banyak lagi. Anda bahkan dapat menyiapkan penghala untuk melindungi setiap peranti di rangkaian anda. Perkhidmatan VPN cukup popular di kalangan pengguna Kodi. Jaminan wang dikembalikan selama 7 hari merangkumi semua ahli baru.

Lawati IPVanish

Sorotan Permainan Apex Legends

Apa yang membezakan Apex Legends daripada Battle Royals yang lain adalah Legends-nya. Mereka watak yang berwarna-warni dan unik. Mereka semua mempunyai kekuatan dan kelemahan masing-masing yang ketika berpasangan membuat pengalaman yang menarik. Permainan dimulakan dengan lapan legenda asas, tetapi para pembangun merancang untuk menambahkan lagi. Permainan ini difokuskan pada pasangan ini. Dalam setiap perlawanan, anda berada dalam skuad tiga orang yang berusaha untuk menandingi 57 yang lain dan memerintah tertinggi. Kerana itu pilihan Legend anda tidak sewenang-wenangnya. Anda perlu memastikan Legends anda mempunyai chemistry yang baik sebelum anda melompat masuk. Legends semasa merangkumi:

 • Bangalore: Seorang askar berusia tiga puluh lima tahun.
  • Taktikal: pelancar asap
  • Pasif: Membolehkan anda berlari lebih pantas semasa ditembak
  • Muktamad: dia memanggil serangan udara
 • Bloodhound: pemburu permainan pengalaman
  • Taktikal: sebentar memerangkap perangkap dan petunjuk musuh
  • Pasif: anda melihat jejak musuh
  • Ultimate: memberi anda peningkatan laju dan menonjolkan musuh
 • Kaustik: perangkap beracun
  • Taktikal: Perangkap gas yang apabila ditembak atau dicetuskan akan meracuni musuh
  • Pasif: Membolehkannya melihat melalui gas racunnya
  • Ultimate: Melancarkan penambahan gen yang besar yang dipenuhi dengan gas Nox-nya
 • Gibraltar: kubu terlindung
  • Taktikal: mencipta perisai kubah yang akan bertahan selama 15 saat
  • Pasif: Mengarahkan pandangan ke bawah menyebabkan dia membuat perisai yang akan melindunginya semasa tujuan anda
  • Ultimate: Dia akan meletakkan mortar konkrit di kawasan yang anda tandakan
 • Lifeline: adalah ubat tempur
  • Taktikal: memanggil drone yang menyembuhkan rakan sepasukan di kawasan kesannya
  • Pasif: item penyembuhan berfungsi lebih cepat dan dia menghidupkan rakan sepasukan dengan lebih cepat
  • Ultimate: menurunkan pakej penjagaan peralatan pertahanan kelas tinggi
 • Mirage: adalah penipu holografik
  • Taktikal: dia meletakkan holografik untuk mengelirukan orang
  • Pasif: ketika dijatuhkan dia berjubah selama lima saat dan menjatuhkan umpan
  • Ultimate: mencipta pasukan umpan semasa dia berjubah
 • Pathfinder: adalah robot yang sangat mudah alih
  • Taktikal: Cangkuk bergulat
  • Pasif: dapat mencari cincin di lokasi seterusnya
  • Ultimate: mencipta garis zip yang boleh digunakan oleh semua orang
 • Wraith: cepat dan mematikan
  • Taktikal: Membolehkannya mengelak peluru dengan memasuki ruang kosongnya
  • Pasif: suara menyedarkan anda mengenai bahaya yang berdekatan
  • Ultimate: membuat portal antara dua lokasi yang boleh digunakan oleh pasukan anda sehingga satu minit

Apex Legends mempunyai aspek umum dari Battle Royale. Anda boleh mencari baju besi dan barang penyembuhan baru semasa anda berlari-lari. Anda dan skuad anda bertarung dengan orang lain untuk mencapai kemenangan dalam mod permainan jenis lelaki terakhir. Apa yang membezakannya adalah strategi yang terlibat dan watak unik. Di kebanyakan Battle Royals, anda bermain sebagai watak tanpa nama yang anda sesuaikan. Permainan ini dapat menghidupkan alam semesta mereka melalui watak-watak keperibadian, kebolehan, dan latar belakangnya yang menambah kedalaman. Apex Legends adalah permainan yang saya pasti anda dan rakan anda gemar bermain.

Sekali lagi saya cadangkan menggunakan VPN untuk memainkan Apex Legends. VPN akan memberi anda alamat IP dari lokasi pelayan yang anda pilih. Ia juga akan meningkatkan prestasi dengan menurunkan ping anda dan melindungi anda dari serangan DDoS. Ini akan membantu anda melewati sekatan geografi dan firewall di sekolah atau tempat kerja.

Nikmati semua kegembiraan semasa anda bermain Apex Legends dalam talian. Sila kongsi siaran ini dengan rakan anda supaya mereka dapat menikmati permainan dari mana saja di dunia dengan VPN. Ikut kami @VPNFan untuk tawaran dan panduan terkini.