BransonBranson, Missouri adalah sebuah bandar yang terletak di Pergunungan Ozark Amerika Syarikat yang ditubuhkan pada tahun 1882. Walaupun penduduknya hanya 11k orang, bandar ini mempunyai beberapa perkara yang mesti dilihat dan menjadi destinasi pelancongan yang popular kerana hubungannya dengan negara muzik termasuk sebilangan teater selebriti. Sekiranya anda akan mengunjungi bandar kecil ini dengan tarikan yang besar, kami mencadangkan anda menggunakan VPN. Sebelum kami memberitahu anda mengapa itu penting, sila lihat VPN terbaik untuk Branson, Missouri.

RankVPN ServiceVPN Fan
Lawatan Harga
Pelayan Laman web
LokasiNo
Penyemak Imbas Log
SambunganSmart
DNS
1 ExpressVPN $ 6.67 ExpressVPN 160 Kotak pilihan Kotak pilihan Kotak pilihan
2 NordVPN $ 3.49 NordVPN 87 Kotak pilihan Kotak pilihan Kotak pilihan
3 IPVanish $ 4.87 IPVanish 76 Kotak pilihan

Walaupun Branson adalah kota kecil, terdapat sejumlah tempat pelancongan di sana. Itu termasuk Muzium Titanic, Silver Dollar City, Lake Rock Lake, Branson Scenic Railway, dan banyak lagi. Oleh kerana semua pelancongan itu, selalu ada banyak bekalan orang yang datang dan pergi ke bandar, dan anda pasti yakin kebanyakan mereka menggunakan WiFi awam. Walaupun ini bagus untuk pelancongan, ia juga bagus untuk penjenayah siber. Tidak ada yang mahu data peribadi mereka dicuri, tetapi jika anda menggunakan WiFi awam tanpa perlindungan, anda menghadapi risiko. Namun, dengan menggunakan VPN, anda membuat sambungan yang selamat dan dienkripsi ke pelayan pilihan anda. Dengan cara itu, anda dapat melindungi privasi anda dari sesiapa sahaja yang ingin merosakkan anda.

Alasan lain untuk menggunakan VPN semasa berada di Branson adalah membantu anda mengelak firewall. Sama ada anda menggunakan WiFi awam atau sambungan dari kolej seperti College of the Ozarks, OTC Table Rock Campus, atau Cofo, kemungkinan anda akan mengalami firewall. Itu adalah perisian untuk menghentikan anda daripada melihat perkara-perkara yang mereka rasa tidak seharusnya anda lihat. Dengan menggunakan VPN dan menyambung ke lokasi lain, anda boleh memperdayakan perisian penyekat untuk menyangka anda berada di tempat lain. Dengan begitu, anda akan dapat melihat kandungan seperti yang anda harapkan.

Apakah VPN Terbaik untuk Branson?

Kita dapat menjawabnya dengan melihat beberapa faktor yang berbeza. Dalam kes ini, keselamatan adalah yang paling penting. Hanya dengan melihat kriteria, kita dapat menentukan apa VPN terbaik untuk Branson.

  • Polisi tanpa log yang ketat ditawarkan kepada pengguna untuk membantu melindungi privasi mereka
  • Penyulitan yang kuat dengan komponen kelas ketenteraan untuk membantu melindungi pengguna daripada penjahat siber
  • Keupayaan untuk mengelilingi firewall ketika berada di Branson dan wilayah
  • Aplikasi mudah alih dan sokongan untuk peranti Amazon Firestick
  • Pelayan Berkelajuan Tinggi yang berfungsi dengan baik pada ujian kelajuan di bandar
  • Kestabilan rangkaian yang tinggi untuk membantu anda mengelakkan terputus
  VPNS terbaik untuk Blustacks

Mari kita lihat lebih mendalam mengenai VPN terbaik untuk digunakan semasa di Branson.

1. VPN terbaik untuk Branson: ExpressVPN

ExpressVPN

Daftar selama 12 bulan dan dapatkan 3 BULAN PERCUMA di VPN # 1 kami

ExpressVPN menyatukan akses VPN cepat dengan MediaStreamer yang bertindak sebagai perkhidmatan DNS Pintar untuk membebaskan akses ke kandungan terhad geo. Perkhidmatan VPN akan membantu menyulitkan sambungan anda dan membuka blokir acara sukan langsung. Anda juga akan mendapat senarai acara hiburan dan sukan langsung terkini di laman web mereka. Berada di Kepulauan Virgin Britain meletakkan ExpressVPN di luar negara 5 mata dan 14 mata. Mereka mengekalkan kebijakan tanpa log yang telah disahkan melalui permintaan undang-undang berprofil tinggi selama ini.

ExpressVPN menguruskan rangkaian VPN yang sangat besar. Di luar Amerika Syarikat, rangkaian ExpressVPN mempunyai ribuan pelayan di lokasi utama untuk melindungi privasi pengguna. Anda boleh menyambung ke rangkaian VPN mereka untuk melindungi privasi anda, membuka blokir penapisan, dan menonton perkhidmatan streaming kegemaran anda dari mana saja.

Ujian kelajuan ExpressVPN BransonAplikasi ExpressVPN membolehkan anda memilih lokasi pelayan ke bandar tetapi anda tidak perlu memilih pelayan tertentu. Sebaliknya, pelanggan akan memilih pelayan terpantas di lokasi pilihan anda. Anda juga perlu tahu bahawa beberapa bandar tidak ditunjukkan pada tab yang disarankan di dalam klien. Anda mungkin menemui masalah itu dengan pelayan di kawasan itu. Cukup pilih tab “Semua”, buka AS, dan kemudian buka Kansas City. Pada ketika ini, anda boleh memilih pelayan di sana. Semasa kami menguji pelayan di sana, kelajuannya adalah 101.78 Mbps.

Mungkin kelebihan terbesar menggunakan ExpressVPN adalah sokongan mereka untuk pelbagai jenis peranti. ExpressVPN menawarkan perisian VPN khusus untuk Windows, Mac, iOS, dan Android. Sambungkan desktop dan mudah alih anda pada masa yang sama dengan sehingga 3 sambungan serentak. Anda juga boleh memasang sambungan web ExpressVPN untuk Chrome atau Firefox. Ingin melindungi seluruh rangkaian rumah anda dengan satu akaun VPN? Sekiranya demikian, anda boleh menggunakan aplikasi penghala ExpressVPN untuk menyiapkannya. Ciri MediaStreamer menambahkan sokongan DNS Pintar ke peranti seperti konsol permainan (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, dll.), Kotak media (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, dll.), Dan Smart TV.

  VPN terbaik untuk TV Pintar Scepter

Kupon ExpressVPNJimat 49% dan dapatkan 3 bulan percuma dengan 12 bulan VPN dinilai # 1 kami

ExpressVPN menunjukkan prestasi yang baik dalam ujian kelajuan kami. Mereka adalah pilihan terbaik untuk privasi dan untuk membebaskan sekatan geo. Sokongan pelanggan tersedia 24/7 untuk memberi bantuan dan menjawab sebarang pertanyaan. Nikmati VPN terbaik dengan harga yang lebih rendah kerana ExpressVPN menawarkan jaminan wang dikembalikan selama 30 hari.

Lawati ExpressVPN

2. VPN terbaik untuk Branson: NordVPN

NordVPN

Daftar selama 36 bulan dengan hanya $ 2.99 sebulan (diskaun 75%)

NordVPN berpusat di Panama yang mana beberapa pengguna lebih suka menggunakan syarikat VPN yang sebenarnya beribu pejabat di Amerika Syarikat. Anda akan mendapati bahawa NordVPN mempunyai kehadiran yang kuat di AS dengan pelayan yang terdapat di seluruh negara. Anggota mempunyai akses penuh ke rangkaian mereka di AS dan seterusnya dengan harga yang sangat baik.

Anda akan mendapati bahawa NordVPN mungkin mempunyai gabungan perkhidmatan terbaik untuk harganya jika anda melanggan akaun untuk jangka masa yang lebih lama. Semua pengguna mempunyai akses penuh ke rangkaian dan perisian khusus mereka. Anda boleh berhubung menggunakan klien VPN untuk Windows atau Mac. Mereka juga mempunyai aplikasi mudah alih yang mudah digunakan untuk peranti Android dan iOS (iPhone, iPad). Anda boleh menggunakan pelanjutan penyemak imbas NordVPN untuk Chrome, Firefox, atau Safari. NordVPN menawarkan beberapa ciri privasi lanjutan seperti VPN berganda, pelayan P2P, dan IP khusus yang sangat membantu perkhidmatan ini menonjol.

Ujian kelajuan NordVPN BransonNordVPN menghoskan sebilangan pelayan di St. Louis. Dari konsol, mengklik pada 3 titik mendatar di sebelah kanan negara, anda boleh mencari kawasan pelayan dan melihat peratusan pelayan yang ada. Kami menguji pelayan yang terletak di St. Louis dan menguji kelajuan ke Kansas City. Kelajuan muat turun adalah 100.11 Mbps.

  VPN Terbaik dengan Alamat IP / IP Statik Khusus

Ingin mengakses perkhidmatan streaming seperti Netflix, Amazon Prime Video, atau BBC iPlayer dari mana sahaja di dunia? Sekiranya demikian, NordVPN adalah pilihan yang tepat. Mereka adalah satu-satunya perkhidmatan VPN yang masih dapat menyahsekat Netflix. Anda boleh mendaftar untuk perkhidmatan VPN dan SmartDNS tanpa had dari hanya $ 2.99 sebulan dengan keahlian 3 tahun.

Lawati NordVPN

3. VPN terbaik untuk Branson: IPVanish

IPVanish

Daftar selama 12 bulan dengan hanya $ 4.87 sebulan (diskaun 60%)

IPVanish adalah perkhidmatan yang sangat popular dan mempunyai banyak pelayan yang terdapat di seluruh dunia. Tidak kira di benua mana anda berada, anda dapat memperoleh prestasi yang baik dari pelayan di sana. Mereka biasanya pantas, dan penyedia mempunyai salah satu rangkaian terbesar di dunia.

Bersama dengan rangkaian dunia yang besar, IPVanish menjadi tuan rumah pelayan di setiap benua selain Antartika. Seperti yang kami sebutkan, mereka biasanya merupakan salah satu penyedia terpantas di pasar. Ia terkenal kerana mempunyai beberapa lokasi pelayan di sejumlah negara. Anda boleh memilih lokasi atau mendapatkan yang lebih spesifik dengan memilih pelayan individu. IPVanish sangat baik untuk melindungi privasi anda tetapi boleh dilewatkan kerana tidak dapat menyekat perkhidmatan streaming popular.

Ujian kelajuan IPVanish BransonIPVanish mempunyai pelayan di seluruh wilayah dan semuanya tersedia untuk anda. Sekiranya anda melihat pelayan yang mempunyai huruf “a” sebagai bagian dari nama pelayannya, mereka adalah yang terpantas dalam rangkaian. Kami menyambung ke pelayan IPVanish di Kansas City. Kelajuannya ialah 109.54 Mbps.

Apabila nilai IPVanish sukar ditandingi. Mereka menawarkan akses tanpa had ke rangkaian VPN dan perisian khusus mereka untuk Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick dan banyak lagi dengan harga $ 7,50 sebulan atau $ 58,49 setahun. Itu menghasilkan hanya $ 4.87 sebulan pada rancangan tahunan. Jaminan wang dikembalikan selama 7 hari merangkumi semua ahli baru.

Lawati IPVanish

Sekiranya anda akan mengunjungi Branson, Mo, anda pasti ingin menggunakan VPN. Walaupun kami telah memberi anda pilihan di atas, terdapat pilihan lain di kami VPN teratas 10 senarai. Mereka semua akan menunjukkan prestasi yang baik, tetapi kami mengoptimumkan pilihan kami untuk bekerja di wilayah Branson. Dengan cara itu, anda akan mendapat akses ke kelajuan terbaik yang terdapat di sana. Dengan membaca panduan kami, anda dapat mengetahui pilihan terbaik adalah untuk keperluan anda.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me