DirecTV BlimpPADA&T melancarkan DirecTV Now sebagai cara untuk mendapatkan kembali bahagian pasaran. Pada tahun 2023 perkhidmatan ini dinamakan semula PADA&T TV Sekarang. Oleh kerana semakin banyak penonton TV bergerak ke arah perkhidmatan streaming dan bukannya menggunakan cara tradisional, syarikat media berupaya untuk terus bertahan. Seperti perkhidmatan lain seperti TV Sling, DirecTV Now ditujukan untuk pemotong tali pusat. Itu adalah kumpulan orang yang semakin banyak yang membuang penyedia TV tradisional untuk perkhidmatan streaming. DirecTV Now menawarkan lebih daripada 100 saluran dengan harga $ 35 sebulan. Sebagai perbandingan, Sling TV menawarkan 50 saluran dengan harga $ 40 sebulan dan pakej premium Playstation Vue menawarkan 100+ saluran berharga $ 55. Mengingat angka-angka itu, tidak sukar untuk melihat mengapa DirecTV Now popular. Lihatlah senarai VPN terbaik kami untuk DirecTV Now.

RankVPN ServicePriceVisitServer
LokasiNo
Pembunuhan Log
TukarSmart
DNS
1 ExpressVPN $ 6.67 ExpressVPN 160 Kotak pilihan Kotak pilihan Kotak pilihan
2 NordVPN $ 3.49 NordVPN 87 Kotak pilihan Kotak pilihan Kotak pilihan
3 Akses Internet Peribadi $ 2.85 PIA 49 Kotak pilihan Kotak pilihan
4 CyberGhost $ 2.75 CyberGhost 80 Kotak pilihan Kotak pilihan
5 IPVanish $ 3.25 IPVanish 76 Kotak pilihan Kotak pilihan

Bahagian yang tidak disenangi mengenai DirecTV Now adalah jumlah aliran serentak yang mereka izinkan. Hanya pada satu atau dua aliran setiap akaun, ini dapat menyukarkan keadaan jika anda mempunyai banyak peranti yang ingin anda gunakan. Ada kemungkinan bilangan aliran akan meningkat seiring dengan berjalannya waktu. Sekiranya anda seorang AT&Pelanggan mudah alih, DirecTV Now adalah tawaran yang baik. Anda boleh menstrimkan perkhidmatan seberapa banyak yang anda suka tanpa menghitung rancangan data anda. Sekiranya anda tidak bersama AT&Dengan mudah alih, ia dapat menggunakan pelan data anda dengan cepat.

Terdapat beberapa saluran penting yang akan ditawarkan dalam pakej ini. Itu termasuk HBO, ESPN, Disney, ABC, dan Cinemax. Seperti yang anda lihat, terdapat banyak pilihan untuk ditonton. Persoalannya, adakah antara muka akan mudah digunakan seperti Hulu atau Netflix.

Sekiranya anda tinggal di AS, ini adalah perkhidmatan yang hebat. Apa yang berlaku sekiranya anda melancong ke luar negara atau anda tidak tinggal di AS? Maka kami akan mencadangkan penggunaan VPN. Ini kerana anda akan dilarang menggunakan perkhidmatan di luar negeri. Pastikan semasa anda mendaftar, anda disambungkan ke pelayan yang berada di AS.

Walaupun anda tidak perlu risau tentang masalah privasi ketika menggunakan DirecTV Now, ada masalah lain yang mungkin memerlukan VPN. Sama ada anda sudah mempunyai akses ke perkhidmatan ini atau anda ingin mendapatkannya, anda perlu berada di AS untuk menonton DirecTV Now. Sekiranya anda cuba menonton dari luar negara, anda akan dilarang menggunakan produk tersebut. Dengan menggunakan VPN dalam situasi ini, anda boleh membuat sambungan selamat dan peribadi ke pelayan di AS. Itu sangat sesuai untuk menonton DirecTV Sekarang di mana sahaja anda berada.

Apa VPN terbaik untuk DirecTV Sekarang?

Untuk membantu kami menentukan senarai VPN terbaik kami untuk DirecTV Sekarang, kami menggunakan beberapa faktor penentu.

  • Rangkaian berkelajuan tinggi penting untuk streaming kandungan
  • Pelbagai lokasi pelayan AS untuk prestasi terbaik
  • Kebolehpercayaan agar kandungan streaming tidak digantung atau disangga
  • Keupayaan untuk membuka blokir perkhidmatan penstriman popular lain juga
  • Aplikasi mudah alih dan sokongan untuk peranti Amazon Firestick
  VPN terbaik untuk Arab Saudi

Sekarang, ke senarai VPN terbaik kami untuk DirecTV Sekarang.

1. VPN Terbaik untuk DirecTV Sekarang (AT&T TV Sekarang): ExpressVPN

ExpressVPN

Daftar selama 12 bulan dan dapatkan 3 BULAN PERCUMA di VPN # 1 kami

ExpressVPN menyatukan akses VPN cepat dengan MediaStreamer yang bertindak sebagai perkhidmatan DNS Pintar untuk membebaskan akses ke kandungan terhad geo. Perkhidmatan VPN akan membantu menyulitkan sambungan anda dan membuka blokir acara sukan langsung. Anda juga akan mendapat senarai acara hiburan dan sukan langsung terkini di laman web mereka. Berada di Kepulauan Virgin Britain meletakkan ExpressVPN di luar negara 5 mata dan 14 mata. Mereka mengekalkan kebijakan tanpa log yang telah disahkan melalui permintaan undang-undang berprofil tinggi selama ini.

ExpressVPN menguruskan rangkaian VPN yang sangat besar. Di luar Amerika Syarikat, rangkaian ExpressVPN mempunyai ribuan pelayan di lokasi utama untuk melindungi privasi pengguna. Anda boleh menyambung ke rangkaian VPN mereka untuk melindungi privasi anda, membuka blokir penapisan, dan menonton perkhidmatan streaming kegemaran anda dari mana saja.

Mungkin kelebihan terbesar menggunakan ExpressVPN adalah sokongan mereka untuk pelbagai jenis peranti. ExpressVPN menawarkan perisian VPN khusus untuk Windows, Mac, iOS, dan Android. Sambungkan desktop dan mudah alih anda pada masa yang sama dengan sehingga 5 sambungan serentak. Anda juga boleh memasang sambungan web ExpressVPN untuk Chrome atau Firefox. Ingin melindungi seluruh rangkaian rumah anda dengan satu akaun VPN? Sekiranya demikian, anda boleh menggunakan aplikasi penghala ExpressVPN untuk menyiapkannya. Ciri MediaStreamer menambahkan sokongan DNS Pintar ke peranti seperti konsol permainan (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, dll.), Kotak media (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, dll.), Dan Smart TV.

Kupon ExpressVPNJimat 49% dan dapatkan 3 bulan percuma dengan 12 bulan VPN dinilai # 1 kami

ExpressVPN menunjukkan prestasi yang baik dalam ujian kelajuan kami. Mereka adalah pilihan terbaik untuk privasi dan untuk membebaskan sekatan geo. Sokongan pelanggan tersedia 24/7 untuk memberi bantuan dan menjawab sebarang pertanyaan. Nikmati VPN terbaik dengan harga yang lebih rendah kerana ExpressVPN menawarkan jaminan wang dikembalikan selama 30 hari.

Lawati ExpressVPN

2. VPN Terbaik untuk DirecTV Sekarang (AT&T TV Sekarang): NordVPNNordVPN

Daftar selama 36 bulan dengan hanya $ 3.49 sebulan (diskaun 70%)

NordVPN berpusat di Panama yang mana beberapa pengguna lebih suka menggunakan syarikat VPN yang sebenarnya beribu pejabat di Amerika Syarikat. Anda akan mendapati bahawa NordVPN mempunyai kehadiran yang kuat di AS dengan pelayan yang terdapat di seluruh negara. Anggota mempunyai akses penuh ke rangkaian mereka di AS dan seterusnya dengan harga yang sangat baik.

  VPN terbaik untuk FUNimation

Anda akan mendapati bahawa NordVPN mungkin mempunyai gabungan perkhidmatan terbaik untuk harganya jika anda melanggan akaun untuk jangka masa yang lebih lama. Semua pengguna mempunyai akses penuh ke rangkaian dan perisian khusus mereka. Anda boleh berhubung menggunakan klien VPN untuk Windows atau Mac. Mereka juga mempunyai aplikasi mudah alih yang mudah digunakan untuk peranti Android dan iOS (iPhone, iPad). Anda boleh menggunakan pelanjutan penyemak imbas NordVPN untuk Chrome, Firefox, atau Safari. NordVPN menawarkan beberapa ciri privasi lanjutan seperti VPN berganda, pelayan P2P, dan IP khusus yang sangat membantu perkhidmatan ini menonjol.

Ingin mengakses perkhidmatan streaming seperti Netflix, Amazon Prime Video, atau BBC iPlayer dari mana sahaja di dunia? Sekiranya demikian, NordVPN adalah pilihan yang tepat. Mereka adalah satu-satunya perkhidmatan VPN yang masih dapat menyahsekat Netflix. Anda boleh mendaftar untuk mendapatkan perkhidmatan VPN dan SmartDNS tanpa had dengan jaminan wang dikembalikan selama 30 hari.

Lawati NordVPN

3. VPN Terbaik untuk DirecTV Sekarang (AT&T TV Sekarang): PIA

Akses Internet Peribadi

Daftar selama 12 bulan dengan hanya $ 3.33 sebulan (diskaun 72%)

Akses Internet Peribadi (PIA) memberi pengguna beberapa pilihan yang berbeza. Tidak seperti masa lalu, anda tidak perlu lagi membuat profil untuk setiap pelayan VPN. Sekarang, anda boleh menyambung ke mana-mana lokasi pelayan mereka di 29 negara. Pasukan PIA telah mengatur pelayan mereka mengikut wilayah, negara, dan bandar. Anda akan mendapat kelajuan yang pantas sepanjang masa.

Terdapat banyak pengguna torrent yang menggemari Akses Internet Peribadi. Perkhidmatan ini merangkumi ciri yang akan menghentikan sistem anda daripada berkomunikasi sekiranya sambungan ke perkhidmatan mereka terputus. Maksudnya jika akses VPN yang dienkripsi anda dijatuhkan atas sebab apa pun ia akan membuat anda selamat.

PIA menawarkan klien Windows dan aplikasi lain yang mudah dan senang digunakan. Walau bagaimanapun, anda tidak mahu memandang rendah PIA menawarkan tahap perlindungan privasi yang berbeza bergantung pada keperluan anda. Anda boleh mengawal tahap penyulitan untuk membantu anda mencari keseimbangan yang betul antara privasi dan kelajuan.

Ketika datang ke klien Windows mereka, pasukan PIA telah memasukkan suis membunuh Internet. Suis kill akan mematikan sambungan Internet anda pada bila-bila masa VPN gagal. Itu sangat berguna bagi mereka yang ingin memastikan namanya tidak dikenali. Akses Internet Peribadi memberikan jaminan wang dikembalikan kepada ahli selama 30 hari.

Lawati Akses Internet Peribadi

4. VPN Terbaik untuk DirecTV Sekarang (AT&T TV Sekarang): CyberGhost

CyberGhost

Daftar selama 36 bulan dengan hanya $ 2.75 sebulan (diskaun 79%)

CyberGhost ditubuhkan pada tahun 2001 oleh 7 ahli pasukan muda yang bersemangat di Bucharest, Romania. Sejak masa itu syarikat telah berkembang menjadi salah satu perkhidmatan VPN terbesar di dunia. Pasukan yang terdiri daripada 50+ ahli memberi tumpuan untuk melindungi privasi pengguna. Robert Knapp, pengasas bersama dan Ketua Pegawai Eksekutif, terus menerajui pasukan walaupun mereka menyertai kumpulan Crossrider pada tahun 2023. Sejak masa itu, rangkaian CyberGhost telah berkembang dengan cukup.

  VPN terbaik untuk Internet Explorer

CyberGhost menawarkan gabungan lokasi pelayan yang bagus, penyulitan yang kuat, dan kemampuan untuk membuka blokir perkhidmatan penstriman popular seperti Netflix, YouTube Red, dan Amazon Prime. Beberapa saluran bahkan membolehkan anda membebaskan sekatan geo untuk beberapa wilayah. Sebagai contoh, anda boleh mengakses kandungan video Amazon Prime di AS, Jerman, atau UK. Pelanggan Windows juga memberi anda pilihan untuk melayari tanpa nama, melindungi WiFi, torrent tanpa nama, membuka blokir laman web asas (Google, Facebook Instagram, dll.), Dan memilih pelayan.

Pelanggan VPN CyberGhost adalah salah satu kegemaran kami. Sangat mudah digunakan dan merangkumi sejumlah ciri canggih untuk membantu melindungi privasi dalam talian anda. Mereka mempunyai pasukan pengembangan di Jerman yang terus menambahkan ciri ke aplikasi pelanggan dan mudah alih. Anda boleh mendaftar untuk mendapatkan akses penuh ke rangkaian CyberGhost dengan jaminan wang dikembalikan selama 45 hari.

Lawati CyberGhost

5. VPN Terbaik untuk DirecTV Sekarang (AT&T TV Sekarang): IPVanish

IPVanish

Daftar selama 12 bulan dengan hanya $ 5.20 sebulan (diskaun 57%)

Amerika Syarikat adalah rumah bagi beberapa perkhidmatan VPN yang popular, tetapi tidak lebih cepat daripada IPVanish. Kami tahu dari pengalaman peribadi bahawa IPVanish akan berfungsi dengan baik tidak kira di wilayah negara mana anda berada. Pelayan mereka cepat dan perkhidmatan VPN mempunyai lebih banyak lokasi pelayan di Amerika Syarikat daripada kebanyakan penyedia VPN.

Seiring dengan jejak besar di AS, IPVanish menjadi tuan rumah pelayan di setiap benua selain Antartika. Rangkaian VPN mereka secara konsisten menjadi yang terpantas di Amerika Utara dalam ujian kelajuan kami. Anda akan menemui beberapa lokasi pelayan di negara-negara seperti AS dan UK. Anda boleh memilih lokasi atau mendapatkan yang lebih spesifik dengan memilih pelayan individu. IPVanish sangat baik untuk permainan tetapi boleh dilewati kerana tidak dapat menyekat perkhidmatan streaming popular.

Apabila nilai IPVanish sukar ditandingi. Mereka menawarkan akses tanpa had ke rangkaian VPN dan perisian khusus mereka untuk Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick dan banyak lagi. Anda bahkan dapat menyiapkan penghala untuk melindungi setiap peranti di rangkaian anda. Perkhidmatan VPN cukup popular di kalangan pengguna Kodi. Jaminan wang dikembalikan selama 7 hari merangkumi semua ahli baru.

Lawati IPVanish

Untuk semua orang yang mencari pilihan lain, anda pasti ingin memberikan kami VPN teratas 10 senaraikan dengan lebih dekat. Kami tidak fikir anda perlu. Kami memilih pilihan kami berdasarkan keselamatan, kelajuan, kebolehpercayaan, harga, dan ketersediaan rangkaian yang besar. Dengan cara itu, anda akan mendapat akses ke kelajuan terbaik di mana sahaja anda memilih untuk menggunakan peranti anda. Dengan menggunakan panduan kami, anda boleh membuat pilihan yang tepat.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me