IndianaIndiana adalah sebuah negeri AS yang terletak di bahagian tengah negara di Tasik Michigan. Ia dipanggil persimpangan jalan AS dan dianggarkan berjumlah 6.69 juta penduduk. Terdapat beberapa sebab yang anda akan dapati untuk mengunjungi kawasan desa yang indah. Beberapa di antaranya termasuk di luar rumah, makanan hebat, Indianapolis Motor Speedway, dan banyak lagi. Sekiranya ada satu sebab anda mesti berkunjung atau banyak alasan, anda boleh menggunakan VPN kapan pun anda boleh. Lihat senarai VPN terbaik kami untuk Indiana dengan cepat.

RankVPN ServiceVPN FanLawatan HargaPelayan Laman webLokasiNoPenyemak Imbas LogSambunganSmartDNS

1 ExpressVPN $ 6.67 ExpressVPN 160 Kotak pilihan Kotak pilihan Kotak pilihan
2 NordVPN $ 3.49 NordVPN 87 Kotak pilihan Kotak pilihan Kotak pilihan
3 CyberGhost $ 2.75 CyberGhost 80 Kotak pilihan Kotak pilihan
4 IPVanish $ 4.87 IPVanish 76 Kotak pilihan
5 Akses Internet Peribadi $ 3.33 PIA 52 Kotak pilihan Kotak pilihan

Oleh kerana jumlah pelancong yang mengambil bahagian dalam semua jenis petualangan di negeri ini, yang tidak mereka inginkan adalah pencurian identiti. Tidak ada yang mahu identiti mereka dicuri, sebab itulah pentingnya menggunakan VPN. Apabila anda melakukannya, anda membuat sambungan selamat dan peribadi ke pelayan VPN pilihan anda. Dengan cara itu, anda akan menjadi lebih sukar bagi mana-mana pencuri siber untuk mendapatkan maklumat peribadi anda.

Sebab seterusnya untuk menggunakan VPN semasa di Indiana ada kaitan dengan pemadaman sukan dan pembatasan geo. Seperti yang anda ketahui, terdapat sebilangan pasukan sukan peringkat teratas yang terletak di negeri ini. Itulah Indiana Pacers dan Indianapolis Colts. Selain itu, anda boleh menemui sebilangan pasukan kolej untuk menikmati sukan. Itu termasuk Purdue dan University of Indiana. Cukup sambungkan ke VPN di wilayah lain atau yang sekarang bergantung pada apa yang anda ingin tonton, dan anda seharusnya dapat menonton seperti biasa.

Apakah VPN Terbaik untuk Indiana?

Untuk pelbagai sukan di Indiana termasuk lumba gelung dan banyak lagi, kami akan menumpukan pada kemampuan untuk membantu anda menjelajahi blok sukan. Walaupun perkara-perkara lain adalah penting, kami akan menggunakan kemampuan menyahsekat terlebih dahulu untuk membantu kami menentukan VPN terbaik untuk Indiana.

  • Keupayaan untuk mengelak pemadaman sukan, larangan geo, dan firewall ketika berada di wilayah Indiana
  • Kestabilan rangkaian yang tinggi sehingga anda tidak perlu risau tentang pemutusan rangkaian
  • Penyedia yang mempunyai pelayan VPN yang berfungsi dengan baik di wilayah Indiana
  • Penyulitan bertaraf tentera yang kuat untuk melindungi privasi anda semasa berada di negeri ini
  • Dasar tiada log yang ketat
  • Aplikasi mudah alih dan sokongan untuk peranti Amazon Firestick

Dan sekarang, perhatikan beberapa VPN terbaik untuk Indiana.

1. VPN terbaik untuk Indiana: ExpressVPN

ExpressVPN

Daftar selama 12 bulan dan dapatkan 3 BULAN PERCUMA di VPN # 1 kami

ExpressVPN menyatukan akses VPN cepat dengan MediaStreamer yang bertindak sebagai perkhidmatan DNS Pintar untuk membebaskan akses ke kandungan terhad geo. Perkhidmatan VPN akan membantu menyulitkan sambungan anda dan membuka blokir acara sukan langsung. Anda juga akan mendapat senarai acara hiburan dan sukan langsung terkini di laman web mereka. Berada di Kepulauan Virgin Britain meletakkan ExpressVPN di luar negara 5 mata dan 14 mata. Mereka mengekalkan kebijakan tanpa log yang telah disahkan melalui permintaan undang-undang berprofil tinggi selama ini.

ExpressVPN menguruskan rangkaian VPN yang sangat besar. Di luar Amerika Syarikat, rangkaian ExpressVPN mempunyai ribuan pelayan di lokasi utama untuk melindungi privasi pengguna mereka. Anda boleh menggunakan rangkaian mereka untuk melindungi privasi anda, membuka blokir penapisan, dan menonton perkhidmatan streaming kegemaran anda dari mana saja.

Aplikasi ExpressVPN membolehkan anda memilih lokasi pelayan ke bandar tetapi anda tidak perlu memilih pelayan tertentu. Sebaliknya, pelanggan akan memilih pelayan terpantas di lokasi pilihan anda. Anda juga perlu tahu bahawa beberapa bandar tidak ditunjukkan pada tab yang disarankan di dalam klien. Anda mungkin menemui masalah itu dengan pelayan di kawasan itu. Cukup pilih tab “Semua”, buka AS, dan kemudian buka Chicago. Pada ketika ini, anda boleh memilih pelayan di sana. Kami menyambung ke pelayan di Chicago dan menguji kepantasan ke Indianapolis, Fort Wayne, dan South Bend dengan hasil yang sangat baik. Kelajuan muat turun hampir 130 Mbps di ketiga-tiga bandar.

Ujian kelajuan ExpressVPN Indiana

Mungkin kelebihan terbesar menggunakan ExpressVPN adalah sokongan mereka untuk pelbagai jenis peranti. ExpressVPN menawarkan perisian VPN khusus untuk Windows, Mac, iOS, dan Android. Sambungkan dari desktop dan mudah alih anda pada masa yang sama dengan sehingga 3 sambungan serentak. Anda juga boleh memasang sambungan web ExpressVPN untuk Chrome atau Firefox. Ingin melindungi seluruh rangkaian rumah anda dengan satu akaun VPN? Sekiranya demikian, anda boleh menggunakan aplikasi penghala ExpressVPN untuk menyiapkan semua. Ciri MediaStreamer menambahkan sokongan DNS Pintar ke peranti seperti konsol permainan (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, dll.), Kotak media (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, dll.), Dan Smart TV.

Kupon ExpressVPNJimat 49% dan dapatkan 3 bulan percuma dengan 12 bulan VPN dinilai # 1 kami

ExpressVPN menunjukkan prestasi yang baik dalam ujian kelajuan kami. Mereka adalah pilihan terbaik untuk privasi dan untuk membebaskan sekatan geo. Sokongan pelanggan tersedia 24/7 untuk memberi bantuan dan menjawab sebarang pertanyaan. Nikmati VPN terbaik dengan harga yang rendah kerana ExpressVPN menawarkan jaminan wang dikembalikan selama 30 hari.

Lihat Tawaran ExpressVPN

2. VPN terbaik untuk Indiana: NordVPN

NordVPN

Daftar selama 36 bulan dengan hanya $ 3.49 sebulan (diskaun 70%)

NordVPN berpusat di Panama yang mana beberapa pengguna lebih suka menggunakan syarikat VPN yang sebenarnya beribu pejabat di Amerika Syarikat. Anda akan mendapati bahawa NordVPN mempunyai kehadiran yang kuat di AS dengan pelayan yang terdapat di seluruh negara. Anggota mempunyai akses penuh ke rangkaian mereka di AS dan seterusnya dengan harga yang sangat baik.

Anda akan mendapati bahawa NordVPN mungkin mempunyai gabungan perkhidmatan terbaik dengan harga jika anda melanggan akaun jangka panjang. Semua pengguna mempunyai akses penuh ke rangkaian dan perisian khusus mereka. Anda boleh berhubung menggunakan klien VPN untuk Windows atau Mac. Mereka juga mempunyai aplikasi mudah alih yang mudah digunakan untuk kedua-dua peranti Android dan iOS (iPhone, iPad).

NordVPN mengehoskan sebilangan pelayan di Chicago (bandar terdekat). Dari konsol, mengklik pada 3 titik mendatar di sebelah kanan negara, anda boleh mencari kawasan pelayan dan melihat peratusan pelayan yang ada. Kami menyambung ke pelayan yang terletak di Chicago dan menguji kelajuannya ke Indianapolis, Fort Wayne, dan South Bend. Kelajuan muat turun dari 121 Mbps hingga 128 Mbps.

Ujian kelajuan Indiana NordVPN

Ingin mengakses perkhidmatan streaming seperti Netflix, Amazon Prime Video, atau BBC iPlayer dari mana sahaja di dunia? Sekiranya demikian, NordVPN adalah pilihan yang tepat. Mereka adalah satu-satunya perkhidmatan VPN yang masih dapat menyahsekat Netflix. Anda boleh mendaftar untuk perkhidmatan VPN dan SmartDNS tanpa had dari hanya $ 3,49 sebulan dengan keahlian 3 tahun.

Lihat Tawaran NordVPN

3. VPN terbaik untuk Indiana: CyberGhost

CyberGhost

Daftar selama 36 bulan dengan hanya $ 2.75 sebulan (diskaun 79%)

CyberGhost ditubuhkan pada tahun 2001 oleh 7 ahli pasukan muda yang bersemangat di Bucharest, Romania. Sejak masa itu syarikat telah berkembang menjadi salah satu perkhidmatan VPN terbesar di dunia. Pasukan yang terdiri daripada 50+ ahli memberi tumpuan untuk melindungi privasi pengguna. Robert Knapp, pengasas bersama dan Ketua Pegawai Eksekutif, terus menerajui pasukan walaupun mereka menyertai kumpulan Crossrider pada tahun 2023. Sejak masa itu, rangkaian CyberGhost telah berkembang dengan cukup.

CyberGhost menawarkan gabungan lokasi pelayan yang bagus, penyulitan yang kuat, dan kemampuan untuk membuka blokir perkhidmatan penstriman popular seperti Netflix, YouTube Red, dan Amazon Prime. Beberapa saluran bahkan membolehkan anda membebaskan sekatan geo untuk beberapa wilayah. Contohnya, anda boleh mengakses kandungan video Amazon Prime di AS, Jerman atau UK. Pelanggan Windows juga memberi anda pilihan untuk melayari tanpa nama, melindungi WiFi, torrent tanpa nama, membuka blokir laman web asas (Google, Facebook Instagram, dll.), Dan memilih pelayan.

Oleh kerana kami ingin menguji pelayan di Atlanta, Georgia, kami membuka klien Windows dan mengembangkan antara muka. Dari sana anda ingin mengklik tab “Semua Pelayan” jika belum aktif. Tatal ke AS dan klik di sebelah kanan bintang. Ini akan memaparkan senarai lengkap pelayan di AS. Rangkaian CyberGhost merangkumi beberapa pelayan di Chicago. Kami berhubung dengan salah satu dari mereka dan menguji persembahannya ke Indianapolis, Fort Wayne, dan South Bend. Seperti yang anda lihat, kelajuan muat turun kami antara 116 Mbps dan 121 Mbps.

Ujian kelajuan CyberGhost Indiana

Pelanggan VPN CyberGhost adalah salah satu kegemaran kami. Sangat mudah digunakan dan merangkumi sejumlah ciri canggih untuk membantu melindungi privasi dalam talian anda. Mereka mempunyai pasukan pengembangan di Jerman yang terus menambahkan ciri ke aplikasi pelanggan dan mudah alih. Anda boleh mendaftar untuk mendapatkan akses penuh ke rangkaian CyberGhost dari hanya $ 2.75 sebulan semasa promosi mereka sekarang.

Lihat tawaran CyberGhost

4. VPN terbaik untuk Indiana: IPVanish

IPVanish

Daftar selama 12 bulan dengan hanya $ 4.87 sebulan (diskaun 60%)

IPVanish menawarkan beberapa pelayan di kawasan itu, jadi anda seharusnya tidak mempunyai masalah di sana. Anda juga dapat mengharapkan kepantasan yang cepat di lokasi di beberapa tempat di dunia. Oleh kerana itu, kami memilih IPVanish sebagai salah satu pilihan masuk kami untuk digunakan semasa berada di Indiana.

Selain cukup banyak liputan di berbagai wilayah Eropah, IPVanish menjadi tuan rumah pelayan di setiap benua selain Antartika. Rangkaian menghasilkan kelajuan yang hebat dan mereka menunjukkan prestasi yang baik pada ujian kelajuan kami. Anda boleh memilih lokasi atau pelayan individu dari menu lungsur turun.

Kami baru saja menyebut bahawa IPVanish mempunyai pelayan di seluruh wilayah dan semuanya tersedia untuk anda. Sekiranya anda melihat pelayan yang mempunyai huruf “a” sebagai bagian dari nama pelayannya, mereka adalah yang terpantas dalam rangkaian. Kami menyambung ke pelayan IPVanish di Chicago dan diuji ke Indianapolis, Fort Wayne, dan South Bend. Kelajuannya berkisar antara 123 Mbps hingga 128 Mbps.

Ujian kelajuan IPVanish Indiana

Apabila nilai IPVanish sukar ditandingi. Mereka menawarkan akses tanpa had ke rangkaian VPN dan perisian khusus mereka untuk Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick dan banyak lagi dengan harga $ 7,50 sebulan atau $ 58,49 setahun. Itu menghasilkan hanya $ 4.87 sebulan pada rancangan tahunan. Jaminan wang dikembalikan selama 7 hari merangkumi semua ahli baru.

Lihat tawaran IPVanish

5. VPN terbaik untuk Indiana: PIA

Akses Internet Peribadi

Daftar selama 12 bulan dengan hanya $ 3.33 sebulan (diskaun 67%)

Akses Internet Peribadi (PIA) memberi pengguna beberapa pilihan yang berbeza. Tidak seperti masa lalu, anda tidak perlu lagi membuat profil untuk setiap pelayan VPN. Sekarang, anda boleh menyambung ke mana-mana lokasi pelayan mereka di 33 negara. Seperti yang anda lihat di bawah, pasukan PIA telah mengatur pelayan mereka mengikut wilayah, negara, dan bandar. Lokasi pelayan disenaraikan mengikut urutan abjad mengikut negara.

Terdapat banyak pengguna torrent yang menggemari Akses Internet Peribadi. Perkhidmatan ini merangkumi ciri yang akan menghentikan sistem anda daripada berkomunikasi sekiranya sambungan ke perkhidmatan mereka terputus. Maksudnya jika akses VPN yang dienkripsi anda dijatuhkan atas sebab apa pun ia akan membuat anda selamat.

PIA menawarkan klien Windows dan aplikasi lain yang mudah dan senang digunakan. Walau bagaimanapun, anda tidak mahu memandang rendah PIA menawarkan tahap perlindungan privasi yang berbeza bergantung pada keperluan anda. Anda boleh mengawal tahap penyulitan untuk membantu anda mencari keseimbangan yang betul antara privasi dan kelajuan. Seperti yang anda lihat, ujian kelajuan kami menunjukkan bahawa PIA menunjukkan prestasi yang baik di rantau ini. Kami menyambung ke pelayan Chicago dan menguji kelajuannya ke Indianapolis, Fort Wayne, dan South Bend dengan hasil dari 121 Mbps hingga 126 Mbps.

Ujian kelajuan PIA Indiana

Ketika datang ke klien Windows mereka, pasukan PIA telah memasukkan suis membunuh Internet. Suis kill akan mematikan sambungan Internet anda pada bila-bila masa VPN gagal. Itu sangat berguna bagi mereka yang ingin memastikan namanya tidak dikenali. Akses Internet Peribadi menawarkan VPN dari hanya $ 3,33 sebulan.

Lihat tawaran PIA

Seperti yang anda lihat, pasti ada beberapa pilihan hebat untuk digunakan semasa berada di Indiana. Walau bagaimanapun, jika anda mahukan pilihan lain, sila lihat pilihan kami senarai VPN teratas 10. Semuanya akan berfungsi dengan baik, tetapi kami membuat pilihan berdasarkan beberapa faktor untuk mengoptimumkannya untuk Indiana. Tidak kira apa yang anda rancangkan di sana, perlindungan VPN adalah idea yang baik. Dengan menggunakan panduan kami, anda dapat melindungi privasi anda dan membuat keputusan sebaik mungkin.