Rome, ItaliItali adalah negara Eropah dan rumah bagi salah satu budaya terbesar sepanjang masa, bangsa Rom. Negara yang sangat maju ini mempunyai ekonomi kelapan terbesar di dunia dan menyokong 61 juta orang. Itali juga terkenal dengan iklimnya yang sederhana, makanannya enak, dan sayangnya sekarang, undang-undang anti-cetak rompak. Undang-undang baru ini adalah antara yang paling ketat di dunia. Itu menjadikan Itali tempat yang bagus untuk menggunakan VPN.

Sudah tentu, terdapat pelbagai kumpulan yang bimbang akan kesannya undang-undang baru ini dan juga perubahan mendasar cara undang-undang tersebut ditulis. Sebahagian daripada kumpulan ini bimbang tentang cara undang-undang tersebut dapat diterapkan dalam penulisan politik. Namun, yang lain bimbang tentang pelanggaran hak peribadi pengguna dan merasa jika hak mereka dapat dilupakan dengan cara ini, apa yang berlaku di masa depan?

RankVPN ServiceVPN Fan
Pelayan PriceVisit
LokasiNo
Penyemak Imbas Log
SambunganSmart
DNS
1 ExpressVPN $ 6.67 ExpressVPN 160 Kotak pilihan Kotak pilihan Kotak pilihan
2 NordVPN $ 3.49 NordVPN 87 Kotak pilihan Kotak pilihan Kotak pilihan
3 Akses Internet Peribadi $ 2.85 PIA 49 Kotak pilihan Kotak pilihan
4 CyberGhost $ 2.75 CyberGhost 80 Kotak pilihan Kotak pilihan
5 IPVanish $ 3.25 IPVanish 76 Kotak pilihan

Undang-undang baru itu mengejar pemain utama pasaran. Sekiranya terdapat pelanggaran, notis diterbitkan dan dihantar ke pengadilan. Setelah pengadilan memutuskan, ISP mempunyai 3-5 hari kerja untuk menjatuhkan pesalah dan menyekat laman web dari mengakses, walaupun laman web tersebut berada di luar Itali. Sekiranya tidak mematuhi ketetapan ini pada waktunya, akan dikenakan denda 250 ribu Euro setiap kejadian. Undang-undang tidak secara khusus menyebutkan bahawa ISP akan membayar semua kos blok laman web, tetapi sepertinya demikian. Walaupun, jika Anda masih ingin mengakses laman web ini, Anda dapat melakukannya dengan menggunakan VPN.

Berikut adalah beberapa sebab untuk menggunakan VPN di Itali. Seperti yang anda lihat, ISP diminta untuk menyekat laman web tertentu yang dirasakan berbahaya bagi hak cipta. Sekiranya anda percaya pada netraliti bersih, anda mahukan kebebasan untuk pergi ke laman web yang anda mahukan. Dimaklumkan bahawa anda disekat dari laman web kadang-kadang menyebabkan orang mencari kaedah alternatif. VPN akan membolehkan anda mengakses kandungan yang disekat.

  VPN Terbaik untuk Usaha Kecil

Walaupun Itali memerlukan sedikit perlindungan dari organisasi swasta dalam penyimpanan data, pemerintah Itali nampaknya dikecualikan dari peraturan ini. Mereka dapat memantau anda dengan alasan apa pun yang mereka rasa perlu dan mungkin menyimpan data mengenai anda sehingga enam bulan. Dengan peraturan pemantauan yang terlalu tinggi seperti itu, anda ingin mengamankan data anda dengan menggunakan VPN.

Jadi bagaimana VPN berfungsi? Bahagian itu senang. Langkah pertama anda ialah memuat turun perisian. Setelah selesai, pilih negara untuk dihubungkan dan tekan butang sambung. Apa yang akan dilakukan adalah membuat sambungan yang selamat dan disulitkan ke pelayan di negara lain, oleh itu melindungi privasi anda. Dengan memilih negara yang ingin anda gunakan, anda dapat mengelak dari sekatan geo atau penyekat laman web ISP. Walaupun Netflix menyatakan bahawa mereka merancang untuk melancarkan versi Itali pada bulan Oktober, anda tidak perlu menunggu. Sekiranya anda ingin menonton Netflix di AS, dengan syarat anda mempunyai langganan berbayar, yang harus anda lakukan ialah menyambung ke pelayan di sana dan mendapatkan akses ke perkara-perkara seolah-olah anda berada di AS secara fizikal. Perkara yang sama juga dapat dinyatakan untuk wilayah atau kawasan lain yang ingin anda sambungkan.

Mudah-mudahan sekarang, kami telah menjelaskan bahawa ada sebab-sebab besar untuk menggunakan VPN. Pilihan yang anda pilih bergantung kepada tujuan tertentu. Namun, kami mempunyai beberapa idea khusus untuk Itali. Pilihan di sini semuanya menawarkan tahap penyulitan yang selamat, namun, menggunakan protokol OpenVPN akan menjadi pilihan terbaik anda bila mungkin. Sekiranya anda berminat untuk mencuba salah satu daripada banyak perkhidmatan streaming, OpenVPN (UDP) akan menjadi pilihan terbaik anda untuk streaming. Untuk rangkaian mudah alih, anda juga boleh memeriksa protokol lain termasuk IKEv2 dan L2TP untuk perlindungan privasi.

  VPN terbaik untuk Aplikasi iFunny Meme

Sekiranya anda ingin mengamankan data anda atau membuka blokir kandungan, cadangan kami adalah menggunakan IPVanish. Mereka tidak menyimpan log dan mempunyai ciri kill kill, jadi ini akan memastikan penyemakan imbas anda selamat. Sekiranya anda ingin memasuki Netflix lebih awal atau mencuba yang lain, IPVanish masih merupakan pilihan terbaik anda. Mereka mempunyai rangkaian terpantas di Amerika Utara dan Eropah dan juga menawarkan pelanggan mudah alih, jadi anda hanya perlu berhubung, dan anda dapat melakukan streaming dari pasar besar bahkan sebelum Netflix tiba secara rasmi. Tidak perlu dikatakan, jumlah judul di Itali akan disingkat jika dibandingkan dengan Pasar AS, jadi menjaga perkhidmatan tidak akan menjadi idea buruk.

Sekiranya matlamat anda hanya untuk menonton kandungan terhad geo, cadangan kami adalah IPVanish atau ExpressVPN. Kedua-duanya menyulitkan lalu lintas, tetapi ExpressVPN juga menyertakan SmartDNS dengan VPN mereka untuk membolehkan anda mengakses kandungan yang disekat tanpa pengurangan kecepatan penyulitan. Namun, jika anda mempunyai internet berkelajuan tinggi, lapisan perlindungan tambahan bernilai kekurangan defisit kelajuan yang mungkin anda hadapi. Selagi ia tidak mempengaruhi kualiti, tidak ada alasan untuk melulu dengan keselamatan.

Bergayut oleh kami 10 perkhidmatan VPN teratas senaraikan jika anda mahukan pilihan lain, tetapi kami bayangkan anda akan dipenuhi dengan pilihan kami. Kami memilih perkhidmatan ini daripada yang lain berdasarkan kelajuan, harga, lokasi wilayah, dan keselamatan. Kami juga mencari penyedia dengan rangkaian pelayan VPN yang baik di EU.

Penyedia VPN yang boleh dipercayai akan melindungi data anda, serta menyediakan rangkaian pantas untuk streaming kandungan definisi tinggi dari negara lain. Memelihara ciri-ciri internet yang bebas dan terbuka dengan VPN. Tidak kira alasan anda menggunakannya, anda haruslah menentukan mana kandungan yang boleh diterima. Lindungi privasi anda dan buka blokir saluran dari dalam Itali dengan VPN.

  VPN terbaik untuk Samsung Galaxy S10
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me