VPN KodiKodi, yang sebelumnya dikenali sebagai XBMC, adalah pemain media sumber terbuka. Perisian ini percuma. Anda boleh memuat turun versi Kodi dan binaan pengembangan untuk pelbagai peranti. Pasang Kodi pada Windows, Mac, Linux, iOS (jailbroken), Android, Raspberry Pi dan banyak lagi. Anda akan menemui sebilangan pemain media yang menyokong Kodi. Amazon Fire TV Stick, Matricom G-Box, dan DroidBOX semuanya adalah pilihan yang popular. Tanpa mengira peranti, anda memilih untuk Kodi, anda memerlukan VPN yang pantas dan boleh dipercayai untuk melindungi privasi anda dan melepaskan sekatan geo.

Bermula dengan Pemain Media Kodi / XBMC

Sekiranya anda baru menggunakan Kodi, ada baiknya anda mempunyai panduan untuk memulakan. Kami menggunakan panduan dari KodiReviews untuk memasang Kodi dan sejumlah alat tambah yang popular. Terdapat beratus-ratus tambahan yang ada. Anda akan mendapat senarai tambahan rasmi langsung di Kodi.tv laman web. Panduan untuk tambahan tidak rasmi yang popular boleh didapati di Troypoint.

Terdapat banyak laman web yang berkaitan dengan Kodi di luar sana tetapi ini adalah beberapa kegemaran kami. Penting untuk mencari laman web yang mengikuti perkembangan terkini Kodi addon. Laman web yang disenaraikan di atas dikemas kini secara berkala sehingga semuanya merupakan sumber yang baik. Sebaik sahaja anda memasang Kodi dengan beberapa tambahan, langkah seterusnya adalah mencari VPN.

Mencari VPN Terbaik untuk Kodi

Apabila mempertimbangkan VPN mana yang terbaik untuk Kodi, anda pasti ingin memutuskan platform mana yang anda rancangkan untuk menjalankan perisian Kodi. Sebagai contoh, jika anda merancang untuk menjalankan Kodi di Windows, pemilihan VPN jauh lebih luas daripada mereka yang merancang untuk menjalankan Kodi di Raspberry Pi. VPN yang akan kami paparkan dalam catatan ini sangat sesuai untuk pelbagai susunan Kodi. Sekiranya anda seperti kami, suatu hari anda mungkin mahu menonton di komputer riba dan melalui kotak set-top kegemaran anda pada hari berikutnya. Mari lihat beberapa VPN yang memberi anda fleksibiliti untuk beralih antara peranti.

RankVPN ServiceVPN Fan
Lawatan Harga
Pelayan Laman web
LokasiNo
Penyemak Imbas Log
SambunganSmart
DNS
1 ExpressVPN $ 6.67 ExpressVPN 160 Kotak pilihan Kotak pilihan Kotak pilihan
2 NordVPN $ 3.49 NordVPN 87 Kotak pilihan Kotak pilihan Kotak pilihan
3 Akses Internet Peribadi $ 2.97 PIA 52 Kotak pilihan Kotak pilihan
4 CyberGhost $ 2.75 CyberGhost 112 Kotak pilihan Kotak pilihan
5 IPVanish $ 5.20 IPVanish 76 Kotak pilihan Kotak pilihan

Oleh kerana semakin banyak pengguna Kodi beralih ke perangkat Android untuk menonton konten kegemaran mereka, kami memastikan untuk memilih perkhidmatan VPN yang memiliki aplikasi Android. Kami juga memilih VPN yang mempunyai fitur keselamatan tambahan seperti suis kill VPN untuk membantu melindungi privasi anda. Kriteria terakhir yang kami pertimbangkan dalam menentukan VPN terbaik untuk Kodi adalah ukuran dan prestasi rangkaian. Anda mahu VPN dengan lokasi pelayan di seluruh dunia membebaskan sekatan geo. Tidak perlu dikatakan bahawa anda memerlukan VPN pantas untuk menstrimkan kandungan HD. Semua VPN dalam senarai kami sesuai untuk tugas tersebut. Mereka dengan baik memberikan pelawat istimewa kepada para pengunjung kami yang sangat dihargai.

  Layanan Proksi Socks5 Terbaik

1. VPN terbaik untuk Kodi: ExpressVPN

ExpressVPN

Daftar selama 12 bulan dan dapatkan 3 BULAN PERCUMA di VPN # 1 kami

ExpressVPN menyatukan akses VPN cepat dengan MediaStreamer yang bertindak sebagai perkhidmatan DNS Pintar untuk membebaskan akses ke kandungan terhad geo. Perkhidmatan VPN akan membantu menyulitkan sambungan anda dan membuka blokir acara sukan langsung. Anda juga akan mendapat senarai acara hiburan dan sukan langsung terkini di laman web mereka.

Seperti yang anda lihat dalam jadual di atas, anda tidak akan menghadapi masalah dengan pembatasan geo semasa menggunakan ExpressVPN. Mereka mempunyai sebilangan pelayan yang terdapat di mana-mana untuk membantu anda melindungi privasi anda. Sama ada anda ingin melindungi privasi anda atau ingin mengelilingi kandungan yang disekat geo, anda boleh mencapai kedua-dua tujuan dengan menggunakan ExpressVPN dengan peranti Kodi kegemaran anda.

Apabila anda menggunakan ExpressVPN dengan Kodi, anda boleh memilih untuk menyambung ke bandar tertentu. Walaupun anda tidak dapat memilih pelayan individu, mereka akan memilih pilihan terbaik untuk anda. Sebaik sahaja anda mengatur semuanya, anda mesti memilih bandar anda. Sudah tentu, anda boleh menukar pilihan dengan mudah.

Kupon ExpressVPNJimat 49% dan dapatkan 3 bulan percuma dengan 12 bulan VPN dinilai # 1 kami

ExpressVPN menunjukkan prestasi yang baik dalam ujian kelajuan kami. Mereka adalah pilihan terbaik untuk privasi dan untuk membebaskan sekatan geo. Sokongan pelanggan tersedia 24/7 untuk memberi bantuan dan menjawab sebarang pertanyaan. Nikmati VPN terbaik dengan harga yang lebih rendah kerana ExpressVPN menawarkan jaminan wang dikembalikan selama 30 hari.

Lawati ExpressVPN

2. VPN terbaik untuk Kodi: NordVPN

NordVPN

Daftar selama 36 bulan dengan hanya $ 3.49 sebulan (diskaun 70%)

NordVPN berpusat di Panama yang mana beberapa pengguna lebih suka menggunakan syarikat VPN yang sebenarnya beribu pejabat di Amerika Syarikat. Anda akan mendapati bahawa NordVPN mempunyai kehadiran yang kuat di AS dengan pelayan yang terdapat di seluruh negara. Anggota mempunyai akses penuh ke rangkaian mereka di AS dan seterusnya dengan harga yang sangat baik.

Anda akan mendapati bahawa NordVPN mungkin mempunyai gabungan perkhidmatan terbaik dengan harga jika anda melanggan akaun jangka panjang. Semua pengguna mempunyai akses penuh ke rangkaian dan perisian khusus mereka. Anda boleh berhubung menggunakan klien VPN untuk Windows atau Mac. Mereka juga mempunyai aplikasi mudah alih yang mudah digunakan untuk kedua-dua peranti Android dan iOS (iPhone, iPad).

  VPN terbaik untuk Roku Ultra

Ingin mengakses perkhidmatan streaming seperti Netflix, Amazon Prime Video, atau BBC iPlayer dari mana sahaja di dunia? Sekiranya demikian, NordVPN adalah pilihan yang tepat. Mereka adalah satu-satunya perkhidmatan VPN yang masih dapat menyahsekat Netflix. Anda boleh mendaftar untuk mendapatkan perkhidmatan VPN dan SmartDNS tanpa had dengan jaminan wang dikembalikan selama 30 hari.

Lawati NordVPN

3. VPN terbaik untuk Kodi: PIA

Akses Internet Peribadi

Daftar selama 12 bulan dengan hanya $ 3.33 sebulan (diskaun 72%)

Akses Internet Peribadi (PIA) adalah pilihan terakhir dalam senarai VPN terbaik kami untuk Kodi. PIA telah membina reputasi hebat dalam komuniti berkongsi fail. Mereka mendapat populariti berdasarkan nilai dan terus membangun momentum selama bertahun-tahun. Anda akan dapati bahawa PIA menyediakan perkhidmatan VPN yang mantap. Sekali lagi, rangkaian mereka lebih kecil daripada IPVanish tetapi mereka mempunyai lokasi pelayan yang cukup untuk memberikan pilihan yang baik kepada pengguna Kodi. Kami mendapati bahawa PIA kadang-kadang lebih perlahan, itulah sebabnya mereka tidak berada di kedudukan yang lebih tinggi dalam senarai kami. Kami mahukan kelajuan tertinggi untuk streaming kandungan HD. Akses Internet Peribadi memberikan jaminan wang dikembalikan selama 7 hari kepada ahli.

Pasukan Akses Internet Persendirian terletak di Los Angeles. Mereka menyokong pelbagai inisiatif privasi dalam talian. Mereka adalah penyumbang utama kepada organisasi seperti Electronic Frontier Foundation, Fight For the Future, dan The Internet Defense League. Mereka juga bekerjasama dengan syarikat teknologi terkenal lain untuk menyokong LA Hacks setiap tahun. Anda akan dapati PIA disebut dalam istilah yang terang di laman web seperti TorrentFreak. Mereka telah membina reputasi mereka sebagai perkhidmatan VPN tanpa log yang murah. Kita harus menyebutkan bahawa semua pilihan dalam senarai kami adalah VPN tanpa log. Ini bermaksud bahawa mereka tidak menjejaki penggunaan anda semasa disambungkan.

Memilih VPN yang betul selalu penting, tetapi terutama ketika anda bergantung padanya untuk melindungi privasi anda. VPN percuma bukan jawapannya seperti yang disahkan oleh kisah seram. Fikirkan mengenainya. Kos syarikat seperti ExpressVPN, NordVPN, dan PIA memerlukan banyak wang untuk menambah pelayan dan lebar jalur. Belum lagi kos pembangunan dan semua perkara lain yang memerlukan perkhidmatan VPN yang besar. Itu tidak dapat dilaksanakan dengan model percuma. Sekiranya anda tidak membayar VPN, kemungkinan besar produk anda. Saya tidak tahu mengenai anda, tetapi kami tidak mahu dikesan dalam talian oleh sesiapa sahaja termasuk VPN kami. VPN dalam senarai kami akan menghormati privasi anda.

  VPN Terbaik untuk Membuka Blokir Pinterest

Lawati Akses Internet Peribadi

4. VPN terbaik untuk Kodi: CyberGhost

CyberGhost

Daftar selama 36 bulan dengan hanya $ 2.75 sebulan (diskaun 79%)

CyberGhost ditubuhkan pada tahun 2001 oleh 7 ahli pasukan muda yang bersemangat di Bucharest, Romania. Sejak masa itu syarikat telah berkembang menjadi salah satu perkhidmatan VPN terbesar di dunia. Pasukan yang terdiri daripada 50+ ahli memberi tumpuan untuk melindungi privasi pengguna. Robert Knapp, pengasas bersama dan Ketua Pegawai Eksekutif, terus menerajui pasukan walaupun mereka menyertai kumpulan Crossrider pada tahun 2023. Sejak masa itu, rangkaian CyberGhost telah berkembang dengan cukup.

CyberGhost menawarkan gabungan lokasi pelayan yang bagus, penyulitan yang kuat, dan kemampuan untuk membuka blokir perkhidmatan penstriman popular seperti Netflix, YouTube Red, dan Amazon Prime. Beberapa saluran bahkan membolehkan anda membebaskan sekatan geo untuk beberapa wilayah. Contohnya, anda boleh mengakses kandungan video Amazon Prime di AS, Jerman atau UK. Pelanggan Windows juga memberi anda pilihan untuk melayari tanpa nama, melindungi Wi-Fi, torrent tanpa nama, membuka blokir laman web asas (Google, Facebook Instagram, dll.), Dan memilih pelayan.

Pelanggan VPN CyberGhost adalah salah satu kegemaran kami. Sangat mudah digunakan dan merangkumi sejumlah ciri canggih untuk membantu melindungi privasi dalam talian anda. Mereka mempunyai pasukan pengembangan di Jerman yang terus menambahkan ciri ke aplikasi pelanggan dan mudah alih. Anda boleh mendaftar untuk mendapatkan akses penuh ke rangkaian CyberGhost dengan jaminan wang dikembalikan selama 45 hari.

Lawati CyberGhost

5. VPN terbaik untuk Kodi: IPVanish

IPVanish

Daftar selama 12 bulan dengan hanya $ 5.20 sebulan (diskaun 57%)

Amerika Syarikat adalah rumah bagi beberapa perkhidmatan VPN yang popular, tetapi tidak lebih cepat daripada IPVanish. Kami tahu dari pengalaman peribadi bahawa IPVanish akan berfungsi dengan baik tidak kira di wilayah negara mana anda berada. Pelayan mereka cepat dan perkhidmatan VPN mempunyai lebih banyak lokasi pelayan di Amerika Syarikat daripada kebanyakan penyedia VPN.

Seiring dengan jejak besar di AS, IPVanish menjadi tuan rumah pelayan di setiap benua selain Antartika. Rangkaian VPN mereka secara konsisten menjadi yang terpantas di Amerika Utara dalam ujian kelajuan kami. Anda akan menemui beberapa lokasi pelayan di negara-negara seperti AS dan UK. Anda boleh memilih lokasi atau mendapatkan yang lebih spesifik dengan memilih pelayan individu. IPVanish sangat baik untuk permainan tetapi boleh dilewati kerana tidak dapat menyekat perkhidmatan streaming popular.

Apabila nilai IPVanish sukar ditandingi. Mereka menawarkan akses tanpa had ke rangkaian VPN dan perisian khusus mereka untuk Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick dan banyak lagi. Anda bahkan dapat menyiapkan penghala untuk melindungi setiap peranti di rangkaian anda. Perkhidmatan VPN cukup popular di kalangan pengguna Kodi. Jaminan wang dikembalikan selama 7 hari merangkumi semua ahli baru.

Lawati IPVanish

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me