MontanaMontana adalah negara Barat Laut yang terkurung daratan di AS, dan berbatasan dengan Kanada di satu pihak. Ia mempunyai jumlah penduduk 1.06 juta orang dan kepadatan penduduk paling rendah di negara ini dengan hanya lebih dari 7.09 orang per batu persegi. Seperti yang anda sangka, ada beberapa alasan untuk mengunjungi negara yang disebut “Big Sky Country” termasuk Yellowstone dan lokasi-lokasi lain yang masih asli. Sekiranya anda akan menjadi salah seorang daripada mereka, anda mungkin akan menghadapi masalah untuk berlebihan sel. Namun, anda tetap perlu menggunakan VPN setiap kali anda menggunakan WiFi awam. Kami akan memberitahu anda mengapa dalam sekejap. Sementara itu, lihat senarai VPN terbaik kami untuk Montana.

RankVPN ServiceVPN Fan
Lawatan Harga
Pelayan Laman web
LokasiNo
Penyemak Imbas Log
SambunganSmart
DNS
1 ExpressVPN $ 6.67 ExpressVPN 160 Kotak pilihan Kotak pilihan Kotak pilihan
2 IPVanish $ 4.87 IPVanish 76 Kotak pilihan
3 NordVPN $ 3.49 NordVPN 87 Kotak pilihan Kotak pilihan Kotak pilihan

Montana mempunyai beberapa perkara hebat untuk dilihat dan dilakukan semasa di negeri ini. Ini bermakna sama ada anda mengunjungi bandar hantu, mata air panas, taman negara, atau yang lain, anda mungkin perlu menggunakan WiFi awam. Nasib baik, hotel, motel, dan banyak perniagaan menawarkannya. Itulah sebabnya anda perlu menggunakan VPN. Dengan semua pelancongan, ada penjenayah siber yang mencari sasaran yang rentan. Sekiranya anda tidak mahu ID anda dicuri, masuk akal untuk menyambung ke VPN untuk membuat sambungan selamat dan peribadi ke pelayan pilihan anda. Itu menjadikannya lebih sukar bagi sesiapa sahaja untuk mencuri data sensitif anda.

Anda mungkin menyedari bahawa tidak ada pasukan sukan tingkat atas di Montana. Itu tidak bermaksud anda tidak dapat memanfaatkan alasan kedua untuk menggunakan VPN. Itu untuk membantu anda mengatasi pemadaman sukan dan sekatan geo. Dari menonton sukan di sekolah-sekolah seperti University of Montana hingga mengelilingi firewall di kampus, yang perlu anda lakukan hanyalah menyambung ke pelayan yang terletak di wilayah yang berbeza. Itu akan menipu perisian untuk menganggap anda berada di tempat lain, dan anda boleh mendapatkan akses ke kandungan yang disekat.

Apakah VPN Terbaik untuk Montana?

Sekiranya kita ingin melihat dengan teliti persoalan ini, kita perlu menggunakan beberapa faktor. Melindungi diri anda daripada pencuri mungkin merupakan salah satu kriteria penting, tetapi begitu juga dengan pemadaman sukan dan firewall kolej. Oleh kerana itu, kami akan menggunakan faktor yang sama untuk membantu kami menentukan pilihan VPN terbaik untuk Montana.

  • Keupayaan untuk menyekat blok api, pemadaman sukan, larangan geo, dan semasa berada di sekitar Montana
  • Pelayan yang berprestasi baik di wilayah Montana pada ujian kelajuan
  • Penyulitan kelas tentera untuk membantu melindungi privasi anda semasa berada di negeri ini
  • Penyedia yang menawarkan kestabilan rangkaian yang tinggi untuk menghilangkan terputus
  • Pembekal dengan polisi tanpa log yang ketat
  • Aplikasi mudah alih dan sokongan untuk peranti Amazon Firestick
  VPN terbaik untuk Taiwan

Dan sekarang, lihatlah beberapa VPN terbaik untuk Montana.

1. VPN terbaik untuk Montana: ExpressVPN

ExpressVPN

Daftar selama 12 bulan dan dapatkan 3 BULAN PERCUMA di VPN # 1 kami

ExpressVPN menyatukan akses VPN cepat dengan MediaStreamer yang bertindak sebagai perkhidmatan DNS Pintar untuk membebaskan akses ke kandungan terhad geo. Perkhidmatan VPN akan membantu menyulitkan sambungan anda dan membuka blokir acara sukan langsung. Anda juga akan mendapat senarai acara hiburan dan sukan langsung terkini di laman web mereka. Berada di Kepulauan Virgin Britain meletakkan ExpressVPN di luar negara 5 mata dan 14 mata. Mereka mengekalkan kebijakan tanpa log yang telah disahkan melalui permintaan undang-undang berprofil tinggi selama ini.

ExpressVPN menguruskan rangkaian VPN yang sangat besar. Di luar Amerika Syarikat, rangkaian ExpressVPN mempunyai ribuan pelayan di lokasi utama untuk melindungi privasi pengguna mereka. Anda boleh menggunakan rangkaian mereka untuk melindungi privasi anda, membuka blokir penapisan, dan menonton perkhidmatan streaming kegemaran anda dari mana saja.

Ujian kelajuan ExpressVPN Montana

Aplikasi ExpressVPN membolehkan anda memilih lokasi pelayan ke bandar tetapi anda tidak perlu memilih pelayan tertentu. Sebaliknya, pelanggan akan memilih pelayan terpantas di lokasi pilihan anda. Anda juga perlu tahu bahawa beberapa bandar tidak ditunjukkan pada tab yang disarankan di dalam klien. Anda mungkin menemui masalah itu dengan pelayan di kawasan itu. Cukup pilih tab “Semua”, buka AS, dan kemudian buka Denver. Pada ketika ini, anda boleh memilih pelayan di sana. Kami menyambung ke pelayan di Denver dan diuji ke Billings dan Bozeman. Hasilnya pantas dengan kelajuan tertinggi 120.54 Mbps.

Mungkin kelebihan terbesar menggunakan ExpressVPN adalah sokongan mereka untuk pelbagai jenis peranti. ExpressVPN menawarkan perisian VPN khusus untuk Windows, Mac, iOS, dan Android. Sambungkan dari desktop dan mudah alih anda pada masa yang sama dengan sehingga 3 sambungan serentak. Anda juga boleh memasang sambungan web ExpressVPN untuk Chrome atau Firefox. Ingin melindungi seluruh rangkaian rumah anda dengan satu akaun VPN? Sekiranya demikian, anda boleh menggunakan aplikasi penghala ExpressVPN untuk menyiapkan semua. Ciri MediaStreamer menambahkan sokongan DNS Pintar ke peranti seperti konsol permainan (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, dll.), Kotak media (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, dll.), Dan Smart TV.

  Zero Log VPN Terbaik

Kupon ExpressVPNJimat 49% dan dapatkan 3 bulan percuma dengan 12 bulan VPN dinilai # 1 kami

ExpressVPN menunjukkan prestasi yang baik dalam ujian kelajuan kami. Mereka adalah pilihan terbaik untuk privasi dan untuk membebaskan sekatan geo. Sokongan pelanggan tersedia 24/7 untuk memberi bantuan dan menjawab sebarang pertanyaan. Nikmati VPN terbaik dengan harga yang rendah kerana ExpressVPN menawarkan jaminan wang dikembalikan selama 30 hari.

Lihat Tawaran ExpressVPN

2. VPN terbaik untuk Montana: IPVanish

IPVanish

Daftar selama 12 bulan dengan hanya $ 4.87 sebulan (diskaun 60%)

IPVanish menawarkan beberapa pelayan di kawasan itu, jadi anda seharusnya tidak mempunyai masalah di sana. Anda juga dapat mengharapkan kepantasan yang cepat di lokasi di beberapa tempat di dunia. Oleh kerana itu, kami memilih IPVanish sebagai salah satu pilihan masuk kami untuk digunakan semasa berada di Montana.

Selain cukup banyak liputan di berbagai wilayah Eropah, IPVanish menjadi tuan rumah pelayan di setiap benua selain Antartika. Rangkaian menghasilkan kelajuan yang hebat dan mereka menunjukkan prestasi yang baik pada ujian kelajuan kami. Anda boleh memilih lokasi atau pelayan individu dari menu lungsur turun.

Ujian kelajuan IPVanish Montana

Kami baru saja menyebut bahawa IPVanish mempunyai pelayan di seluruh wilayah dan semuanya tersedia untuk anda. Sekiranya anda melihat pelayan yang mempunyai huruf “a” sebagai bagian dari nama pelayannya, mereka adalah yang terpantas dalam rangkaian. Kami menyambung ke pelayan IPVanish di Denver dan mendapati kecepatannya adalah 36 Mbps ke Billings dan 21 Mbps ke Bozeman.

Apabila nilai IPVanish sukar ditandingi. Mereka menawarkan akses tanpa had ke rangkaian VPN dan perisian khusus mereka untuk Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick dan banyak lagi dengan harga $ 7,50 sebulan atau $ 58,49 setahun. Itu menghasilkan hanya $ 4.87 sebulan pada rancangan tahunan. Jaminan wang dikembalikan selama 7 hari merangkumi semua ahli baru.

  VPN terbaik untuk Playstation 4

Lihat tawaran IPVanish

3. VPN terbaik untuk Montana: NordVPN

NordVPN

Daftar selama 36 bulan dengan hanya $ 3.49 sebulan (diskaun 70%)

NordVPN berpusat di Panama yang mana beberapa pengguna lebih suka menggunakan syarikat VPN yang sebenarnya beribu pejabat di Amerika Syarikat. Anda akan mendapati bahawa NordVPN mempunyai kehadiran yang kuat di AS dengan pelayan yang terdapat di seluruh negara. Anggota mempunyai akses penuh ke rangkaian mereka di AS dan seterusnya dengan harga yang sangat baik.

Anda akan mendapati bahawa NordVPN mungkin mempunyai gabungan perkhidmatan terbaik dengan harga jika anda melanggan akaun jangka panjang. Semua pengguna mempunyai akses penuh ke rangkaian dan perisian khusus mereka. Anda boleh berhubung menggunakan klien VPN untuk Windows atau Mac. Mereka juga mempunyai aplikasi mudah alih yang mudah digunakan untuk kedua-dua peranti Android dan iOS (iPhone, iPad).

Ujian kelajuan NordVPN Montana

NordVPN menghoskan sebilangan pelayan di Denver kerana itu adalah lokasi terdekat. Dari konsol, mengklik pada 3 titik mendatar di sebelah kanan negara, anda boleh mencari kawasan pelayan dan melihat peratusan pelayan yang ada. Kami menyambung ke pelayan yang terletak di Denver dan kelajuan muat turun adalah 9,96 Mbps ke Billings dan 11,59 Mbps ke Bozeman.

Ingin mengakses perkhidmatan streaming seperti Netflix, Amazon Prime Video, atau BBC iPlayer dari mana sahaja di dunia? Sekiranya demikian, NordVPN adalah pilihan yang tepat. Mereka adalah satu-satunya perkhidmatan VPN yang masih dapat menyahsekat Netflix. Anda boleh mendaftar untuk perkhidmatan VPN dan SmartDNS tanpa had dari hanya $ 3,49 sebulan dengan keahlian 3 tahun.

Lihat Tawaran NordVPN

Sekarang, anda dapat melihat pilihan VPN terbaik untuk digunakan semasa anda berada di Montana. Walaupun, ada pilihan lain yang tersedia di kami senarai VPN teratas 10. Mereka semua akan menunjukkan prestasi yang baik, tetapi pilihan kami dioptimumkan untuk Montana. Tidak kira apa rancangan anda, anda boleh melakukan semuanya dengan menggunakan VPN. Pastikan anda membaca panduan kami supaya anda dapat melindungi privasi anda dengan sebaik mungkin.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me