MumbaiMumbai (dikenali sebagai Bombay hingga 1995) adalah bandar paling ramai penduduk di India. Ia adalah rumah bagi penduduk 12.4 juta orang dan modal kewangan, komersial, dan hiburan di negara ini. Sekiranya anda akan berkunjung ke bandar untuk urusan perniagaan atau bersantai, anda harus memastikan untuk menyambung ke VPN ketika menggunakan internet. Terdapat beberapa sebab di sebalik melakukannya termasuk privasi dalam talian dan pembatasan sekatan geo. Berikut adalah senarai VPN Terbaik untuk Mumbai.

RankVPN ServiceVPN Fan
Lawatan Harga
Pelayan Laman web
LokasiNo
Penyemak Imbas Log
SambunganSmart
DNS
1 ExpressVPN $ 6.67 ExpressVPN 160 Kotak pilihan Kotak pilihan Kotak pilihan
2 NordVPN $ 3.49 NordVPN 87 Kotak pilihan Kotak pilihan Kotak pilihan
3 Akses Internet Peribadi $ 3.33 PIA 49 Kotak pilihan Kotak pilihan
4 CyberGhost $ 2.75 PIA 80 Kotak pilihan Kotak pilihan
5 IPVanish $ 5.20 IPVanish 76 Kotak pilihan

Mumbai mempunyai beberapa nama sepanjang sejarahnya yang panjang. Kadang kala, penduduk tempatan masih menggunakan nama Kakamuchee dan Galajunkja. Namun, dari tahun 1538 hingga 1995, kota ini dikenali dengan nama Bombay. Pada tahun 1995, pemerintah India secara rasmi menukar nama menjadi Mumbai.

Pada zaman moden ini, bandar, dan juga wilayah India yang lain, menyaksikan ledakan ekonomi kerana liberalisasi pada tahun 1991. Terdapat banyak perkara yang menarik pengunjung ke kawasan berhampiran. Selain perniagaan utama, bandar ini dapat menawarkan muzium, universiti, seni bina, filem (dikenali sebagai Bollywood), festival, sukan, dan banyak lagi. jika anda akan berada di Mumbai atas sebab apa pun, anda tidak akan kehabisan perkara yang perlu dilakukan.

Dengan semua pengunjung ke bandar dengan pelbagai alasan, terdapat banyak pertubuhan yang menawarkan WiFi percuma kepada pelanggan mereka. Walaupun itu bagus untuk banyak orang, ia juga bagus untuk penjenayah siber. Anda boleh bayangkan ada banyak orang yang menunggu untuk memanfaatkan kenyataan itu. Dengan menyambung ke pelayan VPN pilihan anda, anda membuat sambungan yang selamat dan disulitkan. Itu akan menjadikan para penjenayah lebih sukar untuk mengompromikan data sensitif anda.

Sebab seterusnya untuk menggunakan VPN semasa di Mumbai adalah untuk membantu anda mengatasi penapisan. Walaupun India tidak mempunyai perisian penyaringan yang produktif, terdapat beberapa laman web dan aplikasi yang disekat. Dengan menyambung ke pelayan di luar negara, anda boleh memperbodohkan perisian sehingga menganggap anda berada di tempat lain. Kemudian anda boleh menikmati laman web dan aplikasi yang biasa anda gunakan.

Mari kita masuk dan lihat VPN terbaik untuk Mumbai.

1. VPN terbaik untuk Mumbai: ExpressVPN

ExpressVPN

Daftar selama 12 bulan dan dapatkan 3 BULAN PERCUMA di VPN # 1 kami

ExpressVPN menyatukan akses VPN cepat dengan MediaStreamer yang bertindak sebagai perkhidmatan DNS Pintar untuk membebaskan akses ke kandungan terhad geo. Perkhidmatan VPN akan membantu menyulitkan sambungan anda dan membuka blokir acara sukan langsung. Anda juga akan mendapat senarai acara hiburan dan sukan langsung terkini di laman web mereka. Berada di Kepulauan Virgin Britain meletakkan ExpressVPN di luar negara 5 mata dan 14 mata. Mereka mengekalkan kebijakan tanpa log yang telah disahkan melalui permintaan undang-undang berprofil tinggi selama ini.

ExpressVPN menguruskan rangkaian VPN yang sangat besar. Di luar Amerika Syarikat, rangkaian ExpressVPN mempunyai ribuan pelayan di lokasi utama untuk melindungi privasi pengguna mereka. Anda boleh menggunakan rangkaian mereka untuk melindungi privasi anda, membuka blokir penapisan, dan menonton perkhidmatan streaming kegemaran anda dari mana saja.

  VPN terbaik untuk Gmail

Ujian kelajuan ExpressVPN MumbaiAplikasi ExpressVPN membolehkan anda memilih lokasi pelayan ke bandar tetapi anda tidak perlu memilih pelayan tertentu. Sebaliknya, pelanggan akan memilih pelayan terpantas di lokasi pilihan anda. Anda juga perlu tahu bahawa beberapa bandar tidak ditunjukkan pada tab yang disarankan di dalam klien. Anda mahu memilih tab “Semua”, buka Asia, dan kemudian buka India. Pada ketika ini, anda boleh memilih lokasi pelayan Mumbai atau Chennai. Seperti yang anda lihat, kami menguji pelayan ke Mumbai dan kelajuannya ialah 142.24 Mbps.

Mungkin kelebihan terbesar menggunakan ExpressVPN adalah sokongan mereka untuk pelbagai jenis peranti. ExpressVPN menawarkan perisian VPN khusus untuk Windows, Mac, iOS, dan Android. Sambungkan dari desktop dan mudah alih anda pada masa yang sama dengan sehingga 5 sambungan serentak. Anda juga boleh memasang sambungan web ExpressVPN untuk Chrome atau Firefox. Ingin melindungi seluruh rangkaian rumah anda dengan satu akaun VPN? Sekiranya demikian, anda boleh menggunakan aplikasi penghala ExpressVPN untuk menyiapkan semua. Ciri MediaStreamer menambah sokongan DNS Pintar ke konsol permainan (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, dll.), Kotak media (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, dll.), Dan Smart TV.

Kupon ExpressVPNJimat 49% dan dapatkan 3 bulan percuma dengan 12 bulan VPN dinilai # 1 kami

ExpressVPN menunjukkan prestasi yang baik dalam ujian kelajuan kami. Mereka adalah pilihan terbaik untuk privasi dan untuk membebaskan sekatan geo. Sokongan pelanggan tersedia 24/7 untuk memberi bantuan dan menjawab sebarang pertanyaan. Nikmati VPN terbaik dengan harga yang lebih rendah kerana ExpressVPN menawarkan jaminan wang dikembalikan selama 30 hari.

Lawati ExpressVPN

2. VPN terbaik untuk Mumbai: NordVPN

NordVPN

Daftar selama 36 bulan dengan hanya $ 3.49 sebulan (diskaun 70%)

NordVPN berpusat di Panama yang mana beberapa pengguna lebih suka menggunakan syarikat VPN yang sebenarnya beribu pejabat di Amerika Syarikat. Anda akan mendapati bahawa NordVPN mempunyai kehadiran yang kuat di AS dengan pelayan yang terdapat di seluruh negara. Anggota mempunyai akses penuh ke rangkaian mereka di AS dan seterusnya dengan harga yang sangat baik.

Anda akan mendapati bahawa NordVPN mungkin mempunyai gabungan perkhidmatan terbaik dengan harga jika anda melanggan akaun jangka panjang. Semua pengguna mempunyai akses penuh ke rangkaian dan perisian khusus mereka. Anda boleh berhubung menggunakan klien VPN untuk Windows atau Mac. Mereka juga mempunyai aplikasi mudah alih yang mudah digunakan untuk kedua-dua peranti Android dan iOS (iPhone, iPad).

Ujian kelajuan NordVPN MumbaiKami menguji kelajuan di India dan, seperti yang anda lihat pada gambar di bawah, dan kelajuan muat turun adalah 75.68 Mbps. Anda seharusnya tidak mempunyai masalah untuk melakukan apa sahaja yang anda mahu lakukan semasa menggunakan pelayan di sana.

  VPN Terbaik untuk Pemula: VPN untuk Dummies

Ingin mengakses perkhidmatan streaming seperti Netflix, Amazon Prime Video, atau BBC iPlayer dari mana sahaja di dunia? Sekiranya demikian, NordVPN adalah pilihan yang tepat. Mereka adalah satu-satunya perkhidmatan VPN yang masih dapat menyahsekat Netflix. Anda boleh mendaftar untuk mendapatkan perkhidmatan VPN dan SmartDNS tanpa had dengan jaminan wang dikembalikan selama 30 hari.

Lawati NordVPN

3. VPN terbaik untuk Mumbai: PIA

Akses Internet Peribadi

Daftar selama 12 bulan dengan hanya $ 3.33 sebulan (diskaun 72%)

Akses Internet Peribadi (PIA) memberi pengguna beberapa pilihan yang berbeza. Tidak seperti masa lalu, anda tidak perlu lagi membuat profil untuk setiap pelayan VPN. Sekarang, anda boleh menyambung ke mana-mana lokasi pelayan mereka di 29 negara. Seperti yang anda lihat di bawah, pasukan PIA telah mengatur pelayan mereka mengikut wilayah, negara, dan bandar. Lokasi pelayan disenaraikan mengikut urutan abjad mengikut negara.

Terdapat banyak pengguna torrent yang menggemari Akses Internet Peribadi. Perkhidmatan ini merangkumi ciri yang akan menghentikan sistem anda daripada berkomunikasi sekiranya sambungan ke perkhidmatan mereka terputus. Maksudnya jika akses VPN yang dienkripsi anda dijatuhkan atas sebab apa pun ia akan membuat anda selamat.

Ujian kelajuan PIA MumbaiKami menggunakan klien Windows PIA dan tidak banyak dari segi penyediaan dan penggunaannya. Kesederhanaannya tidak bermaksud pelanggan tidak kaya raya. PIA menawarkan tahap perlindungan privasi yang berbeza bergantung pada keperluan anda. Anda boleh mengawal tahap penyulitan dan mencari keseimbangan yang betul antara privasi dan kelajuan. Seperti yang anda lihat, ujian kelajuan kami menunjukkan bahawa PIA berjalan pada 99.42 Mbps semasa bersambung ke Mumbai.

Ketika datang ke klien Windows mereka, pasukan PIA telah memasukkan suis membunuh Internet. Suis kill akan mematikan sambungan Internet anda pada bila-bila masa VPN gagal. Itu sangat berguna bagi mereka yang ingin memastikan namanya tidak dikenali. Akses Internet Peribadi memberikan jaminan wang dikembalikan kepada ahli selama 30 hari.

Lawati Akses Internet Peribadi

4. VPN terbaik untuk Mumbai: CyberGhost

CyberGhost

Daftar selama 36 bulan dengan hanya $ 2.75 sebulan (diskaun 79%)

CyberGhost ditubuhkan pada tahun 2001 oleh 7 ahli pasukan muda yang bersemangat di Bucharest, Romania. Sejak masa itu syarikat telah berkembang menjadi salah satu perkhidmatan VPN terbesar di dunia. Pasukan yang terdiri daripada 50+ ahli memberi tumpuan untuk melindungi privasi pengguna. Robert Knapp, pengasas bersama dan Ketua Pegawai Eksekutif, terus menerajui pasukan walaupun mereka menyertai kumpulan Crossrider pada tahun 2023. Sejak masa itu, rangkaian CyberGhost telah berkembang dengan cukup.

CyberGhost menawarkan gabungan lokasi pelayan yang bagus, penyulitan yang kuat, dan kemampuan untuk membuka blokir perkhidmatan penstriman popular seperti Netflix, YouTube Red, dan Amazon Prime. Beberapa saluran bahkan membolehkan anda membebaskan sekatan geo untuk beberapa wilayah. Contohnya, anda boleh mengakses kandungan video Amazon Prime di AS, Jerman atau UK. Pelanggan Windows juga memberi anda pilihan untuk melayari tanpa nama, melindungi WiFi, torrent tanpa nama, membuka blokir laman web asas (Google, Facebook Instagram, dll.), Dan memilih pelayan.

  VPN terbaik yang Menerima Bayaran Wang

Ujian kelajuan CyberGhost MumbaiOleh kerana kami ingin menguji pelayan di India, kami membuka klien Windows dan memperluas antara muka. Dari sana anda ingin mengklik tab “Semua Pelayan” jika belum aktif. Tatal ke India dan klik di sebelah kanan bintang. Ini akan memaparkan senarai lengkap pelayan di sana. Rangkaian CyberGhost merangkumi pelayan di Mumbai. Kami menyambung ke pelayan di sana dan mendapat kelajuan 14.84 Mbps.

Pelanggan VPN CyberGhost adalah salah satu kegemaran kami. Sangat mudah digunakan dan merangkumi sejumlah ciri canggih untuk membantu melindungi privasi dalam talian anda. Mereka mempunyai pasukan pengembangan di Jerman yang terus menambahkan ciri ke aplikasi pelanggan dan mudah alih. Anda boleh mendaftar untuk mendapatkan akses penuh ke rangkaian CyberGhost dengan jaminan wang dikembalikan selama 45 hari.

Lawati CyberGhost

5. VPN terbaik untuk Mumbai: IPVanish

IPVanish

Daftar selama 12 bulan dengan hanya $ 5.20 sebulan (diskaun 57%)

Amerika Syarikat adalah rumah bagi beberapa perkhidmatan VPN yang popular termasuk IPVanish. Kami tahu dari pengalaman peribadi bahawa IPVanish akan berfungsi dengan baik tidak kira di wilayah negara mana anda berada. Pelayan mereka cepat dan perkhidmatan VPN mempunyai lebih banyak lokasi pelayan di Amerika Syarikat daripada kebanyakan penyedia VPN.

Seiring dengan jejak besar di AS, IPVanish menjadi tuan rumah pelayan di setiap benua selain Antartika. Rangkaian ini secara konsisten menjadi VPN terpantas di Amerika Utara dan Eropah dalam ujian kelajuan kami. Anda akan menemui beberapa lokasi pelayan di negara-negara seperti AS dan UK. Anda boleh memilih lokasi atau pelayan individu.

Ujian kelajuan IPVanish MumbaiIPVanish menghoskan 4 pelayan di Mumbai dan anda boleh memilih untuk menyambung ke mana-mana dari mereka. Semasa kami menguji pelayan IPVanish di Mumbai, bom-c03, dan mendapati kelajuannya adalah 17.03 Mbps.

Apabila nilai IPVanish sukar ditandingi. Mereka menawarkan akses tanpa had ke rangkaian VPN dan perisian khusus mereka untuk Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick dan banyak lagi. Anda bahkan dapat menyiapkan penghala untuk melindungi setiap peranti di rangkaian anda. Perkhidmatan VPN cukup popular di kalangan pengguna Kodi. Jaminan wang dikembalikan selama 7 hari merangkumi semua ahli baru.

Lawati IPVanish

Ketika melihat pilihan di atas, kami merasakan kami telah memberikan anda pilihan terbaik untuk Mumbai. Anda boleh melihat kami VPN teratas 10 senarai untuk pilihan lain. Pastikan penyedia yang anda pilih mempunyai pelayan yang terletak di Mumbai dan New Delhi. Kami membuat keputusan berdasarkan keselamatan, kepantasan, kebolehpercayaan, dan juga harga. Kami juga mencari penyedia dengan pelayan di kawasan yang sama dengan Mumbai. Dengan cara itu, anda dapat memperoleh kelajuan terbaik. Semua pilihan kami mempunyai rangkaian yang baik, jadi tidak ada pilihan yang buruk. Untuk kandungan streaming, kelajuan yang baik sangat penting. Semoga anda dapat menggunakan panduan kami untuk membuat keputusan yang terbaik.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me