Gambar ParisBerikut adalah senarai 5 perkhidmatan VPN teratas kami untuk Paris.

  1. ExpressVPNPilihan utama kami. Pelayan VPN terpantas di Paris untuk menyekat sekatan geo dan melindungi privasi anda.
  2. NordVPN – Pelayan VPN selamat di Paris.
  3. Surfshark – Mudah digunakan dengan pelayan VPN di Perancis.
  4. Akses Internet Peribadi – P2P mesra dengan pelayan di rantau ini.
  5. CyberGhost – Sesuai untuk pemula, pelayan di Paris.

Paris adalah ibu kota dan bandar paling ramai di Perancis. Ia dianggap oleh banyak pihak sebagai pemimpin budaya dan fesyen. Dari makanan hingga bahasa hingga Menara Eiffel, bandar ini mempunyai banyak aspek menarik untuk pelancong di seluruh dunia. Sama ada anda bercadang untuk pindah ke sana, pergi bercuti ke sana, atau bahkan untuk perjumpaan atau persidangan, anda akan mendapati bahawa menggunakan WiFi awam adalah perkara biasa. Namun, anda tidak mahu berhubung tanpa menggunakan VPN.

Kota Paris bermula pada abad ke-3 SM ketika sub-suku Celtic Senones yang disebut Parisii mendiami kawasan tersebut. Ia sering disebut sebagai Kota Cahaya kerana mereka adalah salah satu kota pertama yang menggunakan lampu jalan gas dan kerana peranan utama mereka pada Zaman Pencerahan. Ekonominya mempunyai banyak elemen termasuk perikanan, perdagangan, perdagangan, pelancongan, dan lain-lain sepanjang masa.

Pada akhir 1700-an, kota ini menjadi tempat pemenggalan banyak kepala oleh guillotine dan juga Revolusi Perancis. Pada tahun 1793, raja terakhir Perancis dihukum mati dan tidak sampai tahun 1804 ketika konsul pertama Perancis merebut kekuasaan. Bandar ini juga terkenal dengan Louvre dan banyak tempat terkenal lainnya. Tidak kira apa yang anda mahu lakukan di Paris, anda pasti menjumpainya.

Oleh kerana ia adalah destinasi antarabangsa, terdapat banyak pelancong yang melalui bandar sepanjang masa. Walaupun banyak yang perlu dilakukan, anda mungkin perlu menggunakan WiFi percuma yang ditawarkan oleh banyak peniaga dari semasa ke semasa. Walaupun selesa, anda tidak boleh menggunakan WiFi awam tanpa VPN. Ini kerana ada pencuri yang menunggu untuk mencuri maklumat peribadi anda. Sekiranya data anda tidak dienkripsi, anda mudah diserang.

Sebab seterusnya untuk menggunakan VPN adalah untuk membantu anda mengatasi sekatan geo. Itu adalah blok yang mungkin ditempatkan oleh institusi atau negara yang akan menghadkan ke mana anda boleh dan tidak boleh pergi. Apabila anda menyambung ke VPN, ia akan membantu anda mengatasi jenis sekatan tersebut. Dengan cara itu, anda tidak perlu menghadapi sekatan.

Di sana anda mempunyai dua senario di mana menggunakan VPN adalah idea yang baik. Selepas mendaftar, anda mungkin juga dapat menggunakan kegunaan lain. Dari melindungi privasi anda hingga membebaskan kandungan yang dilarang, VPN akan melindungi anda. Sekiranya anda bersetuju, ada beberapa perkara yang harus anda ketahui semasa memilih pembekal. Jika tidak, ia tidak akan memberikan kebaikan kepada anda.

Mari kita masuk dan melihat VPN terbaik untuk Paris.

1. VPN terbaik untuk Paris: ExpressVPN

ExpressVPN

Daftar selama 12 bulan dan dapatkan 3 BULAN PERCUMA di VPN # 1 kami

ExpressVPN menyatukan akses VPN cepat dengan MediaStreamer yang bertindak sebagai perkhidmatan DNS Pintar untuk membebaskan akses ke kandungan terhad geo. Perkhidmatan VPN akan membantu menyulitkan sambungan anda dan membuka blokir acara sukan langsung. Anda juga akan mendapat senarai acara hiburan dan sukan langsung terkini di laman web mereka. Berada di Kepulauan Virgin Britain meletakkan ExpressVPN di luar negara 5 mata dan 14 mata. Mereka mengekalkan kebijakan tanpa log yang telah disahkan melalui permintaan undang-undang berprofil tinggi selama ini.

ExpressVPN menguruskan rangkaian VPN yang sangat besar. Di luar Amerika Syarikat, rangkaian ExpressVPN mempunyai ribuan pelayan di lokasi utama untuk melindungi privasi pengguna mereka. Anda boleh menggunakan rangkaian mereka untuk melindungi privasi anda, membuka blokir penapisan, dan menonton perkhidmatan streaming kegemaran anda dari mana saja.

Ujian kelajuan ExpressVPN ParisAplikasi ExpressVPN membolehkan anda memilih lokasi pelayan ke bandar tetapi anda tidak perlu memilih pelayan tertentu. Sebaliknya, pelanggan akan memilih pelayan terpantas di lokasi pilihan anda. Anda juga perlu tahu bahawa beberapa bandar tidak ditunjukkan pada tab yang disarankan di dalam klien. Ini benar untuk Paris. Anda ingin memilih tab “Semua”, buka Eropah, dan kemudian buka Perancis. Pada ketika ini, anda boleh memilih lokasi pelayan Paris. Seperti yang anda lihat, kami menguji pelayan di Paris, Perancis dan kelajuannya adalah 269.05 Mbps.

Mungkin kelebihan terbesar menggunakan ExpressVPN adalah sokongan mereka untuk pelbagai jenis peranti. ExpressVPN menawarkan perisian VPN khusus untuk Windows, Mac, iOS, dan Android. Sambungkan dari desktop dan mudah alih anda pada masa yang sama dengan sehingga 3 sambungan serentak. Anda juga boleh memasang sambungan web ExpressVPN untuk Chrome atau Firefox. Ingin melindungi seluruh rangkaian rumah anda dengan satu akaun VPN? Sekiranya demikian, anda boleh menggunakan aplikasi penghala ExpressVPN untuk menyiapkan semua. Ciri MediaStreamer menambahkan sokongan DNS Pintar ke peranti seperti konsol permainan (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, dll.), Kotak media (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, dll.), Dan Smart TV.

Kupon ExpressVPNJimat 49% dan dapatkan 3 bulan percuma dengan 12 bulan VPN dinilai # 1 kami

ExpressVPN menunjukkan prestasi yang baik dalam ujian kelajuan kami. Mereka adalah pilihan terbaik untuk privasi dan untuk membebaskan sekatan geo. Sokongan pelanggan tersedia 24/7 untuk memberi bantuan dan menjawab sebarang pertanyaan. Nikmati VPN terbaik dengan harga yang rendah kerana ExpressVPN menawarkan jaminan wang dikembalikan selama 30 hari.

Lihat Tawaran ExpressVPN

2. VPN terbaik untuk Paris: NordVPN

NordVPN

Daftar selama 36 bulan dengan hanya $ 3.49 sebulan (diskaun 70%)

NordVPN berpusat di Panama yang mana beberapa pengguna lebih suka menggunakan syarikat VPN yang sebenarnya beribu pejabat di Amerika Syarikat. Anda akan mendapati bahawa NordVPN mempunyai kehadiran yang kuat di AS dengan pelayan yang terdapat di seluruh negara. Anggota mempunyai akses penuh ke rangkaian mereka di AS dan seterusnya dengan harga yang sangat baik.

Anda akan mendapati bahawa NordVPN mungkin mempunyai gabungan perkhidmatan terbaik dengan harga jika anda melanggan akaun jangka panjang. Semua pengguna mempunyai akses penuh ke rangkaian dan perisian khusus mereka. Anda boleh berhubung menggunakan klien VPN untuk Windows atau Mac. Mereka juga mempunyai aplikasi mudah alih yang mudah digunakan untuk kedua-dua peranti Android dan iOS (iPhone, iPad).

Ujian kelajuan NordVPN ParisNordVPN menghoskan sebilangan pelayan di Paris. Dari konsol, mengklik pada 3 titik mendatar di sebelah kanan negara, anda boleh mencari kawasan pelayan dan melihat peratusan pelayan yang ada. Kami menguji pelayan Perancis di Paris dan kelajuan muat turun adalah 186.14 Mbps.

Ingin mengakses perkhidmatan streaming seperti Netflix, Amazon Prime Video, atau BBC iPlayer dari mana sahaja di dunia? Sekiranya demikian, NordVPN adalah pilihan yang tepat. Mereka adalah satu-satunya perkhidmatan VPN yang masih dapat menyahsekat Netflix. Anda boleh mendaftar untuk perkhidmatan VPN dan SmartDNS tanpa had dari hanya $ 3,49 sebulan dengan keahlian 3 tahun.

Lihat Tawaran NordVPN

3. VPN terbaik untuk Paris: Surfshark

Surfshark

Daftar selama 24 bulan dengan hanya $ 1.99 sebulan (diskaun 83%)

Surfshark melancarkan perkhidmatan VPN mereka pada tahun 2023. Sejak masa itu, syarikat ini telah membuat percikan dalam masyarakat. Pasukan ini terus berkembang dan menambah lokasi pelayan ke rangkaian berkelajuan tinggi mereka. Mereka telah memberi tumpuan kepada privasi dan nilai. Perkhidmatan ini merangkumi ciri tambahan seperti CleanWeb (blok iklan dan malware), Whitelister (split tunneling), MultiHop double VPN, kill switch, DNS peribadi dan perlindungan kebocoran.

Dengan rangkaian pelayan yang besar di seluruh dunia, penyulitan yang kuat, dan kemampuan untuk menyekat perkhidmatan streaming popular seperti Netflix, YouTube Premium, dan Amazon Prime, terdapat banyak peluang untuk menikmati perkhidmatan tersebut. Anda boleh mengakses Amazon Prime Video di beberapa wilayah termasuk AS, Jerman, dan UK. Pelanggan Windows memberi anda pilihan untuk menyambung ke lokasi pelayan fizikal, pelayan maya (paling sesuai untuk menyekat sekatan geo), pelayan yang menyokong penggunaan P2P, dan pelayan MultiHop.

Ujian kelajuan Surfshark ParisUntuk ujian kami mengenai Paris, kami ingin memilih pelayan yang terletak di kawasan itu. Setelah anda log masuk, cukup klik pada tab lokasi dan taipkan lokasi di bar carian. Dari sana, anda boleh menyambung ke pelayan yang terletak di Perancis. Semasa kami menyambung ke pelayan dan diuji ke Paris, kelajuannya adalah 219.37 Mbps.

Untuk nilai dan ciri-ciri, Surfshark adalah pilihan terbaik bagi mereka yang ingin melindungi privasi mereka dan membuka sekatan. Semua aplikasi VPN mereka direka dengan antara muka pengguna yang serupa dan mudah digunakan. Anda boleh mendaftar untuk mendapatkan akaun VPN tanpa had dengan hanya $ 1,99 sebulan dengan langganan 2 tahun.

Lihat tawaran Surfshark

4. VPN terbaik untuk Paris: PIA

Akses Internet Peribadi

Daftar selama 12 bulan dengan hanya $ 3.33 sebulan (diskaun 67%)

Akses Internet Peribadi (PIA) memberi pengguna beberapa pilihan yang berbeza. Tidak seperti masa lalu, anda tidak perlu lagi membuat profil untuk setiap pelayan VPN. Sekarang, anda boleh menyambung ke mana-mana lokasi pelayan mereka di 33 negara. Seperti yang anda lihat di bawah, pasukan PIA telah mengatur pelayan mereka mengikut wilayah, negara, dan bandar. Lokasi pelayan disenaraikan mengikut urutan abjad mengikut negara.

Terdapat banyak pengguna torrent yang menggemari Akses Internet Peribadi. Perkhidmatan ini merangkumi ciri yang akan menghentikan sistem anda daripada berkomunikasi sekiranya sambungan ke perkhidmatan mereka terputus. Maksudnya jika akses VPN yang dienkripsi anda dijatuhkan atas sebab apa pun ia akan membuat anda selamat.

Ujian kelajuan PIA ParisSemasa menggunakan klien Windows PIA, penyediaan dan penggunaannya mudah. Namun, jangan biarkan kesederhanaannya membuat anda menganggapnya asas. PIA menawarkan tahap perlindungan privasi yang berbeza bergantung pada keperluan anda. Anda boleh mengawal tahap penyulitan dan mencari keseimbangan yang betul antara privasi dan kelajuan. Seperti yang anda lihat, ujian kelajuan kami menunjukkan bahawa PIA berjalan pada tahap 103.10 Mbps semasa bersambung ke Paris.

Ketika datang ke klien Windows mereka, pasukan PIA telah memasukkan suis membunuh Internet. Suis kill akan mematikan sambungan Internet anda pada bila-bila masa VPN gagal. Itu sangat berguna bagi mereka yang ingin memastikan namanya tidak dikenali. Akses Internet Peribadi menawarkan VPN dari hanya $ 3,33 sebulan.

Lihat tawaran PIA

5. VPN Terbaik untuk Paris: CyberGhost

CyberGhost

Daftar selama 36 bulan dengan hanya $ 2.75 sebulan (diskaun 79%)

CyberGhost ditubuhkan pada tahun 2001 oleh 7 ahli pasukan muda yang bersemangat di Bucharest, Romania. Sejak masa itu syarikat telah berkembang menjadi salah satu perkhidmatan VPN terbesar di dunia. Pasukan yang terdiri daripada 50+ ahli memberi tumpuan untuk melindungi privasi pengguna. Robert Knapp, pengasas bersama dan Ketua Pegawai Eksekutif, terus menerajui pasukan itu walaupun mereka bergabung dengan kumpulan Crossrider pada tahun 2023. Sejak masa itu, rangkaian CyberGhost telah berkembang cukup banyak.

CyberGhost menawarkan gabungan lokasi pelayan yang bagus, penyulitan yang kuat, dan kemampuan untuk membuka blokir perkhidmatan penstriman popular seperti Netflix, YouTube Red, dan Amazon Prime. Beberapa saluran bahkan membolehkan anda membebaskan sekatan geo untuk beberapa wilayah. Contohnya, anda boleh mengakses kandungan video Amazon Prime di AS, Jerman atau UK. Pelanggan Windows juga memberi anda pilihan untuk melayari tanpa nama, melindungi WiFi, torrent tanpa nama, membuka blokir laman web asas (Google, Facebook Instagram, dll.), Dan memilih pelayan.

Ujian kelajuan CyberGhost ParisOleh kerana kami ingin menguji pelayan di Paris, kami membuka klien Windows dan memperluas antara muka. Dari sana, anda ingin mengklik tab “Semua Pelayan” jika belum aktif. Tatal ke Perancis dan klik di sebelah kanan bintang. Ini akan memaparkan senarai lengkap pelayan di negara ini. Kami berhubung dengan salah satu daripadanya dan menguji prestasinya. Seperti yang anda lihat, kelajuan muat turun kami ialah 56.63 Mbps.

Pelanggan VPN CyberGhost adalah salah satu kegemaran kami. Sangat mudah digunakan dan merangkumi sejumlah ciri canggih untuk membantu melindungi privasi dalam talian anda. Mereka mempunyai pasukan pengembangan di Jerman yang terus menambahkan ciri ke aplikasi pelanggan dan mudah alih. Anda boleh mendaftar untuk mendapatkan akses penuh ke rangkaian CyberGhost dari hanya $ 2.75 sebulan semasa promosi mereka sekarang.

Lihat tawaran CyberGhost

Sekiranya anda mencari lebih banyak pilihan, sila lihat kami VPN teratas 10 senarai perkhidmatan. Kami rasa anda akan berpuas hati dengan pilihan yang kami berikan di atas. Mereka dipilih berdasarkan kepantasan, kebolehpercayaan, harga, dan keamanan. Kami juga mencari pembekal dengan pelayan yang terletak di Paris. Dengan cara itu, anda dapat yakin bahawa anda mendapat kelajuan terbaik. Sudah tentu, mereka semua mempunyai rangkaian yang hebat. Kelajuan penting jika anda merancang memuat turun atau mengalirkan kandungan HD. Penyedia yang kami nyatakan di atas adalah pilihan terbaik untuk melakukannya, tidak kira perkhidmatan popular mana yang ingin anda gunakan. Semoga panduan kami dapat membantu anda membuat keputusan yang terbaik.