Sembunyikan atau MatiHide or Die adalah permainan seram berbilang pemain yang diatur dalam dunia yang penuh dengan kegelapan. Ia dikembangkan oleh VecFour Digital dan dikeluarkan pada 1 Ogos 2023. Pada masa ini tersedia untuk Windows 7 (64 bit atau lebih tinggi). Permainan seram ini boleh dimainkan dengan rakan, atau dengan orang lain yang anda tidak kenal. Di dalam, anda sentiasa diperhatikan, dan ada bahaya di setiap sudut. Dengan populariti permainan, anda mungkin akan mengalami ketinggalan ketika bermain permainan. Oleh kerana itu, kami mencadangkan penggunaan VPN. Terdapat sebab lain yang mungkin anda mahu gunakan, tetapi kami akan menerangkan lebih lanjut mengenai perkara itu dalam sekejap. Pertama, mari kita lihat VPN terbaik untuk Sembunyikan atau Mati.

RankVPN ServiceVPN Fan
Lawatan Harga
Pelayan Laman web
LokasiNo
Pembunuhan Log
TukarSmart
DNS
1 ExpressVPN $ 6.67 ExpressVPN 160 Kotak pilihan Kotak pilihan Kotak pilihan
2 NordVPN $ 3.49 NordVPN 87 Kotak pilihan Kotak pilihan Kotak pilihan
3 Akses Internet Peribadi $ 2.85 PIA 49 Kotak pilihan Kotak pilihan
4 CyberGhost $ 2.75 CyberGhost 80 Kotak pilihan Kotak pilihan
5 IPVanish $ 3.25 IPVanish 76 Kotak pilihan Kotak pilihan

Seperti yang kami sebutkan, permainan ini adalah permainan seram asimetris skala besar. Puluhan orang mengambil peranan sebagai mangsa dan anda mesti bersiap sedia, mencari pengekstrak yang ditinggalkan, mengaktifkannya semula, dan melepaskan diri dari senario sebelum kegelapan mengambil alih mereka. Ketika permainan berlangsung, kegelapan akan mengambil alih dan merosakkan bahkan yang paling kuat bertahan. Kesibukan saat-saat terakhir untuk melarikan diri adalah di mana Yang terpilih mengambil bahagian dalam permainan pembunuhan yang kejam ini dengan banyak hadiah kerana melakukannya. Ingat, adakah permainan ini, hidup adalah menang.

Sekarang setelah anda melihat beberapa aspek permainan, ada beberapa cara VPN akan membantu anda ketika bermain permainan. Kerana anda dapat berhubung dengan satu, untuk memilih kawasan yang kurang sibuk untuk memainkan permainan anda. Sama ada anda bermain dengan rakan atau dengan orang lain, anda mungkin akan mengalami ketinggalan kerana aspek permainan yang berbeza. Dalam kes ini, ketinggalan dapat membuat perbezaan antara bermain secara kompetitif atau diatasi oleh kegelapan. Dari pengalaman, kami tahu bahawa Penyedia Perkhidmatan Internet kadang-kadang dapat melancarkan aktiviti permainan. Sekiranya itu berlaku kepada anda, permainan anda pasti tidak dapat dimainkan. Kami tahu bahawa ISP kadang-kadang mencari corak, jadi menyambung ke VPN untuk menyulitkan lalu lintas anda akan membantu anda menyelesaikan masalah ini juga.

Apakah VPN Terbaik untuk Sembunyikan atau Mati?

Hide or Die adalah permainan seram yang sangat mengasyikkan. Oleh kerana itu, kami akan memberi tumpuan kepada faktor-faktor yang berkaitan dengan kelajuan dan akses. Dengan cara itu, kami dapat memberitahu anda apa VPN terbaik untuk Sembunyikan atau Mati.

  • Pelayan pantas di pelbagai kawasan untuk memberikan anda kelajuan sebaik mungkin semasa bermain Hide atau Die
  • Penyedia dengan kemampuan untuk mengelilingi firewall semasa bekerja atau sekolah sehingga anda dapat mengakses permainan di mana sahaja anda mahu bermain
  • Kestabilan rangkaian yang tinggi untuk mengelakkan terputus semasa bermain permainan
  • Penyedia dengan penyulitan kelas tentera yang kuat untuk membantu melindungi anda dari serangan DDoS dan melindungi privasi anda
  VPN Terbaik untuk BT Sport ke Stream Abroad

Di bawah ini, anda dapat melihat beberapa VPN terbaik untuk Sembunyikan atau Mati.

1. VPN Terbaik untuk Sembunyikan atau Mati: ExpressVPN

ExpressVPN

Daftar selama 12 bulan dan dapatkan 3 BULAN PERCUMA di VPN # 1 kami

ExpressVPN menyatukan akses VPN cepat dengan MediaStreamer yang bertindak sebagai perkhidmatan DNS Pintar untuk membebaskan akses ke kandungan terhad geo. Perkhidmatan VPN akan membantu menyulitkan sambungan anda dan membuka blokir acara sukan langsung. Anda juga akan mendapat senarai acara hiburan dan sukan langsung terkini di laman web mereka. Berada di Kepulauan Virgin Britain meletakkan ExpressVPN di luar negara 5 mata dan 14 mata. Mereka mengekalkan kebijakan tanpa log yang telah disahkan melalui permintaan undang-undang berprofil tinggi selama ini.

ExpressVPN menguruskan rangkaian VPN yang sangat besar. Di luar Amerika Syarikat, rangkaian ExpressVPN mempunyai ribuan pelayan di lokasi utama untuk melindungi privasi pengguna mereka. Anda boleh menggunakan rangkaian mereka untuk melindungi privasi anda, membuka blokir penapisan, dan menonton perkhidmatan streaming kegemaran anda dari mana saja.

Mungkin kelebihan terbesar menggunakan ExpressVPN adalah sokongan mereka untuk pelbagai jenis peranti. ExpressVPN menawarkan perisian VPN khusus untuk Windows, Mac, iOS, dan Android. Sambungkan dari desktop dan mudah alih anda pada masa yang sama dengan sehingga 3 sambungan serentak. Anda juga boleh memasang sambungan web ExpressVPN untuk Chrome atau Firefox. Ingin melindungi seluruh rangkaian rumah anda dengan satu akaun VPN? Sekiranya demikian, anda boleh menggunakan aplikasi penghala ExpressVPN untuk menyiapkan semua. Ciri MediaStreamer menambah sokongan DNS Pintar ke konsol permainan (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, dll.), Kotak media (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, dll.), Dan Smart TV.

Kupon ExpressVPNJimat 49% dan dapatkan 3 bulan percuma dengan 12 bulan VPN dinilai # 1 kami

ExpressVPN menunjukkan prestasi yang baik dalam ujian kelajuan kami. Mereka adalah pilihan terbaik untuk privasi dan untuk membebaskan sekatan geo. Sokongan pelanggan tersedia 24/7 untuk memberi bantuan dan menjawab sebarang pertanyaan. Nikmati VPN terbaik dengan harga yang rendah kerana ExpressVPN menawarkan jaminan wang dikembalikan selama 30 hari.

Lawati ExpressVPN

2. VPN Terbaik untuk Sembunyikan atau Mati: NordVPN

NordVPN

NordVPN berpusat di Panama yang mana beberapa pengguna lebih suka menggunakan syarikat VPN yang sebenarnya beribu pejabat di Amerika Syarikat. Anda akan mendapati bahawa NordVPN mempunyai kehadiran yang kuat di AS dengan pelayan yang terdapat di seluruh negara. Anggota mempunyai akses penuh ke rangkaian mereka di AS dan seterusnya dengan harga yang sangat baik.

  VPN terbaik untuk Rangkaian WWE

Anda akan mendapati bahawa NordVPN mungkin mempunyai gabungan perkhidmatan terbaik dengan harga jika anda melanggan akaun jangka panjang. Semua pengguna mempunyai akses penuh ke rangkaian dan perisian khusus mereka. Anda boleh berhubung menggunakan klien VPN untuk Windows atau Mac. Mereka juga mempunyai aplikasi mudah alih yang mudah digunakan untuk kedua-dua peranti Android dan iOS (iPhone, iPad).

Ingin mengakses perkhidmatan streaming seperti Netflix, Amazon Prime Video, atau BBC iPlayer dari mana sahaja di dunia? Sekiranya demikian, NordVPN adalah pilihan yang tepat. Mereka adalah satu-satunya perkhidmatan VPN yang masih dapat menyahsekat Netflix. Anda boleh mendaftar untuk mendapatkan perkhidmatan VPN dan SmartDNS tanpa had dengan jaminan wang dikembalikan selama 30 hari.

Lawati NordVPN

3. VPN Terbaik untuk Sembunyikan atau Mati: PIA

Akses Internet Peribadi

Akses Internet Peribadi (PIA) memberi pengguna beberapa pilihan yang berbeza. Tidak seperti masa lalu, anda tidak perlu lagi membuat profil untuk setiap pelayan VPN. Sekarang, anda boleh menyambung ke mana-mana lokasi pelayan mereka di 33 negara. Seperti yang anda lihat di bawah, pasukan PIA telah mengatur pelayan mereka mengikut wilayah, negara, dan bandar. Lokasi pelayan disenaraikan mengikut urutan abjad mengikut negara.

Terdapat banyak pengguna torrent yang menggemari Akses Internet Peribadi. Perkhidmatan ini merangkumi ciri yang akan menghentikan sistem anda daripada berkomunikasi sekiranya sambungan ke perkhidmatan mereka terputus. Maksudnya jika akses VPN yang dienkripsi anda dijatuhkan atas sebab apa pun ia akan membuat anda selamat.

Kami menggunakan klien Windows PIA dan tidak banyak dari segi penyediaan dan penggunaannya. Walau bagaimanapun, anda tidak mahu memandang rendah perkhidmatan ini. PIA menawarkan tahap perlindungan privasi yang berbeza bergantung pada keperluan anda. Anda boleh mengawal tahap penyulitan dan mencari keseimbangan yang betul antara privasi dan kelajuan. Seperti yang anda lihat di bawah, rangkaian PIA cukup pantas di lokasi utama di seluruh Amerika Syarikat.

Ketika datang ke klien Windows mereka, pasukan PIA telah memasukkan suis membunuh Internet. Suis kill akan mematikan sambungan Internet anda pada bila-bila masa VPN gagal. Itu sangat berguna bagi mereka yang ingin memastikan namanya tidak dikenali. Akses Internet Peribadi memberikan jaminan wang dikembalikan selama 7 hari kepada ahli.

Lawati Akses Internet Peribadi

4. VPN Terbaik untuk Sembunyikan atau Mati: CyberGhost

CyberGhost

CyberGhost ditubuhkan pada tahun 2001 oleh 7 ahli pasukan muda yang bersemangat di Bucharest, Romania. Sejak masa itu syarikat telah berkembang menjadi salah satu perkhidmatan VPN terbesar di dunia. Pasukan yang terdiri daripada 50+ ahli memberi tumpuan untuk melindungi privasi pengguna. Robert Knapp, pengasas bersama dan Ketua Pegawai Eksekutif, terus menerajui pasukan walaupun mereka menyertai kumpulan Crossrider pada tahun 2023. Sejak masa itu, rangkaian CyberGhost telah berkembang dengan cukup.

  VPN terbaik untuk Auburn

CyberGhost menawarkan gabungan lokasi pelayan yang bagus, penyulitan yang kuat, dan kemampuan untuk membuka blokir perkhidmatan penstriman popular seperti Netflix, YouTube Red, dan Amazon Prime. Beberapa saluran bahkan membolehkan anda membebaskan sekatan geo untuk beberapa wilayah. Contohnya, anda boleh mengakses kandungan video Amazon Prime di AS, Jerman atau UK. Pelanggan Windows juga memberi anda pilihan untuk melayari tanpa nama, melindungi WiFi, torrent tanpa nama, membuka blokir laman web asas (Google, Facebook Instagram, dll.), Dan memilih pelayan.

Pelanggan VPN CyberGhost adalah salah satu kegemaran kami. Sangat mudah digunakan dan merangkumi sejumlah ciri canggih untuk membantu melindungi privasi dalam talian anda. Mereka mempunyai pasukan pengembangan di Jerman yang terus menambahkan ciri ke aplikasi pelanggan dan mudah alih. Anda boleh mendaftar untuk mendapatkan akses penuh ke rangkaian CyberGhost dengan jaminan wang dikembalikan selama 45 hari.

Lawati CyberGhost

5. VPN Terbaik untuk Sembunyikan atau Mati: IPVanish

IPVanish

Amerika Syarikat adalah rumah bagi beberapa perkhidmatan VPN yang popular, tetapi tidak lebih cepat daripada IPVanish. Kami tahu dari pengalaman peribadi bahawa IPVanish akan berfungsi dengan baik tidak kira di wilayah negara mana anda berada. Pelayan mereka cepat dan perkhidmatan VPN mempunyai lebih banyak lokasi pelayan di Amerika Syarikat daripada kebanyakan penyedia VPN.

Seiring dengan jejak besar di AS, IPVanish menjadi tuan rumah pelayan di setiap benua selain Antartika. Rangkaian VPN mereka secara konsisten menjadi yang terpantas di Amerika Utara dalam ujian kelajuan kami. Anda akan menemui beberapa lokasi pelayan di negara-negara seperti AS dan UK. Anda boleh memilih lokasi atau mendapatkan yang lebih spesifik dengan memilih pelayan individu. IPVanish sangat baik untuk permainan tetapi boleh dilewati kerana tidak dapat menyekat perkhidmatan streaming popular.

Apabila nilai IPVanish sukar ditandingi. Mereka menawarkan akses tanpa had ke rangkaian VPN dan perisian khusus mereka untuk Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick dan banyak lagi. Anda bahkan dapat menyiapkan penghala untuk melindungi setiap peranti di rangkaian anda. Perkhidmatan VPN cukup popular di kalangan pengguna Kodi. Jaminan wang dikembalikan selama 7 hari merangkumi semua ahli baru.

Lawati IPVanish

Sekiranya anda cuba melarikan diri dari pemain dengan kegelapan, menggunakan VPN untuk bermain Hide or Die adalah idea yang baik. Itu kerana ketinggalan. Bukan hanya dengan menggunakan satu bantuan, anda dapat mengatasi tembok api di sekolah atau tempat kerja, tetapi juga akan membolehkan anda melindungi diri anda dari serangan DDoS. Kami memberi anda beberapa pilihan hebat untuk dipilih dari atas. Walau bagaimanapun, terdapat lebih banyak pilihan pada kami VPN teratas 10 senarai. Semuanya akan berfungsi dengan baik, tetapi kami membuat pilihan untuk mengoptimumkan pengalaman bermain permainan anda dengan Sembunyikan atau Mati. Dengan cara itu, anda dapat memperoleh kelajuan yang hebat, mengelakkan ketinggalan, mencegah serangan DDoS, dan memastikan anda tetap hidup. Baca panduan kami untuk membantu anda membuat keputusan yang tepat untuk keperluan anda.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me