Dragon Ball FighterZDragon Ball FighterZ (DBFZ) is een uitstekend vechtspel uitgegeven door Bandai Namco Entertainment. DBFZ brengt de krachtigste personages samen om het uit te vechten. De game is extreem snel en zit boordevol actie. Het is ook een van de best uitziende jagers. Dragon Ball FighterZ heeft enkele serverproblemen, zoals het laten vallen van spelers, lag en matchmaking kan een lang proces zijn. Om deze problemen op te lossen, raad ik een VPN aan. Een goede VPN helpt je om je IP-adres te veranderen in een ander IP dat hoort bij een serverlocatie naar keuze. Als u er een selecteert in de buurt van de server waarop u aan het gamen bent, kunt u de vertraging verminderen en de connectiviteit verbeteren. Professionele gamers zullen ook genieten van de extra bescherming die een VPN biedt.

Beste VPN’s voor Dragon Ball FighterZ – Samenvatting

Hier is een overzicht van onze lijst met de top 5 VPN-services voor DBFZ.

  1. ExpressVPN
  2. IPVanish
  3. CyberGhost
  4. NordVPN
  5. Privé-internettoegang

Ik wil graag even stilstaan ​​bij de kwestie van regionale blokkering. Dragon Ball FighterZ beperkt, net als veel andere spellen, het spelen van bepaalde regio’s. In het geval van DBFZ is het geblokkeerd in India. Een VPN helpt u deze beperkingen te omzeilen. Aangezien het niet uw IP is dat de game te zien krijgt, kunt u voorbij de geografische beperkingen komen.

Dragon Ball FighterZ is een spannend melee-vechtspel. Het heeft vier soorten aanvallen: variërend, licht, gemiddeld en zwaar. Afstandsaanvallen variëren voor elk personage en zijn normaal gesproken lichte aanvallen die weinig schade aanrichten. Lichte aanvallen zijn snel, maar brengen minder schade toe. Zware aanvallen zijn traag, maar krachtig. Middelgrote aanvallen zitten in het midden van de twee stootcategorieën met meer kracht dan lichte aanvallen en meer snelheid dan zware aanvallen. Er is ook een streepje waarmee je naar je tegenstander kunt rennen. Hierdoor kunt u de kloof verkleinen. De Dragon Rush zit ook in het spel en het stelt je in staat om een ​​tegenstander in de lucht te slaan of de ander te dwingen van personage te veranderen. Al deze aanvallen worden toegevoegd aan je Ki-meter. Wanneer de balk het niveau bereikt dat je nodig hebt, kun je verschillende speciale personage-aanvallen uitvoeren en Instant Transmission gebruiken.

De game bevat veel personages uit de lange geschiedenis van Dragon Ball Z. Elk personage heeft zijn eigen moveset en een uniek muzikaal thema. Er zijn ook veel kanonaanvallen die de personages gebruiken als hun speciale bewegingen en assistentie. Je kunt ook echte en omgekeerde kanon Dramatische afwerkingen krijgen. De personages die momenteel in het spel zijn, zijn: Tien, Yamcha, Gohan (volwassene), Krillin, Goku (Super Saiyan), Frieza, Android 18, Kid Buu, Captain Ginyu, Nappa, Bardock, Goku (SSGSS), Trunks, Vegeta (Super Saiyan), Beerus, Cell, Android 16, Vegeta (SSGSS), Broly, Vegito (SSGSS), Gotenks, Piccolo, Goku Zamasu (Fused).

Er zijn veel verschillende spelmodi in DBFZ. Arcade, Local Battle, Practice en Story kunnen allemaal offline worden gespeeld. Arena-, klassements-, casual-, party- en ringwedstrijden worden online gespeeld. De spellen zelf zijn grotendeels hetzelfde. Het is een 1v1 met elk 3 tekens of een 3v3 met elk 1 teken.

1. ExpressVPN

ExpressVPNGevestigd in: Britse Maagdeneilanden | Aantal servers: 3000+ | Serverlocaties: 160 | Gelijktijdige verbindingen: 3

Meld je aan voor 12 maanden en krijg 3 MAANDEN GRATIS op onze # 1 beoordeelde VPN

  Beste VPN's voor Google Nest-apparaten

ExpressVPN brengt snelle VPN-toegang samen met MediaStreamer, die fungeert als een slimme DNS-service om de toegang tot geografisch beperkte inhoud te deblokkeren. De VPN-service helpt je verbinding te versleutelen en live sportevenementen te deblokkeren. U vindt zelfs een lijst met de nieuwste live-entertainment en sportevenementen op hun website. Als u zich op de Britse Maagdeneilanden bevindt, wordt ExpressVPN buiten de landen met 5 ogen en 14 ogen geplaatst. Ze hanteren een no-log-beleid dat in de loop van de jaren is geverifieerd via spraakmakende juridische verzoeken.

ExpressVPN beheert een zeer groot VPN-netwerk. Buiten de VS beschikt het ExpressVPN-netwerk over duizenden servers op belangrijke locaties om de privacy van hun gebruikers te beschermen. U kunt hun netwerk gebruiken om uw privacy te beschermen, censuur te deblokkeren en overal uw favoriete streamingdiensten te bekijken.

Met de ExpressVPN-app kunt u een serverlocatie tot in de stad selecteren, maar u kunt geen specifieke server kiezen. In plaats daarvan selecteert de client een server op de door u gekozen locatie. Je moet ook weten dat sommige steden niet worden weergegeven op het aanbevolen tabblad in de client. Om een ​​specifieke te vinden, moet u het tabblad ‘Alle’ selecteren, Noord-Amerika openen en vervolgens de Verenigde Staten openen. Op dit punt kunt u een serverlocatie in de VS selecteren. We hebben opnieuw servers getest in NYC, Chicago en LA. Zoals u kunt zien, presteerden alle drie serverlocaties goed in onze tests.

ExpressVPN Amerikaanse snelheidstest

Misschien wel het grootste voordeel van het gebruik van ExpressVPN is hun ondersteuning voor een breed scala aan apparaten. ExpressVPN biedt aangepaste VPN-software voor Windows, Mac, iOS en Android. Maak tegelijkertijd verbinding vanaf uw desktop en mobiel met maximaal 3 gelijktijdige verbindingen. U kunt ook de ExpressVPN-webextensie voor Chrome of Firefox installeren. Wilt u uw hele thuisnetwerk beschermen met één VPN-account? Zo ja, dan kunt u de ExpressVPN-router-app gebruiken om alles in te stellen. De MediaStreamer-functie voegt Smart DNS-ondersteuning toe aan apparaten zoals gameconsoles (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, enz.), Mediaboxen (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, enz.) En Smart TV’s.

ExpressVPN-couponBespaar 49% en krijg 3 maanden gratis met 12 maanden van onze # 1 beoordeelde VPN

ExpressVPN presteerde erg goed in onze snelheidstests. Ze zijn een uitstekende keuze voor privacy en om geografische beperkingen te deblokkeren. Klantenservice is 24/7 beschikbaar om u te helpen en eventuele vragen te beantwoorden. Geniet met vertrouwen van de beste VPN voor minder, aangezien ExpressVPN een 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie biedt.

Bezoek ExpressVPN

2. IPVanish

IPVanishGevestigd in: VS | Aantal servers: 1100+ | Serverlocaties: 89 | Gelijktijdige verbindingen: 10

Meld je aan voor 12 maanden voor slechts $ 58,49 ($ 4,87 per maand)

De VS zijn de thuisbasis van veel van de beste VPN-services, waaronder IPVanish. Uit persoonlijke ervaring weten we dat IPVanish vrij goed zal werken, ongeacht in welke regio van het land u zich bevindt. Hun servers zijn snel en de VPN-service heeft meer serverlocaties in de Verenigde Staten dan veel andere VPN-providers. Daarom hebben we IPVanish gekozen als een van onze topkeuzes voor gaming.

Naast een grote voetafdruk in de Verenigde Staten, host IPVanish servers op elk ander continent dan Antarctica. Het netwerk is altijd de snelste VPN in Noord-Amerika en Europa geweest in onze snelheidstests. U vindt meerdere serverlocaties in landen als de VS en het VK. U kunt een locatie selecteren of zelfs specifieker worden door een individuele server te selecteren.

IPVanish host meerdere servers op verschillende Amerikaanse locaties en u kunt ervoor kiezen om met een van deze servers verbinding te maken. We raden u aan er een te selecteren die begint met “a” in de servernaam. Bijvoorbeeld laks-a01.ipvanish.com voor Los Angeles en NYC-a01.ipvanish.com voor New York. In de meeste gevallen zult u merken dat de “a” -servers de snelste zijn. We testten IPVanish-servers in New York, Chicago en Los Angels en vonden de snelheden in elke stad erg snel.

  Beste VPN's voor Oekraïne

IPVanish Amerikaanse snelheidstest

Als het op waarde aankomt, is IPVanish moeilijk te verslaan. Ze bieden onbeperkte toegang tot hun VPN-netwerk en aangepaste software voor Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick en meer voor $ 7,50 per maand of $ 58,49 per jaar. Dat komt neer op slechts $ 4,87 per maand op het jaarplan. Een 7 dagen niet-goed-geld-terug-garantie geldt voor alle nieuwe leden.

Bezoek IPVanish

3. CyberGhost

CyberGhostGevestigd in: Roemenië | Aantal servers: 3.000+ | Serverlocaties: 80 | Gelijktijdige verbindingen: 7

Meld je aan voor 36 maanden voor slechts $ 99 ($ ​​2,75 per maand)

CyberGhost is in 2001 opgericht door 7 enthousiaste jonge teamleden in Boekarest, Roemenië. Sinds die tijd is het bedrijf uitgegroeid tot een van de grootste VPN-services ter wereld. Het team van meer dan 50 leden is gericht op het beschermen van de privacy van gebruikers. Robert Knapp, mede-oprichter en CEO, blijft het team leiden, zelfs nadat ze in 2023 bij de Crossrider-groep kwamen. Sindsdien is het CyberGhost-netwerk behoorlijk uitgebreid.

CyberGhost biedt een mooie mix van serverlocaties, sterke codering en de mogelijkheid om populaire streamingdiensten zoals Netflix, YouTube Red en Amazon Prime te deblokkeren. Bij sommige kanalen kun je zelfs geografische beperkingen voor meerdere regio’s deblokkeren. U hebt bijvoorbeeld toegang tot Amazon Prime-video-inhoud in de VS, Duitsland of het VK. De Windows-client biedt u ook de mogelijkheid om anoniem te surfen, WiFi te beschermen, anoniem torrent, basiswebsites (Google, Facebook Instagram, etc.) te deblokkeren en een server te kiezen.

We hebben opnieuw verbinding gemaakt met VPN-servers in New York City, Chicago en Los Angeles om het CyberGhost-netwerk te testen. Zoals je hieronder kunt zien, waren de prestaties snel in alle drie de steden. Dit is een van de redenen waarom we de VPN-service aanbevelen voor een breed scala aan doeleinden.

CyberGhost Amerikaanse snelheidstest

De CyberGhost VPN-client is een van onze favorieten. Het is heel gemakkelijk te gebruiken en bevat een aantal geavanceerde functies om uw online privacy te beschermen. Ze hebben een ontwikkelteam in Duitsland dat voortdurend functies toevoegt aan de client en mobiele apps. U kunt zich tijdens hun huidige promotie aanmelden voor volledige toegang tot het CyberGhost-netwerk vanaf slechts $ 2,75 per maand.

Bezoek CyberGhost

5. NordVPN

NordVPNGevestigd in: Panama | Aantal servers: 5.000+ | Serverlocaties: 78 | Gelijktijdige verbindingen: 6

Meld u aan voor 36 maanden voor slechts $ 107,55 ($ 2,99 per maand)

NordVPN is gevestigd in Panama, waar sommige gebruikers de voorkeur geven aan een VPN-bedrijf met het hoofdkantoor in de Verenigde Staten. U zult merken dat NordVPN sterk aanwezig is in de VS met servers in het hele land. Leden hebben volledige toegang tot hun netwerk in de VS en daarbuiten voor een zeer goede prijs.

U zult merken dat NordVPN misschien wel de beste mix van diensten heeft voor de prijs als u zich abonneert op een account voor langere termijn. Alle gebruikers hebben volledige toegang tot hun netwerk en aangepaste software. U kunt verbinding maken via de VPN-client voor Windows of Mac. Ze hebben ook een eenvoudig te gebruiken mobiele app voor zowel Android- als iOS-apparaten (iPhone, iPad).

  Beste VPN's voor beginners: VPN voor dummies

We hebben de prestaties van servers in New York, Chicago en Los Angels getest. Zoals je kunt zien aan de onderstaande afbeelding, waren de cijfers goed. Je zou geen probleem moeten hebben om te doen wat je wilt doen terwijl je verbonden bent met NordVPN.

NordVPN Amerikaanse snelheidstest

We raden u aan de stad te selecteren die het dichtst bij u in de buurt is. Helaas vermeldt NordVPN de plaatsnamen niet in hun client. Ze zijn echter zo vriendelijk geweest om ons een lijst te geven die we met onze lezers kunnen delen. U wilt verbinding maken met een van de volgende servernummers:

  • New York City, NY – # 20, 24, 327-330, 373-376, 413-414, 435-438, 475-478, 657-664, 722-729, 801-808, 844-847, 916-919;
  • Chicago, IL – # 80, 82, 108-111, 137-140, 166-169, 195-198, 224-227, 253-256, 282-285, 311-314, 365-368, 645-656, 718-721, 734-745, 754-757, 777-780, 781-784, 789-792;
  • Los Angeles, CA – # 318-320, 326, 357-360, 459-466, 483-490, 538-541, 554-557, 621-628, 714-717, 746-753;

Wilt u overal ter wereld toegang krijgen tot streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video of BBC iPlayer? Dan is NordVPN een goede keuze. Ze zijn een van de weinige VPN-services die Netflix nog steeds kunnen deblokkeren. U kunt zich aanmelden voor onbeperkte VPN- en SmartDNS-service vanaf slechts $ 2,99 per maand met een lidmaatschap van 3 jaar.

Bezoek NordVPN

5. Privé-internettoegang

Privé-internettoegangGevestigd in: VS | Aantal servers: 3.000+ | Serverlocaties: 53 | Gelijktijdige verbindingen: 5

Meld je aan voor 24 maanden voor slechts $ 59,95 ($ 2,50 per maand)

Private Internet Access (PIA) biedt gebruikers een aantal verschillende opties. In tegenstelling tot vroeger hoef je niet langer voor elke VPN-server een profiel aan te maken. Nu kunt u verbinding maken met al hun serverlocaties in 33 landen. Zoals u hieronder kunt zien, heeft het PIA-team hun servers georganiseerd per regio, land en stad. De serverlocaties zijn alfabetisch gerangschikt per land. Zodra u een locatie heeft geselecteerd, kunt u eenvoudig verbinding maken met locaties in Los Angeles.

Er zijn veel torrent-gebruikers die houden van Private Internet Access. De service bevat een functie die ervoor zorgt dat uw systeem niet meer communiceert als de verbinding met hun service wordt verbroken. Dit betekent dat als uw gecodeerde VPN-toegang om welke reden dan ook wordt verbroken, dit u veilig zal houden.

We gebruiken de Windows-client van PIA en er is niet veel aan de hand wat betreft installatie en gebruik. U wilt de service echter niet onderschatten. PIA biedt verschillende niveaus van privacybescherming, afhankelijk van uw behoeften. U kunt versleutelingsniveaus beheren en de juiste balans vinden tussen privacy en snelheid. Zoals u hieronder kunt zien, is het PIA-netwerk vrij snel op belangrijke locaties in de Verenigde Staten.

PIA US snelheidstest

Als het gaat om hun Windows-client, heeft het PIA-team een ​​internet-kill-schakelaar toegevoegd. De kill-schakelaar verbreekt uw internetverbinding wanneer de VPN uitvalt. Dat kan erg handig zijn voor diegenen die anonimiteit willen garanderen. Private Internet Access biedt VPN vanaf slechts $ 2,50 per maand.

Bezoek Private Internet Access

Dragon Ball Fighterz is een uitstekend uitziend 2D-vechtspel gebaseerd op de Dragon Ball-serie. DBFZ heeft veel personages geweldige kanonaanvallen. De online modus van de game is erg leuk en de spelers waartegen je vecht, zijn moeilijk. Dragon Ball FighterZ is op pc, Xbox One en PS4 en ik weet zeker dat je het leuk zult vinden om het op elk van de platforms te spelen.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me