Apex LegendsApex Legends is een nieuwe Battle Royale, geproduceerd door EA. De game geeft een nieuwe draai aan het genre door unieke klassen te introduceren waaruit elke speler kan kiezen. De game is gratis op pc, PS4 en Xbox One. Omdat de game online wordt gespeeld, kunnen gebruikers vertraging ervaren. Om lag te helpen verminderen, raad ik een VPN aan. Met een VPN kunt u uw IP-adres wijzigen in een ander op een van de opgegeven serverlocaties. Als je een gebied kiest dicht bij de server waarop je speelt, kun je minder vertraging en betere snelheden ervaren. Bekijk enkele van de beste VPN’s voor Apex Legends.

RankVPN ServiceVPN Fan
Prijs Bezoek
SiteServer
Locaties Nr
LogsKill
SwitchSmart
DNS
1 ExpressVPN $ 6,67 ExpressVPN 160 Selectievakje Selectievakje Selectievakje
2 NordVPN $ 3,49 NordVPN 87 Selectievakje Selectievakje Selectievakje
3 Privé-internettoegang $ 2,85 PIA 49 Selectievakje Selectievakje
4 CyberGhost $ 2,75 CyberGhost 80 Selectievakje Selectievakje
5 IPVanish $ 3,25 IPVanish 76 Selectievakje Selectievakje

Een VPN biedt professionele gamers de bescherming die ze nodig hebben. Omdat een VPN uw IP-adres verbergt, helpt het DDoS-aanvallen te voorkomen. Een VPN helpt je ook om met vrienden uit andere landen te spelen. Als u uw serverlocatie wijzigt in een locatie bij hen in de buurt, kunt u met een vriend spelen op hun gaming-server. Een VPN helpt je ook om firewalls op school of werk te omzeilen, zodat je Apex Legends altijd en overal kunt spelen.

Hier is zonder verdere vertraging een lijst met de beste VPN-services voor Apex Legends:

1. Beste VPN voor Apex Legends: ExpressVPN

ExpressVPN

Meld je aan voor 12 maanden en krijg 3 MAANDEN GRATIS op onze # 1 beoordeelde VPN

ExpressVPN brengt snelle VPN-toegang samen met MediaStreamer, die fungeert als een slimme DNS-service om de toegang tot geografisch beperkte inhoud te deblokkeren. De VPN-service helpt je verbinding te versleutelen en live sportevenementen te deblokkeren. U vindt zelfs een lijst met de nieuwste live-entertainment en sportevenementen op hun website. Als u zich op de Britse Maagdeneilanden bevindt, wordt ExpressVPN buiten de landen met 5 ogen en 14 ogen geplaatst. Ze hanteren een no-log-beleid dat in de loop van de jaren is geverifieerd via spraakmakende juridische verzoeken.

ExpressVPN beheert een zeer groot VPN-netwerk. Buiten de VS beschikt het ExpressVPN-netwerk over duizenden servers op belangrijke locaties om de privacy van gebruikers te helpen beschermen. U kunt verbinding maken met hun VPN-netwerk om uw privacy te beschermen, censuur te deblokkeren en overal uw favoriete streamingdiensten te bekijken.

Misschien wel het grootste voordeel van het gebruik van ExpressVPN is hun ondersteuning voor een breed scala aan apparaten. ExpressVPN biedt aangepaste VPN-software voor Windows, Mac, iOS en Android. Verbind uw desktop en mobiel tegelijkertijd met maximaal 3 gelijktijdige verbindingen. U kunt ook de ExpressVPN-webextensie voor Chrome of Firefox installeren. Wilt u uw hele thuisnetwerk beschermen met één VPN-account? Zo ja, dan kunt u de ExpressVPN-router-app gebruiken om het in te stellen. De MediaStreamer-functie voegt Smart DNS-ondersteuning toe aan apparaten zoals gameconsoles (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, enz.), Mediaboxen (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, enz.) En Smart TV’s.

  Beste VPN's voor Omegle

ExpressVPN-couponBespaar 49% en krijg 3 maanden gratis met 12 maanden van onze # 1 beoordeelde VPN

ExpressVPN presteerde erg goed in onze snelheidstests. Ze zijn een uitstekende keuze voor privacy en om geografische beperkingen te deblokkeren. Klantenservice is 24/7 beschikbaar om u te helpen en eventuele vragen te beantwoorden. Geniet met vertrouwen van de beste VPN voor minder, aangezien ExpressVPN een 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie biedt.

Bezoek ExpressVPN

2. Beste VPN voor Apex Legends: NordVPN

NordVPN

Meld je aan voor 36 maanden voor slechts $ 3,49 per maand (70% korting)

NordVPN is gevestigd in Panama, waar sommige gebruikers de voorkeur geven aan een VPN-bedrijf met het hoofdkantoor in de Verenigde Staten. U zult merken dat NordVPN sterk aanwezig is in de VS met servers in het hele land. Leden hebben volledige toegang tot hun netwerk in de VS en daarbuiten voor een zeer goede prijs.

U zult merken dat NordVPN misschien wel de beste mix van diensten voor de prijs heeft als u zich voor een langere periode op een account abonneert. Alle gebruikers hebben volledige toegang tot hun netwerk en aangepaste software. U kunt verbinding maken via de VPN-client voor Windows of Mac. Ze hebben ook een gebruiksvriendelijke mobiele app voor Android- en iOS-apparaten (iPhone, iPad). U kunt de browserextensie NordVPN gebruiken voor Chrome, Firefox of Safari. NordVPN biedt een aantal geavanceerde privacyfuncties zoals dubbele VPN, P2P-servers en speciale IP die de service echt helpen onderscheiden.

Wilt u overal ter wereld toegang krijgen tot streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video of BBC iPlayer? Dan is NordVPN een goede keuze. Ze zijn een van de weinige VPN-services die Netflix nog steeds kunnen deblokkeren. U kunt zich aanmelden voor onbeperkte VPN- en SmartDNS-service met een geld-terug-garantie van 30 dagen.

Bezoek NordVPN

3. Beste VPN voor Apex Legends: PIA

Privé-internettoegang

Meld je aan voor 12 maanden voor slechts $ 3,33 per maand (72% korting)

Private Internet Access (PIA) biedt gebruikers een aantal verschillende opties. In tegenstelling tot vroeger hoef je niet langer voor elke VPN-server een profiel aan te maken. Nu kunt u verbinding maken met al hun serverlocaties in 33 landen. Het PIA-team heeft hun servers georganiseerd per regio, land en stad. U zult merken dat de snelheid meestal snel is.

Er zijn veel torrent-gebruikers die houden van Private Internet Access. De service bevat een functie die ervoor zorgt dat uw systeem niet meer communiceert als de verbinding met hun service wordt verbroken. Dit betekent dat als uw gecodeerde VPN-toegang om welke reden dan ook wordt verbroken, dit u veilig zal houden.

PIA biedt een Windows-client en andere apps die eenvoudig en gebruiksvriendelijk zijn. Je wilt het echter niet onderschatten. PIA biedt verschillende niveaus van privacybescherming, afhankelijk van uw behoeften. U kunt versleutelingsniveaus beheren om u te helpen de juiste balans te vinden tussen privacy en snelheid.

Als het gaat om hun Windows-client, heeft het PIA-team een ​​internet-kill-schakelaar toegevoegd. De kill-schakelaar verbreekt uw internetverbinding wanneer de VPN uitvalt. Dat kan erg handig zijn voor diegenen die anonimiteit willen garanderen. Private Internet Access biedt leden een geld-terug-garantie van 30 dagen.

  Beste VPN's voor Escape from Tarkov

Bezoek Private Internet Access

4. Beste VPN voor Apex Legends: CyberGhost

CyberGhost

Meld je aan voor 36 maanden voor slechts $ 2,75 per maand (79% korting)

CyberGhost is in 2001 opgericht door 7 enthousiaste jonge teamleden in Boekarest, Roemenië. Sinds die tijd is het bedrijf uitgegroeid tot een van de grootste VPN-services ter wereld. Het team van meer dan 50 leden is gericht op het beschermen van de privacy van gebruikers. Robert Knapp, mede-oprichter en CEO, blijft het team leiden, zelfs nadat ze in 2023 bij de Crossrider-groep kwamen. Sindsdien is het CyberGhost-netwerk behoorlijk uitgebreid.

CyberGhost biedt een mooie mix van serverlocaties, sterke codering en de mogelijkheid om populaire streamingdiensten zoals Netflix, YouTube Red en Amazon Prime te deblokkeren. Bij sommige kanalen kun je zelfs geografische beperkingen voor meerdere regio’s deblokkeren. U hebt bijvoorbeeld toegang tot Amazon Prime-video-inhoud in de VS, Duitsland of het VK. De Windows-client biedt u ook de mogelijkheid om anoniem te surfen, WiFi te beschermen, anoniem torrent, basiswebsites (Google, Facebook Instagram, etc.) te deblokkeren en een server te kiezen.

De CyberGhost VPN-client is een van onze favorieten. Het is heel gemakkelijk te gebruiken en bevat een aantal geavanceerde functies om uw online privacy te beschermen. Ze hebben een ontwikkelteam in Duitsland dat voortdurend functies toevoegt aan de client en mobiele apps. U kunt zich aanmelden voor volledige toegang tot het CyberGhost-netwerk met een geld-terug-garantie van 45 dagen.

Bezoek CyberGhost

5. Beste VPN voor Apex Legends: IPVanish

IPVanish

Meld je aan voor 12 maanden voor slechts $ 5,20 per maand (57% korting)

De Verenigde Staten zijn de thuisbasis van verschillende populaire VPN-services, maar niet sneller dan IPVanish. We weten uit persoonlijke ervaring dat IPVanish vrij goed zal werken, ongeacht in welke regio van het land u zich bevindt. Hun servers zijn snel en de VPN-service heeft meer serverlocaties in de Verenigde Staten dan de meeste VPN-providers.

Naast een grote voetafdruk in de Verenigde Staten, host IPVanish servers op elk ander continent dan Antarctica. Hun VPN-netwerk is in onze snelheidstests altijd het snelste in Noord-Amerika geweest. U vindt meerdere serverlocaties in landen als de VS en het VK. U kunt een locatie selecteren of specifieker worden door een individuele server te kiezen. IPVanish is uitstekend geschikt voor gamen, maar het kan wisselvallig zijn voor het deblokkeren van populaire streamingdiensten.

Als het op waarde aankomt, is IPVanish moeilijk te verslaan. Ze bieden onbeperkte toegang tot hun VPN-netwerk en aangepaste software voor Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick en meer. U kunt zelfs uw router instellen om elk apparaat in uw netwerk te beschermen. De VPN-service is behoorlijk populair bij Kodi-gebruikers. Een 7 dagen niet-goed-geld-terug-garantie geldt voor alle nieuwe leden.

Bezoek IPVanish

Hoogtepunten van Apex Legends Game

Wat Apex Legends onderscheidt van alle andere Battle Royals, zijn de Legends. Het zijn kleurrijke en unieke karakters. Ze hebben allemaal hun eigen sterke en zwakke punten die in combinatie met elkaar een interessante ervaring opleveren. De game begon met acht basislegendes, maar de ontwikkelaars zijn van plan er meer toe te voegen. Het spel is gericht op deze combinaties. In elk spel zit je in een team van drie die de andere 57 proberen te verslaan en de baas zijn. Daarom is uw keuze voor Legend niet willekeurig. Je moet ervoor zorgen dat je Legends een goede chemie hebben voordat je er meteen in springt. De huidige Legends zijn onder meer:

 • Bangalore: een vijfendertigjarige soldaat.
  • Tactisch: rookwerper
  • Passief: hiermee kunt u sneller rennen wanneer er op u wordt geschoten
  • Ultiem: ze roept een luchtaanval in
 • Bloodhound: een ervaren game-jager
  • Tactisch: ziet in het kort vijandelijke vallen en aanwijzingen
  • Passief: je ziet de voetafdrukken van vijanden
  • Ultiem: geeft je een snelheidsboost en markeert vijanden
 • Bijtend: een giftige trapper
  • Tactisch: Gasval die vijanden zal vergiftigen wanneer ze worden neergeschoten of geactiveerd
  • Passief: laat hem door zijn gifgas kijken
  • Ultiem: zet een enorme gen-additie in gevuld met zijn Nox-gas
 • Gibraltar: het afgeschermde fort
  • Tactisch: creëert een koepelschild dat 15 seconden meegaat
  • Passief: als hij naar beneden richt, creëert hij een schild dat hem beschermt terwijl je richt
  • Ultiem: Hij regeert over een door u gemarkeerde betonnen mortel
 • Lifeline: is een gevechtsdokter
  • Tactisch: roept een drone naar beneden die teamgenoten geneest in zijn effectgebied
  • Passief: genezende items werken sneller en ze doet teamgenoten sneller herleven
  • Ultiem: laat een zorgpakket van hoogwaardige verdedigingsuitrusting vallen
 • Mirage: is een holografische bedrieger
  • Tactisch: hij zet een holografische tekst neer om mensen in verwarring te brengen
  • Passief: wanneer hij wordt neergeslagen, bedekt hij vijf seconden en laat hij een aanvalsman vallen
  • Ultiem: stelt een team van lokvogels samen terwijl hij verhult
 • Pathfinder: is een extreem mobiele robot
  • Tactisch: grijphaak
  • Passief: kan de ringen de volgende locatie vinden
  • Ultiem: maakt een zip-line die iedereen kan gebruiken
 • Wraith: is snel en dodelijk
  • Tactisch: hiermee kan ze kogels ontwijken door haar lege ruimte te betreden
  • Passief: stemmen waarschuwen u voor gevaar in de buurt
  • Ultiem: creëert een portaal tussen twee locaties die uw team maximaal een minuut kan gebruiken
  Beste VPN's voor Nvidia Shield TV

Apex Legends heeft de gemeenschappelijke aspecten van een Battle Royale. Je kunt nieuwe bepantsering en genezende items vinden terwijl je rondrent. Jij en je team vechten tegen anderen om de overwinning te behalen in een speltype van het laatste type. Wat het onderscheidt, is de betrokken strategie en de unieke karakters. In de meeste Battle Royals speel je als een naamloos personage dat je aanpast. Deze game kan hun universum nieuw leven inblazen door de personages, vaardigheden en achtergronden van de personages die diepte toevoegen. Apex Legends is een spel waarvan ik zeker weet dat jij en je vrienden dit graag zouden spelen.

Nogmaals, ik raad aan om een ​​VPN te gebruiken om Apex Legends te spelen. Een VPN geeft u een IP-adres vanaf de serverlocatie die u kiest. Het verbetert ook de prestaties door uw ping te verlagen en u te beschermen tegen DDoS-aanvallen. Het helpt u om geografische beperkingen en firewalls op school of werk te omzeilen.

Geniet van alle opwinding terwijl je Apex Legends online speelt. Deel dit bericht met je vrienden zodat ze overal ter wereld kunnen gamen met een VPN. Volg ons @VPNFan voor de laatste aanbiedingen en gidsen.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me