Tom Clancy Rainbow SixTom Clancy’s Rainbow Six Siege is een erg populaire shooter in de serie. Het is beschikbaar op pc, PS4 en Xbox One. Rainbow Six Siege is extreem competitief en het nieuwste seizoen begint op 7 juni 2023. Nu de nieuwe competitie van start gaat, zullen er waarschijnlijk meer mensen spelen. Hierdoor kunnen er meer gevallen van vertraging en trage verbindingen optreden. Om dit probleem op te lossen, raad ik een VPN aan. Met een VPN kunt u uw IP-adres wijzigen in een ander IP-adres op de locatie van uw keuze. Als je dicht bij de server komt waarop je speelt, kun je de vertraging verminderen en de connectiviteit verbeteren. Omdat het niet uw IP is, beschermt een VPN een gebruiker ook tegen DDoS-aanvallen. Een VPN helpt een persoon voorbij firewalls op het werk of op school te komen en geografische beperkingen die het spel blokkeren.

RankVPN ServiceVPN Fan
Prijs Bezoek
SiteServer
Locaties Nr
LogsKill
SwitchSmart
DNS
1 ExpressVPN $ 6,67 ExpressVPN 160 Selectievakje Selectievakje Selectievakje
2 NordVPN $ 3,49 NordVPN 87 Selectievakje Selectievakje Selectievakje
3 Privé-internettoegang $ 2,85 PIA 49 Selectievakje Selectievakje
4 CyberGhost $ 2,75 CyberGhost 80 Selectievakje Selectievakje
5 IPVanish $ 3,25 IPVanish 76 Selectievakje Selectievakje

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege is een zeer complexe en competitieve shooter. Het heeft veel spelmodi. Situaties is een offline oefenmodus. Casual is een online modus waar iedereen kan spelen. De spellen zijn 5v5 en de beste van vijf. In Casual zijn er drie verschillende soorten games die speelbaar zijn. Bomb, mijn persoonlijke favoriet, zet teams tegen elkaar op. De aanvallers kunnen winnen door het andere team te elimineren of door de ontmantelaar in het doel te planten en te beschermen. De verdedigers winnen door het andere team te elimineren, te voorkomen dat het andere team plant of de defuser te breken. Gijzeling is vergelijkbaar, maar de aanvallers proberen de gijzelaars weg te nemen van de verdedigers. De manier om te winnen is door het andere team te doden of door te voldoen aan de teamvereiste om de gegijzelde te stelen of te beschermen. Dood de gijzelaar niet, anders zal je team de ronde onmiddellijk verliezen. De laatste spelmodus is Secure Area. De aanvallers proberen het doel te stelen door erin te gaan staan, terwijl de verdedigers het proberen te beschermen. Het spel kan worden gewonnen door het andere team te doden of door het doelwit te veroveren / beschermen. Aangepaste wedstrijden zijn ook beschikbaar, maar je moet niveau 5 zijn om eraan deel te nemen. Ze kunnen persoonlijker zijn en hebben niet enkele beperkingen die in de andere modi voorkomen.

De andere hoofdmodus is gerangschikt. Dit is voorbehouden aan iedereen van niveau 20 en hoger. Het is ook extreem competitief met een hoge leercurve. Mensen die dit spelen zijn doorgaans meer ervaren en kennen het spel buitengewoon goed. Het deelt dezelfde spelmodi als Casual, maar het heeft ook andere speciale regels. Het team moet met twee ronden winnen en het spel wordt voor onbepaalde tijd voortgezet totdat de patstelling wordt doorbroken. Het minimum aantal rondes dat nodig is om te winnen is 4. Het heeft ook minder kaarten beschikbaar in vergelijking met Casual en minder tijd voor elke ronde. Rainbow Six Siege heeft een classificatiesysteem. Het gaat in de volgorde koper, brons, zilver, goud, platina en diamant.

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege heeft veel operators om mee te spelen. De game heeft momenteel 41 operators met unieke vaardigheden en speelstijlen om rekening mee te houden. Er zijn 20 verdedigers, 20 aanvallers en één operator die op beide kan worden gespeeld. The Recruit is de enige operator die door meerdere mensen tegelijk kan worden gespeeld. Elke operator kan worden aangepast met verschillende skins, wapens en andere accessoires. Ze kunnen worden ontgrendeld met Renown, maar ze kunnen ook worden gekocht.

Ik zou nogmaals een VPN willen aanbevelen voor Rainbow Six. Met een VPN kunt u uw IP in de opgegeven serverlocaties wijzigen in een andere. Als u er een selecteert in de buurt van waar de spelserver zich bevindt, kunt u mogelijk de vertraging en verbindingssnelheden verbeteren. Elite-gamers krijgen ook het voordeel van bescherming tegen DDoS-aanvallen. Een VPN helpt u ook om eventuele geografische beperkingen of firewalls te omzeilen, zodat u de game niet op school of op het werk kunt spelen.

Laten we meteen beginnen en de beste VPN’s voor Rainbow Six Siege bekijken.

1. Beste VPN voor Rainbow Six: ExpressVPN

ExpressVPN

Meld je aan voor 12 maanden en krijg 3 MAANDEN GRATIS op onze # 1 beoordeelde VPN

ExpressVPN brengt snelle VPN-toegang samen met MediaStreamer, die fungeert als een slimme DNS-service om de toegang tot geografisch beperkte inhoud te deblokkeren. De VPN-service helpt je verbinding te versleutelen en live sportevenementen te deblokkeren. U vindt zelfs een lijst met de nieuwste live-entertainment en sportevenementen op hun website. Als u zich op de Britse Maagdeneilanden bevindt, wordt ExpressVPN buiten de landen met 5 ogen en 14 ogen geplaatst. Ze hanteren een no-log-beleid dat in de loop van de jaren is geverifieerd via spraakmakende juridische verzoeken.

ExpressVPN beheert een zeer groot VPN-netwerk. Buiten de VS beschikt het ExpressVPN-netwerk over duizenden servers op belangrijke locaties om de privacy van hun gebruikers te beschermen. U kunt hun netwerk gebruiken om uw privacy te beschermen, censuur te deblokkeren en overal uw favoriete streamingdiensten te bekijken.

Misschien wel het grootste voordeel van het gebruik van ExpressVPN is hun ondersteuning voor een breed scala aan apparaten. ExpressVPN biedt aangepaste VPN-software voor Windows, Mac, iOS en Android. Maak tegelijkertijd verbinding vanaf uw desktop en mobiel met maximaal 3 gelijktijdige verbindingen. U kunt ook de ExpressVPN-webextensie voor Chrome of Firefox installeren. Wilt u uw hele thuisnetwerk beschermen met één VPN-account? Zo ja, dan kunt u de ExpressVPN-router-app gebruiken om alles in te stellen. De MediaStreamer-functie voegt Smart DNS-ondersteuning toe aan apparaten zoals gameconsoles (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, enz.), Mediaboxen (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, enz.) En Smart TV’s.

ExpressVPN-couponBespaar 49% en krijg 3 maanden gratis met 12 maanden van onze # 1 beoordeelde VPN

ExpressVPN presteerde erg goed in onze snelheidstests. Ze zijn een uitstekende keuze voor privacy en om geografische beperkingen te deblokkeren. Klantenservice is 24/7 beschikbaar om u te helpen en eventuele vragen te beantwoorden. Geniet met vertrouwen van de beste VPN voor minder, aangezien ExpressVPN een 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie biedt.

Bezoek ExpressVPN

2. Beste VPN voor Rainbow Six: NordVPN

NordVPN

Meld je aan voor 36 maanden voor slechts $ 3,49 per maand (70% korting)

NordVPN is gevestigd in Panama, waar sommige gebruikers de voorkeur geven aan een VPN-bedrijf met het hoofdkantoor in de Verenigde Staten. U zult merken dat NordVPN sterk aanwezig is in de VS met servers in het hele land. Leden hebben volledige toegang tot hun netwerk in de VS en daarbuiten voor een zeer goede prijs.

U zult merken dat NordVPN misschien wel de beste mix van diensten heeft voor de prijs als u zich abonneert op een account voor langere termijn. Alle gebruikers hebben volledige toegang tot hun netwerk en aangepaste software. U kunt verbinding maken via de VPN-client voor Windows of Mac. Ze hebben ook een eenvoudig te gebruiken mobiele app voor zowel Android- als iOS-apparaten (iPhone, iPad).

Wilt u overal ter wereld toegang krijgen tot streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video of BBC iPlayer? Dan is NordVPN een goede keuze. Ze zijn een van de weinige VPN-services die Netflix nog steeds kunnen deblokkeren. U kunt zich aanmelden voor onbeperkte VPN- en SmartDNS-service met een geld-terug-garantie van 30 dagen.

Bezoek NordVPN

3. Beste VPN voor Rainbow Six: PIA

Privé-internettoegang

Meld je aan voor 12 maanden voor slechts $ 3,33 per maand (72% korting)

Private Internet Access (PIA) biedt gebruikers een aantal verschillende opties. In tegenstelling tot vroeger hoef je niet langer voor elke VPN-server een profiel aan te maken. Nu kunt u verbinding maken met al hun serverlocaties in 33 landen. Zoals u hieronder kunt zien, heeft het PIA-team hun servers georganiseerd per regio, land en stad. De serverlocaties zijn alfabetisch gerangschikt per land.

Er zijn veel torrent-gebruikers die houden van Private Internet Access. De service bevat een functie die ervoor zorgt dat uw systeem niet meer communiceert als de verbinding met hun service wordt verbroken. Dit betekent dat als uw gecodeerde VPN-toegang om welke reden dan ook wordt verbroken, dit u veilig zal houden.

We gebruiken de Windows-client van PIA en er is niet veel aan de hand wat betreft installatie en gebruik. U wilt de service echter niet onderschatten. PIA biedt verschillende niveaus van privacybescherming, afhankelijk van uw behoeften. U kunt versleutelingsniveaus beheren en de juiste balans vinden tussen privacy en snelheid. Zoals u hieronder kunt zien, is het PIA-netwerk vrij snel op belangrijke locaties in de Verenigde Staten.

Als het gaat om hun Windows-client, heeft het PIA-team een ​​internet-kill-schakelaar toegevoegd. De kill-schakelaar verbreekt uw internetverbinding wanneer de VPN uitvalt. Dat kan erg handig zijn voor diegenen die anonimiteit willen garanderen. Private Internet Access biedt leden een 7 dagen niet-goed-geld-terug-garantie.

Bezoek Private Internet Access

4. Beste VPN voor Rainbow Six: CyberGhost

CyberGhost

Meld je aan voor 36 maanden voor slechts $ 2,75 per maand (79% korting)

CyberGhost is in 2001 opgericht door 7 enthousiaste jonge teamleden in Boekarest, Roemenië. Sinds die tijd is het bedrijf uitgegroeid tot een van de grootste VPN-services ter wereld. Het team van meer dan 50 leden is gericht op het beschermen van de privacy van gebruikers. Robert Knapp, mede-oprichter en CEO, blijft het team leiden, zelfs nadat ze in 2023 bij de Crossrider-groep kwamen. Sindsdien is het CyberGhost-netwerk behoorlijk uitgebreid.

CyberGhost biedt een mooie mix van serverlocaties, sterke codering en de mogelijkheid om populaire streamingdiensten zoals Netflix, YouTube Red en Amazon Prime te deblokkeren. Bij sommige kanalen kun je zelfs geografische beperkingen voor meerdere regio’s deblokkeren. U hebt bijvoorbeeld toegang tot Amazon Prime-video-inhoud in de VS, Duitsland of het VK. De Windows-client biedt u ook de mogelijkheid om anoniem te surfen, WiFi te beschermen, anoniem torrent, basiswebsites (Google, Facebook Instagram, etc.) te deblokkeren en een server te kiezen.

De CyberGhost VPN-client is een van onze favorieten. Het is heel gemakkelijk te gebruiken en bevat een aantal geavanceerde functies om uw online privacy te beschermen. Ze hebben een ontwikkelteam in Duitsland dat voortdurend functies toevoegt aan de client en mobiele apps. U kunt zich aanmelden voor volledige toegang tot het CyberGhost-netwerk met een geld-terug-garantie van 45 dagen.

Bezoek CyberGhost

5. Beste VPN voor Rainbow Six: IPVanish

IPVanish

Meld je aan voor 12 maanden voor slechts $ 5,20 per maand (57% korting)

De Verenigde Staten zijn de thuisbasis van verschillende populaire VPN-services, maar niet sneller dan IPVanish. We weten uit persoonlijke ervaring dat IPVanish vrij goed zal werken, ongeacht in welke regio van het land u zich bevindt. Hun servers zijn snel en de VPN-service heeft meer serverlocaties in de Verenigde Staten dan de meeste VPN-providers.

Naast een grote voetafdruk in de Verenigde Staten, host IPVanish servers op elk ander continent dan Antarctica. Hun VPN-netwerk is in onze snelheidstests altijd het snelste in Noord-Amerika geweest. U vindt meerdere serverlocaties in landen als de VS en het VK. U kunt een locatie selecteren of specifieker worden door een individuele server te kiezen. IPVanish is uitstekend geschikt voor gamen, maar het kan wisselvallig zijn voor het deblokkeren van populaire streamingdiensten.

Als het op waarde aankomt, is IPVanish moeilijk te verslaan. Ze bieden onbeperkte toegang tot hun VPN-netwerk en aangepaste software voor Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick en meer. U kunt zelfs uw router instellen om elk apparaat in uw netwerk te beschermen. De VPN-service is behoorlijk populair bij Kodi-gebruikers. Een 7 dagen niet-goed-geld-terug-garantie geldt voor alle nieuwe leden.

Bezoek IPVanish

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege is een intense online shooter. De game is competitief en erg strategisch. Elke beslissing die u neemt, is uiterst belangrijk, omdat dit het verschil kan zijn tussen verlies of winst. Rainbow Six Siege biedt veel personages, kaarten, aanpassingen en modi. De ontwikkelaars komen constant met nieuwe operators. Rainbow Six Siege is een opwindende shooter waarvan ik zeker weet dat jij en je vrienden ze leuk zullen vinden.