OhioOhio wordt beschouwd als een staat in het Midwesten en ligt in het gebied van de Grote Meren in de VS. Het heeft een totale bevolking van bijna 11,7 miljoen mensen, waarmee het de 7e grootste in termen van bevolking is. Er zijn veel mogelijkheden en redenen om de staat Ohio te bezoeken. Van het bezoeken van steden als Dayton, Cleveland, Sandusky, Cincinnati en meer, u zult geen redenen of dingen hebben om daar te doen. U wilt ook geen openbare wifi gebruiken zonder een VPN.

RankVPN ServiceVPN Fan
Prijs Bezoek
SiteServer
Locaties Nr
LogsBrowser
Extensies Slim
DNS
1 ExpressVPN $ 6,67 ExpressVPN 160 Selectievakje Selectievakje Selectievakje
2 NordVPN $ 3,49 NordVPN 87 Selectievakje Selectievakje Selectievakje
3 Privé-internettoegang $ 3,33 PIA 49 Selectievakje Selectievakje
4 CyberGhost $ 2,75 CyberGhost 80 Selectievakje Selectievakje
5 Surfshark $ 3,49 Surfshark 68 Selectievakje Selectievakje

Ohio heeft zeker enkele grote steden. Wat ze niet hebben, is echter enig bewijs van willekeurig toezicht door de overheid. U loopt geen gevaar door de regering van Ohio of de controleactiviteiten van de Amerikaanse regering. Dat gezegd hebbende, u loopt gevaar door cybercriminelen. Dat zijn mensen die profiteren van kwetsbare doelen. Met andere woorden, degenen die geen VPN met wifi gebruiken. Als u dat wel doet, maakt u het voor die oplichters veel moeilijker om uw gevoelige gegevens in gevaar te brengen.

De tweede reden om een ​​VPN te gebruiken, is misschien niet zo voor de hand liggend. Het is om u te helpen geografische beperkingen uit uw thuisregio of sportuitval te omzeilen. Als je het leuk vindt om online naar sport te kijken en een van de Ohio-teams te bekijken, word je hier niet meer mee bezig. Door verbinding te maken met een VPN in een andere regio, kunt u de blokkering laten denken dat u zich ergens anders bevindt. Op die manier kunt u eventuele blokkades of black-outs vermijden die u tegen kunt komen.

Wat is de beste VPN voor Ohio?

Dus we kunnen deze vraag het beste beantwoorden, er zijn verschillende criteria waar we naar moeten kijken. Omdat Ohio een Amerikaanse staat is, zullen we onze inspanningen meer richten op het deblokkeren van criteria en snelheid. Dit zijn de belangrijkste.

  • Snelle servers in Ohio en de regio die goed presteren op snelheidstests
  • Stabiel en groot netwerk om te helpen bij het verbreken van de verbinding
  • Mogelijkheid om geografisch beperkte inhoud en sportuitval in de staat te omzeilen
  • Versleuteling om een ​​sterke bescherming van de privacy van de gebruiker te bieden
  • Strikte no-logs-beleid om te helpen bij privacybescherming
  • Ondersteuning voor meerdere platforms voor mobiele apps, waaronder Amazon Firestick

We gaan nu de beste VPN’s voor Ohio nader bekijken.

1. Beste VPN voor Ohio: ExpressVPN

ExpressVPN

Meld je aan voor 12 maanden en krijg 3 MAANDEN GRATIS op onze # 1 beoordeelde VPN

ExpressVPN brengt snelle VPN-toegang samen met MediaStreamer die fungeert als een slimme DNS-service om de toegang tot geografisch beperkte inhoud te deblokkeren. De VPN-service helpt je verbinding te versleutelen en live sportevenementen te deblokkeren. U vindt zelfs een lijst met de nieuwste live-entertainment en sportevenementen op hun website. Als u zich op de Britse Maagdeneilanden bevindt, wordt ExpressVPN buiten de 5 ogen en 14 ogen landen geplaatst. Ze hanteren een no-log-beleid dat in de loop van de jaren is geverifieerd via spraakmakende juridische verzoeken.

  Beste VPN's voor Tinder

ExpressVPN beheert een zeer groot VPN-netwerk. Buiten de VS beschikt het ExpressVPN-netwerk over duizenden servers op belangrijke locaties om de privacy van hun gebruikers te beschermen. U kunt hun netwerk gebruiken om uw privacy te beschermen, censuur te deblokkeren en overal uw favoriete streamingdiensten te bekijken.

ExpressVPN Ohio snelheidstest

Met de ExpressVPN-app kunt u een serverlocatie tot in de stad selecteren, maar u hoeft geen specifieke server te kiezen. In plaats daarvan selecteert de client de snelste server op de door u gekozen locatie. Je moet ook weten dat sommige steden niet worden weergegeven op het aanbevolen tabblad in de client. Mogelijk vindt u dat probleem met servers in Ohio. Selecteer gewoon het tabblad “Alle”, open Amerika en open vervolgens de VS. Op dit punt kunt u daar servers selecteren. Toen we een server testten in Chicago (de dichtstbijzijnde locatie) en getest voor Columbus en Cleveland. We hebben uitstekende snelheden op beide locaties.

Misschien wel het grootste voordeel van het gebruik van ExpressVPN is hun ondersteuning voor een breed scala aan apparaten. ExpressVPN biedt aangepaste VPN-software voor Windows, Mac, iOS en Android. Maak tegelijkertijd verbinding vanaf uw desktop en mobiel met maximaal 3 gelijktijdige verbindingen. U kunt ook de ExpressVPN-webextensie voor Chrome of Firefox installeren. Wilt u uw hele thuisnetwerk beschermen met één VPN-account? Zo ja, dan kunt u de ExpressVPN-router-app gebruiken om alles in te stellen. De MediaStreamer-functie voegt Smart DNS-ondersteuning toe aan apparaten zoals gameconsoles (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, etc.), mediaboxen (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, etc.) en Smart TV’s.

ExpressVPN-couponBespaar 49% en krijg 3 maanden gratis met 12 maanden van onze # 1 beoordeelde VPN

ExpressVPN presteerde erg goed in onze snelheidstests. Ze zijn een uitstekende keuze voor privacy en om geografische beperkingen te deblokkeren. Klantenservice is 24/7 beschikbaar om u te helpen en eventuele vragen te beantwoorden. Geniet met vertrouwen van de beste VPN voor minder, aangezien ExpressVPN een 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie biedt.

Bezoek ExpressVPN

2. Beste VPN voor Ohio: NordVPN

NordVPN

Meld je aan voor 36 maanden voor slechts $ 3,49 per maand (70% korting)

NordVPN is gevestigd in Panama, waar sommige gebruikers de voorkeur geven aan een VPN-bedrijf met het hoofdkantoor in de Verenigde Staten. U zult merken dat NordVPN sterk aanwezig is in de VS met servers in het hele land. Leden hebben volledige toegang tot hun netwerk in de VS en daarbuiten voor een zeer goede prijs.

U zult merken dat NordVPN misschien wel de beste mix van diensten heeft voor de prijs als u zich abonneert op een account voor langere termijn. Alle gebruikers hebben volledige toegang tot hun netwerk en aangepaste software. U kunt verbinding maken via de VPN-client voor Windows of Mac. Ze hebben ook een eenvoudig te gebruiken mobiele app voor zowel Android- als iOS-apparaten (iPhone, iPad).

  Beste VPN's voor Taobao.com

NordVPN Ohio snelheidstestNordVPN heeft een aantal servers in Chicago. Als u vanaf de console op de 3 horizontale stippen rechts van het land klikt, kunt u het servergebied lokaliseren en de percentages van de beschikbare servers bekijken. We hebben verbinding gemaakt met een VPN-server en getest op Cleveland en Columbus. Zoals u kunt zien, waren de prestaties indrukwekkend met downloadsnelheden tussen 108 Mbps en 110 Mbps.

Wilt u overal ter wereld toegang krijgen tot streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video of BBC iPlayer? Dan is NordVPN een goede keuze. Ze zijn een van de weinige VPN-services die Netflix nog steeds kunnen deblokkeren. U kunt zich aanmelden voor onbeperkte VPN- en SmartDNS-service met een geld-terug-garantie van 30 dagen.

Bezoek NordVPN

3. Beste VPN voor Ohio: PIA

Privé-internettoegang

Meld je aan voor 12 maanden voor slechts $ 3,33 per maand (72% korting)

Private Internet Access (PIA) biedt gebruikers een aantal verschillende opties. In tegenstelling tot vroeger hoef je niet langer voor elke VPN-server een profiel aan te maken. Nu kunt u verbinding maken met al hun serverlocaties in 33 landen. Zoals u hieronder kunt zien, heeft het PIA-team hun servers georganiseerd per regio, land en stad. De serverlocaties zijn alfabetisch gerangschikt per land.

Er zijn veel torrent-gebruikers die houden van Private Internet Access. De service bevat een functie die ervoor zorgt dat uw systeem niet meer communiceert als de verbinding met hun service wordt verbroken. Dit betekent dat als uw gecodeerde VPN-toegang om welke reden dan ook wordt verbroken, dit u veilig zal houden.

PIA Ohio snelheidstestPIA biedt een Windows-client en andere apps die eenvoudig en gebruiksvriendelijk zijn. Je wilt het echter niet onderschatten. PIA biedt verschillende niveaus van privacybescherming, afhankelijk van uw behoeften. U kunt versleutelingsniveaus beheren om u te helpen de juiste balans te vinden tussen privacy en snelheid. We maakten verbinding met een VPN-server in Chicago en testten onze snelheid in Cleveland en Columbus. Je kunt de resultaten hieronder zien.

Als het gaat om hun Windows-client, heeft het PIA-team een ​​internet-kill-schakelaar toegevoegd. De kill-schakelaar verbreekt uw internetverbinding wanneer de VPN uitvalt. Dat kan erg handig zijn voor diegenen die anonimiteit willen garanderen. Private Internet Access biedt leden een geld-terug-garantie van 30 dagen.

Bezoek Private Internet Access

4. Beste VPN voor Ohio: CyberGhost

CyberGhost

CyberGhost is in 2001 opgericht door 7 enthousiaste jonge teamleden in Boekarest, Roemenië. Sinds die tijd is het bedrijf uitgegroeid tot een van de grootste VPN-services ter wereld. Het team van meer dan 50 leden is gericht op het beschermen van de privacy van gebruikers. Robert Knapp, mede-oprichter en CEO, blijft het team leiden, zelfs nadat ze in 2023 bij de Crossrider-groep kwamen. Sindsdien is het CyberGhost-netwerk behoorlijk uitgebreid.

CyberGhost biedt een mooie mix van serverlocaties, sterke codering en de mogelijkheid om populaire streamingdiensten zoals Netflix, YouTube Red en Amazon Prime te deblokkeren. Bij sommige kanalen kun je zelfs geografische beperkingen voor meerdere regio’s deblokkeren. U hebt bijvoorbeeld toegang tot Amazon Prime-video-inhoud in de VS, Duitsland of het VK. De Windows-client biedt u ook de mogelijkheid om anoniem te surfen, WiFi te beschermen, anoniem torrent, basiswebsites (Google, Facebook Instagram, etc.) te deblokkeren en een server te kiezen.

  Beste VPN's om MelOn buiten Korea te streamen

CyberGhost Ohio snelheidstestOmdat we onze snelheid naar Ohio wilden testen, openden we de Windows-client en klikten we op de optie “Mijn server kiezen”. Van daaruit kunt u elk land uitbreiden en een specifieke server selecteren. Het CyberGhost-netwerk omvat een aantal servers in Chicago. Daarom hebben we verbinding gemaakt met een van hen en de uitvoering getest in Ohio. Zoals u kunt zien, varieerde onze downloadsnelheid van 103 Mbps tot 106 Mbps.

De CyberGhost VPN-client is een van onze favorieten. Het is heel gemakkelijk te gebruiken en bevat een aantal geavanceerde functies om uw online privacy te beschermen. Ze hebben een ontwikkelteam in Duitsland dat voortdurend functies toevoegt aan de client en mobiele apps. U kunt zich aanmelden voor volledige toegang tot het CyberGhost-netwerk met een geld-terug-garantie van 45 dagen.

Bezoek CyberGhost

5. Beste VPN voor Ohio: Surfshark

Surfshark

Surfshark lanceerde hun VPN-service in 2023. Sinds die tijd heeft het bedrijf een behoorlijke sprong gemaakt in de gemeenschap. Het team blijft groeien en voegt serverlocaties toe aan hun hogesnelheidsnetwerk. Ze hebben gefocust op privacy en waarde. De service bevat extra functies zoals CleanWeb (blokkeert advertenties en malware), Whitelister (split-tunneling), MultiHop dubbele VPN, kill-switch, privé-DNS en lekbescherming.

Met een groot netwerk van servers over de hele wereld, sterke codering en de mogelijkheid om populaire streamingdiensten zoals Netflix, YouTube Premium en Amazon Prime te deblokkeren, zijn er veel mogelijkheden om van de service te genieten. Je hebt toegang tot Amazon Prime Video in meerdere regio’s, waaronder de VS, Duitsland en het VK. De Windows-client biedt u de mogelijkheid om verbinding te maken met fysieke serverlocaties, virtuele servers (het meest geschikt voor het deblokkeren van geografische beperkingen), servers die P2P-gebruik ondersteunen en MultiHop-servers.

Surfshark Ohio snelheidstestVoor onze tests in Ohio hebben we een server in Chicago geselecteerd. Nadat u zich hebt aangemeld, zoekt u eenvoudig naar de stad in de zoekbalk. Van daaruit kunt u verbinding maken met een server die zich daar bevindt. We maakten verbinding met een server en testten de snelheden naar Cleveland en Columbus. De resultaten waren snelheden van meer dan 107 Mbps in beide steden.

Voor de waarde en de functies is Surfshark een uitstekende optie voor diegenen die hun privacy willen beschermen en beperkingen willen deblokkeren. Al hun VPN-apps zijn ontworpen met een vergelijkbare gebruikersinterface en zijn gemakkelijk te gebruiken. U kunt zich zonder risico aanmelden voor een onbeperkt VPN-account omdat Surfshark een 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie biedt.

Bezoek Surfshark

Vanaf hier ziet u enkele geweldige opties en redenen om een ​​VPN te gebruiken terwijl u in Ohio bent. Hoewel we de bovenstaande keuzes hebben geoptimaliseerd op basis van verschillende factoren, kunt u altijd vrijblijvend naar onze kijken top 10 VPN-lijst als je andere opties wilt. Het zijn ook goede keuzes, maar niet zo voordelig als degene die we hierboven noemden. Het maakt niet uit waarom u de staat bezoekt, VPN’s zijn cruciaal voor internetgebruik. Door onze gids te gebruiken, kunnen we u helpen een weloverwogen beslissing te nemen die aan uw behoeften voldoet.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me