Junior ijshockeykampioenschapHet Wereldkampioenschap ijshockey voor junioren 2023 is de 44e keer dat dit jaarlijkse evenement wordt gehouden. Dit jaar wordt in Tsjechië het IIHF Wereldkampioenschap Junior gehouden. De wedstrijden worden gespeeld in Ostravar Aréna in Ostrava en Werk Arena in Třinec. Tsjechië heeft het kampioenschap nu vier keer georganiseerd. Gezien de langdurige populariteit van ijshockey in de regio, zal het evenement zeker een hit worden. Bekijk de actie overal ter wereld met een VPN.

De voorronde begint op 26 december 2023 en de wedstrijd om de gouden medaille wordt gespeeld op 5 januari 2023. Dat geeft je anderhalve week om de beste junior ijshockeyspelers ter wereld te bekijken en te volgen. Kijk hoe je favoriete team om goud strijdt. TSN zendt het evenement uit in Canada. Samen met het NHL-netwerk in de VS en andere netwerken over de hele wereld. Ik zal later in het bericht een volledige lijst geven.

Waarom heb je een VPN-service nodig??

Als je dit bericht uit Canada of de Verenigde Staten leest, heb je geen VPN nodig om de games te bekijken. Als u echter woont of reist buiten de VS en Canada, helpt een VPN u om geografische beperkingen te deblokkeren. Netwerken blokkeren mensen buiten het land. Een VPN geeft je een IP-adres in een ander land dat inhoud opent alsof je in dat land zit.

  Anoniem torrenten met Socks5 Proxy of VPN

Beste VPN voor het Wereldkampioenschap ijshockey voor junioren

Eerst wilt u een betrouwbare VPN-service vinden. In dit geval wil je er een met snelle VPN-servers om alle actie te bekijken. Dat versmalt het veld behoorlijk. Gelukkig biedt onze favoriete VPN korting tijdens het evenement.

Er zijn verschillende netwerken die het toernooi uitzenden. Omwille van deze instructies gebruiken we NHL Network in de Verenigde Staten.

 1. Meld je aan voor ExpressVPN (inclusief 30 dagen risicovrije geld-terug-garantie)
 2. Download en installeer de ExpressVPN-app op uw apparaat
 3. Maak verbinding met een VPN-server in de VS, zodat u dekking kunt krijgen.
 4. Bezoek NHL Network en moedig je favoriete team aan op de overwinning.

Hoe een VPN te gebruiken om het kampioenschap te bekijken

Wilt u meer hulp bij het instellen. Hier is een uitgebreidere gids met een screenshot om u op weg te helpen. Ik gebruik ExpressVPN voor het voorbeeld van het gebruik van een VPN-service om het Wereldkampioenschap ijshockey voor junioren te bekijken. Allereerst wil je de VPN-client downloaden. ExpressVPN biedt gratis clientsoftware voor Windows, Mac en Linux. Naast gratis apps voor iOS en Android.

Nu je de kans hebt gehad om de software te downloaden en te installeren, is het tijd om verbinding te maken. Start de ExpressVPN-client en selecteer een serverlocatie. We zullen u stap voor stap door hun Windows-client leiden.

ExpressVPN-serverlocaties

 • ExpressVPN heeft een groot netwerk van servers over de hele wereld. Selecteer een land waarin u de dekking wilt bekijken. Enkele populaire keuzes zijn Canada en de Verenigde Staten.
 • We raden je aan om OpenVPN (TCP) of (UDP) te selecteren. Voor het streamen van video’s van sites zoals YouTube gebruiken we OpenVPN (UDP) omdat het sneller is dan TCP. Ze ondersteunen ook PPTP, L2TP en IKEv2. We raden OpenVPN UDP nog steeds aan voor de beste mix van snelheid en privacybescherming.
 • Klik op de grote ronde verbindingsknop. Na een paar seconden zie je het schild rond de knop groen worden. Er zal ook een bericht zijn om u te laten weten dat “VPN is AAN”
 • Je hebt nu een IP-adres in de VS, voor zover iedereen online kan zien. Als zodanig kunt u elke site bereiken alsof u daar zit. Hetzelfde zou waar zijn als u verbinding maakt met een server in het VK of ergens anders in de wereld.
 • Nw, je gebruikt de inloggegevens van je kabel- / satelliet- / streamingabonnement om in te loggen op de website die je wilt gebruiken om de games te bekijken.
  NordVPN iOS-installatiehandleiding

Zo eenvoudig is het. Nu u een IP-adres heeft van een ExpressVPN-server in het land van uw keuze, kunt u op internet surfen of het Wereldkampioenschap ijshockey voor junioren bekijken alsof u er zelf bij was. Hetzelfde geldt voor elk land. Maak verbinding met een server in Canada om de TSN-dekking te bekijken.

Zoals je waarschijnlijk al weet, opent een goede VPN de toegang tot inhoud over de hele wereld. Als u buiten de Verenigde Staten woont, kan de service u helpen toegang te krijgen tot populaire services zoals Netflix, Hulu en Amazon Instant. Je hebt nog steeds een account nodig voor services zoals Netflix, maar met de VPN kun je Amerikaanse tv-programma’s en films op Netflix bekijken alsof je in de Verenigde Staten zit.

Dekking van het Wereldkampioenschap ijshockey voor junioren

Hier is een lijst met netwerken die het 2023 IIHF World Junior Championship uitzenden:

 • Canada – TSN, RDS
 • Tsjechische Republiek CT
 • Europa – Eurosport
 • Finland – MTV3
 • Rusland – NTV Plus
 • Slowakije – STV
 • Zweden – SVT, Viasat
 • Verenigde Staten – NHL-netwerk

Vergeet niet om verbinding te maken met een server in het land waarin u de dekking wilt bekijken. De online dekking van TSN.ca is bijvoorbeeld alleen beschikbaar voor mensen met een Canadees IP-adres.

Schema voor de voorronde

Hier is het schema en de locatie van de voorronde-wedstrijden:

Ronde A – Werk Arena

Groep A Voorlopig schema

Ronde B – Ostravar Arena

Groep B Voorlopig schema

Bekijk alle actie door online verslag te doen van het Wereldkampioenschap ijshockey voor junioren van dit jaar. Deel dit bericht met je vrienden zodat ze ook van de spellen kunnen genieten. Volg ons @VPNFan voor de laatste aanbiedingen.

  Privé-internettoegang Windows-installatiehandleiding
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me