Dota 2Dota 2, Defense, of the Ancients 2, is een populair MOBA, multiplayer online battle arena-spel. Het is een echt goed gemaakt spel en is erg snel populair geworden. Dota 2 kan ook met vrienden via internet en competitief worden gespeeld. Je kunt de game voor Windows of Mac downloaden op Steam en uitbreidingen voor de game op de Dota 2-website. Omdat Dota 2 een game is die online wordt gespeeld, kunt u DDoS-aanvallen, vertraging, slechte verbinding of blokkering op school of op het werk ervaren. Om deze problemen op te lossen, raad ik een VPN aan. Een VPN verandert uw IP-adres in een ander IP. Aangezien dit niet uw IP is, worden DDoS-aanvallen voorkomen en kunt u voorbij de blokkering van Dota 2 op het werk of op school komen. Als u een IP kiest dicht bij de server waarop u speelt, zou u minder vertraging moeten ervaren.

RankVPN ServiceVPN Fan
Prijs Bezoek
SiteServer
Locaties Nr
LogsKill
SwitchSmart
DNS
1 ExpressVPN $ 6,67 ExpressVPN 160 Selectievakje Selectievakje Selectievakje
2 NordVPN $ 3,49 NordVPN 87 Selectievakje Selectievakje Selectievakje
3 Privé-internettoegang $ 2,85 PIA 49 Selectievakje Selectievakje
4 CyberGhost $ 2,75 CyberGhost 80 Selectievakje Selectievakje
5 IPVanish $ 3,25 IPVanish 76 Selectievakje Selectievakje

Hoe een VPN te gebruiken om Dota 2 Online (pc) te spelen

Ik gebruik ExpressVPN voor het voorbeeld van het gebruik van een VPN-service om Dota 2 online te spelen. Eerst wil je de VPN-client downloaden. ExpressVPN biedt gratis clientsoftware voor Windows, Mac en Linux. Naast gratis apps voor iOS en Android.

Nu je de kans hebt gehad om de software te downloaden en te installeren, is het tijd om verbinding te maken. Start de ExpressVPN-client en selecteer een serverlocatie. We zullen u stap voor stap door hun Windows-client leiden.

ExpressVPN-serverlocaties

 • Omdat veel gamers graag verbinding maken met servers in de VS, hebben we dat land gebruikt voor onze gids. ExpressVPN heeft een groot netwerk van servers over de hele wereld.
 • We raden je aan om OpenVPN (TCP) of (UDP) te selecteren. Voor het streamen van video’s van sites zoals YouTube gebruiken we OpenVPN (UDP) omdat het sneller is dan TCP. Ze ondersteunen ook PPTP, L2TP en SSTP. We raden OpenVPN UDP nog steeds aan voor de beste mix van snelheid en privacybescherming.
 • Klik op de grote ronde verbindingsknop. Na een paar seconden zie je het schild rond de knop groen worden. Er zal ook een bericht zijn om u te laten weten dat “VPN is AAN”
 • Je hebt nu een IP-adres in de VS, voor zover iedereen online kan zien. Als zodanig kunt u elke site bereiken alsof u daar zit. Hetzelfde zou waar zijn als u verbinding maakt met een server in het VK of ergens anders in de wereld.

Zo eenvoudig is het. Nu je een IP-adres hebt van een ExpressVPN-server in de VS, kun je gamen, surfen op internet of programma’s bekijken alsof je er zelf bij bent. Als u verbinding maakt met een server in het VK, krijgt u daar ook volledige toegang tot geografisch geblokkeerde sites. Hetzelfde geldt voor elk land.

Zoals je waarschijnlijk al weet, opent een goede VPN de toegang tot inhoud over de hele wereld. Als u buiten de Verenigde Staten woont, kan de service u helpen toegang te krijgen tot populaire services zoals Netflix, Hulu en Pandora. Je hebt nog steeds een account nodig voor services zoals Netflix, maar de VPN helpt je Amerikaanse tv-programma’s en films op Netflix te bekijken alsof je in de Verenigde Staten zit of in een andere regio waartoe je toegang wilt hebben.

Hoogtepunten van Dota 2 Game

In Dota 2 moeten jij en je team van 4 de andere teambasis of Ancient vernietigen. Er zullen onderweg verschillende middelpunten of torens zijn. Er wordt van je verwacht dat je het andere team ervan weerhoudt om je Ancient te vernietigen, zodat je niet verliest. Voor 1 op 1 wedstrijden gelden dezelfde regels, behalve als je zegt “gg” (goed spel) dat je verliest.

De spelers die je bestuurt om je team naar de overwinning te leiden, zijn helden in Dota 2. Er zijn er meer dan 150, sommige zijn gratis en andere worden betaald. De game is gebaseerd op deze helden. Elke held heeft een ander type. Deze typen zijn behendigheid, kracht en intelligentie (magie). Je kunt de helden ook een niveau hoger brengen om hun statistieken te verhogen. Elke held valt ook aan met snelheid, bereik of kracht. Abilities zijn een ander ding dat wordt ontgrendeld met ervaringspunten.

Goud is een vorm van valuta in Dota 2 en wordt verkregen terwijl je speelt. Als je een neutrale menigte doodt, krijgt de persoon met de laatste hit goud, maar als iemand een vijandelijke held doodt, krijgt het hele team goud. Goud kan items zoals wapens, bepantsering, speciale vaardigheden en verbruiksartikelen ontgrendelen. Wapens worden gebruikt om de aanval te vergroten. Armor wordt gebruikt om de verdediging te vergroten en speciale vaardigheden helpen de held tijdens het vechten. Verbruiksartikelen daarentegen kunnen helpen met al die dingen en meer, maar ze duren maar één gevecht.

Dota 2 heeft ook veel spelmodi. In sommige modi krijg je willekeurige karakters, in andere kun je kiezen. Alle modi worden ontgrendeld nadat je level 10 hebt bereikt. De spelmodi zijn allemaal leuk en volgen allemaal dezelfde strategie om te winnen, behalve een paar.

Dota 2-spelmodi omvatten:

 • Allemaal kiezen: In deze spelmodus kunnen jij en je vrienden elke held kiezen die je wilt, je helden verwisselen en gewoon een gewone wedstrijd spelen.
 • Alle willekeurige: Elke speler krijgt een willekeurig karakter en 825 goud. Om een ​​nieuw karakter te krijgen dat willekeurig is, kost het 300 goud. Naast de willekeurige held wordt het spel gespeeld als een gewone wedstrijd.
 • Allemaal willekeurige Deathmatch: Elk teamlid krijgt een willekeurige held en elke keer dat ze worden gedood, krijgen ze een nieuwe. Teams krijgen 40 respawns om te beginnen en zodra alle respawns weg zijn, verlies je. Bij het respawnen worden de levels, items en goud overgedragen aan de nieuwe held.
 • Vermogen Draft: Spelers kunnen kiezen uit de optie van de aangeboden helden. De vaardigheden komen in een pool waarin spelers 3 normale en 1 ultieme vaardigheid zullen kiezen. Deze modus wordt gespeeld als een normaal spel.
 • Kapiteinsmodus: Begin met een snelheidstest om te zien wie als eerste op de knop “Word de kapitein” kan klikken. Als kapitein kies je 5 helden en kies je er zelf een. Nadat de toegewezen tijd is verstreken, kiest uw team uit de resterende vier. Deze modus wordt gespeeld als een normaal spel.
 • Captains Draft: Om te beginnen zullen de teamcaptains drie helden verbannen en om beurten kiezen uit de pool van 27 willekeurige helden voor het team. Ze kiezen er 5 en kiezen er een voor zichzelf, de andere helden achterlatend voor hun teamgenoten. Deze modus wordt gespeeld als een normaal spel.
 • Aangepaste modus: Een modus die binnenkort beschikbaar is en waar de community kiest hoe ze wil spelen.
 • Minst gespeeld: Je kunt niet kiezen uit je top 40 van meest gespeelde helden. Ruilen is niet toegestaan. Deze modus wordt gespeeld als een normaal spel.
 • Beperkte modus: Je kunt alleen kiezen uit de beginnerslijst met helden en het dient als een tutorial. Je wordt niet gestraft als je weggaat. In plaats daarvan wordt u vervangen door een bot als u weggaat. Deze modus wordt gespeeld als een normaal spel.
 • Een enkel ontwerp: Je ziet drie helden, een van snelheid, een van kracht en een van intelligentie. Je kunt er maar één kiezen en er wordt niet geruild. Daarnaast wordt het spel gespeeld als een reguliere wedstrijd.
 • Willekeurig ontwerp: De twee teams kiezen om beurten helden totdat elk team er 24 heeft. Naast het selectieproces werkt het spel precies hetzelfde als een reguliere wedstrijd.
 • 1 v 1 Solo Mid: Je vecht tegen één andere persoon en je wint op precies dezelfde manier als gewoonlijk. Het bijzondere van deze modus is dat je kunt chatten met de andere persoon, zeg “gg” om te verliezen, de zijtorens zijn immuun en de eerste runen reageren niet.

Dota 2 is beschikbaar voor Windows en Mac op Steam. De game is een zeer populaire MOBA, met leuke en interessante gameplay. De helden bieden een brede selectie aan strategieën. Items helpen je helden in de strijd. Er zijn zoveel spelmodi die het nog beter maken om met vrienden te spelen. Over het algemeen is Dota 2 een leuk online spel waarvan ik zeker weet dat jij en je vrienden zullen genieten.

Nogmaals, ik raad aan om een ​​VPN-service te gebruiken om Dota 2 online te spelen. Een VPN geeft u een IP-adres vanaf de serverlocatie die u kiest. Het zal de prestaties verbeteren en de vertraging verminderen. Elite-gamers zullen ook de extra bescherming tegen DDoS-aanvallen waarderen

Geniet van alle actie terwijl je Dota 2 online speelt. Deel dit bericht met je vrienden zodat ze overal ter wereld kunnen gamen met een VPN. Volg ons @VPNFan voor de laatste aanbiedingen en gidsen.