VRChatVRChat is een nieuwe game voor vroege toegang. Het is erg populair geworden vanwege de aangepaste avatars en interactie met spelers. VRChat is, zoals de naam al aangeeft, een game waarin je praat en speelt met anderen met behulp van een virtual reality-headset. VRChat heeft een desktopmodus waarmee je zonder headset kunt spelen. Je kunt het spel gratis spelen door het te downloaden van Stoom of hun VRChat website. Gebruikers worden aangemoedigd om zich onder te dompelen in het spel en de hangout met anderen. Aangezien je online speelt, heb je waarschijnlijk vertraging en langzame verbindingstijden. Misschien vind je het zelfs moeilijk om het spel te downloaden. Om deze problemen op te lossen, raad ik een VPN aan. Met een VPN kunt u uw IP-adres wijzigen in een ander IP-adres door te kiezen uit de beschikbare servers. Als u een IP-locatie dicht bij de server waarop u speelt selecteert, heeft u mogelijk een langere verbindingstijd en minder vertraging. Een VPN biedt ook bescherming tegen DDoS-aanvallen voor iedereen die tijdens het spelen probeert te beschermen.

RankVPN ServiceVPN Fan
Prijs Bezoek
SiteServer
Locaties Nr
LogsKill
SwitchSmart
DNS
1 ExpressVPN $ 6,67 ExpressVPN 160 Selectievakje Selectievakje Selectievakje
2 NordVPN $ 3,49 NordVPN 87 Selectievakje Selectievakje Selectievakje
3 Privé-internettoegang $ 2,85 PIA 49 Selectievakje Selectievakje
4 CyberGhost $ 2,75 CyberGhost 80 Selectievakje Selectievakje
5 IPVanish $ 3,25 IPVanish 76 Selectievakje Selectievakje

VRChat heeft veel dingen die spelers kunnen doen. De eerste van die activiteiten zijn minigames. Deze omvatten Capture the Flag, Sculpture Studio, VR Karaoke, Battle Disc, bowling, Steel n ‘Gold en nog veel meer. Sculpture Studio is een schilderspel waarin je met vrienden tekent, Steel n ‘Gold is een competitie voor politieagenten en overvallers waarin bandieten proberen te stelen van een bank, terwijl sheriffs ze proberen te vangen. Battle Disc is een één-tegen-één-schijfgooi-uitdaging vergelijkbaar met Tron. Deze spellen zijn allemaal multiplayer en zijn leuk om met vrienden te spelen. Dit zijn slechts enkele voorbeelden die VRChat en de community hebben gemaakt. Je kunt nog veel meer verwachten.

Een andere activiteit in VRChat is om rond te hangen en te chatten. In het spel kun je naar veel locaties gaan, zoals fastfoodrestaurants, jazzclubs, bars, herenhuizen en ruimtestations. Al deze plaatsen bevatten veel leuke interactieve items. Ze zullen ook veel andere gebruikers met elkaar hebben praten. Op plaatsen zoals een rechtszaal vind je misschien mensen die nepprocessen doen en met de kamer spelen. Je ziet misschien komische sketches, zang, goocheltrucs en vele andere dingen die door spelers worden gedaan op een podium voor een publiek. Je kunt ook YouTube-video’s met anderen bekijken. VRChat heeft veel activiteiten die te maken hebben met zijn community. U kunt evenementen organiseren en lesgeven, entertainen of vele andere dingen. Door middel van evenementen heeft VRChat de eerste talkshow in VR gecreëerd. De show heet Gunter’s Universe en staat op YouTube.

  NordVPN Windows-installatiehandleiding

Creaties zijn een groot deel van het spel, de community is erg creatief en als resultaat hebben ze veel avatars ontworpen zoals Knuckles, keizerpinguïns, Pokémon en Scooby Doo. Je kunt ook je eigen avatar voor het spel maken. Je kunt veel diep gaan met het SDK-systeem in VRChat. Avatars in VRChat kunnen overeenkomen met uw spraak terwijl u praat en dit omvat ook de door de gemeenschap gemaakte. Naast avatars kun je ook werelden creëren. In deze werelden kunt u interactieve items maken en deze naar wens aanpassen. Je kunt vrienden uitnodigen en rondhangen bij jou thuis en de werelden die je maakt. De community heeft veel nieuwe avatars en werelden ontworpen die je ook kunt gebruiken. De game heeft genoeg volgers gekregen voor een aantal populaire YouTubers om op zijn servers te spelen en met zijn gebruikers rond te hangen. De spelersbasis en inhoud groeit in hoog tempo.

VRChat ondersteunt de volgende VR-headsets:

  • HTC Vive en Oculus Rift

Hoe een VPN te gebruiken om VRChat (pc) te spelen

Ik gebruik ExpressVPN voor het voorbeeld van het gebruik van een VPN voor VRChat. Eerst wil je de VPN-client downloaden. ExpressVPN biedt gratis clientsoftware voor Windows, Mac en Linux. Naast gratis apps voor iOS en Android.

Nu je de kans hebt gehad om de software te downloaden en te installeren, is het tijd om verbinding te maken. Start de ExpressVPN-client en selecteer een serverlocatie. We zullen u stap voor stap door hun Windows-client leiden.

ExpressVPN-serverlocaties

  • Omdat veel gamers graag verbinding maken met servers in de VS, hebben we dat land gebruikt voor onze gids. ExpressVPN heeft een groot netwerk van servers over de hele wereld.
  • We raden je aan om OpenVPN (TCP) of (UDP) te selecteren. Voor het streamen van video’s van sites zoals YouTube gebruiken we OpenVPN (UDP) omdat het sneller is dan TCP. Ze ondersteunen ook PPTP, L2TP en SSTP. We raden OpenVPN UDP nog steeds aan voor de beste mix van snelheid en privacybescherming.
  • Klik op de grote ronde verbindingsknop. Na een paar seconden zie je het schild rond de knop groen worden. Er zal ook een bericht zijn om u te laten weten dat “VPN is AAN”
  • Je hebt nu een IP-adres in de VS, voor zover iedereen online kan zien. Als zodanig kunt u elke site bereiken alsof u daar zit. Hetzelfde zou waar zijn als u verbinding maakt met een server in het VK of ergens anders in de wereld.
  Installatiehandleiding voor ExpressVPN Mac

Zo eenvoudig is het. Nu je een IP-adres hebt van een ExpressVPN-server in de VS, kun je gamen, surfen op internet of programma’s bekijken alsof je er zelf bij bent. Als u verbinding maakt met een server in het VK, krijgt u daar ook volledige toegang tot geografisch geblokkeerde sites. Hetzelfde geldt voor elk land.

Zoals je waarschijnlijk al weet, opent een goede VPN de toegang tot inhoud over de hele wereld. Als u buiten de Verenigde Staten woont, kan de service u helpen toegang te krijgen tot populaire services zoals Netflix, Hulu en Pandora. Je hebt nog steeds een account nodig voor services zoals Netflix, maar de VPN helpt je Amerikaanse tv-programma’s en films op Netflix te bekijken alsof je in de Verenigde Staten zit of in een andere regio waartoe je toegang wilt hebben.

Verbeter de snelheid van het spel en blokkeer DDoS-aanvallen

Als u problemen heeft met lag en DDoS-aanvallen, zouden deze aanbevelingen moeten helpen:

Manieren om problemen met vertraging op uw laptop op te lossen:

  • Controleer je snelheid op speedtest.net. Als uw snelheid snel is op een POC die rechtstreeks is aangesloten op uw modem of router, maar uw laptop heeft problemen met vertraging, dan vertraagt ​​uw wifi-verbinding mogelijk het. In dit geval raad ik aan om de laptop met een netwerkkabel op uw router aan te sluiten of dichter bij de router te plaatsen om de verbinding te testen.
  • Als je deze opties probeert en de laptop doet het nog steeds niet goed, dan raad ik een VPN aan. Nogmaals, een VPN kan u een beter pad naar de spelserver bieden, waardoor vertraging kan worden verminderd.
  • Als u denkt dat uw router problemen heeft, raad ik u aan deze opnieuw in te stellen. Dit kan voor veel netwerkproblemen zorgen. Als uw router nog steeds problemen heeft, kunt u een aangepast DD-WRT- of Tomato-apparaat overwegen. De aangepaste firmware is zeer geschikt voor hoge prestaties en ondersteunt VPN.
  Bekijk de PGA Tour Live met een VPN

DDos-aanvallen voorkomen:

  • De beste manier om DDos-aanvallen te voorkomen, is door een VPN te gebruiken. Nogmaals, we raden aan ExpressVPN. Ze draaien bovenop hetzelfde netwerk voor het leveren van games als Steam en andere populaire online gamingplatforms.
  • Een VPN helpt u DDos-aanvallen te voorkomen door uw IP-adres te wijzigen. U kunt verbinding maken met een server in uw eigen land of een andere regio van de wereld. Als u dit doet, wordt uw IP-adres gewijzigd, waardoor u wordt beschermd tegen DDos-aanvallen, aangezien de aanvaller niet weet welk IP-adres u zult gebruiken telkens wanneer u verbinding maakt.

VRChat is een nieuwe aankomende game met een groeiende schare fans. Het heeft veel minigames om te spelen. Je kunt genieten door te spelen en rond te hangen met andere gebruikers. Je kunt ook geweldige avatars en werelden creëren. VRChat is een leuk, gratis te spelen spel waarvan ik zeker weet dat jij en je vrienden het leuk zullen vinden.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me