Sekarang TVKini TV adalah perkhidmatan televisyen Internet yang memberikan akses kepada ahli ke beberapa sukan, filem, dan rancangan tv langsung terbaik. Satu-satunya tangkapan adalah Sekarang TV hanya tersedia untuk dilihat untuk pengguna di United Kingdom. Mereka menggunakan teknologi yang disebut geo-blocking untuk menyekat akses hanya kepada mereka yang mempunyai alamat IP UK. Perkara itu boleh menjadi masalah sekiranya anda melancong atau tinggal di luar UK. Syukurlah, VPN akan menyekat akses ke TV Now dari mana sahaja di dunia.

Kini TV dilancarkan pada 17 Julai 2012 di United Kingdom. Sky memiliki perkhidmatan streaming sehingga anda dapat menikmati liputan langsung acara sukan mereka dengan Now TV. Minggu ini mereka membuat liputan siri kriket Ashes. Ahli dapat melihat TV Sekarang di Windows atau Mac melalui penyemak imbas web. Sky juga menawarkan aplikasi mudah alih untuk iOS (iPhone, iPad), dan peranti Android. Perkhidmatan Now TV telah memperluas sokongan untuk konsol permainan termasuk Playstation (PS3, PS4), Xbox One, dan Xbox 360. Ahli juga dapat menonton di LG Smart TV, Roku (LT, XS, 3), Apple TV, Now TV Box, dan Pandangan Anda.

Anda boleh membeli tiga pas berbeza untuk Now TV. Mari kita perhatikan lebih dekat setiap tiga pas yang ada:

  • Kini Sukan TV – pas ini akan memberi anda akses ke semua 7 saluran Sky Sports termasuk Sky Sports 1, Sky Sports 2, Sky Sports 3, Sky Sports 4, Sky Sports 5, Sky Sports F1, dan Sky Sports News HQ. Sky mengadakan acara sukan popular termasuk perlawanan Liga Perdana, kriket Formula 1., Rugby Union, PGA AS dan golf Jelajah Eropah. Kini pas Sukan TV dapat diaktifkan pada bila-bila masa yang anda mahukan. Anda boleh membeli pas hari dengan harga £ 6,99 atau seminggu untuk £ 10,99.
  • Kini Filem TV – pas filem memberi anda akses segera untuk menayangkan lebih daripada 1,000 filem. Mereka mengiklankan bahawa perkhidmatan ini memberi akses kepada ahli ke filem 12 bulan sebelum perkhidmatan langganan dalam talian yang lain. Kini Filem TV berharga £ 9,99 sebulan selepas tempoh percubaan percuma 30 hari awal.
  • Kini Hiburan TV – pas hiburan memberi anda akses ke 13 saluran yang tidak tersedia dalam paparan percuma termasuk Sky Atlantic, Sky 1, Fox, Gold, Sky Living, Comedy Central, Discovery Channel, MTV, itv Encore, Disney Channel, Nickelodeon, Nick Jr. , ABC, dan Sky Arts. Ia juga merangkumi akses ke lebih dari 250 set kotak untuk pertunjukan popular. Perkhidmatan ini berharga £ 6,99 sebulan tanpa kontrak.
  Mainkan Heroes of the Storm dengan VPN

Seperti yang anda lihat Sekarang TV mempunyai banyak yang ditawarkan. Sekiranya anda kini berada di UK maka anda boleh melayari laman web mereka dan mendaftar. Sekiranya anda berada di luar United Kingdom maka anda ingin menyambung ke pelayan VPN di UK sebelum melayari laman web ini. VPN akan memberi anda alamat IP tempatan untuk mendaftar dan menonton sukan, filem, atau rancangan televisyen kegemaran anda dengan Now TV.

VPN Terbaik untuk Buka Sekatan Sekarang TV Di Luar Inggeris

Mula-mula anda ingin mencari perkhidmatan VPN yang boleh dipercayai. Dalam kes ini, anda memerlukan satu dengan pelayan VPN pantas di United Kingdom. Terdapat beberapa VPN untuk dipilih. Berikut adalah beberapa kegemaran kami. Ketiga-tiga perkhidmatan VPN memberikan para pengunjung kami potongan harga yang mendalam. Jimat hingga 60% dari VPN tanpa had untuk membuka blokir saluran dan melindungi privasi anda.

RankVPN ServiceVPN Fan
Lawatan Harga
Pelayan Laman web
LokasiNo
Penyemak Imbas Log
SambunganSmart
DNS
1 ExpressVPN $ 6.67 ExpressVPN 160 Kotak pilihan Kotak pilihan Kotak pilihan
2 NordVPN $ 3.49 NordVPN 87 Kotak pilihan Kotak pilihan Kotak pilihan
3 Akses Internet Peribadi $ 2.85 PIA 49 Kotak pilihan Kotak pilihan

Cara Menggunakan VPN untuk Menonton TV Sekarang

Saya akan gunakan ExpressVPN untuk contoh cara menggunakan perkhidmatan VPN untuk menonton sukan, filem, dan rancangan tv di Now TV. Mula-mula anda ingin memuat turun pelanggan mereka. ExpressVPN menawarkan perisian percuma untuk Windows, Mac dan Linux. Selain aplikasi percuma untuk iOS dan Android.

Sekarang anda berpeluang memuat turun dan memasang perisian, inilah masanya untuk berhubung. Lancarkan klien ExpressVPN dan pilih lokasi pelayan. Kami akan memandu anda melalui langkah demi langkah menggunakan pelanggan Windows mereka. Perlu diingat bahawa kami menggunakan gambar dari pelayan UK kerana Now TV dibatasi secara geografi ke United Kingdom.

  Perbaiki Lag dan DDoS di Tom Clancy's The Division 2

Pelayan ExpressVPN UK

  • Oleh kerana Now TV hanya tersedia di UK, anda pasti ingin memilih pelayan di United Kingdom. ExpressVPN mempunyai rangkaian pelayan yang besar yang terletak di seluruh UK.
  • Kami mengesyorkan anda memilih OpenVPN (TCP) atau (UDP). Untuk streaming video dari laman web seperti YouTube, kami menggunakan OpenVPN (UDP) kerana lebih pantas daripada TCP. Mereka juga menyokong PPTP, L2TP, dan SSTP. Kami masih mengesyorkan OpenVPN UDP untuk gabungan kelajuan dan perlindungan privasi terbaik.
  • Klik butang sambung bulat besar. Selepas beberapa saat, anda akan melihat perisai di sekitar butang berubah menjadi hijau. Juga akan ada pesan yang memberitahu Anda tentang “VPN AKTIF”
  • Anda kini mempunyai alamat IP di UK, sejauh mana yang diketahui oleh orang dalam talian. Oleh itu, anda boleh menjangkau mana-mana laman web seolah-olah anda duduk di sana. Perkara yang sama akan berlaku sekiranya anda menyambung ke pelayan di AS atau di tempat lain di dunia.

Dan di sana anda memilikinya. Sekarang kerana anda mempunyai alamat IP dari pelayan ExpressVPN di UK, anda boleh melayari Internet seolah-olah anda sebenarnya berada di sana. Itu berlaku untuk semua laman web di UK sehingga anda dapat menikmati BBC iPlayer dan saluran tempatan yang lain. Perkara yang sama berlaku untuk saluran yang disekat geo di negara lain.

Seperti yang mungkin anda tahu sekarang VPN yang baik membuka akses ke kandungan di seluruh dunia. Sekiranya anda tinggal di luar Amerika Syarikat, perkhidmatan ini dapat membantu anda mengakses perkhidmatan popular seperti Netflix, Hulu dan HBO SEKARANG. Anda masih memerlukan akaun untuk perkhidmatan seperti Netflix tetapi VPN akan membantu anda menonton rancangan televisyen AS dan filem di Netflix seolah-olah anda sedang duduk di Amerika Syarikat atau wilayah lain yang ingin anda akses.

  Panduan Pengaturan Android NordVPN

Nikmati semua yang ditawarkan TV Now dari mana sahaja di dunia. Sila kongsi siaran ini dengan rakan anda supaya mereka dapat menonton sukan, filem, dan rancangan televisyen di Now TV di luar UK dengan VPN. Ikut kami @VPNFan untuk tawaran dan panduan terkini.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me