Batalion 1944Battalion 1944 adalah permainan penembak orang pertama berbilang pemain yang ditetapkan dalam Perang Dunia 2. Ia menyempurnakan nuansa FPS klasik untuk generasi seterusnya. Permainan ini dikeluarkan oleh Bulkhead Interactive dan dilancarkan ke Steam.com pada 29 Mei 2023. Berfokus pada pertempuran infanteri 5v5, gerakan cairan, menutup tembakan dan tembakan tepat adalah kunci untuk memenangi setiap pusingan pasukan anda. Permainan ini sangat popular dan gaya menarik muda dan tua. Oleh kerana itu, ada kemungkinan besar anda akan mengalami ketinggalan. Walaupun itu adalah alasan yang baik untuk menggunakan VPN, itu bukan satu-satunya. Kami akan menerangkan sebab-sebab lain sebentar lagi. Sebelum kita melakukannya, lihatlah VPN terbaik untuk Batalion 1944.

RankVPN ServiceVPN Fan
Lawatan Harga
Pelayan Laman web
LokasiNo
Pembunuhan Log
TukarSmart
DNS
1 ExpressVPN $ 6.67 ExpressVPN 160 Kotak pilihan Kotak pilihan Kotak pilihan
2 NordVPN $ 3.49 NordVPN 87 Kotak pilihan Kotak pilihan Kotak pilihan
3 Akses Internet Peribadi $ 2.85 PIA 49 Kotak pilihan Kotak pilihan
4 CyberGhost $ 2.75 CyberGhost 80 Kotak pilihan Kotak pilihan
5 IPVanish $ 3.25 IPVanish 76 Kotak pilihan Kotak pilihan

Seperti yang kami sebutkan, permainan ini ditetapkan dalam WW2. Terdapat beberapa mod yang berbeza. Kamu ada:

  • MENGHADAPINYA – Tahap persaingan tertinggi
  • Wartide 5V5 – FACEIT Peringkat
  • Pertandingan 1v1 -MENGHADAPINYA
  • Arked – Lari & Gun Fun, tangkap bendera
  • Bangsa di Perang – Bahagian Depan Timur

Sudah tentu, ada mod lain juga. Anda juga mempunyai sistem pemeringkatan FACEIT, sistem peringkat berdasarkan kemahiran yang terkenal di dunia yang menawarkan padanan kompetitif, kejohanan, kedudukan, dan banyak lagi. Jalani semua mod permainan yang hebat, bersaing dengan rakan anda atau bersenang-senang.

Sekarang setelah anda melihat beberapa aspek permainan, ada beberapa cara VPN akan membantu anda ketika bermain permainan. Kerana anda boleh berhubung dengan satu, untuk memilih kawasan yang kurang sibuk untuk memainkan permainan anda. Sama ada anda bermain pembunuh atau salah seorang yang terselamat, anda mungkin mengalami ketinggalan. Kelewatan itu boleh membuat perbezaan antara memenangi permainan atau ditembak oleh pasukan lawan. Terdapat beberapa Penyedia Perkhidmatan Internet yang kadang-kadang melakukan aktiviti permainan. Walaupun tidak biasa, permainan anda pasti dapat berhenti. Kami tahu bahawa beberapa ISP mencari corak. Untuk menyelesaikan masalah ini, anda boleh menyambung ke VPN untuk menyulitkan lalu lintas anda.

Apa VPN Terbaik untuk Batalion 1944?

Untuk membantu kami menentukan apa VPN terbaik untuk Batalion 1944, kami akan memberi tumpuan kepada faktor. Itulah yang berkaitan dengan kelajuan dan akses. Hanya dengan cara itu kami dapat memberitahu anda apa jawapan kami.

  • Pelayan pantas di pelbagai kawasan untuk membantu anda menikmati kelajuan terbaik dan membuat anda tetap hidup semasa bermain Batalion 1944
  • Penyedia dengan kemampuan untuk mengelilingi firewall sehingga anda dapat mengakses permainan di sekolah atau di mana saja anda berada
  • Penyedia yang menawarkan penyulitan yang kuat untuk membantu mencegah serangan DDoS dan melindungi privasi anda
  • Rangkaian besar dan stabil untuk membantu menghilangkan putus semasa bermain Batalion 1944
  VPN terbaik untuk Itali

Di bawah ini, anda dapat melihat beberapa VPN terbaik untuk Batalion 1944.

1. VPN Terbaik untuk Batalion 1944: ExpressVPN

ExpressVPN

Daftar selama 12 bulan dan dapatkan 3 BULAN PERCUMA di VPN # 1 kami

ExpressVPN menyatukan akses VPN cepat dengan MediaStreamer yang bertindak sebagai perkhidmatan DNS Pintar untuk membebaskan akses ke kandungan terhad geo. Perkhidmatan VPN akan membantu menyulitkan sambungan anda dan membuka blokir acara sukan langsung. Anda juga akan mendapat senarai acara hiburan dan sukan langsung terkini di laman web mereka. Berada di Kepulauan Virgin Britain meletakkan ExpressVPN di luar negara 5 mata dan 14 mata. Mereka mengekalkan kebijakan tanpa log yang telah disahkan melalui permintaan undang-undang berprofil tinggi selama ini.

ExpressVPN menguruskan rangkaian VPN yang sangat besar. Di luar Amerika Syarikat, rangkaian ExpressVPN mempunyai ribuan pelayan di lokasi utama untuk melindungi privasi pengguna mereka. Anda boleh menggunakan rangkaian mereka untuk melindungi privasi anda, membuka blokir penapisan, dan menonton perkhidmatan streaming kegemaran anda dari mana saja.

Mungkin kelebihan terbesar menggunakan ExpressVPN adalah sokongan mereka untuk pelbagai jenis peranti. ExpressVPN menawarkan perisian VPN khusus untuk Windows, Mac, iOS, dan Android. Sambungkan dari desktop dan mudah alih anda pada masa yang sama dengan sehingga 3 sambungan serentak. Anda juga boleh memasang sambungan web ExpressVPN untuk Chrome atau Firefox. Ingin melindungi seluruh rangkaian rumah anda dengan satu akaun VPN? Sekiranya demikian, anda boleh menggunakan aplikasi penghala ExpressVPN untuk menyiapkan semua. Ciri MediaStreamer menambah sokongan DNS Pintar ke konsol permainan (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, dll.), Kotak media (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, dll.), Dan Smart TV.

Kupon ExpressVPNJimat 49% dan dapatkan 3 bulan percuma dengan 12 bulan VPN dinilai # 1 kami

ExpressVPN menunjukkan prestasi yang baik dalam ujian kelajuan kami. Mereka adalah pilihan terbaik untuk privasi dan untuk membebaskan sekatan geo. Sokongan pelanggan tersedia 24/7 untuk memberi bantuan dan menjawab sebarang pertanyaan. Nikmati VPN terbaik dengan harga yang rendah kerana ExpressVPN menawarkan jaminan wang dikembalikan selama 30 hari.

Lawati ExpressVPN

2. VPN Terbaik untuk Batalion 1944: NordVPN

NordVPN

NordVPN berpusat di Panama yang mana beberapa pengguna lebih suka menggunakan syarikat VPN yang sebenarnya beribu pejabat di Amerika Syarikat. Anda akan mendapati bahawa NordVPN mempunyai kehadiran yang kuat di AS dengan pelayan yang terdapat di seluruh negara. Anggota mempunyai akses penuh ke rangkaian mereka di AS dan seterusnya dengan harga yang sangat baik.

  VPN terbaik untuk Texas

Anda akan mendapati bahawa NordVPN mungkin mempunyai gabungan perkhidmatan terbaik dengan harga jika anda melanggan akaun jangka panjang. Semua pengguna mempunyai akses penuh ke rangkaian dan perisian khusus mereka. Anda boleh berhubung menggunakan klien VPN untuk Windows atau Mac. Mereka juga mempunyai aplikasi mudah alih yang mudah digunakan untuk kedua-dua peranti Android dan iOS (iPhone, iPad).

Ingin mengakses perkhidmatan streaming seperti Netflix, Amazon Prime Video, atau BBC iPlayer dari mana sahaja di dunia? Sekiranya demikian, NordVPN adalah pilihan yang tepat. Mereka adalah satu-satunya perkhidmatan VPN yang masih dapat menyahsekat Netflix. Anda boleh mendaftar untuk mendapatkan perkhidmatan VPN dan SmartDNS tanpa had dengan jaminan wang dikembalikan selama 30 hari.

Lawati NordVPN

3. VPN Terbaik untuk Batalion 1944: PIA

Akses Internet Peribadi

Akses Internet Peribadi (PIA) memberi pengguna beberapa pilihan yang berbeza. Tidak seperti masa lalu, anda tidak perlu lagi membuat profil untuk setiap pelayan VPN. Sekarang, anda boleh menyambung ke mana-mana lokasi pelayan mereka di 33 negara. Seperti yang anda lihat di bawah, pasukan PIA telah mengatur pelayan mereka mengikut wilayah, negara, dan bandar. Lokasi pelayan disenaraikan mengikut urutan abjad mengikut negara.

Terdapat banyak pengguna torrent yang menggemari Akses Internet Peribadi. Perkhidmatan ini merangkumi ciri yang akan menghentikan sistem anda daripada berkomunikasi sekiranya sambungan ke perkhidmatan mereka terputus. Maksudnya jika akses VPN yang dienkripsi anda dijatuhkan atas sebab apa pun ia akan membuat anda selamat.

Kami menggunakan klien Windows PIA dan tidak banyak dari segi penyediaan dan penggunaannya. Walau bagaimanapun, anda tidak mahu memandang rendah perkhidmatan ini. PIA menawarkan tahap perlindungan privasi yang berbeza bergantung pada keperluan anda. Anda boleh mengawal tahap penyulitan dan mencari keseimbangan yang betul antara privasi dan kelajuan. Seperti yang anda lihat di bawah, rangkaian PIA cukup pantas di lokasi utama di seluruh Amerika Syarikat.

Ketika datang ke klien Windows mereka, pasukan PIA telah memasukkan suis membunuh Internet. Suis kill akan mematikan sambungan Internet anda pada bila-bila masa VPN gagal. Itu sangat berguna bagi mereka yang ingin memastikan namanya tidak dikenali. Akses Internet Peribadi memberikan jaminan wang dikembalikan selama 7 hari kepada ahli.

Lawati Akses Internet Peribadi

4. VPN Terbaik untuk Batalion 1944: CyberGhost

CyberGhost

CyberGhost ditubuhkan pada tahun 2001 oleh 7 ahli pasukan muda yang bersemangat di Bucharest, Romania. Sejak masa itu syarikat telah berkembang menjadi salah satu perkhidmatan VPN terbesar di dunia. Pasukan yang terdiri daripada 50+ ahli memberi tumpuan untuk melindungi privasi pengguna. Robert Knapp, pengasas bersama dan Ketua Pegawai Eksekutif, terus menerajui pasukan walaupun mereka menyertai kumpulan Crossrider pada tahun 2023. Sejak masa itu, rangkaian CyberGhost telah berkembang dengan cukup.

CyberGhost menawarkan gabungan lokasi pelayan yang bagus, penyulitan yang kuat, dan kemampuan untuk membuka blokir perkhidmatan penstriman popular seperti Netflix, YouTube Red, dan Amazon Prime. Beberapa saluran bahkan membolehkan anda membebaskan sekatan geo untuk beberapa wilayah. Contohnya, anda boleh mengakses kandungan video Amazon Prime di AS, Jerman atau UK. Pelanggan Windows juga memberi anda pilihan untuk melayari tanpa nama, melindungi WiFi, torrent tanpa nama, membuka blokir laman web asas (Google, Facebook Instagram, dll.), Dan memilih pelayan.

  VPN terbaik untuk FanDuel

Pelanggan VPN CyberGhost adalah salah satu kegemaran kami. Sangat mudah digunakan dan merangkumi sejumlah ciri canggih untuk membantu melindungi privasi dalam talian anda. Mereka mempunyai pasukan pengembangan di Jerman yang terus menambahkan ciri ke aplikasi pelanggan dan mudah alih. Anda boleh mendaftar untuk mendapatkan akses penuh ke rangkaian CyberGhost dengan jaminan wang dikembalikan selama 45 hari.

Lawati CyberGhost

5. VPN Terbaik untuk Batalion 1944: IPVanish

IPVanish

Amerika Syarikat adalah rumah bagi beberapa perkhidmatan VPN yang popular, tetapi tidak lebih cepat daripada IPVanish. Kami tahu dari pengalaman peribadi bahawa IPVanish akan berfungsi dengan baik tidak kira di wilayah negara mana anda berada. Pelayan mereka cepat dan perkhidmatan VPN mempunyai lebih banyak lokasi pelayan di Amerika Syarikat daripada kebanyakan penyedia VPN.

Seiring dengan jejak besar di AS, IPVanish menjadi tuan rumah pelayan di setiap benua selain Antartika. Rangkaian VPN mereka secara konsisten menjadi yang terpantas di Amerika Utara dalam ujian kelajuan kami. Anda akan menemui beberapa lokasi pelayan di negara-negara seperti AS dan UK. Anda boleh memilih lokasi atau mendapatkan yang lebih spesifik dengan memilih pelayan individu. IPVanish sangat baik untuk permainan tetapi boleh dilewati kerana tidak dapat menyekat perkhidmatan streaming popular.

Apabila nilai IPVanish sukar ditandingi. Mereka menawarkan akses tanpa had ke rangkaian VPN dan perisian khusus mereka untuk Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick dan banyak lagi. Anda bahkan dapat menyiapkan penghala untuk melindungi setiap peranti di rangkaian anda. Perkhidmatan VPN cukup popular di kalangan pengguna Kodi. Jaminan wang dikembalikan selama 7 hari merangkumi semua ahli baru.

Lawati IPVanish

Sama ada anda cuba mengelakkan ketinggalan atau berhenti daripada terbunuh, menggunakan VPN untuk bermain Batalion 1944 sangat penting. Sama ada anda ingin melindungi diri anda dari serangan DDoS, mengelilingi firewall di sekolah atau tempat kerja, atau mengelakkan kelewatan, anda dapat menyelesaikan semua masalah tersebut dengan menggunakan VPN. Sudah tentu, terdapat beberapa pilihan hebat di atas. Walau bagaimanapun, anda sentiasa boleh melihat kami VPN teratas 10 senarai. Mereka semua akan berprestasi seperti yang anda harapkan, tetapi kami membuat keputusan untuk mengoptimumkan pengalaman permainan anda dengan Battalion 1944. Dengan cara itu, anda dapat memperoleh kelajuan yang hebat, mengelakkan ketinggalan, dan mencegah serangan DDoS, dan melepaskan diri dari kematian. Baca panduan kami untuk membantu anda mendapatkan keputusan yang tepat untuk memenuhi keperluan anda.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me