Kejatuhan 76Fallout 76 adalah permainan terbaru yang dicipta oleh Bethesda. Ini akan menjadi tajuk pertama dalam talian sepenuhnya dalam siri ini. Permainan ini ada di PC, Xbox One, dan PS4. Praorder membuat pemain dapat mengakses beta. Dengan Fallout 76 lebih besar daripada tajuk sebelumnya, tajuknya pasti akan mengalami masalah dengan ketinggalan, penyambungan perlahan, dan pelayan yang merosot. Untuk menyelesaikan masalah ini, saya akan mengesyorkan VPN. VPN membolehkan anda menukar IP anda ke IP lain di lokasi yang disediakan. Sekiranya anda memilih lokasi yang dekat dengan permainan yang anda mainkan, maka anda boleh mengurangkan ketinggalan. VPN juga dapat membantu meminimumkan masalah penyambungan dengan mengambil jalan yang lebih baik ke pelayan permainan. Satu lagi bonus tambahan VPN adalah perlindungan dari serangan DDoS. VPN menggunakan enkripsi untuk melindungi privasi anda.

RankVPN ServiceVPN Fan
Lawatan Harga
Pelayan Laman web
LokasiNo
Pembunuhan Log
TukarSmart
DNS
1 ExpressVPN $ 6.67 ExpressVPN 160 Kotak pilihan Kotak pilihan Kotak pilihan
2 NordVPN $ 3.49 NordVPN 87 Kotak pilihan Kotak pilihan Kotak pilihan
3 Akses Internet Peribadi $ 2.85 PIA 49 Kotak pilihan Kotak pilihan
4 CyberGhost $ 2.75 CyberGhost 80 Kotak pilihan Kotak pilihan
5 IPVanish $ 3.25 IPVanish 76 Kotak pilihan Kotak pilihan

Sekarang saya ingin mengambil masa sebentar untuk membincangkan sekatan geografi. VPN akan membantu anda untuk melepasi sekatan wilayah yang mungkin dimiliki oleh permainan. Ini juga akan membolehkan anda bermain dari mana saja pada bila-bila masa kerana firewall di sekolah atau tempat kerja anda dapat dielakkan. Sekiranya beta dilancarkan pada masa yang berlainan di seluruh dunia, anda boleh mendapatkan akses awal dan lewat ke permainan. Yang harus anda lakukan ialah memilih lokasi yang tidak dapat dilupakan di negara yang menerima masa tambahan untuk bermain lebih lama. Ini juga akan berfungsi dengan cara yang sama jika permainan keluar lebih awal seperti yang dilakukan Fallout 4. Anda boleh membeli dan menerimanya lebih awal dengan mengubah lokasi anda.

Cara Menggunakan VPN untuk Mengurangkan Lag di Fallout 76

Saya akan gunakan ExpressVPN untuk contoh cara menggunakan perkhidmatan VPN untuk bermain Fallout 76 dalam talian. Mula-mula anda ingin memuat turun klien VPN. ExpressVPN menawarkan perisian klien percuma untuk Windows, Mac dan Linux. Selain aplikasi percuma untuk iOS dan Android.

Sekarang anda berpeluang memuat turun dan memasang perisian yang sudah tiba masanya untuk disambungkan. Lancarkan klien ExpressVPN dan pilih lokasi pelayan. Kami akan memandu anda melalui langkah demi langkah menggunakan pelanggan Windows mereka.

Lokasi pelayan ExpressVPN

  • Oleh kerana banyak pemain suka menyambung ke pelayan di AS, kami menggunakan negara itu sebagai panduan kami. ExpressVPN mempunyai rangkaian pelayan yang besar yang terdapat di seluruh dunia.
  • Kami mengesyorkan anda memilih OpenVPN (TCP) atau (UDP). Untuk streaming video dari laman web seperti YouTube, kami menggunakan OpenVPN (UDP) kerana lebih pantas daripada TCP. Mereka juga menyokong PPTP, L2TP, dan SSTP. Kami masih mengesyorkan OpenVPN UDP untuk gabungan kelajuan dan perlindungan privasi terbaik.
  • Klik butang sambung bulat besar. Selepas beberapa saat, anda akan melihat perisai di sekitar butang berubah menjadi hijau. Juga akan ada pesan yang memberitahu Anda tentang “VPN AKTIF”
  • Anda kini mempunyai alamat IP di Amerika Syarikat, sejauh mana yang diketahui oleh orang dalam talian. Oleh itu, anda boleh menjangkau mana-mana laman web seolah-olah anda duduk di sana. Perkara yang sama akan berlaku sekiranya anda menyambung ke pelayan di UK atau di tempat lain di dunia.

Cukup mudah untuk dilakukan. Sekarang kerana anda mempunyai alamat IP dari pelayan ExpressVPN di AS, anda boleh bermain, melayari Internet atau menonton rancangan seolah-olah anda sebenarnya berada di sana. Menyambung ke pelayan di UK akan memberi anda akses penuh ke laman web yang disekat geo di sana juga. Perkara yang sama berlaku dari mana-mana negara.

Seperti yang mungkin anda tahu sekarang VPN yang baik membuka akses ke kandungan di seluruh dunia. Sekiranya anda tinggal di luar Amerika Syarikat, perkhidmatan ini dapat membantu anda mengakses perkhidmatan popular seperti Netflix, Hulu dan Pandora. Anda masih memerlukan akaun untuk perkhidmatan seperti Netflix tetapi VPN akan membantu anda menonton rancangan televisyen AS dan filem di Netflix seolah-olah anda sedang duduk di Amerika Syarikat atau wilayah lain yang ingin anda akses.

Cara Menggunakan VPN ke Fallout 76 (Xbox One dan PS4)

Sekali lagi saya akan menggunakan ExpressVPN untuk contoh cara menggunakan perkhidmatan VPN untuk bermain Fallout 76 di konsol permainan anda. Mereka adalah VPN kegemaran saya untuk permainan kerana ExpressVPN menguruskan rangkaian yang sangat besar yang menjadikan perkhidmatan ini pilihan terbaik untuk pemain.

Langkah pertama untuk menyiapkan ExpressVPN biasanya adalah memuat turun perisian klien untuk sistem anda. ExpressVPN menawarkan perisian klien percuma untuk Windows, Mac dan Linux. Selain aplikasi percuma untuk iOS dan Android. Jelas itu tidak akan berfungsi untuk PS4, Xbox One, atau Nintendo kerana konsol permainan kekurangan sokongan asli untuk VPN. Nasib baik, masih ada cara untuk mengenkripsi lalu lintas permainan anda dan mengirimkannya melalui VPN. Jawapannya ialah menjalankan VPN melalui penghala anda. Catatan: jika anda tidak memerlukan enkripsi, anda dapat menggunakan fitur ExpressVPN MediaStramer (Smart DNS) tanpa perlu mengkonfigurasi penghala anda. Ia menyokong pelbagai konsol permainan.

Aplikasi penghala ExpressVPN

Bergantung pada jenama dan model penghala yang anda gunakan, ia mungkin menyokong perkhidmatan VPN pihak ketiga. Sekiranya demikian, anda boleh mendapatkan maklumat yang diperlukan dari penyedia VPN anda untuk membuat sambungan melalui penghala anda. Jika tidak, saya sangat mengesyorkan FlashRouters. Pasukan FlashRouters menggunakan penghala nama jenama yang popular dan memancarkannya dengan firmware DD-WRT atau Tomato. Itu membolehkan peranti mempunyai lebih banyak ciri daripada yang dipasang dengan firmware kilang. Semua FlashRouters dilengkapi dengan sokongan untuk VPN.

Sorotan Permainan Fallout 76

Fallout 76 adalah prekuel untuk semua permainan lain. Anda bermain sebagai salah satu orang pertama yang keluar dari voltan. Di Virginia Barat, anda harus bekerjasama untuk membina semula Amerika. Tidak akan semudah dengan kejatuhan nuklear, kehidupan haiwan lama tidak begitu mesra. Anda harus membunuh binatang itu dan mempertahankan kediaman anda. Dapatkan barang rampasan dan kongsi pengalaman dengan orang lain. Salah satu strategi terbaik ialah bekerjasama dengan yang lain untuk menaklukkan. Anda tidak akan menjadi satu-satunya orang yang mempunyai idea ini. Jiran anda mungkin tidak ramah seperti yang anda fikirkan, jadi anda harus sentiasa berjaga-jaga. Misi anda untuk membina semula tidak akan mudah, tetapi dengan kerja berpasukan dan ketekunan yang cukup, anda dapat mengembalikan Amerika ke kejayaannya yang dulu.

Di Fallout 76 anda boleh bermain sendiri, tetapi akan lebih sukar. Anda perlu membina semula, tetapi pada masa yang sama mempertahankan diri. Anda harus berkawan dan cuba mengelakkan diri daripada membuat musuh. Semakin banyak musuh yang anda ada, anda akan menjadi lebih selamat. Fallout 76 mempunyai peluru berpandu nuklear yang boleh digunakan oleh sesiapa sahaja yang memperoleh kod akses. Akibatnya, anda perlu mendapatkan dan mempertahankan bahagian kod, atau bermitra dengan orang lain untuk melancarkan hulu ledak di pesta lawan. Tidak kira apa yang anda lakukan, pastikan anda tidak terkena.

Jangan lupa S.P.E.C.I.A.L. Kekuatan membolehkan anda mengambil lebih banyak dengan anda dan berusaha lebih keras. Persepsi menolong anda memilih dan menentukan bahagian raksasa yang rentan. Dengan Ketahanan anda boleh makan lebih banyak makanan, meningkatkan stamina anda, dan mendapat lebih banyak perlindungan dari unsur-unsur. Charisma memberi anda tawaran yang lebih baik dan membantu anda memikat orang. Kepintaran membolehkan anda membuat senjata dan alat yang lebih baik. Ketangkasan membantu anda mengelakkan serangan dan melepaskan tembakan dengan lebih pantas. Nasib dapat membantu serangan kritikal, mencari barang yang lebih baik, dan mendapatkan bantuan dari tokoh lain yang lebih misteri. Setiap kategori membantu dengan pelbagai perkara dan memberi anda faedah sendiri. Hasilnya, terdapat banyak cara untuk bermain.

Fallout 76 akan menjadi permainan permainan peranan dalam talian yang besar. Permainan ini akan mempunyai beta, yang belum diumumkan tarikhnya. Namun, permainan penuh akan keluar pada 14 November 2023. Ia mempunyai kawasan baru, dengan pelbagai jenis bioma dan raksasa. Anda harus bekerjasama dengan rakan anda untuk mencapai Impian Amerika untuk membina semula. Fallout 76 adalah permainan yang saya pasti anda akan seronok bermain.

Saya sekali lagi ingin mengesyorkan VPN. VPN membolehkan anda menukar alamat IP anda ke lokasi lain di pelayan yang disediakan. Anda boleh mengurangkan kelewatan dan meningkatkan hubungan dengan memilih lokasi yang hampir dengan permainan. Anda juga dapat melepasi sekatan geografi atau tembok api yang menghalang permainan anda dari mana saja di dunia. VPN juga akan memberi pengguna perlindungan tambahan dari serangan DDoS.

Nikmati semua kegembiraan semasa anda bermain Fallout 76 dalam talian. Sila kongsi siaran ini dengan rakan anda supaya mereka dapat menikmati permainan dari mana saja di dunia dengan VPN. Ikut kami @VPNFan untuk tawaran dan panduan terkini.