PureVPN menawarkan ahli baru a Percubaan percuma 31 hari. Semua pengguna PureVPN baru dilindungi oleh jaminan wang dikembalikan tanpa risiko selama 31 hari. Sebilangan besar penyedia VPN utama menggunakan jaminan wang dikembalikan sebagai cara untuk membantu anda menguji perkhidmatan mereka dengan pilihan untuk membatalkan dan menerima pengembalian wang dalam jangka waktu yang ditetapkan. Untuk PureVPN istilahnya ialah 31 hari.

Apabila anda mendaftar untuk mengakses VPN, anda mesti mengetahui syaratnya. Penyedia yang menawarkan percubaan percuma dengan menggunakan jaminan wang dikembalikan sering menetapkan had penggunaan lebar jalur dan jumlah masa yang dapat anda sambungkan. Ada juga yang membataskan lokasi pelayan yang boleh anda gunakan selama tempoh percubaan. Meninggalkan anda tanpa akses penuh. Penting untuk mengetahui perinciannya.

Ahli PureVPN yang baru dapat menguji rangkaian pelayan mereka di seluruh dunia secara bebas. Tidak ada batasan yang diberikan pada akses pelayan, protokol atau perisian klien yang dapat Anda gunakan selama masa percubaan. Walau bagaimanapun, PureVPN menghadkan jumlah lebar jalur dan bilangan sambungan. Anda perlu berada di bawah lebar jalur lebar 500 MB dan 30 sambungan untuk layak mendapat bayaran balik.

Berikut adalah syarat polisi pembayaran balik PureVPN:

Sekiranya anda tidak berpuas hati dengan perkhidmatan PureVPN dengan alasan apa pun, anda boleh menuntut bayaran balik dalam tempoh 31 hari dari tarikh pesanan anda. Ingat, kami akan berusaha menyelesaikan masalah anda dengan berjaya sebelum memproses permintaan pembayaran balik.

Catatan: Untuk Pelanggan Berulang Auto: Berulang secara automatik dapat diubah atau dibatalkan kapan saja dengan menghubungi perkhidmatan pelanggan kami di [email protected].

PureVPN menyokong pelbagai kaedah pembayaran untuk memudahkan anda mendapatkan PureVPN. Namun, harap maklum bahawa beberapa kaedah pembayaran tidak menyokong pilihan pembayaran balik. Kami telah dengan jelas menandakan kaedah pembayaran tersebut “tidak dapat dikembalikan” semasa proses pembayaran dan kaedah tersebut tidak dilindungi oleh polisi ini.

  IPVanish 7 Hari Percubaan VPN Tanpa Risiko

Sebagai tambahan kepada percubaan percuma selama 31 hari, PureVPN menawarkan beberapa potongan besar pada perkhidmatan VPN mereka. Pasukan PureVPN telah mula menggunakan kod kupon untuk beberapa tawaran terbaik mereka. Mereka mengadakan promosi khas dengan harga potongan sangat kerap. Kami akan mengawasi promosi PureVPN dan berkongsi diskaun terkini supaya anda dapat menjimatkan akses VPN yang pantas dan boleh dipercayai. Pasukan PureVPN biasanya menjalankan promosi sekitar sekali suku.

PureVPN kini menawarkan promosi untuk meraikan musim ini. Daftar semasa mereka yang istimewa untuk menjimatkan sehingga 74% daripada perkhidmatan VPN. Mereka yang mendaftar untuk rancangan 2 tahun mereka akan menikmati akses VPN tanpa had dari sekadar $ 2.88 sebulan. Semua ahli baru dilindungi oleh jaminan wang dikembalikan 31 hari PureVPN.

PureVPN

Sekali lagi anda tidak memerlukan kupon atau kod promo untuk memanfaatkan potongan PureVPN. Klik pada gambar di atas untuk melawat PureVPN halaman khas. Apabila anda mengklik “Dapatkan Sekarang”, anda akan melihat harga sudah didiskaun seperti yang ditunjukkan di bawah.

Harga PureVPN

Cara Mengaktifkan Promosi

Sekali lagi anda tidak memerlukan kod kupon untuk mengaktifkan promosi bermusim PureVPN. Kadang-kadang PureVPN memerlukan kod kupon tetapi tidak dalam kes ini. Cukup pilih rancangan 2 tahun dengan harga $ 2.88 sebulan. Ini akan membawa anda ke halaman keranjang belanja mereka untuk membayar perkhidmatan tersebut. Anda akan melihat dengan jelas bahawa perkhidmatan telah mendapat potongan 74% dari harga runcit biasa.

Troli PureVPN dengan potongan harga

Kod kupon tidak ditunjukkan pada gambar kami kerana anda tidak memerlukannya untuk promosi ini. Potongan harga sudah digunakan. Anda dapat melihat potongan $ 193.68 dikenakan bersama dengan jumlah $ 69.12 untuk akses VPN selama 2 tahun. Skrin menunjukkan kos asalnya ialah $ 262.80 jadi anda akan menjimatkan potongan 74%. Ini mengesahkan simpanan anda. Itu sahaja untuk menjimatkan perkhidmatan VPN tanpa had dari PureVPN. Lebih mudah untuk mendaftar dan perisian pelanggan mereka juga senang dilayari.

  IPVanish 7 Hari Percubaan VPN Tanpa Risiko

PureVPN menawarkan jaminan wang dikembalikan selama 31 hari kepada semua ahli baru sehingga anda tidak perlu mengambil risiko. Saya rasa anda tidak perlu membatalkannya dengan alasan apa pun tetapi selalu senang mengetahui anda boleh jika perlu. Saya telah menggunakan PureVPN di rumah dan semasa dalam perjalanan. Perkhidmatan ini pantas dan boleh dipercayai, dengan banyak lokasi pelayan untuk dipilih.

Anda boleh membaca saya Ulasan PureVPN untuk mengetahui lebih lanjut mengenai perkhidmatan tersebut. Saya akan memberikan ringkasan ringkas. PureVPN menguruskan rangkaian pelayan VPN yang besar dan berkembang pesat di seluruh dunia. Mereka menawarkan perisian klien percuma untuk Windows dan Mac. Bersama dengan aplikasi mudah alih untuk iOS dan Android. Sambung dengan SSTP, OpenVPN, PPTP atau L2TP. Sebaik-baiknya anda boleh menyambung sehingga lima peranti pada satu masa. Menjadikan PureVPN sebagai nilai yang hebat.

Lawati Promo PureVPN halaman dan daftar untuk akses VPN untuk menjimatkan potongan sehingga 74% untuk meraikan musim ini. Ikut @VPNFan untuk tawaran VPN yang lebih hebat.

Lawati PureVPN

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me