Update: Dashlane bevat nu VPN en dark web monitoring met alle premium accounts. De VPN is een geweldige aanvulling op hun beveiligingssuite. Hiermee krijgt u onbeperkt toegang tot VPN-servers in 23 landen. Je kunt de VPN installeren op Windows, Mac, iOS en Android. Dashlane beperkt de bandbreedte of het aantal apparaten waarop u de VPN-app installeert niet. U kunt genieten van een volledig jaar wachtwoordbeheer en veilige VPN-toegang voor slechts $ 4,99 per maand. Alle nieuwe klanten vallen onder de 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie van Dashlane.

Wilt u Dashlane vergelijken met onze aanbevolen VPN-services? Dit zijn enkele van de beste alternatieven:

RankVPN ServiceVPN Fan
Prijs Bezoek
SiteServer
Locaties Nr
LogsBrowser
Extensies Slim
DNS
1 ExpressVPN $ 6,67 ExpressVPN 160 Selectievakje Selectievakje Selectievakje
2 NordVPN $ 3,49 NordVPN 87 Selectievakje Selectievakje Selectievakje
3 Privé-internettoegang $ 3,33 PIA 49 Selectievakje Selectievakje

Dashlane werd gelanceerd in 2011. Het bedrijf heeft een solide achtergrond in de technologieruimte, aangezien een van de medeoprichters eerder de CEO was van Business Objects die in 2007 door SAP werd overgenomen. Dashlane heeft zijn hoofdkantoor in New York en heeft $ 30 miljoen opgehaald in financiering om hun missie om het internet te repareren te helpen verwezenlijken. Ze begrijpen de uitdaging waarmee gebruikers worden geconfronteerd als het gaat om wachtwoorden. De meeste gebruikers gebruiken gemakkelijk te raden wachtwoorden of herhalen hetzelfde wachtwoord op verschillende sites.

Dashlane

Prijzen en speciale aanbiedingen

Dashlane biedt zowel een gratis als premium-optie voor persoonlijk gebruik. Ze hebben ook teamprijzen voor degenen die wachtwoordbeveiliging nodig hebben voor een groep gebruikers. Voor $ 59,99 per jaar krijg je toegang tot een aantal premiumfuncties, waaronder VPN, dark web monitoring, veilige accountback-up (versleutelde cloudback-up), de mogelijkheid om al je apparaten te synchroniseren, de mogelijkheid om wachtwoorden en notities veilig te delen, webtoegang tot wachtwoorden en prioriteitsondersteuning. Hun jaarlijkse Premium-account is de beste waarde voor slechts $ 4,99 per maand.

Dashlane-prijzen met VPNDashlane gratis accountbeperkingen

Dashlane biedt een gratis account voor diegenen die slechts tot 50 wachtwoorden hoeven te beheren.De gratis versie is echter vrij beperkt en bevat geen VPN-toegang. Ik denk dat je zult merken dat de extra premiumfuncties de kosten zeker waard zijn. Zo niet, dan is hun gratis abonnement nog steeds erg nuttig om een ​​beperkt aantal wachtwoorden veilig en centraal georganiseerd te houden.

Bezoek Dashlane

Wachtwoordbeheer

De gratis wachtwoordbeheerder van Dashlane helpt u bij het beveiligen van uw wachtwoorden met behulp van 256-bit AES-codering. U kunt bestaande wachtwoorden vanuit uw webbrowser importeren in hun veilige wachtwoordkluis. Dashlane geeft u waarschuwingen wanneer een van de websites waarvoor u wachtwoorden opslaat om gehackt te worden. Dat kan erg handig zijn, omdat het belangrijk is om dit zo snel mogelijk te weten. Natuurlijk wilt u sowieso voor elke site unieke wachtwoorden gebruiken.

  Samsung Max recensie

De Dashlane-wachtwoordbeheerder kan u helpen automatisch in te loggen op een breed scala aan websites. Dat omvat banken en andere sites die complexere aanmeldingen vereisen. Een van onze favoriete functies is de mogelijkheid om uw wachtwoorden op populaire sites automatisch te wijzigen met Dashlane. U kunt uw wachtwoord met één klik vanaf elk apparaat wijzigen. Beter nog: Dashlane zal uw wachtwoorden op zoveel sites wijzigen als u wilt zonder dat u zich daadwerkelijk hoeft aan te melden en ze zelf moet wijzigen. Dit kan u uren en veel frustratie besparen.

Dashlane automatische wachtwoordwijzigingen

Het Dashlane-beveiligingsdashboard helpt u bij het identificeren van zwakke wachtwoorden en wachtwoorden die u op meerdere sites hebt hergebruikt. Voor degenen onder ons die honderden aanmeldingen hebben die erg handig kunnen zijn, vooral als u aan de slag gaat. Het toont u ook sites die zijn geschonden, zodat u een idee heeft van welke wachtwoorden en accounts gevaar lopen. U kunt beveiligingswaarschuwingen instellen om berichten direct naar uw apparaat te laten sturen wanneer een site in uw lijst wordt gehackt. Dat zal u helpen uw wachtwoord zo snel mogelijk bij te werken en te voorkomen dat u wordt gehackt.

De mogelijkheid om sterke wachtwoorden te genereren vormt de kern van elke goede wachtwoordbeheerder. Dashlane genereert met één klik sterke wachtwoorden. Van daaruit slaat het het nieuwe wachtwoord op in uw kluis en vult het in de toekomst automatisch in, zodat u het niet eens hoeft te onthouden. Met het premium-abonnement kunt u wachtwoorden coderen en delen. Dit is vooral handig voor degenen die in een team werken en accountgegevens veilig moeten delen. Het is absoluut beter dan het doorgeven van post-it-notities of teksten waardoor uw wachtwoord in gevaar komt.

Eindelijk kunt u met de Dashlane-wachtwoordbeheerder beveiligde notities bewaren. Misschien wilt u een softwaresleutel, wifi-wachtwoord of de verjaardag van uw vriendin bijhouden (zodat uw vrouw er niet achter komt). Ik maak maar een grapje over die laatste, maar je kunt waarschijnlijk een aantal dingen bedenken die je wilt onthouden, maar niet met anderen wilt delen.

Bezoek Dashlane

Functie voor automatisch aanvullen

Samen met hun populaire wachtwoordbeheerder helpt Dashlane u bij het automatisch invullen van online formulieren. Het gebruik van hun functie voor automatisch aanvullen heeft verschillende voordelen. Om te beginnen bespaart u tijd en voorkomt u fouten bij het invoeren van gegevens. Als je op mij lijkt, is er altijd een goede kans dat je adres of andere belangrijke informatie vet wordt. De functie voor automatisch aanvullen zorgt ervoor dat formulieren elke keer correct worden ingevuld.

  Hola VPN recensie 2023

Dashlane automatisch aanvullen

Het andere voordeel van het gebruik van de Dashlane-functie voor automatisch aanvullen is beveiliging. U realiseert zich misschien niet eens dat uw gegevens niet-versleuteld blijven in uw browsercache. Het automatisch aanvullen van Dashlane helpt uw ​​gegevens te beschermen. Ik vind de functie voor automatisch aanvullen leuk omdat deze in het formulier wordt weergegeven in plaats van in een afzonderlijke werkbalk. Sommige anderen die ik heb geprobeerd, waren vervelend, maar Dashlane heeft hun automatisch aanvullen goed gestroomlijnd. Naast het gebruik van automatisch aanvullen op uw computer, biedt Dashlane gratis apps voor iOS- en Android-apparaten.

Digitale portemonnee

De Dashlane digitale portemonnee biedt plaats aan een breed scala aan betalingstypen, waaronder creditcards, debetkaarten en PayPal. Ongeacht hoe u wilt betalen, hun digitale portemonnee helpt u veilig te betalen voor online aankopen. Het belangrijkste voordeel dat ik zie bij het gebruik van een digitale portemonnee is dat u uw factuurgegevens niet hoeft op te slaan voor hergebruik op websites. Hoe minder databases u heeft, hoe beter uw creditcardnummers. De Dashlane-oplossing slaat uw factureringsgegevens op en laat u selecteren welke bron u voor elke aankoop wilt gebruiken. Het slaat digitale bonnen op met gespecificeerde screenshots, zodat u aankopen kunt bekijken.

Dataveiligheid

Voordat u een bedrijf vertrouwt om uw wachtwoorden en betalingsgegevens te beveiligen (als u de digitale portemonnee gebruikt), helpt het om eerst wat huiswerk te maken. Dashlane heeft een pagina op hun site gewijd aan de beveiliging van hun service. We zullen enkele van de hoogtepunten delen, maar ik raad je toch aan om deze te lezen om vertrouwd te raken met hun systeem.

Dashlane-beveiligingsmodel

Dashlane gebruikt AES-256 encryptie die 10k rondes gebruikt PBKDF2 zout. Ze vertrouwen op de open-source standaard die wereldwijd wordt vertrouwd en die nog moet worden gekraakt. U stelt een hoofdwachtwoord in dat nooit door Dashlane wordt vastgelegd. De sleutel die uw gegevens versleutelt, is gebaseerd op hetzelfde wachtwoord. Daarom wordt uw coderingssleutel nooit vastgelegd. U kunt kiezen of u uw gegevens lokaal wilt houden of deze wilt synchroniseren met hun servers (met AES-256) om ze op meerdere apparaten te delen. Gebruik Google Authenticator om tweefactorauthenticatie toe te voegen. Ik raad aan om waar mogelijk meerdere authenticatiefactoren toe te voegen.

Bezoek Dashlane

Dashlane-software

U zult waarschijnlijk beginnen met het installeren van de Dashlane-software voor wachtwoordbeheer op Windows of Mac OS X. Ze hebben ook mobiele apps voor iOS en Android. U kunt Touch ID gebruiken om u aan te melden bij Dashlane met uw vingerafdruk op iPhone en iPad. U heeft op alle apparaten toegang tot uw digitale portemonnee en wachtwoorden als u ervoor kiest om de informatie met hun servers te synchroniseren. Ik raad aan om Google Authenticator te gebruiken om uw account verder te beveiligen. Hetzelfde geldt voor elke site die tweefactorauthenticatie biedt. Wachtwoorden zijn van nature zwak, dus als u een tweede factor heeft, kunt u uw privacy beschermen.

  Kaspersky Lab Antivirus Review 2016

Dashlane iOS-app

Zoals je kunt zien, heeft de Dashlane iOS-app een aantal leuke geavanceerde functies. Om te beginnen kunt u het gebruiken om wachtwoorden veilig op te slaan en automatisch in te vullen. Het zal ook dienen als uw veilige digitale portemonnee voor online betalingen. U kunt de app instellen om uw vingerafdruk te gebruiken om in te loggen op websites en formulieren voor automatisch aanvullen. Dat is een mooi extra beveiligingsniveau. U kunt via de app ook veilig wachtwoorden en aantekeningen delen met iedereen die u maar wilt.

Klantenservice

Premium-leden krijgen prioriteitsondersteuning. Om een ​​vraag te stellen, wil je een e-mail sturen naar hun ondersteuningsteam. Premium-leden kunnen een e-mail rechtstreeks naar vip (at) dashlane.com sturen voor een snellere reactie. Neem contact op met Dashlane-ondersteuning via het e-mailadres dat aan uw account is gekoppeld.

Dashlane Review: conclusie

Dashlane heeft een zeer goede wachtwoordbeheerder en een veilige digitale portemonnee ontwikkeld. Ik hou vooral van hun wachtwoordwisselaar die meerdere wachtwoorden in een oogwenk verandert. Dat kan handig zijn voor degenen die vergelijkbare wachtwoorden tussen sites gebruiken. Natuurlijk moet je dat niet doen, maar ze weten dat gebruikers het toch doen en hebben een handige tool ontwikkeld om je accounts te beschermen wanneer een site wordt gehackt.

Wat ik het leukste vond aan de service:

  • Ze kennen uw hoofdwachtwoord of coderingssleutel niet en slaan deze niet op
  • AES-256-codering om uw gegevens te beveiligen
  • Maatwerksoftware voor Windows en Mac OS X
  • Mobiele apps voor iOS en Android
  • Log in en vul automatisch aan op iOS met je vingerafdruk
  • Tweefactorauthenticatie met Google Authenticator

Ideeën om de service te verbeteren:

  • Verlaag de prijs op premiumlidmaatschappen
  • Voeg live chat-ondersteuning toe voor premium leden

Dashlane helpt u sterke wachtwoorden te genereren, ze veilig op te slaan en automatisch in te loggen op uw favoriete websites. Het helpt u ook om op elk moment automatisch wachtwoorden op meerdere sites te wijzigen. Hun digitale portemonnee houdt uw betalingsopties veilig en stelt u in staat om online te betalen zonder dat leveranciers uw betalingsgegevens opslaan. Ik stel voor om je aan te melden voor hun premium-account met onbeperkte VPN en slechts $ 4,99 per maand. Test hun service op al uw apparaten en synchroniseer ze veilig.

Bezoek Dashlane

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me