Lantern is een open source anti-censuursoftwaretoepassing voor desktop- en mobiele gebruikers die wordt aangeboden door Innovate Labs LLC in Los Angelas, CA. In tegenstelling tot traditionele VPN-services of zelfs proxy’s, werken Lantern-proxy’s standaard alleen op geblokkeerde websites, waardoor ze sneller zijn dan traditionele VPN-services. Lantern upgradet ook automatisch onveilige HTTP-verbindingen naar gecodeerde HTTPS om uw informatie privé te houden terwijl u op internet surft. Lantern is in de eerste plaats ontworpen om ongecensureerde toegang te bieden tot sites zoals YouTube, Google, Wiki, Twitter, Facebook en ander geblokkeerd nieuws of sociale mediasites. Het kan in sommige gevallen echter ook worden gebruikt om streaming-mediasites zoals Netflix, Pandora, Spotify en anderen te deblokkeren.

Lantern Censorship Circumvention Tool

Lantaarnprijzen

Lantern biedt iedereen gratis 500 MB aan supersnel datagebruik per maand. Hierna zal de verbindingssnelheid van onbetaalde gebruikers vertragen. Dit komt omdat ze beperkt zijn tot meer overvolle servers. Gratis gebruikers kunnen ook meer vertragingen ondervinden als gevolg van omleidingen rond geblokkeerde IP’s. Bovendien krijgen ze advertenties te zien waarmee ze kunnen upgraden naar Lantern Pro.

Lantern Pro-prijzen

Om enkele van deze gratis servicebeperkingen te overwinnen, biedt Innovative Labs Lantern Pro aan. Lantern Pro wordt op de markt gebracht met twee verschillende termijnen. Je kunt een jaar Lantern Pro krijgen voor $ 32 (USD). Als u echter geld wilt besparen en over de financiële middelen wilt beschikken, kunt u twee jaar lang hun dienst krijgen voor slechts $ 48 (USD). Dit bespaart u 50% op uw tweede jaar van de Lantern Pro-service.

Kenmerken van Lantern Pro

Klanten die een Lantern Pro-account kopen, kunnen genieten van de volgende extra functies:

 • Verbeterde verdediging – tegen censuur van een 24-uurs ontwikkelingsteam van Lantern dat blokkades identificeert en er snel op reageert.
 • Hogere snelheden – met toegang tot snellere, geoptimaliseerde snelle servers die niet beschikbaar zijn voor gratis gebruikers.
 • Onbeperkte data – om op internet te surfen, video’s te streamen en andere inhoud te downloaden met behoud van een snelle, niet-geblokkeerde verbinding.
 • Lantaarn Pro – met een account kunt u de service op drie apparaten gebruiken, zodat u deze tegelijkertijd op uw desktop en mobiele apparaten kunt gebruiken.
 • Geen advertenties – vragen om de service te upgraden.

Betalingsmogelijkheden

Lantern accepteert de volgende creditcards: Visa, MasterCard, American Express, JCB, Discover en Diners Club. Ze accepteren ook betalingen via Alipay. Ten tijde van onze beoordeling bood Lantern Paypal niet aan als betalingsoptie.

Bezoek Lantern

Lantern Network

Lantern is begonnen als een gratis en open-source software (FOSS) -project van Brave New Software LLC. onder leiding van de president van het bedrijf, Adam Fisk. Het is ontstaan ​​als een peer-to-peer “vertrouwensnetwerk”. Lantern functioneerde via Google Talk en je moest worden uitgenodigd in het vertrouwensnetwerk om het te gebruiken. Het was een gedecentraliseerd systeem van vertrouwensnetwerken waarbij een gecensureerde gebruiker vrienden uitnodigde om zich bij zijn vertrouwensnetwerk aan te sluiten, zodat hij hun machines kon gebruiken om toegang te krijgen tot niet-geblokkeerde inhoud. Deze vrienden nodigden meer vrienden uit en breidden daarmee het vertrouwensnetwerk uit.

Een vroege meevaller voor het Lantern-project kwam van het US State Department Bureau of Democracy, Human Rights and Labour in de vorm van een subsidie ​​van $ 2,2 miljoen. Hierdoor kon het project enkele fulltime werknemers in dienst nemen en zich richten op het opschalen van Lantern. Dit leidde tot uitbreiding in landen als China en Iran, waardoor hun burgers de firewalls van de regering konden omzeilen. Het stelde hen ook in staat om meerdere manieren te onderzoeken en te ontwikkelen om door de staat gesponsorde censuur te omzeilen in het geval dat één pad werd geblokkeerd.

Domeinfronting

Een van de meest gebruikelijke manieren om censuur te omzeilen, werd ‘domeinfronting’ genoemd. Dit verbergt in wezen de daadwerkelijk aangevraagde (geblokkeerde) site terwijl openlijk een uitgezonderde sitenaam wordt weergegeven voor observatie door de censor. Lantern kan dit doen door de verbinding met het geaccepteerde domein te initialiseren en het geblokkeerde eindpunt pas te communiceren als de gecodeerde HTTPS-verbinding tot stand is gebracht. Dit is alleen mogelijk als de geblokkeerde en de geaccepteerde sites beide door dezelfde grote provider worden gehost. Meestal werd dit gedaan met behulp van hosts zoals de Google App Engine en Amazon CloudFront. Maar in april van dit jaar bezweken ze allebei onder Russische druk over Telegram en schakelden ze deze mogelijkheid uit in hun content delivery-netwerken (CDN’s). Dit heeft de censuuromzeiling wereldwijd een zware slag toegebracht.

Tegenwoordig bestaat de Lantern-infrastructuur uit internationale servers op de op twee na grootste CDN, DigitalOcean en peer-computers van gebruikers in niet-gecensureerde landen. Lantern wordt standaard geïnstalleerd in de “geef toegang” -modus voor gratis gebruikers in ongecensureerde landen en de “krijg toegang” -modus voor gebruikers in gecensureerde landen. Wat betekent dit precies?

Dit betekent dat gebruikers van de gratis dienst in ongecensureerde landen ermee instemmen dat degenen in gecensureerde landen met tussenpozen hun internetverbinding gebruiken. Dit maakt in wezen een exitknooppunt voor het Lantern-netwerk. Dit betekent niet dat iedereen de inhoud van uw computer of andere computers in uw netwerk kan lezen. Ook worden de gegevens die tussen u worden doorgegeven versleuteld zodat geen tussenpersonen (bijv. Uw overheid of internetprovider of die van hen) deze kunnen lezen.

  Samsung Max recensie

Dit kan echter tot enkele problemen leiden. Deze omvatten het volgende:

 • Wanneer u uw internetverbinding deelt met iemand die Lantern gebruikt, zal iedereen die het verkeer van uw netwerk observeert (bijvoorbeeld uw ISP) zien welke hostnamen en IP-adressen worden gebruikt. Bovendien lijkt deze inhoud vanaf uw computer te zijn benaderd en niet de Lantern-peer van halverwege de wereld. Dit is een veel voorkomend probleem waarmee degenen die Tor-exitknooppunten bedienen, worden geconfronteerd.
 • Een ander probleem zou kunnen zijn dat als er veel Lantern-verkeer op uw computer binnenkomt, dit het kan vertragen en u dit misschien opmerkt bij het bekijken van video’s.

Om deze problemen te helpen verlichten, is Lantern ontworpen om het verkeer over meerdere peers te verdelen. Hierdoor kan de bandbreedte die door een gecensureerde gebruiker wordt gebruikt, worden gedeeld met ongecensureerde peers op het netwerk en wordt de inhoud die wordt overgedragen naar individuele peers beperkt. Dit wordt bereikt met behulp van een algoritme genaamd Kaleidoscope dat alle informatie verspreidt zodat geen enkele peer in een vertrouwensnetwerk alles heeft. Het kan dus niet volledig worden onderscheiden, zelfs niet als het vertrouwensnetwerk is aangetast.

Voorbeeld peer-transactie

Stel, om dit beter te visualiseren, dat de gecensureerde site die wordt bezocht tekst en drie afbeeldingen bevat. De tekst en de eerste afbeelding kunnen via een computer in de Verenigde Staten worden verzonden, de tweede afbeelding wordt overgebracht vanaf een machine in Denemarken, het laatste stuk via pc in Zwitserland.

Beveiliging van lantaarnverkeer

Lantern probeert automatisch onbeveiligde HTTP-verbindingen te upgraden naar hun gecodeerde HTTPS-verbindingen, indien beschikbaar. Dit helpt om uw persoonlijke informatie te beschermen tijdens het surfen op internet. Standaard worden alleen geblokkeerde websites versleuteld en gemachtigd. Andere sites worden via uw internetprovider verzonden. Betaald gebruik kan er echter voor kiezen om al het verkeer dat de meeste beveiliging biedt te proxy. Hoewel het van nature een zekere mate van anonimiteit vertoont, is dit niet het doel van de Lantern-service en zij raden u aan Tor te gebruiken als dat uw doel is.

Welk type codering gebruikt Lantern?

Lantern gebruikt de volgende coderingssuite voor alle verbindingen tussen peers:

 • TLS_ECDHE_RSA_WITH_AES_256_CBC_SHA.

Ze maken gebruik van een elliptische curve vanwege de kortere sleutellengte en de kortstondige Diffie-Hellman-sleuteluitwisseling om de voorwaartse geheimhouding van het verkeer te behouden. De gegevens worden versleuteld met AES-256 in CBC block cipher-modus met HMAC SHA-verificatie. Initiële authenticatie tussen wederzijdse peers wordt afgehandeld door 2048 bit-certificaatoverdracht en verificatie. Dit moet voldoende beveiliging bieden voor het overdragen van informatie van geblokkeerde domeinen.

Bezoek Lantern

Uw privacy

Het onderzoeken van het privacybeleid van de Lantern-service gaf ons enige pauze. De hoeveelheid informatie die ze verzamelen, kan variëren, afhankelijk van hoe u met hun services omgaat. In hun eigen woorden:

Lantern verzamelt informatie over u wanneer u onze mobiele applicaties, websites en andere online producten en services gebruikt (gezamenlijk de “Services”) en via andere interacties en communicatie die u met ons heeft..

Naast de informatie die u rechtstreeks aan Lantern verstrekt, gebruiken zij bakens en cookies om aanvullende informatie over uw internetactiviteit te verzamelen. Wanneer u hun diensten gebruikt, verzamelen ze informatie die naar u is verzonden door uw computer, mobiele telefoon of ander toegangsapparaat. Deze kunnen het volgende omvatten:

gegevens over de pagina’s die u bezoekt, computer IP-adres, apparaat-ID of unieke identificatie, apparaattype, geolocatie-informatie, computer- en verbindingsinformatie, mobiele netwerkinformatie, statistieken over paginaweergaven, verkeer van en naar de sites, verwijzings-URL, advertentie gegevens en standaard webloggegevens en andere informatie.

Mogelijk kunt u ervoor kiezen om deze gegevens niet te verzenden via de app-instellingen. Ze verzamelen ook serverlogboeken die informatie bevatten zoals:

IP-adres van het apparaat, toegangsdatums en -tijden, app-functies of bekeken pagina’s, app-crashes en andere systeemactiviteiten, type browser en de site of service van derden die u gebruikte voordat u met onze Services communiceerde.

Ten slotte kunnen ze gegevens verzamelen van elke app waarmee u communiceert terwijl ze hun service gebruiken, zoals een mobiele portemonnee, Facebook en andere apps voor sociale media. Kortom, ze verzamelen een grote hoeveelheid persoonlijke informatie en gebruiken deze voor verschillende doeleinden. Daarom moet u hun volledige privacybeleid voor uzelf grondig onderzoeken en bepalen of u zich daar prettig bij voelt.

Technische ondersteuning

U kunt problemen melden vanuit de Lantern-app. Ze hebben ook een forum waar u vragen kunt stellen of geblokkeerde sites kunt melden. Eindelijk kun je nieuw nieuws en informatie krijgen via hun sociale media-accounts, Facebook en Twitter.

Lantaarn: hands-on testen

De installatie van Lantern begint met het downloaden van de software naar uw Windows-, Mac- of Ubuntu-computer. Na het downloaden gebruikt u de standaardprocedure voor uw besturingssysteem om de installatie op uw apparaat te voltooien.

Lantern Censorship Circumvention ToolAls u de Google Play-knop selecteert, gaat u naar de installatiepagina van de Android-app. Eenmaal daar, kunt u het downloaden en de software naar uw Android-telefoon of -tablet voltooien.

Installeren van de Lantern Anti-Censorship Windows Software

Nadat u het installatiebestand naar uw computer heeft overgebracht, voert u het uit als beheerder om de installatieprocedure voor de client te starten. Accepteer de prompt om toe te staan ​​dat het wijzigingen in uw systeem aanbrengt. De installatie gaat verder en u ziet een venster om het authenticatiecertificaat toe te voegen om sites te deblokkeren.

  Kaspersky Secure Connection VPN Review 2023

Lantaarninstallatieprocedure
Nadat dit certificaat is geïnstalleerd, wordt de Lantern-client geopend in uw standaardbrowser. De interface is heel eenvoudig. Laten we, voordat we het onderzoeken, naar het app-menu kijken. Aan de rechterkant ziet u het app-menu dat wordt geopend door op het pictogram te klikken (drie horizontale lijnen).

Lantern Windows Client MenuDe menu-items zijn als volgt:

 • Apparaat autoriseren voor Pro – opent een venster waar u de code kunt krijgen om het apparaat toe te voegen aan uw Lantern Pro-account. Klik op de knop “Dit apparaat koppelen” om uw code te zien. U kunt hier ook het herstel van uw Lantern Pro-account starten als dat nodig is.Lantaarn: autoriseer apparaat voor Pro
 • Nodig vrienden uit – stelt u in staat Lantern met vrienden te delen en gratis service te krijgen als zij Lantern Pro kopen. Als ze een abonnement van 1 jaar kopen, krijgt u een maand gratis service. Als u zich echter aanmeldt voor het 2-jaarabonnement, krijgt u drie maanden gratis.Lantern Nodig vrienden uit voor gratis pro-tijd
 • Download Android-versie – voeg de nieuwste versie van de app toe aan uw Android-apparaat door op de weergegeven link te klikken. Blader vervolgens naar de onderkant van de resulterende pagina om de Android-software te downloaden.Installeer Lantern op uw mobiele Android-apparaat
 • Talen – hiermee kunt u de interfacetaal wijzigen.
 • Instellingen – opent de algemene instellingen voor de Lantern-software. Dit bestaat uit twee schakelaars. Met de eerste kun je de lantaarn openen wanneer het systeem opstart. Met de tweede kunt u beslissen of u gebruiksstatistieken naar het Lantern-projectondersteuningsteam wilt sturen.Lantern Windows Software-instellingen
 • Geavanceerde instellingen – zal standaard de software uw systeemproxy laten beheren. Als u dit uitschakelt, moet u de proxy handmatig configureren. Uw browser en applicaties kunnen Lantern niet automatisch gebruiken. U kunt ook kiezen of u geblokkeerde sites wilt proxy (snelste) of al het verkeer (meest veilige).
 • Een probleem melden – kunt u een probleem melden aan het Lantern-ondersteuningspersoneel met behulp van de vervolgkeuzelijst, een beschrijving van uw probleem geven en een logboek met uw serviceactiviteit sturen om hen te helpen uw probleem op te lossen.Ondersteuningsproblemen met Lantern melden
 • Over – open een venster met een link naar de Lantern FAQ-pagina op hun website.Bekijk de FAQ voor meer informatie over Lantern

De Lantern-software gebruiken

Laten we nu de Lantern-software-interface in meer detail bekijken. De Lantern-app kan worden verbonden en ontkoppeld door op de schakelaar in de rechter benedenhoek te klikken.Het Lantern Windows Software DashboardDe interface toont ook uw huidige serverlocatie, het aantal sites dat is geüpgraded naar HTTPS, het aantal geblokkeerde advertenties en uw vrije hoge-snelheid bandbreedte die nog voor de maand beschikbaar is. Elk van deze wordt gepresenteerd op een andere knop. Als u op een van deze klikt, wordt een uitleg weergegeven van wat er wordt gepresenteerd. U kunt via deze interface ook upgraden naar Lantern Pro.

Zolang de client is verbonden, zal het automatisch geblokkeerde sites of al het verkeer proxy, afhankelijk van uw instellingen. Dit wordt geïllustreerd door het Windows-hosts-bestand te gebruiken om de Facebook-inlogsite te blokkeren. Wanneer de Lantern-client wordt losgekoppeld. Dit is het bericht dat we zien wanneer we proberen toegang te krijgen tot deze Facebook-pagina.

Facebook geblokkeerdNadat we de Lantern-software hebben aangesloten, wordt dit weergegeven.

Lantern gebruiken om Facebook te deblokkeren

Lantaarn bedienen in het systeemvak

Wanneer u de Lantern-interface sluit, wordt deze tot het systeemvak geminimaliseerd. U kunt het vanaf daar eenvoudig bedienen door met de rechtermuisknop op het pictogram te klikken.Lantaarn bedienen in het systeemvakDit opent een menu waarmee u Lantern kunt verbinden of ontkoppelen, kunt upgraden naar de Pro-versie, de Lantern-interface kunt openen en de app kunt sluiten.

U kunt zien dat de Lantern-software-interface is vereenvoudigd om het voor iedereen gemakkelijk te maken. Het kan u helpen om gecensureerde websites van over de hele wereld te deblokkeren door hun peer-to-peer-netwerk te gebruiken. Standaard worden alleen geblokkeerde websites gemachtigd. Lantern Pro-gebruikers kunnen er echter voor kiezen om al het verkeer te proxy.

Bezoek Lantern

Lantaarn installeren op uw Android-apparaat

Surf eerst naar de Lantern-webpagina. Tik vervolgens op de knop “Google Play” om de installatiepagina te openen. Tik daar eenmaal op de knop “Installeren”.

Installatieprocedure voor Android LanternZodra de software is geïnstalleerd, tikt u op “Openen” om het voor de eerste keer op uw Android-telefoon uit te voeren. Hierdoor wordt de hoofdsoftware-interface geopend. Laten we, voordat we dit onderzoeken, eens kijken naar het Lantaarnmenu. Met de eerste twee elementen van het menu kunt u:

 • Koop Lantern Pro – laat je upgraden naar de Pro service. U kunt geld besparen door hun 2-jarig abonnement aan te schaffen.
 • Nodig vrienden uit – hiermee kunt u vrienden uitnodigen voor Lantern met uw verwijzingscode. Als vrienden die je uitnodigt een abonnement kopen, ontvang je een gratis Lantern Pro-service.Upgraden naar Lantern Pro en gratis Pro-service krijgen
 • Apparaat autoriseren voor Pro – hiermee kunt u uw Android-apparaat aan uw Pro-account koppelen met behulp van de opgegeven apparaatlinkcode. U kunt dit doen door deze twee stappen te volgen:
  • Open het menu ‘Apparaat toevoegen’ op uw geregistreerde Pro-apparaat. ‘
  • Voer de apparaatkoppelingscode in om uw Android-apparaat te koppelen.Lantern Pro autoriseren op uw Android-telefoonU kunt uw Pro-account ook herstellen door vanaf hier op “Herstel starten” te tikken.
 • Controleer op updates – opent de Google Play-installatiepagina zodat u de Lantern-software kunt verwijderen en de nieuwste versie opnieuw kunt installeren.
 • Desktop versie – opent een scherm dat Lantern e-mailt naar uw desktopcomputer.
 • Taal – hiermee kunt u de taal wijzigen die wordt gebruikt door de Lantern Android-interface.Lantern Algemene interface-instellingen
 • Instellingen – laat u beslissen of u al het apparaatverkeer wilt omschakelen of alleen geblokkeerde sites. Het versleutelen van al het verkeer biedt betere beveiliging, maar kan langzamer zijn.
 • Een probleem melden – laat je vragen stellen of technische problemen oplossen, zoals het niet kunnen openen van geblokkeerde sites. Voer uw e-mailadres in, selecteer een categorie in de vervolgkeuzelijst en voer een beschrijving van uw probleem in. Ze nemen zo snel mogelijk contact met u op via e-mail.Een ondersteuningsprobleem melden met de Android Lantern-app
 • Stop ermee – sluit de Lantern-software.
  NordLocker beoordeling

Lantern gebruiken op je Android-telefoon

Nu we het menu voor de Android-app hebben bekeken, kunnen we het in actie bekijken. Schakel eenvoudig de schakelaar om verbinding te maken via de Lantern-service. Tik op “OK” om de toestemmingen te accepteren die vereist zijn door de Lantern-service. De hoofdinterface toont je huidige geoptimaliseerde verbindingslocatie en de hoeveelheid snelle gegevens die je deze maand hebt gebruikt.

Het Android-app-dashboard gebruikenMerk op dat aangezien we via een server in New York gaan, we geen toegang hebben tot BBC iPlayer. We konden echter wel verbinding maken met Netflix, Pandora, Spotify en een geblokkeerde Facebook. Er is momenteel geen manier om een ​​land te kiezen om verbinding mee te maken, dus je hebt al dan niet toegang tot deze streaming mediasites wanneer je op dit moment verbinding maakt met hun service.

De Lantern Android-app bootst de functionaliteit van zijn Windows-tegenhanger na. Het is eenvoudig te installeren en heeft een vereenvoudigd menu voor toegang tot instellingen en ondersteunende functies. Er is geen technische expertise nodig om het te gebruiken. Schakel het gewoon in en surf op internet. Hiermee kunt u een minder gecensureerde versie van uw lokale land en de wereld zien.

Bezoek Lantern

Lantaarn snelheidstest

De snelheidstest voor de Lantern-service werd uitgevoerd met de instelling “Proxy alle verkeer” met behulp van de Windows-client. De resultaten verrasten ons omdat onze downloadsnelheid sneller was bij het gebruik van de Lantern-service. Dit werd niet verwacht. Het lijkt erop te wijzen dat de gegevens zijn gecomprimeerd of dat het caleidoscoopalgoritme de inhoud splitst en tegelijkertijd over meerdere peerknooppunten verdeelt.

Lantaarn snelheidstestJe kunt zien dat onze downloadsnelheid 18,22 Mbps was zonder Lantern, maar toenam tot 54,36 Mbps bij gebruik van de DigitalOcean CDN-server. Vergelijkbare resultaten werden gevonden bij het gebruik van andere locaties. Onze maximale internetsnelheid is ongeveer 50-55 Mbps. Bij het gebruik van de Lantern-service was er weinig variatie in deze snelheid, ongeacht de bestemming. Dat zou het beter maken dan sommige VPN’s voor het streamen van video-inhoud van gecensureerde sites. Mogelijk heeft u verschillende resultaten in uw regio van de wereld.

Lantern VPN (Proxy) Conclusie

Lantern wordt aangeboden door Innovate Labs LLC in Los Angeles, CA. Het is een hybride VPN (Proxy) -service. Het primaire doel is om de 1,6 miljard gebruikers die censuur en siteblokkering bestrijden toegang te geven tot een gratis en open internet. De Lantern-netwerkinfrastructuur bestaat uit een combinatie van servers op het DigitalOcean CDN en vrijwillige peer-to-peer-verbindingen in ongecensureerde landen.

Ze hebben software voor Windows-, Mac-, Ubuntu- en Android-apparaten. Lantern is in twee modi geïnstalleerd. Standaard wordt het geïnstalleerd in de modus “toegang geven” in ongecensureerde regio’s en “krijgt toegang” in gecensureerde gebieden. Degenen in ongecensureerde landen stemmen ermee in dat degenen in gecensureerde landen af ​​en toe hun verbindingen gebruiken om toegang te krijgen tot inhoud die in hun land is geblokkeerd of gecensureerd.

Lantern heeft zowel een gratis als betaalde service. De betaalde service heeft de volgende voordelen: snellere verbinding, betere betrouwbaarheid met betrekking tot blokkeren, onbeperkte toegang, geen advertenties en verbinding voor drie apparaten.

Lantern is niet ontworpen om je anonimiteit te beschermen en ze raden Tor aan als dit je doel is. Standaard verzendt hun service gegevens van geblokkeerde websites via de gecodeerde proxy. Andere sites worden rechtstreeks via uw internetprovider verzonden. Betaalde gebruikers kunnen er echter voor kiezen om al het internetverkeer te proxy.

Lantern verzamelt veel persoonlijke en andere informatie (inclusief serverlogboeken) over haar gebruikers. Sommigen waarvan je kunt opteren. U moet zelf hun privacybeleid onderzoeken om te zien of het voldoet aan uw VPN-doelen. De service maakt gebruik van wederzijdse certificaatverificatie tussen peers en gegevens worden versleuteld met AES-256. Hun algoritme bevat ook voorwaartse geheimhouding. Dit moet ervoor zorgen dat de gegevens die via hun service worden overgedragen, worden beveiligd tegen onderzoek door derden.

Hun ondersteuning is via e-mail die toegankelijk is in de software-apps. Ze hebben ook een FAQ en een forum waar u informatie over enkele vragen kunt vinden. Ten slotte hebben ze Facebook- en Twitter-pagina’s.

Dingen die we leuk vonden aan de Lantern Service

 • Gratis service voor degenen die het nodig hebben om websites te deblokkeren en censuur door de overheid te omzeilen.
 • Gebruiksvriendelijke software voor Windows-, Mac- en Ubuntu-gebruikers.
 • Mobiele app voor Android-gebruikers.
 • Hun software is open source.
 • Lantern gebruikt AES-256 voor gegevensversleuteling.
 • Verrassend hoge snelheden voor betaalde gebruikers.
 • Mogelijkheid om al het verkeer via de proxy te sturen

Dingen om de Lantern Service te verbeteren

 • Sta gebruikers toe om verbindingsregio’s te kiezen.
 • Verzamel minder persoonlijke gegevens en logs.

Lantern is een hybride peer-to-peer-netwerk dat is ontworpen om gecensureerde websites te deblokkeren. Ze bieden zowel een gratis als betaalde versie van de service aan. Sommige gebruikers kunnen mogelijk streaming-mediasites zoals Netflix, Pandora en anderen deblokkeren. Dit hangt af van waar u toegang krijgt tot een geoptimaliseerde server. Dit lijkt willekeurig en onbetrouwbaar te zijn. Het is echter een goede keuze voor ongecensureerde toegang voor veel geblokkeerde nieuws- en sociale-mediasites voor miljoenen gebruikers die internetcensuur doorstaan.

Bezoek Lantern

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me