A legjobb VPN hirdetési blokkolók

Reklám blokkolóMint valószínűleg tudja, az online hirdetések nagymértékben befolyásolhatják az online böngészési tevékenységeket. A Google és a Facebook célzott hirdetéseitől a rosszindulatú szoftverekig, amelyek megtalálhatók a rejtett képpontok kódolásában, a hirdetések mindenütt megtalálhatók. Nem rosszindulatúak, de lelassíthatják az eszközt vagy a rendszert. Többféle módon blokkolhatja őket, és mindegyiknek megfelelően kell működnie. Azonban a VPN használatával a legjobb módja annak, hogy blokkolják őket. Ezekről egy pillanat alatt többet beszélünk. Először, kérjük, nézd meg a legjobb VPN hirdetésgátlók listáját.


RankVPN ServiceVPN rajongó
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1NordVPN$ 3.49NordVPN87jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
2CyberGhost$ 2.75CyberGhost112jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
3Privát internet-hozzáférés$ 3.49PIA52jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet

Mint már említettük, többféle típusú blokkoló is létezik. Ezek:

 1. Böngésző alapú hirdetésblokkolók – A megoldások szempontjából ez messze a legnépszerűbb lehetőség. Erre példa a népszerű uBlock Origin. Ezekkel azonban problémát találhat, ha nem támogatott böngészőt használ. Ne feledje, hogy az ilyen típusú ingyenes hirdetés-blokkolókat maguk a vállalatok építik fel.
 2. Útválasztó vagy eszköz-blokkolók – Ha bizonyos típusú eszközöket vagy útválasztókat használ, bizonyos támogatások blokkolása. Ezenkívül, ha Raspberry Pi-t futtat, akkor futtathatja a Pi-hole-t is.
 3. VPN hirdetésgátlók – Ebben az esetben a VPN-k többféle módon blokkolhatják a hirdetéseket. Általában a kiszolgáló hálózaton, a VPN kliensen és a böngésző kiegészítőin keresztül.

Most megvizsgáljuk, hogyan kezeli a hirdetés-blokkolást a listánkban szereplő 3 szolgáltató.

 • NordVPN – DNS-kérések révén blokkolja a hirdetéseket.
 • CyberGhost – Néz a forgalomban, és módosítja az egyes tartományok kéréseit.
 • Privát Internet hozzáférés – A DNS-kérések révén blokkolja a hirdetéseket

Mi a legjobb VPN hirdetés-blokkoló??

A kérdés megválaszolásához néhány tényezőt kell megvizsgálnia. Ezután elemezzük őket, és megmondjuk, mi a legjobb VPN-hirdetés-blokkoló.

 • Mobil alkalmazások és útválasztók, valamint az Amazon Firestick eszközök támogatása
 • Képes megkerülni a tűzfalakat a hirdetések blokkolásához.
 • Szigorú bejelentkezési szabályok
 • Erős titkosítás katonai minőségű alkatrészekkel, hogy megvédje Önt a rosszindulatú hirdetésektől
 • Nagy és stabil hálózatok a leválasztások elkerülése érdekében

Vessen egy pillantást a legjobb VPN-hirdetés-blokkolóra.

1. A legjobb VPN hirdetés-blokkolóhoz: NordVPN

NordVPN

Iratkozzon fel 36 hónapra, csupán havi 2,99 dollárért (75% kedvezmény)

A NordVPN székhelye Panamában található, és néhány felhasználó inkább egy VPN-társaság használatát választja, amelynek székhelye az Egyesült Államokban található. Megállapíthatja, hogy a NordVPN erősen jelen van az Egyesült Államokban, az egész országban található kiszolgálókkal. A tagoknak teljes hozzáférésük van az Egyesült Államokban és azon túl is nagyon jó áron.

Megállapíthatja, hogy az NordVPN-nek talán a legjobb szolgáltatás-kombinációja van az árért, ha hosszabb ideig előfizet egy fiókra. Minden felhasználó teljes hozzáféréssel rendelkezik hálózati és egyedi szoftveréhez. Csatlakozhat a Windows vagy Mac VPN-klienssel. Könnyen kezelhető mobilalkalmazásuk van Android és iOS (iPhone, iPad) eszközökhöz is. Használhatja a NordVPN böngésző kiterjesztést a Chrome, a Firefox vagy a Safari számára. A NordVPN néhány fejlett adatvédelmi funkciót kínál, például dupla VPN-t, P2P-kiszolgálókat és dedikált IP-t, amelyek valóban segítik a szolgáltatást..

A világ bármely pontjáról szeretne hozzáférni olyan streaming szolgáltatásokhoz, mint a Netflix, az Amazon Prime Video vagy a BBC iPlayer? Ha igen, a NordVPN remek választás. Ezek az egyetlen VPN szolgáltatás, amely továbbra is feloldhatja a Netflix blokkolását. 3 éves tagsággal havonta mindössze 2,99 dollárért regisztrálhat korlátlan VPN és SmartDNS szolgáltatásra.

Látogasson el a NordVPN oldalra

2. A legjobb VPN hirdetés-blokkolóhoz: CyberGhost

CyberGhost

Iratkozzon fel 36 hónapra, csupán havonta 2,75 dollárért (79% kedvezmény)

A CyberGhost-ot 2001-ben alapította 7 lelkes fiatal csapattag, Romániában, Bukarestben. Azóta a vállalat a világ egyik legnagyobb VPN-szolgáltatásává nőtte ki magát. Az 50 éves tagokból álló csapat a felhasználók magánéletének védelmére koncentrál. Robert Knapp, a társalapító és vezérigazgató, továbbra is vezet a csapatnak, még akkor is, amikor 2017-ben csatlakoztak a Crossrider csoporthoz. Azóta a CyberGhost hálózat egy kicsit kibővült..

A CyberGhost szép keveréket kínál a szerverhelyekről, az erős titkosításról, valamint a népszerű streaming szolgáltatások – például a Netflix, a YouTube Red és az Amazon Prime – feloldásának lehetőségéről. Néhány csatorna lehetővé teszi a több régióra vonatkozó földrajzi korlátozások feloldását is. Például az Amazon Prime videotartalmához férhet hozzá az Egyesült Államokban, Németországban vagy az Egyesült Királyságban. A Windows kliens lehetőséget ad arra is, hogy névtelenül szörfözjön, védje a WiFi-t, névtelenül torrent-t, feloldja az alapvető webhelyek (Google, Facebook Instagram stb.) Blokkolását, és válasszon ki egy szervert.

A CyberGhost VPN kliens az egyik kedvencünk. Nagyon könnyű használni, és számos fejlett funkcióval rendelkezik, amelyek segítik az online adatvédelem védelmét. Fejlesztési csoportjuk van Németországban, amely folyamatosan bővít funkciókat az ügyfél és a mobilalkalmazások számára. Jelenlegi promóciója alatt havonta mindössze 2,75 dollárért regisztrálhat teljes hozzáférést a CyberGhost hálózathoz.

Látogasson el a CyberGhost oldalra

3. A legjobb VPN hirdetés-blokkolóhoz: PIA

Privát internet-hozzáférés

Iratkozzon fel 24 hónapra, csak havonta 3,49 dollárért (65% kedvezmény)

A privát internet-hozzáférés (PIA) néhány különféle lehetőséget kínál a felhasználók számára. A múltban ellentétben többé nem kell beállítania az egyes VPN-kiszolgálók profilját. Most már csatlakozhat bármelyik szerverhelyükhöz 33 országban. A PIA csapata megszervezte szervereit régiónként, országonként és városonként. Meg fogja találni a sebességet, hogy a legtöbb idő alatt gyors.

Nagyon sok torrent-felhasználó szereti a privát internet-hozzáférést. A szolgáltatás tartalmaz egy olyan funkciót, amely megakadályozza a rendszer kommunikációját, ha a szolgáltatásukkal való kapcsolat megszakad. Ez azt jelenti, hogy ha a titkosított VPN-hozzáférés valamilyen okból megszakad, akkor biztonságban lesz.

A PIA Windows klienst és más, egyszerű és könnyen használható alkalmazásokat kínál. De nem akarja alábecsülni. A PIA az Ön igényeitől függően különböző szintű adatvédelmi védelmet kínál. Szabályozhatja a titkosítási szinteket, hogy segítsen megtalálni a megfelelő egyensúlyt az adatvédelem és a sebesség között.

Amikor a Windows kliensükről szól, a PIA csapata beépített egy Internet kill kapcsolót. A kill kapcsoló megsemmisíti az internetkapcsolatot, amikor a VPN meghibásodik. Ez valóban hasznos lehet azok számára, akik anonimitást szeretnének biztosítani. A privát internet-hozzáférés a VPN-t havonta 3,49 dollártól kínálja, egy 7 napos pénz-visszafizetési garanciával együtt.

Látogasson el a Privát Internet hozzáférés oldalra

Ha hirdetés-blokkolókat szeretne megnézni, javasoljuk VPN használatát. Fent fent számos különféle okot látsz. A fentiekben néhány jó lehetőséget megadtunk, de mások is megtalálhatók a saját oldalunkon top 10 VPN lista. Mindegyik megfelelően működni fog, de kifejezetten úgy döntöttünk, hogy együttműködünk az Ad Blocker-rel. Ily módon a lehető legjobb sebességet érheti el, függetlenül attól, hogy melyik régióból szeretné megfigyelni. Olvassa el útmutatónkkal a lehető legjobb döntést.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map