pregledavati VPNBrowsec VPN zove se “freemium” uslugom. Instalira se u pregledniku koji koristite i njemu možete pristupati. Budući da je temeljen na pregledniku, dostupan je na svim desktop operativnim sustavima. Uz to, dostupan je i za Android i iOS operativne sustave. Iako je Freemium proizvod, to je prilično manje zabrinutost. Na stranici za preuzimanje Chromea postoji više od 4 milijuna korisnika i ima visoku ocjenu. U ovom pregledu Browsec VPN vidjet ćemo zaslužuje li tako visoke pohvale.

O tvrtki

Čini se da je ime Browsec kombinacija riječi pregledavanja i riječi sec (za sigurno). Iako informacije o tvrtki nisu obilne, njihova web stranica je profesionalnog izgleda i što bismo mogli očekivati ​​od modernog VPN pružatelja usluga. Stranica je registrirana u Nassauu, na Bahamima (Ocean Bahami), u Ocean Centru, koji je vjerojatno samo poslovni centar. Mi bi se htjeli kladiti da se tamo nalazi niz tvrtki. To nije neuobičajeno za razne tvrtke. To također znači da je izvan jurisdikcije zemalja 14 očiju. To su zemlje koje međusobno dijele informacije. Zbog toga gdje je Browsec registriran, sve istrage privatnosti podliježu zakonima Bahama. Naravno, to je dobra stvar ako se brinete o svojoj privatnosti.

cijena

Kao što smo spomenuli, ova je usluga “freemium”. Međutim, tvrtka nudi dvije vrste planova koji nisu besplatni. Za mjesec dana usluge to je 3,99 dolara mjesečno. Za usporedbu, godinu dana usluge možete dobiti za 29,94 USD. To prosječno iznosi 2,50 dolara mjesečno. Iako ne nude premijsko probno razdoblje, imaju 7-dnevno jamstvo povrata novca. Registracijski gledano, čini se da tvrtka zahtijeva vrlo malo podataka. Sve što vam se čini potrebno je adresa e-pošte za registraciju. Što se tiče vrsta plaćanja, tvrtka prihvaća Visa, MasterCard, Amex i PayPal.

  Hola VPN pregled 2023

Značajke

Tvrtka nudi dvije mogućnosti. Besplatna opcija je besplatna, ali daje samo pristup 4 poslužitelja. Uz to su ti poslužitelji spori, čak i na brzoj vezi. Još jedna zanimljivost je činjenica da je temeljen na pregledniku, vi ste zaštićeni samo od stvari unutar tog preglednika. Kad pređete na premium verziju, postoje neke razlike.

  • Brzina do 100 Mbps umjesto 1 Mbps
  • Premium lokacije
  • Premium poslužitelji

Lokacije i zemlje poslužitelja

Kao što smo već rekli, besplatna verzija omogućuje vam pristup u 4 države. To su SAD, Velika Britanija, Singapur i Nizozemska. Za usporedbu, premium verzija nudi 41 lokaciju. To su: Australija, Austrija, Belgija, Brazil, Bugarska, Kanada, Čile, Češka, Danska, Finska, Francuska, Njemačka, Hong Kong, Mađarska, Island, Indija, Irska, Izrael, Italija, Japan, Latvija, Litva, Luksemburg , Meksiko, Nizozemska, Novi Zeland, Norveška, Poljska, Rumunjska, Rusija, Singapur, Južna Afrika, Južna Koreja, Španjolska, Švedska, Švicarska, Turska, Ukrajina, Velika Britanija, Sjedinjene Države i Sjedinjene Države (zapad). Kao što vidite, na raspolaganju je otprilike 10 puta više servera nego u besplatnoj verziji.

Hands-on testiranje

Što se VPN-a tiče, prilično je ravno naprijed. Nakon što ga dodate svom pregledniku (koji ikad koristite), morate napraviti nekoliko koraka.

  1. Pronađite oznaku globusa.
  2. Otvorite ploču. Kao što vidite, ovdje možete promijeniti poslužitelje. pomaknite klizač na položaj uključeno.
  3. Zatvorite konzolu. Sad ćete primijetiti inicijale koje god zemlje izabrali.

Povežite se Browsec

Sad kad ste se povezali, vrijeme je za testiranje brzine.

Test brzine pretraživanja Browsec

Browsec se ne brine oko činjenice da je njihova besplatna usluga spora. U skladu s tim, pokazat ćemo vam razliku u brzinama. Iako smo očekivali male brzine, to je zapravo čak nešto brže nego što smo predviđali. U besplatnoj verziji neće biti brzo, ali je podnošljivo.

Pregledajte VPN najbrže

Zašto biste trebali koristiti VPN

Budući da toliko mnogo ustanova sada nudi besplatni WiFi, pri povezivanju ćete htjeti koristiti VPN. Iako je WiFi sjajan, cyber-kriminalci smatraju da je i on sjajan. Spajanjem na poslužitelj po vašem izboru stvarate sigurnu i šifriranu vezu. Na taj način znatno smanjujete rizik da će kriminalci ili cybertheives ukrasti vaše privatne podatke.

  VPNBook Review 2023

Drugi razlog korištenja VPN-a je da vam pomogne da zaobiđete geo-ograničenja. Povezivanje s tamo poslužiteljem pomoći će vam bez obzira gdje se nalazite. To je zato što softver za blokiranje misli da se nalazite negdje drugdje. To može biti prava prednost ako pokušavate pristupiti određenim regijama ili vam je onemogućeno gledanje sadržaja. Jednostavno se povežite s poslužiteljem i možete početi pregledavati ili pregledavati sadržaj kojem želite pristupiti.

Što je s curenjem?

Browsec LeaktestIako se radi o besplatnoj VPN usluzi, pomalo smo se iznenadili vidjevši da nemamo problema s curenjem. Da bismo to saznali, upotrijebili smo svoj omiljeni sveobuhvatni ispitivač propuštanja na www.doileak.com. Sviđa nam se korištenje ovog jer vam pokazuje različita područja na kojima otkriva probleme. Kao što vidite na slici s desne strane, nema problema osim osobnih preferencija na našem stroju.

Trebam li koristiti ovaj VPN?

Prelazak na osnove, korištenje ove VPN usluge (ako idete na besplatnu verziju) bit će sporo i ograničeno. Međutim, usprkos sporosti, ovaj VPN dovodi do sigurnosti koju očekujemo od premium usluga. Ako želite uslugu uz dobru sigurnost i veće brzine, možda biste trebali isprobati premium verziju ovog proizvoda. Ovaj prolazi naš lakmus test.

Završne misli o pregledniku VPN

Iako su brzine male za besplatnu verziju, on sigurno čini dobar posao u provjeri okvira koje tražimo. Budući da ne propušta i nalazi se na Bahamima, bio bi dobar izbor zaobići geo-ograničenja i zaštititi svoju privatnost. Opet, ako išta struji, htjet ćete se uvjeriti da su vaše brzine brže. Iako stopa koju vidite nije loša, nije ni velika. Nitko ne želi njihov omiljeni show ili punjenje događaja uživo. Zapamtite, uvijek biste se trebali zaštititi kada ste na WiFi-u. Ova besplatna usluga je vrlo spora, ali nedostatak curenja je impresivan. Sjetite se samo da ćete se moći povezati samo u SAD-u, Velikoj Britaniji, Nizozemskoj i Singapuru. To vam može pomoći da se zaobiđete geo-ograničenja ako želite koristiti nešto poput SoundCloud, Pandora ili drugih. Slobodno pogledajte naše prvih 10 VPN-ova za usporedbu.

  Ookla najbrži VPN pregled

Gumb Browsec

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me