A török ​​kormány ismét rajta van. A múlt héten betiltották az állampolgárok belépését Twitter és blokkolással követték ezt Youtube.  A lépés a választások előestéjén jön. Ez azt jelenti, hogy a törökországi felhasználók megbízható adatvédelmi szolgáltatás nélkül nem férhetnek hozzá olyan közösségi média webhelyekhez, mint a YouTube.

YouTube Törökország

Törökország nem az első cenzúrázza az internetet, és biztosan nem lesznek utoljára. Függetlenül attól, hogy hány kormány próbálkozik, bízunk benne, hogy a technológia megőrzi az internetet. Fontos, hogy az adatvédelmi társaságok egy lépéssel lépjenek fel olyan országok előtt, mint Törökország és Kína, hogy folyamatosan folytassák a kommunikációt.

Hozzáférés a YouTube-hoz Törökországból

Azt akarjuk, hogy a folyamat a lehető legegyszerűbb legyen. Megnézheti a top 10 VPN oldal, ahol többet megtudhat az online adatvédelmi szolgáltatásokról. Az IPVanish-ot fogjuk használni ehhez az útmutatóhoz. Segíthetnek a YouTube, a Twitter és bármely más olyan webhely elérésében, amelyet a török ​​kormány úgy dönt, hogy blokkolja a jövőben.

Hogyan segíthetnek az olyan szolgáltatások, mint az IPVanish, a blokkolt webhelyekhez való hozzáféréshez? A VPN-ügyfélszoftver segítségével csatlakozhat egy szerverhez egy másik országban, Törökországon kívül. Ez új IP-címet ad és titkosítja a kapcsolatot. Segít elérni az olyan webhelyeket, mint a YouTube, és továbbra is privát maradhat az interneten..

1. lépés – Csatlakozzon egy megbízható VPN-szolgáltatáshoz

Kezdje azzal, hogy meglátogatja IPVanish.com és feliratkozás a VPN-re. Korlátlan adatátvitelt kínálnak havonta 7,50 dollárért vagy évente 58,49 dollárért. Az streaminghez a legmegfelelőbb IPVanish-t találjuk, mivel a szolgáltatás nagyon gyors. Mi is tetszik Privát internet-hozzáférés bárki számára, akinek szüksége van egy alternatívára, amely egy kicsit kevesebbet fizet, havonta 6,95 dollár.

2. lépés – Töltse le a VPN-klienst

Miután csatlakozott az IPVanish, a Privát Internet hozzáféréshez vagy egy másik VPN szolgáltatáshoz, le kell töltenie az ügyfelet. A beszélgetésünket az IPVanish-re korlátozjuk, így pontosan be tudjuk mutatni, hogy miként lehet feloldani a YouTube és a Twitter oldalait, függetlenül attól, hogy hol tartózkodsz a világon. Kezdje a szoftver letöltésével.

Az IPVanish jó VPN kliens szoftvert kínál Windows és Mac rendszerekhez. Jó mobilalkalmazásaik is vannak iOS (iPhone, iPad, iPod Touch) és Android készülékek számára. Mindegyiket teszteltük, és bizalommal bánunk velük a magánéletünkkel. A Windows és a Mac ügyfeleket közvetlenül letöltheti az alkalmazásukból webhely.  Az iOS alkalmazás a következő címen érhető el iTunes és az Android alkalmazás a A Google Play.

3. lépés – Csatlakozás egy VPN szerverhez Törökországon kívül

Most, hogy lehetősége van letölteni és telepíteni a csatlakoztatni kívánt szoftvert. Indítsa el az IPVanish klienst, és válassza ki a kiszolgáló helyét. Lépésről lépésre végigvezeti Önt a Windows kliensük használatával.

IPVanish VPN kliens

  • Válassza ki a szerver helyét. Romániát választottuk, de az IPVanishnek nagy kiszolgálói hálózata van a világ minden tájáról.
  • Javasoljuk, hogy válassza az OpenVPN (TCP) vagy az (UDP) lehetőséget. Az olyan videókról, mint a YouTube, például a YouTube streamingje az OpenVPN (UDP). Támogatják a PPTP-t és az L2TP-t is. A legjobb adatvédelem érdekében továbbra is javasoljuk az OpenVPN-t.
  • Kattintson a Csatlakozás elemre. Néhány másodperc múlva az alján látható gomb megváltozik: „Bontás”. Azt is észreveszi, hogy a kiszolgáló helye és IP-címe megjelenik az ügyfél tetején.
  • Most Romániában vagyunk, amennyire bárki meg tudja mondani az interneten. Mint ilyen, bármilyen oldalra elérhetjük, mintha Romániában ülne. Ugyanez igaz lenne, ha csatlakoznánk egy szerverhez az Egyesült Államokban vagy az Egyesült Királyságban.

4. lépés – Ellenőrizze az IP-címét

Mielőtt továbblépne, mindig erősítse meg IP-címét, függetlenül attól, hogy milyen technológiát használ az állami cenzúra megkerülésére. Ebben az esetben a részletekért kattintson a kliens tetején található „Connection”, „Check IP Address” elemre.

Ellenőrizze az IP címet

Mint láthatja, IP-címünk Bukarestben található. Az azt jelenti, hogy mostantól hozzáférhet olyan webhelyekhez, mint a YouTube, mintha Romániában egy számítógépnél ült volna. Meg kell említenünk, hogy a forgalma titkosítva lesz a magánélet védelme érdekében.

5. lépés – Az olyan webhelyek, mint a YouTube és a Twitter, fel vannak oldva

Készen áll minden olyan webhely elérésére, amelyet szeretne. Ne feledje, ha egy adott országból elérhető webhelyhez szeretne hozzáférni, hogy csatlakozzon az adott országbeli szerverhelyhez. Így néz ki a YouTube, miközben csatlakozik egy román szerverhez.

Youtube

Észre fogod venni, hogy kapcsolódunk a youtube.ro-hoz, mivel a webhely észreveszi, hogy IP-címünk Romániából származik. Különböző eredmények eléréséhez csatlakozhat egy másik országhoz. Akár Törökországban él, akár egy másik országban, amely blokkolja a hozzáférést, feloldja őket.

Remélem, hasznosnak találta útmutatónkat. Ha igen, kérjük, fontolja meg megosztását barátaival, hogy mások a világ bármely részéről élvezhessék a YouTube-ra való hozzáférést. Nagyra értékeljük az Ön segítségét abban, hogy az internetet az ötletek nyílt megosztásának helyévé tette.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me