Započnimo pregled Le VPN-a s podrijetlom neke tvrtke. LeVPN je internetska usluga o zaštiti privatnosti sa sjedištem u Francuskoj. Oni pomažu članovima da zaštite svoju privatnost i deblokiraju zemljopisna ograničenja za web stranice poput Netflixa i BBC-a. Podržavaju bujicu za pristup svojim češkim poslužiteljima.

Le VPN

Cijene i posebne ponude

Le VPN sada je višak mjesečnih cijena za VPN usluge. Usluga se obično naplaćuje 9,99 USD mjesečno, što je pravo u skladu s vodećim servisima poput IPvanish i ExpressVPN. Oni nude neograničen VPN s pristupom njihovoj punoj mreži poslužitelja širom svijeta.

Le VPN cijene

Kao što možete vidjeti, Le VPN nudi popuste na temelju duljine vaše pretplate. Možete uštedjeti do 50% popusta prijavom za godinu dana. Uživajte u neograničenom VPN pristupu od samo 4,95 USD mjesečno. Članovi mogu pristupiti LeVPN-u s najviše dva uređaja istodobno. Zbog toga godišnji plan ima veliku vrijednost. Posjetiti LeVPN poseban stranicu za spremanje.

Kada se prijavite na račun, Le VPN nudi nekoliko opcija plaćanja koje možete odabrati. Sviđa mi se što koristim PayPal za bilo koju internetsku uslugu jer možete upravljati pretplatom. LeVPN nudi PayPal zajedno s plaćanjem kreditnom karticom. Daje vam širok spektar mogućnosti na temelju sklonosti.

Probno razdoblje bez rizika

Iako ću se potruditi ponuditi cjelovit pregled usluge, postoji samo jedan način da provjerim da je Le VPN dobar izbor. Morat ćete testirati uslugu za sebe. I Le-VPN to razumije. Za pomoć nude 7-dnevnu garanciju povrata novca. Ako niste zadovoljni uslugom, u prvih 7 dana možete otkazati puni povrat novca. Evo jezika koji Le VPN koristi u odjeljku jamstva za povrat novca na njihovoj stranici uvjeta upotrebe:

Nositelji računa mogu otkazati svoj račun uz puni povrat u prvih 7 kalendarskih dana nakon prve registracije u Le VPN. Potpuni povrat isplatit će se samo vlasnicima računa koji dobrovoljno otkažu svoju uslugu u prvih 7 dana nakon kupnje. Ako imalac računa bude otkazan zbog kršenja uvjeta ovih T-ova&C neće biti povrata preostalog stanja na računu. Svi zahtjevi za povrat novca moraju se podnijeti pomoću ulaznica za podršku Le VPN.

  Pregled VPN vrata

Le VPN

Le VPN mreže i lokacije poslužitelja

Le VPN upravlja velikom mrežom VPN poslužitelja širom svijeta. Imaju jednu od većih mreža s lokacijama poslužitelja u ključnim regijama. To će vam pomoći da pristupite pokrivanju sportskih događaja i deblokirate stranice poput Netflixa i BBC iPlayera s bilo kojeg mjesta na svijetu.

CountriesLocationsServersIP’sProtocols
50 60 350 nepoznata OpenVPN, PPTP, L2TP

Le VPN ima poslužitelje u Australiji, Austriji, Belgiji, Brazilu, Bugarskoj, Kanadi, Čileu, Kostariki, Hrvatskoj, Češkoj, Emiratima, Estoniji, Finskoj, Francuskoj, Njemačkoj, Mađarskoj, Islandu, Indiji, Indoneziji, Irskoj, Otok Man, Izrael, Italija, Japan, Kazahstan, Latvija, Litva, Luksemburg, Malezija, Moldavija, Nizozemska, Novi Zeland, Norveška, Panama, Poljska, Portugal, Rumunjska, Rusija, Saudijska Arabija, Singapur, Južna Afrika, Španjolska, Švedska, Švicarska, Tajland, Turska, Ukrajina, Velika Britanija, Sjedinjene Države i Vijetnam.

Privatnost i sigurnost

Kad govorimo o VPN uslugama, mnogi ljudi pretpostavljaju da će dobiti visoki stupanj privatnosti i sigurnosti. To nije uvijek slučaj. To stvarno ovisi o vašem razlogu za korištenje VPN usluge. Ako je vaša svrha privatnost i anonimnost, vjerojatno želite VPN koji se ne prijavljuje.

Le VPN na njihovoj početnoj stranici i na cijeloj web stranici jasno poručuje da ne drže zapise o prometu. Evo još nekih pojedinosti koje smo pronašli na web stranici LeVPN-ovih uvjeta upotrebe:

Le VPN ne i neće aktivno nadzirati sesije korisnika radi neprimjerenog ponašanja, niti održavamo izravne zapise internetskih aktivnosti bilo kojeg kupca. No, Le VPN zadržava pravo istražiti stvari za koje smatramo da su nezakonite ili krše ove uvjete i odredbe.

Le VPN je pokriven sa sigurnosne strane. Podržavaju OpenVPN koji je najsigurniji protokol. Također omogućuju L2TP / IPSec i PPTP veze. To pomaže proširiti kompatibilnost na širok raspon uređaja, uključujući iOS, Android, pametne televizore, usmjerivače i još više.

Le VPN

Hands-on testiranje

Prvo što tražim prilikom odlučivanja da li ću pregledati VPN uslugu prilagođeni je klijent. Sigurno da možete konfigurirati OpenVPN i ručno konfigurirati veze, ali više nema potrebe. Postoji toliko mnogo VPN davatelja koji nude jednostavan za korištenje klijentskog softvera sada već nekoliko dana.

  VPN4ALL pregled

Sretna sam što dijelim da Le VPN ima simpatičnog Windows klijenta koji sam koristio za testiranje njihove usluge. Oni također imaju prilagođeni klijent za Mac i iOS. Ako imate iPhone ili iPad, pokrili ste ih. Korisnici Androida lako će slijediti vodiče za postavljanje OpenVPN, L2Tp ili PPTP veza.

Povezivanje s Windows VPN klijentom

Pogledajmo klijenta Le VPN Windows:

LeVPN Windows klijent

Softver za Windows jednostavan je za instaliranje i upotrebu. Kada pokrenete program, on će dodati ikonu na vaš Windows traci sa zadacima. Odatle možete odabrati regiju koja slijedi lokaciju poslužitelja i na kraju protokol i port koji želite da Le VPN koristi za povezivanje. Klijent također ima nekoliko dodatnih podataka o upotrebi propusne širine.

Le-VPN statistika prometa

Kao što vidite gore, Le VPN pojednostavljuje praćenje vaše upotrebe podataka na usluzi. Iako nude neograničen VPN, i dalje mogu biti korisni za one koji žele pratiti njihovu upotrebu. Također vam pokazuje koliko ste dugo povezani s IP adresama klijenta i poslužitelja.

Le VPN

Povežite se s Mac VPN klijentom

Pored njihovog prilagođenog Windows softvera, Le-VPN ima i Mac klijenta. Najnoviju verziju možete preuzeti s web mjesta za podršku ili članove. Klijent je kompatibilan s Mac OS X 10.6 Snow Leopard ili noviji. Oni također nude vodič za postavljanje Tunnelblick-a.

Povežite se s iPhonea ili iPada

Povezivanje s Le VPN-om s vašim iPhone, iPad ili iPod Touch pojednostavljeno je njihovom aplikacijom. Aplikaciju možete preuzeti iz Apple iTunes App Store-a. Potreban je barem iOS 5.0. Aplikacija će se pokretati na iPhoneu, iPadu i iPod Touchu. Optimiziran je za iPhone 5.

Aplikacija LeVPN iOS

Aplikacija za iOS uštedjet će vam vrijeme. Umjesto da ručno unesete podatke o poslužitelju i protokolu, možete dopustiti aplikaciji da se brine za konfiguraciju. Odaberete lokaciju poslužitelja i aplikacija će postaviti profil na vašem iPhoneu ili iPadu s željenim VPN-om. Tada možete bilo kada omogućiti VPN vezu.

Le VPN

Povežite se s Android uređaja

Le VPN ne nudi aplikaciju za Android uređaje, ali postupak postavljanja vrlo je jednostavan. Android telefon ili tablet možete konfigurirati za povezivanje s lokacijama poslužitelja pomoću protokola OpenVPN, PPTP ili L2TP. Ne treba puno vremena za konfiguriranje.

Evo upute za L2TP veze:

1) Otvorite izbornik i odaberite postavke
2) Odaberite Bežična i mrežna ili bežična kontrola, ovisno o vašoj verziji Androida
3) Odaberite Postavke VPN-a
4) Odaberite Dodajte VPN
5) Odaberite Dodati VPN L2TP / IPsec PSK
6) Odaberite VPN ime i unesite opisno ime
7) Odaberite Postavite VPN poslužitelj i unesite naziv glavnog računala (navedene su adrese poslužitelja ovdje)
8) Kucnite Postavite IPSec unaprijed podijeljeni ključ i uđi levpnsecret”
9) Poništite potvrdu Omogući tajnu L2TP-a
10) Otvorite izbornik i odaberite Uštedjeti

  PureVPN pregled 2023

Nakon dodavanja VPN trebao bi se pojaviti na popisu VPN-ova. Možete ga odabrati da biste se povezali.

Le VPN

Le VPN test brzine

Le VPN testirao sam koristeći OpenVPN koji je najsigurniji protokol. Kao što vidite, moja je brzina bila sporija na VPN-u nego što je to bilo izravno mojem davatelju internetskih usluga. Možete očekivati ​​određeni utjecaj na performanse pomoću bilo kojeg VPN-a temeljenog na režijskoj šifriranju vaše veze.

Le VPN test brzine

Zaključak

Le VPN je pouzdana VPN usluga s širokim rasponom softverskog i konfiguracijskog vodiča koji će pomoći članovima da se povežu s širokog raspona uređaja. Sviđa mi se što nude prilagođeni softver za Windows i Mac sustave. Zajedno s mobilnom aplikacijom za korisnike iPhonea, iPada i iPod Touch-a.

Ono što mi se najviše svidjelo u usluzi:

  • Prilagođeni VPN klijent za Windows, Mac i iOS
  • Podrška za OpenVPN, PPTP i L2TP protokole
  • Omogućuje vam povezivanje na dva uređaja istodobno
  • Torrent podrška na lokacijama čeških poslužitelja
  • Terminski popusti na godišnje prijave

Ideje za poboljšanje usluge:

  • Ponudite mobilnu aplikaciju za Android uređaje
  • Razmotrite namjenski IP kao dodatak
  • Dodajte bitcoin kao opciju plaćanja

Uživao sam testiranje Le VPN-a za pregled. Njihov Windows klijent bio je lijepo iznenađenje. Jednostavan je za upotrebu. Slično je i s OpenVPN-om, ali bez ručnog postavljanja. Nude nam lijep prikaz statistike o propusnosti i upotrebi. Jedini kucaj koji imam na usluzi je mjesečna cijena. Po 9,99 USD mjesečno Le VPN je dobra vrijednost. Oni koji traže dugoročniji račun, posebno šestomjesečni ili godišnji, dobit će još bolju ponudu VPN pristupa.

Bez obzira koji termin odaberete (mjesečno, šestomjesečno, godišnje) Le VPN nudi sedmodnevno jamstvo povrata novca. Sumnjam da će vam trebati, ali uvijek je lijepo znati da možete otkazati i dobiti povrat novca ako stvari ne uspijeju. Isprobajte Le VPN. Ispusti mi tweet i javite mi što mislite o usluzi.

Le VPN

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me